|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
15.2.2010 16:53:47   
malecka_mateja
vse najboljše maj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa sem iz bolnice prispela. sem v soboto not ostale ker sem mela ful krčeke kot popadke in so me not obdržali ker so se bali da je začetek splava.amapk je vse ok naj bi bilo zaradi tako hudega vnetja mehurja mam antibiotike zdaj 3dni so mi pa v žilo tekli.danes sem zagnjavla da grem domov če je vse ok ker antibiotike lahko doma jem.in je rekla zdravnica da grema pogledta če je vse ok. tamal/a je zelo živahna, je rekla dr. da je zelo aktiven, veliki smo 4 cm in je zelo lepi.taki srček je.user posted image user posted image user posted image user posted image tako da sem presrečna ker je vse ok , kontrolo mam pri svoji zdravnici normalno 24.2.

no to je to, zdaj se že doma veselo cartamo ker tjašđa je od sile zbolela in je njo tudi trbušček bolel in je bruhala, vse od psihe danes je popolnoma ok tako da ja kako bo šele ko grem rodit.
kolumbo a ti je kaj znano?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 20:34:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
15.2.2010 21:40:46   
DanijelaNeli
Vse najboljše MAJ...veliko poljubčkov ti pošiljamo z Neli!
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2078
15.2.2010 21:48:31   
DanijelaNeli
Joj,Mateja...pazi se in kot je rekla Kolumbo...pit in pit!
Si mogla bit čist zbita,ne?! Dej pazi nase in svojo pikicouser posted image

Kolumbo...kako ti rata premagovat nosečniško začetno utrujenost? More bit kar huda z dvema,a?

Še jaz,še jaz... točno tri leta nazaj ob taki uri so se me lotili popadki!Jedla sem pri mizi kot,da bo drugi dan vojna...še zadnje stvari katere so se mi zaluštale.user posted image In pol pred 23. sem se kao odpravla spat.Amapak,Nelica mi ni dala miru in sem mogla kar pripravit,...

Neposredna povezava do sporočila: 2079
16.2.2010 6:57:11   
malecka_mateja
vse naj boljše neliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bom počivala in se pazla sem se že zdaj amapk sej bo.danes sem spala za nič v bolnici sem ful spala doma pa mi ne paše le kaj je to?

grem tamalo našemit in v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 2080
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 10:17:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2081
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 13:06:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2082
16.2.2010 20:54:33   
Anonimen
Aaaaaa Kolumboooooo - čestitaaammmm!!!!! Joojj kolk sm zamudila! Vsaka čast ti, res!

Drugače se pa čist najdem v tistem tvojem postu, ko se odpravljate od doma in je treba oba tamala zrihtat... Takrat se tud men mal odpelje. user posted image Sicer se pa js še vedno nisem naučila, da NE RABIM za vsak sprehod, obisk ipd. zravn vlačit po 2 kompleta cot za oba tamala, za vsak slučaj, če s pobruha, polije, polula... user posted image Pol pa vsak tretji dan perem cote, ker so pač postane, zmučkane in se brezveze valjajo po torbi.user posted image Pa še čaje v flašah, po eno igračo, ker tamala benti od tiste sekunde, ko jo dam v avto pa vse dokler jo ne dam ven... Mi že gre ornk na živce torba, ki jo vlačim s sabo! Mah...

Mateja brusnice pomagajo pri vnetju mehurja!user posted image Čuvaj se!

Barmaz lepo te je brat! user posted image

Moja dva sta oba bolana že več kot 1 teden. Alen je na AB, je imel gnojno angino. Js seveda pokasirala od njega, sam sm že ok. Inajča pa ima jutri kontrolo, ker ji ful piska v pljučih, je čist zagiftana, nikakor se ne rešimo smrkljev. Pa se mi zdi, da njej tale Ventolin skor nč ne nuca. Bomo videli, kaj bo jutri reku naš P, ki mi pametuje, da otroku brezveze zbijam vročino tudi pri 39. Ne vem več, kaj je normalno. Pri kolk ve zbijate vročino? Js začnem tam pri 38,5 - če ima tolk vsaj pol ure in ne pada, dam Calpol.

Vsi slavljenčki - VSE NAJBOLJŠEEEEE z malo zamudo!

Kolumbo a si najdla raketice za torto? Kje?

OK, morm it en krog po bajti, ker mi je tamala glih zaspala na rokah in pričakujem alarm čez 20 min.

Neposredna povezava do sporočila: 2083
16.2.2010 21:12:06   
Anonimen
O sm vidla slikice! Ful lepe, super torta!!! Pa frizura ti ful paše!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2084
17.2.2010 7:40:07   
malecka_mateja
jutro!

