Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 9:41:32
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. koala hvala..bom ji jaz zvečer naredila te kamilice. Drugače ji dajem smrekove vršičke pa Slezov sirup zvečer. Včeraj sva šli k DR. in mi je rekla,da je bolj močna oblika prehlada, da angina še ni. Če nebo do čet. bolje morava prit nazaj. In nič ne kaže na bolje...ponoči spet zakuhala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 9:57:37
|
|
|
|
ly117
|
Tasa hvala za . Jaz pa jih vama vračam.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 9:58:14
|
|
|
|
ly117
|
Vitabella glede stanovanja pa iščem pa kličem. Bo že.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 10:04:56
|
|
|
|
vitabella
|
zanimivo, jaz bi si mislila da v mariboru ni težko stanovanja dobit, pa vidim da temu ni ravno tako ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 10:12:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella zanimivo, jaz bi si mislila da v mariboru ni težko stanovanja dobit, pa vidim da temu ni ravno tako ... Jaz sem tudi tak mislila. Je pa tudi odvisno kje ga iščeš in kako je tvoje finančno stanje.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 10:12:52
|
|
|
|
ly117
|
Grama midva z L se cartat in ajat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 10:15:18
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella zanimivo, jaz bi si mislila da v mariboru ni težko stanovanja dobit, pa vidim da temu ni ravno tako ... Jaz sem tudi tak mislila. Je pa tudi odvisno kje ga iščeš in kako je tvoje finančno stanje. saj vem, saj vem .... ampak kakorkoli gledaš najemodajalci imejo vedno profit in bi mislila da jih je veliko na ponudbi... kolikor si rekla, tudi ti ne boš dala tako malo za stanovanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 11:01:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa hvala za . Jaz pa jih vama vračam. Hvala Ly. Upam,da se ni L. kaj od L. nalezel? Srčno upam,da ne, ker če se je bom imela zelo slabo vest
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 13:04:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa hvala za . Jaz pa jih vama vračam. Hvala Ly. Upam,da se ni L. kaj od L. nalezel? Srčno upam,da ne, ker če se je bom imela zelo slabo vest Kaj boš te mela slabo vest. Ne ga seri. Pa četudi se je ne bo prvič in zadnjič da bi se od koga kaj nalezel. Pa pri nas ni tak hudo ko pri Liji.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 13:22:27
|
|
|
|
koala
|
vitabella ne midve se še ne poznava, sem pa res bolj poredko na netu ker je moj sine že tri mesece dom, je imel ponavljajoča ventja ušesk zdaj pa je bil še malo preventivno doma, da je vzdržal zdrav do jutrišnjega cepljenja. Ly upam da se bo L. čimprej pozdraviil.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 19:46:24
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 19:48:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! kontra. Mam svojih 5.min. kako si Ly, kako je L.?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 19:51:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! kontra. Mam svojih 5.min. kako si Ly, kako je L.? Jaz po starem. Luka je pa imel dolg popoldanski spanec in je ok. Še vedno mu teče iz noska je pa to tudi vse. In kak je Lija.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 19:56:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz po starem. Luka je pa imel dolg popoldanski spanec in je ok. Še vedno mu teče iz noska je pa to tudi vse. In kak je Lija. No, tudi to nekaj šteje, če si po starem Za Luko Lija je tak pač, čez dan še nekako gre, kak pa se bliža večer pa je opasna. Zaspana je non stop,ma se prebudi po 2,5 urah spanca, čez 10 min.je spet tak zaspana da sam joče in so očke mane. Apetita nima, danes je pojedla za pop.malico cele 3 žličke jogurta. Ampak se ne dam..bomo že pregurali to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 20:01:58
|
|
|
|
ly117
|
Meni je L tudi danes dopoldan spal 2 uri zdaj popoldan pa 2,5. Je moj vprašal če še diha. Drugač pa ima tudi malo majnši apetit sem še vedno nekaj poje. Kaka bo pa noč je pa tud vprašanje ker se mu nosek zabasa in si ga ne pusti očistit.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 20:04:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Te potolažim,da bosta oba z L. super spala! Se mi rižev narastek lušta pa mi ga noben noče naret Iščem po kulinariki kaj bomo jutri kuhali..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 20:05:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Te potolažim,da bosta oba z L. super spala! No super, te se pa bom naspala.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 20:07:18
|
|
|
|
ly117
|
Mi pa bomo jutri meli pohane šnicle. sem kr bla malo presenečena ko sem izvedla. Danes smo pa imeli ričet in mojem mojo taščico resnično pohvalit ker je bil res dober.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 20:08:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa bomo jutri meli pohane šnicle. sem kr bla malo presenečena ko sem izvedla. Danes smo pa imeli ričet in mojem mojo taščico resnično pohvalit ker je bil res dober. 3-krat hura za njo!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 20:10:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa bomo jutri meli pohane šnicle. sem kr bla malo presenečena ko sem izvedla. Danes smo pa imeli ričet in mojem mojo taščico resnično pohvalit ker je bil res dober. 3-krat hura za njo!!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 20:10:29
|
|
|
|
tasa_m
|
Mi pa bomo imeli juho, kanelone ter veliko skledo solate. Za Lijo pa še moram pogruntat kaj bo jedla. Verjetno zelenjavno juhico in palačinke s skuto. No, vse pa je odvisno kako hitro se bova zjutraj vstali. Ob 10h nama pridejo vrata menjat na hladilniku in če bova spali do 8,30 tak kot te dneve, pol bomo jedli kar pico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 20:10:42
|
|
|
|
ly117
|
In si se že malo spočila od T.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 20:11:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi pa bomo imeli juho, kanelone ter veliko skledo solate. Za Lijo pa še moram pogruntat kaj bo jedla. Verjetno zelenjavno juhico in palačinke s skuto. No, vse pa je odvisno kako hitro se bova zjutraj vstali. Ob 10h nama pridejo vrata menjat na hladilniku in če bova spali do 8,30 tak kot te dneve, pol bomo jedli kar pico To je tudi dobro.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 20:12:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 In si se že malo spočila od T. mi je kul zdaj ja. Sam ko se od enega mal hočem spočit, me drugi napade. Lija mi je non stop za nogami.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 23.2.2010 20:13:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi pa bomo imeli juho, kanelone ter veliko skledo solate. Za Lijo pa še moram pogruntat kaj bo jedla. Verjetno zelenjavno juhico in palačinke s skuto. No, vse pa je odvisno kako hitro se bova zjutraj vstali. Ob 10h nama pridejo vrata menjat na hladilniku in če bova spali do 8,30 tak kot te dneve, pol bomo jedli kar pico To je tudi dobro. ja, bo za silo. To je najbolj hitro. Sem si full receptov sprintala. Zdaj ko mi je T. printer kupo, moram vse poprintat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?