metuljcek321
|
hvala, moje drage dame, za lepe želje ... tamaučica drnjoha, jaz pa tudi odmaram ... sem se prej videla v ogledalu - marička moja, pajkice mi kar visijo od riti, sem očitno šla kakšno kilco tko na express dol izvidi trajajo 100 let, ja - na infekcijski je to ... mislim, kaj pa, če bi blo nekaj hudo nujnega, hudega, groznega, hitro prenosljivega mislim, v sredo - po enem tednu bolezni - je pa BAŠ pomembno, kaj ima za eno zadevo, pikica moja mala populis - šele zdaj vidla presenečenje na FB - thanks, ZLATA SI ... no, pa saj to že veš (je pa luštno kdaj ponovit, I know ) majuška, rebeca, a vama je pa tak raskav glas všeč? Mene pa nekak ne pritegne ... but hey: sto ljudi, sto čudi Kako Iraya? Kdaj se gresta pokazat? In Aleksander, naš najmlajši julijček? zimska, tik-tak & si boš morala spremenit ime v pomladna ... Dobila pošto s Toyote, da bom morala mojega jeklenega konjička peljat na servis ... sem misnla, da so zajeti le avti 2009 in 2010 ... saj veste, stopalka za plin naj bi se tu in tam (redkoooo) zataknila ... ok, ne bo hotla testirat, če bi se glih pri meni ... Hja, ko ozdravim, se najavim za repair, kaj pa čem druzga. Almera, a je Bor dobro spal po včerajšnej rajanju na snegu? I bet he did.