3jeMi
|
jutro! no, pa smo še mi opravili s cepljenji... zdaj pa do šole mir, ajme, kolk bo to hitro okol ... veliki smo 83,5 cm in težki 10,9 kg... in ja, pripomba... za to višino je mali prelahek, moral bi imeti 12 kg ... po tabelci seveda... v realnosti, sem ji pa povedala, da pač dete poje kolikor poje, kaj več ga pa ne morem in ga ne mislim siliti... pred nos mu je porinile ene miniaturne ČB slikce živali, ga ni zanimalo, dojenček in steklenička, ne hvala, o kocke pa to pa ja... mu jih je P kar dajala in dajala, mali je pa zlagal... skratka vse OK, pri cepljenju je hrabro zajokal, pogledal proti roki in P, se stisnil k meni, zahlipal in začel čebljati po svoje... za naše bolančke... metuljcek, kako sta vidve za Anjo? populis... in za dobro jutro flower... ima ravnateljica kar prav, da ne smeš več v Lanovi skupini delat... mi sploh ni jasno kaj je imela ona vzgojiteljica v glavi, da te je poslala k njim... ščipanje in grizenje... to smo imeli debato na zadnje sestanku, ponavadi je pravzaprav tisti otrok, ki grize ali ščipa večji revež kot tisti, ki jih pokasira... otrok ne zna drugače izrazit svojo stisko kot tako, tako otrok "kriči" po pomoči... je pa na starših, s pomočjo vzgojiteljev, da to rešijo... IZVIRNO SPOROČILO: nanka Umpa, upma da zdaj izgine tale izpuščaj, drugače pa pri 4 otrocih itak moram sama vedeti, ker pri zdravniku me takoj odslovijo, če nisem prepričljiva. Zdaj že kar ločim kdaj je viroza ali bakterija, tako da tudi že sestrta ve, da če se naročim je nujno, oziroma da rabimo izvid laboratorija. ... vaja dela mojstra oz. nanko zdravnika... ... IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ma, jutri nadaljujem s komentarji, tale sitna muha v podobi mojega moža brenči okrog mene... a tebi težko, a?... ilatic... držim pesti, da čimprej dobiš kakšno fajn službico... zimska... rebeca... ravno sem te hotela vprašat, kako se Tariq znajde sam brez Iraye v vrtcu? nič, bejžmo malo delat...
|