|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
23.2.2010 11:00:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

URSA -Mihailo in Ziga sta si kr podobna...oba se rada cartata ogromno,jokata uzaljeno za kako stvar naceloma sta pa pridkana...res kot bi brala o Mihailu ,ko pises...

Zdaj ima taksno navado,da ko se zbudi zjutraj vstane v posteljici in rece mm,mama,mm ga vzamem k sebi in me objame okrog vrata z rokicamiin da svoj obrazek na mojega...ma jaz se cisto stopim...tako se cartava kakih 20min in nato protestira in govori papa da grevav dnevnouser posted image

se še naš majči pridružuje...je čist podoben tema dvema frajerjema!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
23.2.2010 11:02:30   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kako pripravite oslic ribico za malcke???? Kuhate v mleku,na pari,pecete???Hvala za odgovore...

Mihailo tu ti pa ne znam pomagat, nismo ljubitelji rib tko da jih ne kuhamuser posted image user posted image user posted image

dan!

Mihailo...naš jih obožuje na vse načine...naj naj pa so kuhane v mleku z vejico peteršilja

No to ne vem kako jih skuhate v mleku???S e nisem probala...JAz mu jo zdaj dinstam z krompirckom

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
23.2.2010 11:03:14   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

URSA -Mihailo in Ziga sta si kr podobna...oba se rada cartata ogromno,jokata uzaljeno za kako stvar naceloma sta pa pridkana...res kot bi brala o Mihailu ,ko pises...

Zdaj ima taksno navado,da ko se zbudi zjutraj vstane v posteljici in rece mm,mama,mm ga vzamem k sebi in me objame okrog vrata z rokicamiin da svoj obrazek na mojega...ma jaz se cisto stopim...tako se cartava kakih 20min in nato protestira in govori papa da grevav dnevnouser posted image

se še naš majči pridružuje...je čist podoben tema dvema frajerjema!user posted image user posted image user posted image

Ja tocno...se strinjamuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
23.2.2010 11:04:51   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

dons mam pa gužvo na šihtu pa težko komentiram,.....sploh pa berem....upam, da ste ok....baki....upam, da nisiuser posted image , če pa si boš pa še enga sončka mela :))
ursa....ti's čist naspidirana....svaka čast...dj pliz povej kako narediš zelenjavno omakico za zrezke??
ajvy...te morm ekstra pozdravt
marinela - vse najboljše in vse naj naj
mihailo...me veseli da si uspela vidt slikco :)
jst sm tud že celo študijo iz copatkov nardila, pa mi nekak ne uspe pogruntat kaj je najboljš....se mi zdi da vseen cicibanovi copatki....mam pa ene škornčke...take za na kiklcouser posted image , pa so ji skor 2 številke prevelike pa se mi zdi, da še najlepš in najlaži v tistih korake dela user posted image user posted image user posted image
tista 2 k jih nardi brez oporeuser posted image

lp

Jaz mam pa ene cevljcke ,ki so mu malo prevelike in ni sans da korak naredi z njimiuser posted image ...a cicibanovi copatki so trdi???Nas zdaj hodi v copatkih ,ki sem jih narocila na netu,so res super

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
23.2.2010 11:05:24   
MIHAILO
SJJM kako ste???Je Maj bil cepljen?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
23.2.2010 11:07:47   
Katjusa
jst sem čist hin...... florjan je dobil obisk enga soseda k sta isto stara in se ful lepo igrata sem ful vesela.... tiste,ki se spominjate čist na začetku nosečnosti k sma šla z enimi na morje in smo se skregal dol no zdej smo počas zečel spet stike nazaj lovit in zdej je tamali zadnič bil tle z babico in mu je blo tak všeč da jih doma vsak dan gnjavi, da bi šel k florjanu in danes so ga pripeljali in je sam tleuser posted image user posted image user posted image v glevnem uživata..... benija sem dala k babiki, ker jima kr naprej nagaja.... sama sem se pa lotla projekta pospravi teraso.... terasa je velika 3x6m in je polna listja in igrač in smeti in vse kar nismo rabli smo zmetali ven..... zadnič sem pobrala vse kar bomo še rabli, danes pa je ostalo vse ostalo in sem še to pospravla in pometla zdej pa sma še zbiram moči, da jo pobrišem ampak bom rabla ene 10 veder vodeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja med drugim sem našla še žar, ki je poln praha in listja tak, da najprej to in pol ga bom dala v vrečo in tle pri babiki pod posteljouser posted image user posted image user posted image
baki držim pesti da nisi user posted image , če pa si pa da boste našli kako in kaj naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
23.2.2010 11:08:43   
Urša08
Sjmm hitro mere da jih Katjuši pošljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
23.2.2010 11:10:52   
sjmm
No, da vas še lepo pozdravim, sem vas mal prebrala!

