|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 3.del!
22.2.2010 22:06:49   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

dan drage moje februarčice in februarček

jaz se javljam z nič kaj dobro novico... naša pikica se je poslovila, ravno sem se vrnila iz kc-ja... sem ok, boli me srček a bom preževela... tako je pač moralo biti... bomo pa čez par mesecev ponovno začeli... je bil pa to peklenski vikend in ga ne privoščim nikomur... res ne

grem počivat in gledat mojega srčka kako se igra z vlakci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se in objemi svoja dva pikeca!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 651
23.2.2010 7:35:16   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

dan drage moje februarčice in februarček

jaz se javljam z nič kaj dobro novico... naša pikica se je poslovila, ravno sem se vrnila iz kc-ja... sem ok, boli me srček a bom preževela... tako je pač moralo biti... bomo pa čez par mesecev ponovno začeli... je bil pa to peklenski vikend in ga ne privoščim nikomur... res ne

grem počivat in gledat mojega srčka kako se igra z vlakci

moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 652
23.2.2010 8:00:11   
pina-1
Dobro jutro.
Blecky, drži se. Verjamem da je hudo, a kaj se more. Naprej je treba. In verjamem da boš čez par mesecev ponosna nosečka.... BOš še enega februarčka naštimala, ker so ti tako fajn ne!

Hvala vam za besede.
Res je težko razumeti kakos e to pri teh letih zgodi. Se pač zgodi. Fantek jo je zapru v wc in jo slekel ter se jo z palico dotikal kjer se ne sme.... Več pa nebi...
Na policijo sem podala prijavo takoj, preden sem sploh videla M in preden sem slišala njeno zgodbo. Pa tudi pri njeni pediatrinji sem bila. Sama. sem šla po nasvet kako se obnašat, na kaj biti pozorna,... POl pa spet kriminalisti, da dopolneš izjavo...skratka... celi teden se je non stop neki dogajalo... In vam povem,d a sem imela govor a o temu že polno kapo. Mije kar na bruhanje hodilo...

V vsej tej zgodbi je pozitivno to, da je M ok.  Ona je pač to sprejela kot neki normalnega. ker je ta fantek že slekel pred tem eno punčko v razredu ( decembra meseca). Sva ji lepo razložila, da se te stvari ne smejo delat. Da to ni OK, da je ne sme nihče tikat.... Več pa nisva hotela, ker nisva želela, da začuti koliko je to res hud problem.. Sva se bala posledic.
Sicer sedaj prihaja počasi za njo. JE bolj občutljiva, pa skozi hoče da vemo kje je,...no upam,d a bomo to prerasli. Ona prej kot jaz, ker kdaj se bom jaz s tem sprijaznila ne vem.... verjetno nikoli.

In res, ne mislim odnehat. Želim, da je kazensko odgovoren tisti, ki je za to kriv... Pa ne mislim na malega, ker on je samo še ena žrtev v vsej tej kalvariji. Jaz sem predvsem jezna na šolo, ker smo šolo opozarjali klaj se dogaja, pa niso ukrepali nič.
Kar se pa odškodnidke tožbe tiče, razmišljam tudi v tej smeri, vendar nebi rada M vlekla v to, tako da verjetno ne bova nič ukrenila, čeprav bi z guštom šolo po žepu udarla...

No tako sedaj sem se razpisala za naprej in nazaj.

Jutri se namreč odpravljamo v Split. Moramo malo zamenjat okolje in predvsem biti malo v družbi ostalih, ker mi 4 smo tako tempirana bomba, da samo čakam kdaj bomo eksplodirali, ker smo psihično dokaj na tleh ( beri Pino in PIna).

sedaj pa grem na kofiuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 653
23.2.2010 8:28:32   
ella79
blacky user posted image user posted image user posted image naj vama bo Val v teh trenutkih v veselje in upanje za naprej user posted image user posted image

dolenjka user posted image user posted image joj tole leto pa se za vas res ni začelo dobro. Saj veš, za dežjem vedno posije sonce, tako da bo tudi na vaš hrib user posted image

pina naredita tisto, kar veš da je za vašo punco najbolje user posted image pa upam, da v teh dneh v Splitu malo odkloito vso to kalvarijo

drugače pa dan user posted image
danes pa same slabe novice user posted image ampak se ne damo, upamo na najbolje

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 654
23.2.2010 8:44:09   
itata
jah tudi meni se dan ni glih super začel... meni se sicer ni nič zgodilo, je pa od moje sodelavke mož naredil samomor... boga reva. teroriziral jo je psihično vrsto let. od kar jo poznam je nesrečna - to je 4 leta. in ful let je rabla, da se je odselila končno od njega. prav zacvetela je prejšnji teden, ko je končno to naredila... no in pol gre kreten narest še samomor, da se bo lahk še zard tega sekirala zdej 5 let... mah nimam besed za take res ne...

