Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 10:04:04
|
|
|
|
Kati81
|
Čestitke vsem, ki ste dočakale svoje , tiste, ki pa še čakate, pa dajmo v peto, mesec se bliža koncu!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 10:07:35
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
Da se še jaz malo javim... pri meni nič novega, še kar vztrajamo 2v1. Saj bo, ko bo pripravljena. Danes bo ena prav fajn nedelja, s sončkom in relaksiranjem. Veliko sreče tistim, ki šibate v P.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 10:10:00
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Čestitke vsem, ki ste dočakale svoje , tiste, ki pa še čakate, pa dajmo v peto, mesec se bliža koncu! Kati, ko bi te naše le slišale . Hvala.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 10:35:47
|
|
|
|
gapii27
|
čestitke babike
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2010 11:30:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 13:08:17
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika Joj punce, sej ste čist ponorele .... sej ne morem nehat jokat (hormoni pač )... koliko novičk!!!! ČESTITAM VEM NOVOPEČENIM MAMICAM in ATIJEM in NJIHOVIM ŠTRUČKAM: Spelch Komarka Tajab Mucica Jada ČikaPika! Ne morem drugega, kot da te citiram . Čestitke! Čestitke! Čestitke! Veliko cartanja! Tiste, ki pa še čakate, pa veliko potrpljenja in ne pozabite, da smo še vedno z vami tudi me, ki že pestujemo naše sončke
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 15:00:03
|
|
|
|
Astralis
|
jooooj bravo , bravo vsem, sej sploh ne utegnem nastevat sem pa nate, Jada mislila, ko si tako lepo opisala zacetek popadkov in pocutje, da sem se res lahko vzivela... Cestitam, cestitam!!! Mamice po porodu,dejte prosim napisat svoje porodne zgodbe, nas to vse zelo zanima. Sicer vem, da niti 2 poroda nista enaka, kot so si znacaji in ljduje razlicni... a vseeno. Vsem mladim druzinicam zelim cimprejsnjo vzpostavitev harmonicnega vsakdanjega ritma, brez kakih zdravstvenih tezav in poporodnih travm... Uzijte to prvinsko druzinsko sreco, mi za nekaj dni "na suhem" smo tik za vami
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 15:24:28
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika ČESTITAM VEM NOVOPEČENIM MAMICAM in ATIJEM in NJIHOVIM ŠTRUČKAM: Spelch Komarka Tajab Mucica Jada Čestitke še od mene! čestitke tudi od mene Dojenčkom pa le najlepših korakov v življenju.
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 16:00:23
|
|
|
|
Storžica 81
|
Čestitke vsem novopečenim mamicam . Pri nas pa kot kaže na PDP, ostajava še kar dva v enem. Nič novega se ne dogaja
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 17:26:01
|
|
|
|
Lily86
|
Čestitke vsem novim mamicam! Zdaj bi pa jaz tudi že bila na vašem mestu... Ampak po jutranjem CTG-ju našemu otroku še ni videt, da bi se mu mudilo na svet... Moja mami je danes rekla, da mičkena še zbira pogum za ta velik korak. No, upam da ne bo trajalo predolgo, ker ima glede na ultrazvok že zdaj 3500g... Me je kar malo stisnilo ob tem podatku... No, pa samo da je vse ok! Držim pesti za vse, ki še vztrajamo in že vidimo ciljno ravnino pred sabo!
naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010 A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 18:55:24
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lily86 Čestitke vsem novim mamicam! Zdaj bi pa jaz tudi že bila na vašem mestu... Ampak po jutranjem CTG-ju našemu otroku še ni videt, da bi se mu mudilo na svet... Moja mami je danes rekla, da mičkena še zbira pogum za ta velik korak. No, upam da ne bo trajalo predolgo, ker ima glede na ultrazvok že zdaj 3500g... Me je kar malo stisnilo ob tem podatku... No, pa samo da je vse ok! Kaj naj jaz rečem, k ima moj po zadnjem UZ že 4170 g . Pri meni mislim da ni dvoma o kakem rezanju presredka - upam da bo ostalo le pri tem...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 18:56:36
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Storžica 81 Čestitke vsem novopečenim mamicam . Pri nas pa kot kaže na PDP, ostajava še kar dva v enem. Nič novega se ne dogaja Storžica, si bila na CTG-ju danes? Je bil dežuren Mugoša?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 19:06:03
|
|
|
|
ČikaPika
|
Živijo... Midva sva šla popoldne na eno sladico z najino prijateljico, potem sva šla pa še na en daljši sprehod in se vmes vstavila na obisku pri mojem bratu in njegovi družini in se tam najedla pravkar pečenih roglijičkov s pršutom in feta sirom mmmmmm Sem pa "razdražljiva" (citiram mojega ) že cel dan. Jaz pa pravim naj bo srečen, da me vsaj depresija ne daje ... Jutri imam zjutraj CTG in pol še pregled pri mojem G (upam, da mi prej ne pobegne v ambulanto) v P. Moj je vzel jutri prost dan, tako da gre z mano ... Malo pa sem nervozna ker ne vem če me bodo jutri noter zadržali... zadnjič mi je rekel naj prinesem s sabo za vsak slučaj torbo ... ... no pustimo se presenetit...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 19:28:43
|
|
|
|
dskubin
|
Kaj naj jaz rečem, k ima moj user posted image po zadnjem UZ že 4170 g user posted image user posted image . Pri meni mislim da ni dvoma o kakem rezanju presredka - upam da bo ostalo le pri tem... Ne predaj se vnaprej :) A veš, da vseeno ni nujno, da boš rezana, npr. moja mami ni bla, pa je velika 150cm in pred zanositvijo z mano je imela 48kg. Jaz sem tehtala 4250 in bla velika 55, mami pa niti samega samcatega šivčka Srečno jutri
< Sporočilo je popravil dskubin -- 21.2.2010 19:29:15 >
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 19:28:47
|
|
|
|
protina
|
večer! No pa je nedelja že skoraj šla.Mi smo tud meli takšnega lepega sončka.Smo bili zunaj in se igrali. Zdaj me pa grlo nekaj peče-o, joj. Se bojim, da bom na koncu monolog imela na tem forumu,ker če ne rodim do 28. bo že marec . NO UPAM,DA BO TA TEDEN NAŠ . Lepo se še imejte in se tipkamo.....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 19:38:08
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Kaj naj jaz rečem, k ima moj user posted image po zadnjem UZ že 4170 g user posted image user posted image . Pri meni mislim da ni dvoma o kakem rezanju presredka - upam da bo ostalo le pri tem... Ne predaj se vnaprej :) A veš, da vseeno ni nujno, da boš rezana, npr. moja mami ni bla, pa je velika 150cm in pred zanositvijo z mano je imela 48kg. Jaz sem tehtala 4250 in bla velika 55, mami pa niti samega samcatega šivčka Srečno jutri Joj kako fajn.... upanje ostaja ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 20:05:06
|
|
|
|
Astralis
|
Mile so , imam iste misli, iste dvome, iste strahove... Tečnoba mi še iz ušeš gleda in včeraj sem za nameček prebrala še članek o tem, da tako kot stres počasi ubija človeka, tudi dolgočasje. Enaki simptomi kot pri pregoretju Nikoli v življenju se nisem dolgočasila, vedno sem kaj kreativnega ustvarjala, razvijala vsaj ročne spretnosti... zdaj pa teh debelih čevapčičov namesto prstov še v pest ne morem stisnit, ali se recimo odrinit s kavča, da bi vstala, kaj šele da bi mi kaj v roki ostalo. Vse mi leti iz primeža. A potem naj se pa sklanjam s tem sodom od trebuha, al kaj? Mi je printer zadnjič nekaj trokiral, pa sem se odločila na roke napisat dopis... What a joke!!! Čist druga pisava kot da sem mal schizo... Boljš da zaključim za dons. En tak medel lažni popadek me je sicer prišel povohat popoldan, Drugače pa nič. Niti čep se mi še ni odluščil. računa na , hehehe, telefoni in maili pa zvonijo in danes imam PDP
< Sporočilo je popravil Astralis -- 21.2.2010 20:07:44 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 20:16:55
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
Jaz sem tudi še tu in res srčno upam, da grem jutri pogledat tiste sobe v P od blizu. Res se mi ne da več čakat ... Punce, ta teden BO NAŠ .
