Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.2.2010 21:31:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer O pikica, berem, da te nekaj zobeki jezijo...ubožica, res se mi smiliš ma bo bolje, držim pesti Ma,kaj zobi? Je že skoraj ok,zaj me pa želodec boli ko sam satan že 2 dni,pa ne vem,od česa.In to tak boli,da stat ne morem,kr skupaj me vleče.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.2.2010 21:32:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj ve veste kdaj so vpisi v vrtec oz. jaslice...jaz grem 26.7. delat...takoj po morju Vpisi za v vrtec in jasli so od 1.ga do 10.ga aprila za september.Razen če boš srečo imela pa da boš dobila prej že,če bo prosto.Kar pa zna bit,glede na to,da so počitnice No saj jaz rabim za september, tako da bom vpisala takrat... Pol pa aprila,samo pa res moraš v tem času vpisat,drugače boš skozi padla.Jaz tudi čakam toti april,da ju vpišem.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.2.2010 21:33:51
|
|
|
|
matcar
|
Punce,kaj je to normalno,da čutim tako toploto v želodcu na cajte?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.2.2010 21:34:45
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer O pikica, berem, da te nekaj zobeki jezijo...ubožica, res se mi smiliš ma bo bolje, držim pesti Ma,kaj zobi? Je že skoraj ok,zaj me pa želodec boli ko sam satan že 2 dni,pa ne vem,od česa.In to tak boli,da stat ne morem,kr skupaj me vleče. E to sem jaz imela pred nosečnostjo, tako me je bolel želodec, da stat nisem mogla..in baje, da je šlo za živčni želodec...sicer nisem bila kaj nervozna, ampak to pride za teboj...potem sem dobila Ultop in je bilo ok...budilka se joče...jojojojojojojojo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.2.2010 21:35:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer O pikica, berem, da te nekaj zobeki jezijo...ubožica, res se mi smiliš ma bo bolje, držim pesti Ma,kaj zobi? Je že skoraj ok,zaj me pa želodec boli ko sam satan že 2 dni,pa ne vem,od česa.In to tak boli,da stat ne morem,kr skupaj me vleče. Pa kaj je zdaj to s tabo? Boga reva.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.2.2010 21:36:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj je to normalno,da čutim tako toploto v želodcu na cajte? Nebi vedla. Kaj ko bi se ti šla jutri malo k zdravniku pokazat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.2.2010 21:45:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj je to normalno,da čutim tako toploto v želodcu na cajte? Nebi vedla. Kaj ko bi se ti šla jutri malo k zdravniku pokazat. Saj sem že razmišljala o tem.Samo ne vem,kdaj naj grem.Ju3 imam z zobarji še letanje,pa na mestno redarstvo moram it.Kaj ve katera kje je?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.2.2010 21:46:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer O pikica, berem, da te nekaj zobeki jezijo...ubožica, res se mi smiliš ma bo bolje, držim pesti Ma,kaj zobi? Je že skoraj ok,zaj me pa želodec boli ko sam satan že 2 dni,pa ne vem,od česa.In to tak boli,da stat ne morem,kr skupaj me vleče. Pa kaj je zdaj to s tabo? Boga reva. Ma pojma nimam.Sem komaj domov pripeljala pa noetr šla z malimi.Zaj mi je spet malo boljše,samo kak dolgo pa ne vem.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.2.2010 21:49:04
|
|
|
|
matcar
|
Grem počivat,ker ne morem niti prav sedet več.Nočko vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.2.2010 21:54:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar pa na mestno redarstvo moram it.Kaj ve katera kje je? Tole sem najšla. Mestna redarska služba Rotovški trg 9, 2000 Maribor Vodja: Danijel ŽELEZNJAK, dipl. upr. org. - po pooblastilu Telefon: 02/2201-527 Faks: 02/2201-674 E-pošta: mestna.obcina@maribor.si
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.2.2010 21:54:57
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar. Pa upam da ti bo jutri bolše.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.2.2010 22:02:38
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz tudi v posteljo. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.2.2010 22:22:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar pa na mestno redarstvo moram it.Kaj ve katera kje je? Tole sem najšla. Mestna redarska služba Rotovški trg 9, 2000 Maribor Vodja: Danijel ŽELEZNJAK, dipl. upr. org. - po pooblastilu Telefon: 02/2201-527 Faks: 02/2201-674 E-pošta: mestna.obcina@maribor.si Ja pa baje se selijo na tezno...ali so se že...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.2.2010 22:47:42
|
|
|
|
arabela*
|
Spet tuga....... grem spat...je psihično naporen dan za mano Nočka vsem in lepe sanje
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.2.2010 7:07:46
|
|
|
|
vitabella
|
dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.2.2010 8:52:04
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mater sem jaz danes zaspana. Sem ponoči tak slabo spala. Ne vem če nebom pol šla ko bo Šel Luka spat mu malo pomagat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.2.2010 9:02:10
|
|
|
|
vitabella
|
ti kar, ti kar, zakaj pa ne, pol ko boš šla v službo ne bo več luksuza!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.2.2010 9:02:55
|
|
|
|
koala
|
matcar jaz sem imela takšen težave kot ti opisuješ z želodcem, najprej sem poskusila z Ranitalom S (ga dobiš v lekarni brez recepta) pa ni bilo nekega haska, pa sem šal do zdravnice in dobila reglan in ultop. Pa se je stanje precej izbollšalo. Saraya upam da bo današnji dan bolj prijazen.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.2.2010 9:08:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ti kar, ti kar, zakaj pa ne, pol ko boš šla v službo ne bo več luksuza! Točno tako.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.2.2010 9:33:17
|
|
|
|
tasa_m
|
Jutro. Dajte mi povedat a DR ti da kaj proti kašlju ali je bolje da v lekarni kaj kupim? Lija mi smrka in kašlja ko kak star ded. Dobesedno skačem za njo in jo non stop nosek brišem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.2.2010 9:35:19
|
|
|
|
ly117
|
Ne bom pametna, ker še nisem bila v taki situaciji samo pomojem ne boš dobila pri Z nič. Še boljše je pa da pokličeš in vprašaš.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.2.2010 9:35:40
|
|
|
|
ly117
|
Aja pa lepo da si se oglasla.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.2.2010 9:45:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne bom pametna, ker še nisem bila v taki situaciji samo pomojem ne boš dobila pri Z nič. Še boljše je pa da pokličeš in vprašaš. Ja, saj bom popoldan poklicala. Mi je sumljiva, ker bi non stop sam spala Lije ponavadi spat nisem dobila. Pa jest mi noče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.2.2010 9:45:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aja pa lepo da si se oglasla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.2.2010 9:48:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne bom pametna, ker še nisem bila v taki situaciji samo pomojem ne boš dobila pri Z nič. Še boljše je pa da pokličeš in vprašaš. Ja, saj bom popoldan poklicala. Mi je sumljiva, ker bi non stop sam spala Lije ponavadi spat nisem dobila. Pa jest mi noče Bošček mali. Ji pošiljama z L velik koš .
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?