|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
22.2.2010 11:10:50   
krtkova
nax - jezijo me nadrejeni, ker so vsi totalno presrani od kar mamo novo "vlado" in se bojijo za svoja delovna mesta. Potem pa naših ramenih to počnejo. Eni so dobil neko nalogo, da neki naredijo (vidla uradni zapisnik!!), zdej pa kr da naj jst to naredim. NO, pa ne bom!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
22.2.2010 11:16:12   
sasa1975
pozdravljene nosečke,

vas nisem brala cel vikend in sem porabila skoraj celo uro "da nadoknadim zamujeno snov"

NAX sem vesela da se stanje izboljsuje in da gres počasi domov

danes bodo torej KARAOKE V ZVEZDI?ce bom le uspela pridem,ker imam ginekologa in ne vem kolk se bo zavleklo,bi vas pa ful rada vidla....

mal me je strah kaj mi bo ginek. rekel,ke res sm kar nekaj setkala med vikendom in me spet vse tisci dol

lepo se imejte

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
22.2.2010 11:19:08   
Anonimen
neka_noč jaz se nobenga ježka ne branim, ker svetovno dobro delaš, tako da s ne bom "sprdvala".

krtkova tole te pa čist zastopim. Kar bodi jezna in povej, da to ni tvoja naloga.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
22.2.2010 11:22:59   
krtkova
Sam tok da veste: rezervirala sem v Zvezdi mizo za 10 debelih bab na ime; nosečke!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
22.2.2010 11:27:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Sam tok da veste: rezervirala sem v Zvezdi mizo za 10 debelih bab na ime; nosečke!!user posted image user posted image

Jaz bi tuduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
22.2.2010 11:28:48   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Jaz bi tuduser posted image user posted image user posted image

sori  user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
22.2.2010 11:43:32   
Anonimen
Sej se boste še zame najedle a ne. Ve boste pa men fouš v sredo k mi bo neka_noč prinesla najboljšiga ježkauser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3607
22.2.2010 11:56:05   
MaliMišek

nax - jezijo me nadrejeni, ker so vsi totalno presrani od kar mamo novo "vlado" in se bojijo za svoja delovna mesta. Potem pa naših ramenih to počnejo. Eni so dobil neko nalogo, da neki naredijo (vidla uradni zapisnik!!), zdej pa kr da naj jst to naredim. NO, pa ne bom!!user posted image user posted image

Ne se jim pustit!!

Jaz sem dokler nisem zanosila vedno dobivala dodatne zadolžitve, ker so imeli nekateri idejo da pritisnem na dve tipki in podatki padejo ven. No zdaj ko me bo morala ta ista oseba nadomeščat je pa kar naenkrat panika ker mam fuuullllllll nalog in ne ve kako bo zmogla user posted image user posted image user posted image .

Ko me pa kak dan ni v službo pravošasno,  je pa itak cela panika, če slučajno ne bom več pršla nazaj user posted image user posted image user posted image . No jst sm pa mal user posted image in se ob vsem tem neizmerno zabavam user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
22.2.2010 11:59:54   
Anonimen
Zivjo punce.

Jaz sem se vedno pri tasci. Aaaaaaa!! user posted image user posted image
Zdaj je sla na pedikuro pa sem hitro skocila na internet, ker drugace skoz zraven stoji in mi tecnari. Jutri pridejo montirat kuhinjo in jo bodo v sredo koncali, takrat pridejo pa se omare in postelja in kavc in potem se res seliva. Al se bom pa locila! Spet user posted image

Krtkova, ko si mi sms poslala, me je skoraj kap. Telepatija. Sem sanjala o tebi in R (ker sem zadnjic vajine slikice gledala. Ful sta lustna. Nadlustna!). Sem sanjala, da sta rekla, da se bosta porocila. In da je bil R cist solzen. Kr neki user posted image

V glavnem, jaz danes definitivno pridem! Ampak zdaj mi ni nic vec jasno. A gremo v soping al na tortice? No, jaz morem definitivno v dm vsaj po flasko pa dudo pa plenicke pa bombazne krpice. Bom sla kar tja, ker imam tiste bone, da to porabim pa mir.
Vse ostalo pa bom v zacetku marca nakupovala, ker za nase dete se vedno nic nimam. Obleke in posteljico imam obljubljeno, kar pa sva midva kupila pa so nalepke za v sobo. Krasna starsa sva user posted image

Upam, da se moj maternicni vrat ne bo odlocil biti samosvoj in se odpirat preden mu je to dovoljeno po pdp! user posted image
Pupa in nax, zelim vama da se spocijeta. Drugega vama tako ne preostane user posted image

