Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 21.2.2010 22:11:57
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Evo, prebil se je v polfinale. Dajmo poba! Ok, dosegel je uvrstitev kariere. Pa dajmo biti zadovoljni! Imejte se lepo, grem še biatlon pokukat! Nočka,
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2010 22:22:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 21.2.2010 22:37:15
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ja pa dobr no, kje pa ste vse? Pred TV? grem piškote glodat.... jap, pred TV. Ema me je čist razočarala, niti komentirati nočem zdej gledam Zasebno kliniko, da si popravim razpoloženje.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2010 22:53:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 21.2.2010 23:03:55
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ja pa dobr no, kje pa ste vse? Pred TV? grem piškote glodat.... jap, pred TV. Ema me je čist razočarala, niti komentirati nočem zdej gledam Zasebno kliniko, da si popravim razpoloženje. Enako Nočko totaln podn, pa ne mislim na zmagovalno pesem, ampak na celoto, nč od nč
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 22.2.2010 8:21:34
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro! ah, joj, spet sm kle... bljak... HB pa je inbox bil lepo priden in sprejel samo 9 mailov, ampak na žalost imam čisto pri vsakem kar nekaj dela EMA... lubice, vam pravim kuhinja, ni kej... klele še zmeri smrdi po zažganem... ... priznam nisem gledala, ker mi moška polovica Flegovih ni ravno všeč, pravzaprav mi je totalno antipatičen... itak pa so pri nas aktualne OI in skoraj ne gledamo nič drugega, razen Lovro gleda svojo Malo kraljično... ... joj, moram it kaj narest... danes imamo pa tudi mi končno pregled in cepljenje (pri 19 mesecih ) Lupčka vsem julijčkom in za mamice...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2010 8:29:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 22.2.2010 8:32:46
|
|
|
|
3jeMi
|
nič punce, mi je prav žal... ampak meni je pa všeč... malo drugače, po domače... zgleda je slovencem to všeč... ... itak pa nam verjetno ni v interesu zmagat na Eurosongu, ker koneckoncev ni denarja in prostora za organizacijo takega dogodka pri nas...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2010 8:44:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2010 8:45:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 22.2.2010 8:45:12
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, evo, končno sem oddelala jutranjo papirologijo ... kaj pravite na belo jutro? Mene je skoraj kap, včeraj sem še videla napoved, da naj bi danes imeli le oblačno z malo sonca. Zbudila pa sem se v belo jutro, pri nas je bila še ena ornk nesreča okoli 7h in sem se prav cijazila v službo. Noč smo imeli pa kar mirno.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2010 8:46:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 22.2.2010 8:47:50
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi jutro! ah, joj, spet sm kle... bljak... HB pa je inbox bil lepo priden in sprejel samo 9 mailov, ampak na žalost imam čisto pri vsakem kar nekaj dela Welcome in reality, 3jeVi EMA... lubice, vam pravim kuhinja, ni kej... klele še zmeri smrdi po zažganem... ... priznam nisem gledala, ker mi moška polovica Flegovih ni ravno všeč, pravzaprav mi je totalno antipatičen... itak pa so pri nas aktualne OI in skoraj ne gledamo nič drugega, razen Lovro gleda svojo Malo kraljično... meni nihče od Flegovih ni všeč
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 22.2.2010 8:48:56
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis JE bilo po radiu da je cesta proti Trzinu bila zaprta, sem se prav na vas spomnila, če ste uspeli pred nesrečo mimo. ja, samo ne vem zakaj pravijo, da je cesta čisto zaprta ... saj se je dalo pridet mimo, le počasi je šlo - predvsem zaradi firbcev, ki prodajajo zijala namesto da bi vozili
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2010 8:48:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 22.2.2010 8:50:45
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Emo sem poslušala z enim ušesom, zraven sem likala. Zmagovalna pesem mi ne postavi sicer kocin pokonci glede na že slišano so mi bile te kombincije od Dan D in Sidharte kul, samo ta zasedba mi pa ne potegne , žal. Dan D & Siddharta so imeli krasen komad. Samo tale z Eme mi je pa čist adijo pamet ... sem kasneje poslušala na netu komad ob Ylenie Z., ne vem, zakaj recimo ta ni prišel do finala
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2010 8:51:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2010 8:53:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 22.2.2010 8:54:09
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Tui Meni" Effe" (btw, kaj to sploh pomeni) ne potegne, Lorela mi je za pogledat parkrat na leto OK, na TV programu si pa ne označujem kdaj nastopa meni se zdi ženska čist preveč izumetrična ...
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2010 8:54:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2010 8:55:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2010 8:55:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 22.2.2010 8:56:04
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis Emo sem poslušala z enim ušesom, zraven sem likala. Zmagovalna pesem mi ne postavi sicer kocin pokonci glede na že slišano so mi bile te kombincije od Dan D in Sidharte kul, samo ta zasedba mi pa ne potegne , žal. Dan D & Siddharta so imeli krasen komad. Samo tale z Eme mi je pa čist adijo pamet ... sem kasneje poslušala na netu komad ob Ylenie Z., ne vem, zakaj recimo ta ni prišel do finala Kuhna ni druge, tako kot prav 3jemi v to sploh ne dvomim če se spomnim dueta Hamo in Gal - a ni imel tip isti glas kot Joe Cocker?
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 22.2.2010 8:56:57
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis Tui Meni" Effe" (btw, kaj to sploh pomeni) ne potegne, Lorela mi je za pogledat parkrat na leto OK, na TV programu si pa ne označujem kdaj nastopa meni se zdi ženska čist preveč izumetrična ... Ja v iskrivo modrino njenih oči mal odvomim
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2010 8:57:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......