Jaz sem že ok sicer sem grem danes pokazat k ginekologu ker me je včeraj zvečer začela še ful nožnica pečt in srbet tako da sumim še na glivično vnetje, ker mi j etudi v bolnici reko da je po vnetju mehurja to zelo običajno in da pride še do tega tako da sem že čist obupana in komaj čakam da se tole neha.

V glavnem so slabosti izginile.tako da vsaj nekja user posted image se pojavi  še kdaj zvečrej ampak niti ni primerave z tem kar sem prej doživljala.

PDP se mi je prestavo za dva dni naprej 7.9. torej sem zdaj že 12t in en dan.gre tako hitro da nemorem verjet.

Grem staremu kavo kuhat, pol morma otroške it vložit pa še nekaj urejat.
aha morem vam, povedat da sem jezna ko user posted image ker so nama včeraj javili da so najini papiri vredu in dobiva gradbeno venadr ker se je vmes zakon spremenil morava vse projekte spremenit in vse na novo nardit in spet plačama skoraj isto kot prej za projekte torej 1000 evrov.pa je el del strehe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem jezna ker to ni moja krivda ampk njihova amapk če hočema končno po dveh letih gradbeno dobit morva to naret.

tabali pogrešamo te-

jasna za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravite.

Neposredna povezava do sporočila: 2085
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 8:57:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2086
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 9:09:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2087
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 9:11:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2088
17.2.2010 9:25:16   
Tabali
user posted image user posted image user posted image Kolumbo Mata Jari user posted image
ja res sem padla v branje, me ni par dni gor pa je že vse drgač user posted image
Skratka vsem, ki ste praznovali vse naj naj naj , tistim, ki pa še boste pa (vključno z nami user posted image ) mirne priprave na praznovanje
Mi bomo letos meli dvojno praznovanje in to na internešnal nivoju user posted image - naša punca izrecno želi praznovati pri dedi in baki user posted image , kar pa posledično pomeni da bo tukajšnji del žlahte mal (beri zelo) užaljen user posted image , torej mormo pripravit nekaj tut za njih, ker oni pa res ne morjo it takoooooooo daleč user posted image
Men je pomembno, da bo veselo user posted image , za vse ostalo mi je pa ravno do Dunava i dalje user posted image
Sicer mi na najlepši datum mojega življenja na plano prhajajo tut ene službene obveznosti, upam, da se jim spretno izognem, oz. da jih vsaj časovno omejim
Drugač smo kul, iz dneva v dan vse bolj, v naši družini očitno raste en hud retorik user posted image ker najde argumente za vse kaj leze in gre user posted image user posted image .
Danes so pa končno po hudi zimi spet k nam prlezli mojstri da dokončajo talno... ja očitno se bomo tut mi grele enega lepega dne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2089
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 12:25:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 2090
17.2.2010 13:09:39   
malecka_mateja
kolumbo tu sem.

sem bila pri dohtarju in dobila canesten.amapk ni bilo moje G in sem bla pri enem ki bi že 5 let mogo bit v penziji in je grobi ko 100 materno.še zdaj me boli. sploh ni vedo da sem noseča in da mam antibiotike mislim halo.hvalabogu mam fajn dohtarcu.

joj  prav fajn je bilo brat in se spominjat.

tabali no lepo da se dela nadaljujejo.

jaz pa sem si krompirjevo juho naredla ker se mi je zaluštalo.tak da zdaj čakam da grem po tjašo.

kje ste vse

Neposredna povezava do sporočila: 2091
17.2.2010 13:12:13   
malecka_mateja
kolumbo a si se že psihično pripravla na pogovor z atijem?ali si že zrihtala? kdaj pade kako srečanje???

Neposredna povezava do sporočila: 2092
17.2.2010 13:21:22   
barmaz
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

kje ste vse

V službiuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2093
17.2.2010 13:28:50   
modrina08
Se opravičujem, da takole vdiram na vaš forum, ampak sem ful obupana, kjer nikjer ne dobimo varstva.

Ali mi  lahko katera od vas priporoči kakšno dobro varuško v LJ. na ZS

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
17.2.2010 13:32:26   
malecka_mateja
ja barmaz ako si pridna, pa še čekiraš nasuser posted image user posted image user posted image

joj jazs em že do konca prebrala in se šele dsedaj spomnila da je že cel RR čakal na mojega otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image a ki je tako zelo zamujal.mislim prav zanimivo je bilo tole zdaj prebrat.

ja upam da teg anebomo čakali spet tako dolgo in sploh ne tolko ur v porodni, ker vseeno grem probat normalno rodit, če mi bodo le pustili.