Ne vem kaj ste vse se govorile. O babicah. Jaz imam eno v Prlekiji in eno v Prekmurju. Obe sta stari in zabavni in se sovrazita, ker sta se moja mati in oce locila. Bedarija. Sta pa obe ostali vdovi istega leta (4 mesece razlike) in zdaj tekmujeta kera je bolj boga. Prekmurska ful dobro kuha in je skrta. Za diplomo mi je dala 14 (ja, 14!!) centov user posted image user posted image Prleska je pa unbelivable samosvoja ampak ful radodarna, ceprav nima veliko. Pa smesna je, ker govori, da je zdaj spet samska, ker je dedi umrl (no, po njenih besedah je ze 2 leti v piskru (zari) user posted image
Ampak vidim, da nas ima kar nekaj korenine v Prekmurju. Ma ja, saj je itak 3/4 ljubljane priseljene. Mogoce smo pa se v sorodu user posted image

Bcljka, si se kaj pozanimala glede cen akupuntkture?
Ursa, si kaj izvedela o Zimski? Pa Zvezdici pa Pikapolonica. Kako so punce? V nizkem startu? Jaz sem imela vceraj se natanko 2 meseca. Zdaj pa ne vem ce je to dosti al ne. No, to, da nimam se niti ene tetra plenice po moje ni dober znak.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3609
22.2.2010 12:14:34   
neka_noč
Aglaia ti me vedno tako nasmeješ... Večkrat se oglsi na rr. Vem, da user posted image babji stoji za tabo in ti gleda pod prste.... A brišeš zgodovino? user posted image Kaj če te čekira še takrat ko te ni? user posted image
Meni tudi ni čisto jasno ali je danes shooping ali torticeuser posted image Ene imajo še čas, ene pa ne.... user posted image Saj zato pa sem sama že nakupila skoraj vse, a še vedno moram v DM-a in v lekarno bi tudi šla - v halo A po Bebival hladilno mazilo, mandljevo olje,..
Pa veselila sem se, da gremo po shoopingu še nekaj pojest - kam že Krtkova?  Saj res, ti boš prej šla, pa Cojka tudi, .... Nax  je v bolnici.... katera pa ima potem sploh namen it v katero trgovino?! No, jaz bom vsekakor šla v trgovine. Pa mislim, da tudi jesti.
Se veselim danes ob 16-ih. Bomo pa vsaj malo čvekale. Cojka, se že veselim tisto o tvoji babici in dežniku... user posted image   Saj je dežnik, ne? user posted image Jao meni... Kot bi imela "možganojedca". user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
22.2.2010 12:24:38   
bcljka
oj srake!!

sm uspela za pol ure pobegnt domov k mamo lih pavzo... sm prebrala ful nahitr in mal morm pokomentirat, čeprou Eme pa NISEM gledala in mi ni prou nič žal!

drgač pa jst mam definitivno namen donsk kej kupt!!

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

bcljka - sej sm vedla da bo vse ok - btw. Jst mam pr teb filing, da morš met na tone ogromnih plišastih živali -prideva s Filipom na obisk, on jih obožuje user posted image

hahaha user posted image user posted image user posted image prou maš! predn se je moj preselil so ble še po dnevni sobi in kuhni... na vsakem koraku... zdej so samo v spalnici... pa še to sm jih mogla zreducirat... katere gredo v otroško sobo... sm kr mal žalostna... user posted image pa še vedno potujem s plišasto igračko... zdej tudi moj mož... na medenih tednih je blo ful smešn... ker Jakoslon in Dimoslon (slončka) se ne peljeta v prtljagi ampak sta posebno tretirana in sta "živi" osebi kot midva user posted image user posted image user posted image še na plažo sta šla zravn user posted image bom ob priliki prlepla kkšno fotko o njujinih dogodivščinah na avjonu... kako pijete pivo user posted image

a nobena babica ne ponudi svoji vnukinji kaj denarja???

babica in dedek sta moja sponzorja! brez njiju ne bi mela stanovanja in avta!user posted image
ta druga babica se je pa izkazala in kupila voziček za user posted image po najini izbiri...
tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se vidmo ob 16h... morm nazaj na faks user posted image

aja... Aglaia, ti sporočim cene v Zvezdi...

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
22.2.2010 12:24:53   
neka_noč
Nax sem skoraj pozabila.... glede ježka...
... mi je kar nerodno.... ampak, zdaj ti jih bom kupila.... a bo to ok? user posted image  
Kateri ti je najboljši? Sem mislila enega iz Zvezde (kupila ga bom jutri, da bo svež - v sredo še ne bo odprto ko bova šla iz Lj.), drugega pa.... vem pa ne vem od koga je - mislim, da od Žita? Skratka, meni je ta ful dober... Bo to ok? Zato pa dobiš dva... user posted image  

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
22.2.2010 12:39:14   
Anonimen
neka_noč sej mi ne rabiš nosit dva ježka. Ok sej sem res požeruhec, samo bo en čist ok.