Mali spi, ga je P čist zmatraluser posted image user posted image user posted image se je zelo pogumno držal, sam mu je na koncu še kožico na luliju potegnil, pol pa še pikica v nogico...je blo pa treba nekaj solzic prelit, sam sem ga vzela k sebi in je blo koj ok

drgač je naša prestica zdrava...evo še mere

pri 1 letu : 10250g, 79,8 cm, obseg glave 47...imamo pa obe desni štirici zunaj...to sploh nism vedela, sem vztrajno čakala še ta desno dvojkico spodaj...no, vsak dan kej novgauser posted image user posted image user posted image

jz sem pa čist cunjasta..je prišla končno user posted image v vsej svoji lepoti, mam polno rit pejnkilerjev, se mi kr smeji

današnje kosilo...juhica....cvetača, korenček in krompirček..pa mal smetance
                           pol pa pire in sojino zelenjavni zrezki...narejeni doma, spečeni lepo v pečici na venilatorju, da se lepo zapečejo, če bom pri močeh pa še mafinsi z belo čokolado in posušenimi brusnicami

baki....upam, da se vse izteče kot si želiš, pa naj se Nik hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....fajn nočka..lepo, pa dobro uvajanje z Roksičemuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy...naj sračkalne tegobe hitro minejo, trmica itak ne bo minilauser posted image user posted image user posted image ........pa jz tud pograšam kak dobr komentaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
23.2.2010 11:11:00   
baki
sem za silo pospravla po bajti.hvala za vse vspodbudne besede.upam da nisem.ce bom test nardila že dons vam sporočim.en stroj cot morem dat prat pol pa zaklučim za dons.jutri imama posvetovalnico,nik pa še kr kašlja.bomo vidli če bo sploh cepljen.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
23.2.2010 11:11:50   
sjmm

SJJM kako ste???Je Maj bil cepljen?

hvala kr gre.....ja, so ga zapiknili v stegno, še dobro, da nima preveč koščenegauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
23.2.2010 11:12:10   
sjmm

Sjmm hitro mere da jih Katjuši pošljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

že tečejo po linijahuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
23.2.2010 11:13:53   
sjmm
mihailo...si videla tist odgovor glede osličev???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
23.2.2010 11:15:51   
Urša08
Katjuša eto podatki poslaniuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
23.2.2010 11:16:19   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst sem čist hin...... florjan je dobil obisk enga soseda k sta isto stara in se ful lepo igrata sem ful vesela.... tiste,ki se spominjate čist na začetku nosečnosti k sma šla z enimi na morje in smo se skregal dol no zdej smo počas zečel spet stike nazaj lovit in zdej je tamali zadnič bil tle z babico in mu je blo tak všeč da jih doma vsak dan gnjavi, da bi šel k florjanu in danes so ga pripeljali in je sam tleuser posted image user posted image user posted image v glevnem uživata..... benija sem dala k babiki, ker jima kr naprej nagaja.... sama sem se pa lotla projekta pospravi teraso.... terasa je velika 3x6m in je polna listja in igrač in smeti in vse kar nismo rabli smo zmetali ven..... zadnič sem pobrala vse kar bomo še rabli, danes pa je ostalo vse ostalo in sem še to pospravla in pometla zdej pa sma še zbiram moči, da jo pobrišem ampak bom rabla ene 10 veder vodeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja med drugim sem našla še žar, ki je poln praha in listja tak, da najprej to in pol ga bom dala v vrečo in tle pri babiki pod posteljouser posted image user posted image user posted image
baki držim pesti da nisi user posted image , če pa si pa da boste našli kako in kaj naprejuser posted image user posted image user posted image

vau, katjuša...ti si se pa že resno lotila spomladanskega čiščenja........pridna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
23.2.2010 11:16:50   
sjmm

Katjuša eto podatki poslaniuser posted image

to je pa brzinauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
23.2.2010 11:17:03   
Urša08
Katjuša zadnji seznam je na strani 17

