Moram dat še slikice dol pa prpopat torto...
Včeraj smo bili cel dan noter in se mi je kar mešalo..bolj zaradi glavobola.Pol sem se zvečer kar odpravla v trgovino po par stvari in mi je prav pasalo it sama.Ker cel dan nisem mogla it,dokler ni prišel moj z dela.Je bil gor nekje pri Kranju-Police.
Neli kašlja in to kar močno.Včeraj je kar dvakrat bruhala,ker se ni mogla odkašljat in je bil sam katar.
Jo kar forsiram,da mi veliko pije tekočine.Sirup pa nam dela probleme,ker ga noče.Tako,da smo polni fint za ga spit.
Ko bodo šle te vodene koze mimo,bomo šle na pregled k zdravnici...zdaj je na dopustu.Tako,da nas čaka vse v marcu mesecu,pa še moja morfologija.
Meni ni nič kaj slabega,počutje še vedno fenomenalno,apetit normalen...kilogramčki gredo počasi gor...v štirih mesecih 1,5kg.Pikico vsake toliko čutim,najbolj zvečer ko se umirim...drugače se ne uležem cel dan nič.Še Neli mi ne hodi spat ko ni v vrtcu.
Včeraj je bla cel dan pokonci do 21.40...
Mateja...kako je kaj tvoje počutje? Kaj pravi Tjašika za sesetrico al bratca?
Kolumbo...povej kako je Majkl?KAj mu daješ proti kašlju?
Grem jaz pripravlajat kosilo....imam por za porabit...bom kar juho skuhala,pa rižoto bom naredila,kumarice s paradižniki na solati...