Me prav zanima kako bo danes zgledal tale vaš šoping. Pomoje bo bolj temeljil na torticah.

neka_noč si me ravno spomnila. A za ritko rabimo navadno kremo in eno za vneto ritko (npr Ribodermin)? Kje pa se dobi mandljevo olje?

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
22.2.2010 12:49:24   
pupa*81
aglaia jaaaa user posted image  user posted image  user posted image mene tudi zmeri nasmeješ! faca si! pa ne skrbi, dokler pride froc bosta zihr vse porihtala, čene pa še bolš - bodo rihtali drugi namest tebe user posted image user posted image

nax za baby-rit maš lahko praško pasto, jst bom zaenkrat kar Bepanthen nucala, ker je tudi za bradavice, pa se mi ne da met 10 različnih tub pa pol študirat kjera je za kaj user posted image dobiš pa vse v lekarni, tudi mandljevo olje. no sej najbrž imajo vse tudi v (pre)mnogih baby-trgovinah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
22.2.2010 12:51:01   
pupa*81

Me prav zanima kako bo danes zgledal tale vaš šoping. Pomoje bo bolj temeljil na torticah.

ja pomoje bo to namesto tortice-šoping-mcdonalds zgledlo bol tako: tortice-mcdonalds user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
22.2.2010 13:04:42   
katrinka

neka_noč sej mi ne rabiš nosit dva ježka. Ok sej sem res požeruhec, samo bo en čist ok.

neka_noč si me ravno spomnila. A za ritko rabimo navadno kremo in eno za vneto ritko (npr Ribodermin)? Kje pa se dobi mandljevo olje?

za ritko -  navadno hladilno mazilo, praska pasta, otroski puder, sudocrem, bepanten roza, mandljevo olje dobis v vsaki lekarni - ce reces domace dobis njihovega, drugace pa raznih proizvajalcev user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
22.2.2010 13:12:51   
neka_noč
Nax seveda dobiš dva ježka! Nič se ne delaj fine. Bo en za sredo, drugi pa za četrtek. user posted image Pa še moje cimetove piškotke dobiš. Jih imam že spakirane, pripravljene. Bo malo zaloge.  user posted image Tukaj ti pa pošiljam eno user posted image   .
Glede baby ritke ; mi smo uporabljali BebiVal (dobiš v lekarni a ne vsaki- vsaj tako je bilo prej, bom videla kako je sedaj s tem). Meni je bilo to hladilno mazilo za našega najboljše. Imela sem tudi od Bubchna. Mi je pa rekla patronažna , da je za začetek to preveč "agresivno" user posted image Od Bubchna. Mi smo stalno uporabljali BebiVal in nismo imeli nikoli nobenih problemov. No, kadar je slučajno nisem dobila in sem premostitveno kupila kako drugo - je ritka pričela rdeti, zato sem imela vedno na zalogi še eno BebiVal in je bilo vse bp. . Odvisno pa je od user posted image . Bepanthen sem tudi imela, pa ga nisem nikoli potrebovala. Tudi za bradavice ne. Je pa fino, da ga imaš. Za vsak slučaj. Tudi tokrat ga bom imela. Malo tubo.
Ribodermin, praška pasta - odlično. Mi tega sicer nismo nikoli potrebovali. Je pa fino, če ima user posted image probleme z vneto ritko. Ene prijateljice so to potrebovale in so zelo pohvalile. Pa tudi splošno znano je, da to pomaga.

Mandljevo olje sem iskala v BC, itn. pa nisem nikjer zasledila tistega pravega - nerazredčenega oz. da ni karkoli dodanega. SEm že mislila kupit v BC nekaj od Bubchna in sem prodajalko vprašala ali je zadeva mišljena namesto mandljevega olja in mi je rekla da je, vendar mi je svetovala, da naj grem raje v lekarno kupit "pravo" mandljevo olje brez kakršnih koli dodatkov. Da je bolje za novorojenčka. No, jaz tudi tako mislim in bom šla v lekarno po mandljevo olje.
Mislim pa kasneje uporabljat oljno kopel, po kateri user posted image ne potrebuješ še ekstra mazati z oljem. Pri prvem sinu se mi je to obneslo - priporočala mi je takratna patronažna, sedajšnja pa, ko sem jo vprašala, ni bila navdušena... Pa sta obe iz istega okraja. Prejšnja je Accetova, sedajšnja pa Oven. No, jaz bom to uporabljala. Mi je bilo zelo všeč, pa še zelo praktično.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
22.2.2010 13:17:51   
Anonimen
O hvala za odgovore. Zdej mal delam seznam, da ga uturim mami, da bi gre kupit, ker če dam mojemu, bo polom.