Punce če sem pri kateri kaj spustila se oproščam, spomnite me pa bomo popraviliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
23.2.2010 11:17:35   
sjmm

Katjuša zadnji seznam je na strani 17

Punce če sem pri kateri kaj spustila se oproščam, spomnite me pa bomo popraviliuser posted image

ok, kak ste kaj pri vas???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
23.2.2010 11:18:47   
Urša08
Sjmm lepe mere ima Majči, vidiš da ni nobena presticauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravi korenjak je user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
23.2.2010 11:20:55   
Urša08
Sjmm mi smo naspani, zdravi (trkam) , Žiga že kako uro in pol spančka, Nejc se igra s traktorji, pa bagerjem in podobnim, jaz pa mal kle visim, en mal pa pospravlam. Mamo popoldan namen it do Juretove mame in ata pa bi rada prišla domov v pospravljeno stanovanje. Jutri bo pa konec samevanja v hiši, prideta tašča in tast domov, no ju mormo it iskatuser posted image user posted image user posted image Sem ti kar cel roman napisala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
23.2.2010 11:25:47   
sjmm

Sjmm lepe mere ima Majči, vidiš da ni nobena presticauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravi korenjak je user posted image user posted image user posted image user posted image

ma, a veš, da sem mislila, da je težji..sej res veliko poje, sva še zmeri na 7 obrokih...sam zgleda tok šiba ke okol ovinkov, pa velik v plenico padeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
23.2.2010 11:25:52   
Urša08
Žiga se je zbudil tako da šibamo na sončka. Se kasneje še oglasimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
23.2.2010 11:26:46   
sjmm

Sjmm mi smo naspani, zdravi (trkam) , Žiga že kako uro in pol spančka, Nejc se igra s traktorji, pa bagerjem in podobnim, jaz pa mal kle visim, en mal pa pospravlam. Mamo popoldan namen it do Juretove mame in ata pa bi rada prišla domov v pospravljeno stanovanje. Jutri bo pa konec samevanja v hiši, prideta tašča in tast domov, no ju mormo it iskatuser posted image user posted image user posted image Sem ti kar cel roman napisala

lepo, lepo..ma to je mini romančekuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
23.2.2010 11:27:42   
sjmm

Žiga se je zbudil tako da šibamo na sončka. Se kasneje še oglasimuser posted image

fajn se posončite...še za nas...sicer se tud pri nas neki svetli....upajmo, da bo kaj posijalouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
23.2.2010 11:34:44   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

dons mam pa gužvo na šihtu pa težko komentiram,.....sploh pa berem....upam, da ste ok....baki....upam, da nisiuser posted image , če pa si boš pa še enga sončka mela :))
ursa....ti's čist naspidirana....svaka čast...dj pliz povej kako narediš zelenjavno omakico za zrezke??
ajvy...te morm ekstra pozdravt
marinela - vse najboljše in vse naj naj
mihailo...me veseli da si uspela vidt slikco :)
jst sm tud že celo študijo iz copatkov nardila, pa mi nekak ne uspe pogruntat kaj je najboljš....se mi zdi da vseen cicibanovi copatki....mam pa ene škornčke...take za na kiklcouser posted image , pa so ji skor 2 številke prevelike pa se mi zdi, da še najlepš in najlaži v tistih korake dela user posted image user posted image user posted image
tista 2 k jih nardi brez oporeuser posted image

lp

Jaz mam pa ene cevljcke ,ki so mu malo prevelike in ni sans da korak naredi z njimiuser posted image ...a cicibanovi copatki so trdi???Nas zdaj hodi v copatkih ,ki sem jih narocila na netu,so res super

MIHAILO...CICBANKE SO KAR TRDE, MISLIM, DA SO SUPERFITKE DOST MEHKEJŠE, SAM NAŠEMU GRE ŠE ZMERAJ NAJBOLJE ..UPS ČRKE.........v tistih mehkih k so k robezke iz BC-ja

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
23.2.2010 11:43:45   
petrušk_
MIHAILOja cicibanke majo čist trd podplat....sam moje kolegice vse te uporabljajo....tko da ste me ve čist "zmešale" s temi superfitkami in tko :))

sam če jo mam u cicibankah gre kr lepo, če je pa sam u abs-kah pa po prstkih hodiuser posted image

urša08
hvala za recept

lp

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?