čez en teden mam pregled pri moji G pol pa že nuhalnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
17.2.2010 13:43:54   
barmaz
Pišem en znanstveni članek in ko se mi ustavi, vas grem malo prečekiratuser posted image !

Ja, antibiotiki tudi meni vedno povzročijo razrast glivic v nožniciuser posted image - tako da na to že vnaprej opozorim. Na srečo (trkam na les), sem jih v življenju do zdaj bolj malo pojedla (upam, da bom še dolgo pri tako dobrem zdravju)user posted image . Do zdaj še nisem bila na bolniški v vsej svoji 13 letni delovni dobi.

Tu pri nas se je naredilo lepo vreme (zjutraj je bilo prav turobno).

Pa gremo naprej z delom....

Neposredna povezava do sporočila: 2096
17.2.2010 13:53:06   
malecka_mateja
no lepo barmaz da smo mi tvoj navdihuser posted image user posted image user posted image

ja svaka ti čast da nisi nič bolana in ne rabiš bolniške.jaz sem drugače tuid trda če ni res sila oz ko že par dni hodim z vročino delat pa me do konca skuha pol odležim ampak to je najslabše.amapk tako je.

jaz mam glivice drugič v življenju in je to tako zelo neprijetno.

barmaz mi imamo 6 stopinj in sonček sije kot nor. včeraj ko pa je bila povorka v mestu pa je bilo ful mrzlo in pihalo je ful takoda smo bili sam 20 minut ker me je nazeblo.pa nobene lsike nimam od pusta niti tjaše nisem sliakla, kaj šele naju skupaj, jaz sem bila letos klavn ona telebajsek.im pridem po njo v vrteca z lasujo pa se in namazana pa semmilsa da me nebo apoznala pa je takoj priletela pa pravim pa veš kdo sem je rekla ja ja mama klovnuser posted image user posted image user posted image user posted image ja tako evo.

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
17.2.2010 14:03:06   
barmaz
Ne ne, če je človek z vročino mora odležat. Res je najslabše, da takrat hodiš okoli, ker potem lahko samo fašeš še kaj hujšega! V zadnjih dveh letih sem imela dvakrat vročino, ker sem se viroze nalezla od tamalih - ampak enkrat sem bila na porodniški, enkrat pa sem si vzela nekaj dni dopusta.

Mi smo imeli karneval v soboto. Je blo tudi kar mrzlo. Urška je bila princeska oz. vila in jo je zeblo, ker se ni hotela toplo obleči - češ, princeske pa že nimajo bunde in kape, šala ter rokavic... In jo je na koncu prav treslo od mraza. Katja pa je bila čebelica. Tudi včeraj sem ju namaskirala, ker so imeli maškarado v vrtcu. In Urška je danes zjutraj jamrala, da kdaj bo spet pustuser posted image , ker je tako fajn biti namaskiran.

Neposredna povezava do sporočila: 2098
17.2.2010 20:35:17   
DanijelaNeli
EILA ŽENSKE!

Sem že prej napisala celo zgodbo a me je danes skenslalo z računalnika.
Najprej naj se Vam zahvalim za čestitke...Praznovali bomo v soboto.
Včeraj zjutraj nisem mogla verjet...sem se zbudila po moji uri v spalnici 6.50.,to je dve minuti preden sem rodila.Nevem kaj je za to en čut? Danes pa ob 6.52. Upam,da je za srečo.
Mateja...ti pa imaš lep datum PDP-ja.Ravno na moj rojstni dan!Aj,kako bomo pele!user posted image

Kolumbo sem tudi neki pisala v prejšnjem postu...zdaj pa se ne spomnem več kaj je pisalo!?Aj,me že daje nosečnišlka pozabljivost...user posted image

Zdaj grem še lonce po kuhinji pospravit in ninkat...

Aja...včeraj sem bila na pregledu.Pikica lepo raste,zaprti smo-ne bomo ušli nikamor!user posted image  Včeraj mi je blo res lepo,ker sva se z ginekoligom ful pogovarjala o Dr.Strahovi.Ker mi je rekla zanjič na NS naj ga lepo pozdravim.Pe sva klepetala na dolho in široko o njej.
In bolniško mi je napisal do konca oziroma do porodniške!user posted image

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
18.2.2010 7:43:01   
malecka_mateja
jutro!

no vidiš danineli mogoče pa rodim na tvoj roj.dan.bomo videli.kdaj maš pa ti rok?
pa čestitke za bolniškouser posted image user posted image user posted image user posted image superca.

jaz grem sedaj na manikuro morem za v soboto biti lepa, polpa k osebnemu zdravniku zaradi bolniške tako da bomo videli.

ma ketra kako idejo za kako dobro igro za abrahama?

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......