dolenjka
|
Čer Blacky, najprej še zate in upam, da ti bo kmalu bolje, izjoči bolečino, bo bolje Ne bom kaj veliko pisala, ker se mi enostavno ne da Danes sem čisto druga kot včeraj, ne vem kaj je bilo, al sem kaj s hrano zaj.... al je res kaka viroza, ampak občutek, ko te pelje rešilec, za njim se pa pelje tvoj mož in dojenček Najbolj me je skrbelo kako bom za Maksa poskrbela, kaj bo z mlekom..... Tara je bila v dobrih rokah, je prišla moja mami, ampak Maks je pa še čisto od mene odvisen Naslednji teden počasi začnem z žličko in kozarčkom, ker nočem še 1x take drame doživet Kri ni pokazala nič hujšega, ju3 grem na kontrolo in računam na najboljše, leta 2010 imam pa dovolj. Kar se mene tiče, se lahko kar 2011 začne Tudi Taro je Stipe danes peljal k pediatrinji, ker ima men 36,8 in 37,4 vročino že 7 dni in zdaj še grdo kašlja (pa je bila stalno doma, nič v varstvu in nič zunaj...), ampak zgleda da tudi ni nič takega, bomo ju3 videli izvide krvi in urina Pinica moja, za vas pa tudi ne najdem primernih besed Uboga vaša punčka, upam, da ji ne bo pustilo trajnih posledic, vsekakor pa za voljo nje in vseh drugih punčk ukrepajta s Pinotom in pojdita do konca, ker to se ne sme dogajati