drugač vse po planu. ta teden se moram s šefom pogovorit kdaj lahko zaključim... sem mal nervozna zarad tega.... jutri ali v čet...

blacky: verjamem, da je težko, ampak ti želim ponovne sreče kmaluuser posted image

dolenjka: sej bo počasi. še sreča, da je stipe malo bolj mobilen zdaj...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 655
23.2.2010 9:25:06   
misar
Pina nimam besed...samo uživajte na oddihu...pa da malo pozabite na vso to kalvarijo.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 656
23.2.2010 9:33:57   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Pina nimam besed...samo uživajte na oddihu...pa da malo pozabite na vso to kalvarijo.

se moramo.... nimamo kaj drugega

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 657
23.2.2010 9:47:24   
itata
moram rečt, da sem proti temu, da se otroka tepe - tud po rokici, če kaj nagaja, ker te slej ko prej začne nazaj udarjat al pa misli, da lahko tudi on druge. ampak nisem zihr, da ne bi mojga Jakoba premlatla, če bi kej tazga naredu. res ne vem. ampak kje za vraga dobi idejo da s palco punčko žnara KJERKOLI! ker to če bi se sam slačil si človek še nekako predstavlja pri teh malih firbcih. sem prav šokirana. res. vsak otrok dela bedarije, ampak to pa že presega bedarijo in kot starš bi dobesedno naredila vse kar bi bilo možno, da ugotovim kaj se mu je v glavi zapletlo, da je to storil... sploh ne vem kako so eni lahko take idioti, da mislijo, da njihov otrok pa ne more kaj takega narest...
pina: pomirite se na dopustu. po mojem sta kar dobro do Mije to shendlala. za šolo super, da si dala ovadbo. zasebna tožba bi te pa po mojem stala več živcev kot bi bilo dejansko uspeha...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 658
23.2.2010 9:50:27   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: itata

moram rečt, da sem proti temu, da se otroka tepe - tud po rokici, če kaj nagaja, ker te slej ko prej začne nazaj udarjat al pa misli, da lahko tudi on druge. ampak nisem zihr, da ne bi mojga Jakoba premlatla, če bi kej tazga naredu. res ne vem. ampak kje za vraga dobi idejo da s palco punčko žnara KJERKOLI! ker to če bi se sam slačil si človek še nekako predstavlja pri teh malih firbcih. sem prav šokirana. res. vsak otrok dela bedarije, ampak to pa že presega bedarijo in kot starš bi dobesedno naredila vse kar bi bilo možno, da ugotovim kaj se mu je v glavi zapletlo, da je to storil... sploh ne vem kako so eni lahko take idioti, da mislijo, da njihov otrok pa ne more kaj takega narest...
pina: pomirite se na dopustu. po mojem sta kar dobro do Mije to shendlala. za šolo super, da si dala ovadbo. zasebna tožba bi te pa po mojem stala več živcev kot bi bilo dejansko uspeha...

Po moje je tudi sam zlorabljen, in definitivno otrok, je moral to nekje videt, in pa starši kot so njegovi , si sigurno ne bojo postavljali takih vprašanj. user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 659
23.2.2010 9:53:29   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Dobro jutro.
Blecky, drži se. Verjamem da je hudo, a kaj se more. Naprej je treba. In verjamem da boš čez par mesecev ponosna nosečka.... BOš še enega februarčka naštimala, ker so ti tako fajn ne!

Hvala vam za besede.
Res je težko razumeti kakos e to pri teh letih zgodi. Se pač zgodi. Fantek jo je zapru v wc in jo slekel ter se jo z palico dotikal kjer se ne sme.... Več pa nebi...
Na policijo sem podala prijavo takoj, preden sem sploh videla M in preden sem slišala njeno zgodbo. Pa tudi pri njeni pediatrinji sem bila. Sama. sem šla po nasvet kako se obnašat, na kaj biti pozorna,... POl pa spet kriminalisti, da dopolneš izjavo...skratka... celi teden se je non stop neki dogajalo... In vam povem,d a sem imela govor a o temu že polno kapo. Mije kar na bruhanje hodilo...

V vsej tej zgodbi je pozitivno to, da je M ok.  Ona je pač to sprejela kot neki normalnega. ker je ta fantek že slekel pred tem eno punčko v razredu ( decembra meseca). Sva ji lepo razložila, da se te stvari ne smejo delat. Da to ni OK, da je ne sme nihče tikat.... Več pa nisva hotela, ker nisva želela, da začuti koliko je to res hud problem.. Sva se bala posledic.
Sicer sedaj prihaja počasi za njo. JE bolj občutljiva, pa skozi hoče da vemo kje je,...no upam,d a bomo to prerasli. Ona prej kot jaz, ker kdaj se bom jaz s tem sprijaznila ne vem.... verjetno nikoli.