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 20:25:48
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Astralis Boljš da zaključim za dons. En tak medel lažni popadek me je sicer prišel povohat popoldan, Drugače pa nič. Niti čep se mi še ni odluščil. računa na , hehehe, telefoni in maili pa zvonijo in pri meni podobna situacija, le da je bil PDP v sredo
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 20:38:27
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika Živijo... Midva sva šla popoldne na eno sladico z najino prijateljico, potem sva šla pa še na en daljši sprehod in se vmes vstavila na obisku pri mojem bratu in njegovi družini in se tam najedla pravkar pečenih roglijičkov s pršutom in feta sirom mmmmmm Sem pa "razdražljiva" (citiram mojega ) že cel dan. Jaz pa pravim naj bo srečen, da me vsaj depresija ne daje ... Jutri imam zjutraj CTG in pol še pregled pri mojem G (upam, da mi prej ne pobegne v ambulanto) v P. Moj je vzel jutri prost dan, tako da gre z mano ... Malo pa sem nervozna ker ne vem če me bodo jutri noter zadržali... zadnjič mi je rekel naj prinesem s sabo za vsak slučaj torbo ... ... no pustimo se presenetit... ČikaPika! Mogoče bo pa dobro, če te noter obdržijo . Bodo sprožili porod, pa boš rešena. Jaz bi najraje izbrala tako varianto.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 20:45:45
|
|
|
|
rožca26
|
TincaMalinca - Astralis - tudi zate ČikaPika - zimska - Jaz še nisem čez rok, sam se pa vseeno grozno počutim. Marčevke so začele rojevat na polno - pa večinoma vse majo za mano rok (po eni varijanti, če gledam da mam 2.3.)
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 20:52:52
|
|
|
|
seya
|
Joj, danes je pa bilo enih novic o novih in !! Čestitke vsem Jaz imam pa danes PDP, pa se dogaja toliko kot prejšnje dni - NIČ. Tako da sem šla na sprehod, pa še na en koncert zvečer (in se srečevala z znanci, ki so se "... že spraševali, če je že kaj..." ) Ah ne, nič še ni....... Počutje pri meni še vedno zelo vredu, neke hude naveličanosti ni, razen otekanja v narti in okrog gležnjev tudi ni nekih hudih oteklin.... Saj mi sploh nič ne manjka Aja, zadnje 3 dni sem obupno prehlajena. Ne morem verjeti, celo nosečnost sem bila super, zddaj pa grem in zbolim tik pred porodom. Tipično zame...... No, ampak zamašen nos in pekoče grlo bomo pa že ugnali... Nič, se beremo jutri zjutraj... Si grem skuhat še en čaj.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 20:55:52
|
|
|
|
Astralis
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 ...Marčevke so začele rojevat na polno - pa večinoma vse majo za mano rok ... Halo? no, tole me je pa u luft pognal!!! Moj pravi, da niti olimpijada ni tako zanimiva kot moji dramatični izbruhi... (res me mora , bogi ) nagradno vprašanje: Kaj imamo skupnega olimpijoniki in februarske ? Vsi navijajo za nas Nazdravljam z malinovim čajem!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 20:57:47
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Astralis nagradno vprašanje: Kaj imamo skupnega olimpijoniki in februarske ? Vsi navijajo za nas Nazdravljam z malinovim čajem! nazdravljam nazaj
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 21.2.2010 22:01:40
|
|
|
|
dskubin
|
Kaj imamo skupnega olimpijoniki in februarske ? Vsi navijajo za nas
< Sporočilo je popravil dskubin -- 21.2.2010 22:02:34 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?