Anonimen
|
Aaaaaa Kolumboooooo - čestitaaammmm!!!!! Joojj kolk sm zamudila! Vsaka čast ti, res! Drugače se pa čist najdem v tistem tvojem postu, ko se odpravljate od doma in je treba oba tamala zrihtat... Takrat se tud men mal odpelje. Sicer se pa js še vedno nisem naučila, da NE RABIM za vsak sprehod, obisk ipd. zravn vlačit po 2 kompleta cot za oba tamala, za vsak slučaj, če s pobruha, polije, polula... Pol pa vsak tretji dan perem cote, ker so pač postane, zmučkane in se brezveze valjajo po torbi. Pa še čaje v flašah, po eno igračo, ker tamala benti od tiste sekunde, ko jo dam v avto pa vse dokler jo ne dam ven... Mi že gre ornk na živce torba, ki jo vlačim s sabo! Mah... Mateja brusnice pomagajo pri vnetju mehurja! Čuvaj se! Barmaz lepo te je brat! Moja dva sta oba bolana že več kot 1 teden. Alen je na AB, je imel gnojno angino. Js seveda pokasirala od njega, sam sm že ok. Inajča pa ima jutri kontrolo, ker ji ful piska v pljučih, je čist zagiftana, nikakor se ne rešimo smrkljev. Pa se mi zdi, da njej tale Ventolin skor nč ne nuca. Bomo videli, kaj bo jutri reku naš P, ki mi pametuje, da otroku brezveze zbijam vročino tudi pri 39. Ne vem več, kaj je normalno. Pri kolk ve zbijate vročino? Js začnem tam pri 38,5 - če ima tolk vsaj pol ure in ne pada, dam Calpol. Vsi slavljenčki - VSE NAJBOLJŠEEEEE z malo zamudo! Kolumbo a si najdla raketice za torto? Kje? OK, morm it en krog po bajti, ker mi je tamala glih zaspala na rokah in pričakujem alarm čez 20 min.
|