neka_noč pa kaj misliš, da sem sposobna zadržati enga ježka zaklenjenega do četrtkauser posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
22.2.2010 13:18:54   
krtkova
Aglaia - iiii, kolk lepe sanje si imela. user posted image  Ker moj je res en tak čustven fant. Edin poročila se pa še ne bova. Sva oba že bila in sva dala tko skoz in mava zaenkrat dost. Kaj bo pa kasneje, na stara leta, bova pa še videla. Je pa rekel (hvala bogu!!!); da če še ne bi bil nikol poročen, da bi se zihr z mano poroču.user posted image  Pa še to; če boš slučajno rodila preden boš vse mela, ti bom pa jst kej prinesla!!user posted image user posted image user posted image

Ja, žal v šoping ne bom šla z vami. Kar mi po eno strani pravzaprav malo ustreza; nimam nič denarja, pa še kaj moram kupit mi ni čist jasno.user posted image  Še vedno se zanašam na to, da grem v Udine z mojo mami in da bom kr tam nabavila večino stvari (sam da se ne bom pol zaj... in ne bom nič dobila). Al bom pa nakupovala, ko bom na dopustu, ko mi bo itak dolgčas. Tko, da MKBK - ti k tud dons ne moreš - aprila bova skupaj lahko vandrali po trgovinah.

Sam pogledat vas pa nujno pridem!!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
22.2.2010 13:22:25   
neka_noč

O hvala za odgovore. Zdej mal delam seznam, da ga uturim mami, da bi gre kupit, ker če dam mojemu, bo polom.

neka_noč pa kaj misliš, da sem sposobna zadržati enga ježka zaklenjenega do četrtkauser posted image

Bom dala ključavnico gor. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
22.2.2010 13:23:20   
Anonimen
krtkova a res si bila poročena. No sej mogoče pa na stara leta ne bosta vedela kaj bi ušpičila pa se bosta oženila in glej, da nas srake pol povabišuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3621
22.2.2010 13:24:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Bom dala ključavnico gor. user posted image

Verjemi, da jaz zdej z mojo predporodno depresijo vse odpremuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3622
22.2.2010 13:24:59   
MaliMišek

Ja, žal v šoping ne bom šla z vami. Kar mi po eno strani pravzaprav malo ustreza; nimam nič denarja, pa še kaj moram kupit mi ni čist jasno.user posted image  Še vedno se zanašam na to, da grem v Udine z mojo mami in da bom kr tam nabavila večino stvari (sam da se ne bom pol zaj... in ne bom nič dobila). Al bom pa nakupovala, ko bom na dopustu, ko mi bo itak dolgčas. Tko, da MKBK - ti k tud dons ne moreš - aprila bova skupaj lahko vandrali po trgovinah.

Sam pogledat vas pa nujno pridem!!!!!

Jst bi tud šopingirala aprila....no če do takrat ugotovim kaj je treba kupt (mogoče mi v MŠ razsvetlijo možgane), pa če mi bo ta moj veeelllliiikkkkkiiii trebuh to še dopuščal user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
22.2.2010 13:25:35   
petrca2507
Dopoldan mi ni blo nič jasno, o kakšnem snegu ste pisale. Pol pa stopim ven in je blo vse belo user posted image . Še avto sm mogla spucat, da sem se sploh lahko odpeljala. Zdej bi pa počas res lahko posijalo sonce, temperature bi se lahko dvignile vsaj na 10+, sneg bi skopnel, s trave bi pokukali zvončki in trobentice, ...

Moji babici sta bili pa tko kul, da ju zelo pogrešam. Nimam niti ene slabe izkušnje z njima, skoz sta me ujčkale in razvajale. Zdej mam pa partnerjevi babici kot za svoji. Sta tud obe zelo fajn.

Za vse, ki se boste danes dobile....še zame pojejte eno tortico user posted image .

neka_noč...ko sem mojmu povedala za nutelin tiramisu, so se mu kar sline pocedile user posted image . Danes se ga bom usmilila in ga probala narest. To bo še presenečenje za prejšnji teden, ko je imel RD.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
22.2.2010 13:28:34   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Jst bi tud šopingirala aprila....no če do takrat ugotovim kaj je treba kupt (mogoče mi v MŠ razsvetlijo možgane), pa če mi bo ta moj veeelllliiikkkkkiiii trebuh to še dopuščal user posted image user posted image user posted image .

Men bo tud aprila šoping prav prišel user posted image . Do takrat bom že uspela pogledat, kaj je sestra v soboto pripeljala domov od kolegice.

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?