In res, ne mislim odnehat. Želim, da je kazensko odgovoren tisti, ki je za to kriv... Pa ne mislim na malega, ker on je samo še ena žrtev v vsej tej kalvariji. Jaz sem predvsem jezna na šolo, ker smo šolo opozarjali klaj se dogaja, pa niso ukrepali nič.
Kar se pa odškodnidke tožbe tiče, razmišljam tudi v tej smeri, vendar nebi rada M vlekla v to, tako da verjetno ne bova nič ukrenila, čeprav bi z guštom šolo po žepu udarla...

No tako sedaj sem se razpisala za naprej in nazaj.

Jutri se namreč odpravljamo v Split. Moramo malo zamenjat okolje in predvsem biti malo v družbi ostalih, ker mi 4 smo tako tempirana bomba, da samo čakam kdaj bomo eksplodirali, ker smo psihično dokaj na tleh ( beri Pino in PIna).

sedaj pa grem na kofiuser posted image

joj pinči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne morem verjet, da se to dogaja... se pa strinjam s teboj... tudi jaz mislim, da velik del krivde nosi šola...

podobni primeri so bili tudi v LJ... človek ostane zgrožen... misliš, da je otrok na varnem, da lahko v miru delaš, nato pa to...

Upam da se hitro poberete, ti in Pino v prvi vrsti in seveda obe čebelici...

Za srečo pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 660
23.2.2010 10:08:31   
Blacky*
hvala vsem za lepe želje, objeme in pike poke... danes sem še malo bolje... počasi bo user posted image

danes počivam na kavču, gledam tv, srfam... že dolgo nisem počela tega ob 10.00 user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 661
23.2.2010 10:29:21   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: itata

itata, mislim, da ima ta fant doma hude težave...

civilno tožbo pa nimam namena dat, mogoče pa kak odškodnidnki zahtevek na šolo. a se mi splača? ti si pravnica pa boš vedla svetopvat.
sicer bom pa itak šla do kakega odvetnika po dopustu

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 662
23.2.2010 10:37:05   
itata
pina: počak z odvetnikom (razen če niste kolegi in ti bo zastojn svetoval), bom jaz direkt sodnika vprašala kako je s tem. kaj on misli, da se splača. ker štos je, da odvetnik zna kar fajn zaračunat pa se mogoče niti nič iz tega ne izcimi pol... je fajn pri unih ki odločajo prevert. sam rabim nekaj dni.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 663
23.2.2010 10:49:37   
pina-1
itata maš zs.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 664
23.2.2010 19:54:17   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force
Bamby, ce te zanima omenjeni show.... baje ga bodo snemali na Idrijskem... user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, ti boš pa baje igral v glavni vlogi, vsaj tako se govori v našem okolišu...  user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Samio na kratko, smo meli kar velik problem v šoli, ker se je en sošolec na najbolj grd način spravil na našo Mio.  Jezna sva na cel svet in na vse ustanove, ker ti nobeden ne more zagotoviti varnosti. Nihče ničesar ne more storiti za nedolžne otroke. Vse ščiti samo kriminalce in potencialne kriminalce... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

pina, kaj se to norega dogaja pri vas user posted image user posted image user posted image user posted image  No, sem zdaj spodaj videla odgovor. Pa saj ne morem verjeti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Da se nekdo spravi na tako nedolžno bitje user posted image . Kaj pa mulc doma sploh gleda, da mu kaj takega sploh na pamet pride, saj niti še vedet ne more, zakaj so fantki in zakaj punčke user posted image user posted image user posted image . Upam, da se bo to končalo in da se ne bo spomnil še kdaj ponoviti ali pa kdo drug!!!! Pa da ti niti ustanove ne stojijo ob strani user posted image user posted image user posted image  Za znoret! Te čisto razumem, da ste na tleh. Še dobro, d aje zaenkrat Mia tako dojela, da ji ne bo pustilo posledic, ali pač morda kasneje, ko se bo zavedela, kaj se ji je zgodilo.... user posted image user posted image user posted image user posted image . Da bi le rešili to, da se ne bi dogajalo več, ker to res ni fer do nobenega....
Pojdite in si spočijte od tega, potem pa res z novimi močmi naprej!!!!

blacky,  user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoj nov uspeh, za pikico mi je resnično žal, pa tako si se veselila....

dolenjka, pri vas ste pa res hudo začeli leto. Čimprej se pozdravite, pa da ti končno prideš k močem. Max te res še celo potrebuje  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 665
23.2.2010 20:00:01   
buči
Blacky, user posted image user posted image user posted image Žal je vse z nekim namenom. Ampak ne obupaj, nova pikica je že nekje pripravljena, da se preseli v tvoj trebuh, ena zvezdica pa na nebi žari za vas in čuva vaju in Vala!

pina, držite se!

Dolenjka, pomlad prihaja, danes se je en kos tako drl na smreki poleg okna šole, da sem mu hotela rečt, če da mir, ker na sskoraj moti!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 666
23.2.2010 20:50:16   
lillchy123
blacky user posted image user posted image user posted image

pinči, šokirana. brez besed.

šefla in stipiči,
pa nej se zdej tole obsedeno stanje pri vas konča in se vsi pozdravite, da bomo maja res imeli en luštn piknik z zdravimi, nasmejanimi stipiči

grem spat. mam dost slabih novic za neki časa.

nočko in naj bo jutrišnji dan lep, če že ne sončen, pa sigurno nasmejan

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 667
24.2.2010 9:40:02   
Stipe air force
Jutro.... user posted image

Hvala na lepih zeljah..... user posted image ... upam da se agonija v Bolnici Franji konca cimprej.... user posted image user posted image ...

Danes imamo Caricin zalosten 2gi rojstni dan.... user posted image user posted image .... cez dobro uro gresta s Seflo zdravniku.... user posted image user posted image ... Maks je ok.... ima malo vneto oko... ampak nic hudega..... (upam)...user posted image user posted image .... Jaz imam pa se tocno en teden in ta prekleti mavec gre v zgodovino.... user posted image user posted image ....

Sefla ustvarja torto za Carico.... user posted image .... zalostna sva pa ker letos ni bilo pogojev niti za nakup darila ali vsaj kaksne drobnarije.... user posted image user posted image user posted image .... vem... bomo to naredili v kratkem in tudi proslavo... ampak... to ne bo to.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja bo pa piknik... takoj ko bomo zdravi... zacnem z organizacijo.... user posted image user posted image user posted image ...

Pina... user posted image user posted image user posted image user posted image ... za Mijo....

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 668
24.2.2010 9:51:33   
ella79
dolenjska femeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 669
24.2.2010 12:23:22   
Februarka08

user posted image

JANUARSKI FEBRUARČKI:

16. Vrtnica, Janez user posted image user posted image
16. Srečka nosečka, Lana user posted image user posted image
30. Bamby, Anaja user posted image user posted image
31. mala_pikica,Luka user posted image user posted image

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:

01. Bugi, Luka in Miha user posted image user posted image
02. Blacky*, Val user posted image user posted image
03. Itata, Jakob user posted image user posted image
03. Blaža, Blaž user posted image user posted image
04. Ella79, Zoja user posted image user posted image
04. kati kati, Maj user posted image user posted image
04. Misar, Lana user posted image user posted image
05. Mbee, Ema user posted image user posted image
06. Lillchy123, Luka user posted image user posted image
07. Anandrej, Sebastian user posted image user posted image
07. Marusah, Lovro user posted image user posted image
07. Mesečnica, Luna user posted image user posted image
07. Maja 80, Tija user posted image user posted image
07. Lara76, Naja user posted image user posted image
07. Listek, David user posted image user posted image
08. Brina 2006, Tomaž  user posted image user posted image
09. Buči, Tilen
user posted image user posted image
09. nizy, Azra user posted image user posted image
10. Bajsa, Zala user posted image user posted image
12. Janey, Jaka user posted image user posted image
12. MetiLu, Janez user posted image user posted image
13. Neni13, Mark user posted image user posted image
14. pina-1, Ana user posted image user posted image
14. katka37, Tin user posted image user posted image
14. Polonca 78, Vid user posted image user posted image
15. Guerina, Julija user posted image user posted image
15. torcica, Gašper user posted image user posted image

18. Mary lou, Tai user posted image
user posted image

19. Suzi*, Žana user posted image user posted image
20. larisa, Nejc user posted image user posted image
24. jencili, Taj user posted image user posted image
24. dolenjka, Stipe, Tara user posted image user posted image
26. amaya, Etienne user posted image
27. nuka, Nina user posted image
29. Februarka08, Larisa user posted image
29. Mlavla, Neža user posted image

MARČEVSKA FEBRUARČICA:

6. Elma, Elma user posted image

user posted image    

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 670
24.2.2010 12:27:24   
Februarka08
Taj in Tara vse najboljše!!!user posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 671
24.2.2010 12:38:20   
nizy
Taj in Tara vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 672
24.2.2010 12:46:06   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Taj in Tara vse najboljše!!!user posted image
user posted image

se kar podpišem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 673
24.2.2010 12:55:27   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image Tara in Taj vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 674
24.2.2010 13:14:36   
itata
Tara in Taj vse naj naj user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?