|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
20.2.2010 11:40:20   
claud
Klari pa želim
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
20.2.2010 11:43:31   
baki
sem malo igrače skup pospravla.si pa ja lohk noge polomiš.pa posodo sem pomila krompir se že kuha.solato še napučem,pa bo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
20.2.2010 11:45:04   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Nočka bl bedna kot ne....bi jo zelo rada odvadla nočnega zbujanja pa dojenja, ampak sm preveč zbita in se mi ponoč ne da ukvarjat z njenim jokom in jo lažje prklopm............user posted image .....sm v nekem začaranem kroguuser posted image user posted image

Dons ne kuhamo......greva v runing sushi and wok.......
Pa Larissi ene voščenke kupim, pol pa res še kj zase pogledam!

ti vrjamem.če bi jst dojila bi blo isto.grem stavit.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
20.2.2010 11:54:11   
claud
o baki si pridna.....

mene neki zvija.......ne vem a bo user posted image  al kaj......
pa še dež........mah čudn dan je.....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
20.2.2010 12:54:37   
Onasiss
dan moje čvekice......

Kako kaj na ta deževen dan????

Mi se pripravljamo na praznovanje, ki sicer traja žecel teden..... EVITA SE VSEM LEPO ZAHVALJUJE ZA ČESTITKE.....

Torta bo HELLO KITTY.... SMO JO SAMI NAREDILI..user posted image .. SLIKICE ZVEČER.....

VSEM SLAVLJENCEM VSE NAJBOLJŠE IN VSE NAJSLAJŠE IN VELIKO DARIL IN VELIKO VSEGA LEPEGA...IN ...IN ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
20.2.2010 13:23:31   
tanci29
HEJ

evo mi smo doma, smo šli malo skakat po lužahuser posted image ...je blo prov fletno.

zdej so pa spet carsi u igri

urša-uživčkejte na kosilcu

sjmm in onasiss-čepo praznujte pa fajn žurkico vam želim

simona-pridkana k pečeš tortico

tamika-kako živčkiuser posted image

claud-ja te totalno zastopim, men se tud ne da stem ukvarjat...

drugač pa je erik še enkrat po zajtrku bruhal...prejle je popapil juhco in je še v želodčku...upam da ostane notri...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
20.2.2010 14:49:51   
baki

o baki si pridna.....

mene neki zvija.......ne vem a bo user posted image  al kaj......
pa še dež........mah čudn dan je.....

kdo je priden.....jst ne,si ti bol pridna rajtam ko jst

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
20.2.2010 14:57:21   
Čebel@
dan

jutri sem pa frej jupiiiiiiiiii.....jutri prazujemo,tko da gremo zdele v nabavo potem sem pa do konca dneva za štedilnikomuser posted image .......današnjim slavljencem vseeeeeeeeeeeeeeeee najboljšeuser posted image user posted image user posted image

pridne boditeuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
   [Brisano sporočilo]
20.2.2010 16:42:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2109
20.2.2010 17:09:41   
claud
Končno mami pršla na vrsto!!!!!!!!!!

Najprej šli na kosilo, pol pa šoping....kupila kavbojke, eno črno, eno vijolčno majčko, pa še en....ne vem kako bi rekla temu, ampak naboljši približek je pulover s kratkimi rokavi....luštne zadeve, zelo zadovoljna z nakupomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še žaluzije sva kupla.

Zdj sm lariso dala mal spat, moj namontira želuzijo jst pa mal pospravim in je skor popoln dan.

aja, sneži k pr norcihuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
20.2.2010 17:23:05   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan!

Dons sm se zbudila ob 3h zutri in nism mogla nazaj zaspat.......seveda danes me noben od mulcev ni obiskal d bi se mal crkljali in sm hotla kr Roksota v postlo vzet d bi se JST mal cartalauser posted image user posted image user posted image .....sm prejšne 3 noči spala po 12 ur in zgleda je čist prevečuser posted image

Dopoldne sm prala, pa likala, tastar je mel napad pucanja in je ene 5 krat po tleh pomil garažo, ker je bla vsa od soli, tko d se zdej bl šajna k moja kuhnauser posted image ......pol se je Majkl kr dol preselu in je bil v garaži z vso mehanizacijo do kosila, pol je tastar okol bajte po celi fasadi posesal pajčovine, obrisal vse okenke police od zunaj, zglancal oba avta pa še štenge mi je pomil moj ati zlatiuser posted image ......zdele sta šla do tašče in se spet vozita po celem snegu s traktorjem.................midva z Roksičem sva lepo doma,  jst sm še mal omare šlihtala, zdej ma u glavnem vse 86.

EN KUEŠČN????????????

KOK MAJO CIFRO NOGE VAŠI TAMALI IN TAMALE.......za vrtec sm mu kupila super fit 20ko sam se mi zdi mal velika....verjetn bom šla še po 19ko.

Aja zanč smo bli na fizioterapiji, je bla ful presenečena zakaj smo sploh pršli.....je v 2h mesecih ful napredoval, vsi gibi za ustajanje in spuščanje so čist pravilni, tudi prehod iz sedečega položala v puzanje je BPuser posted image .....za copatke je sicer zagovarjala une ta usnjene, ampak se mi zdi, da ga teli superfit nič kaj ne ovirajo....Majkl je bil ful štorast, ko sm mu jih prvič gor dala.

Bla sm tut na govorilnih....čist sm navdušena nad sistemom dela vzgojiteljice, tko da mislm d bo čist zadovoljen, jst pa tutuser posted image

VSEM SLAVLJENCEM VSE NAJBOLJŠE IN ČIM LEPŠA PRAZNOVANJAAAAAAAAA

SJMM NE DAJ SE GODINAMA, NE DAJ SE ŽLAHTIuser posted image

vau ma vi ste bli pa k čistilni servis donsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ej k bi še mojga mal tole čisščenje zagrabl...ga bom kr k tvojmu prpelalauser posted image user posted image user posted image user posted image

ŽLAHTI se nism dala...sem ponudla sam torto in povedala ta svoje....sicer zavito v lep papir in skor z nasmehom na fejsu...sam povedala pa sem..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa super, da je z Roksotom vse BP

naš Maj ima nogo 18-19, une kao robez pa ima 11,5 cm dolge...cifra...6-12m

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
20.2.2010 17:27:19   
sjmm
Gostje odšli, je HB Maj ratu zaspan, pa se niso predolg vlekel tle okol...sicer smo se po večini vsi nardili francoze...jz to sicer sovražm...sam zgleda, da to moja draga taščica rab tak način...se je pred svojo taščo delala kao, da ima ful rada Majčija in, da ona vse ve...kako on je, pa kako ga je treba pocrkljat...pol ji je pa čez en cajt k ga je imela reku ...bejž....pa je blo...user posted image user posted image user posted image .........sej sm mal žleht...saqm se mi je kr ok zdel........drgač je pa vse kr dobr potekal...posebej zaradi malega k je taka facauser posted image

torta je bla super...sem nardila pol sadne in pol sacherce...je že šlo vse v promet......

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
20.2.2010 17:29:40   
sjmm

Najprej šli na kosilo, pol pa šoping....kupila kavbojke, eno črno, eno vijolčno majčko, pa še en....ne vem kako bi rekla temu, ampak naboljši približek je pulover s kratkimi rokavi....luštne zadeve, zelo zadovoljna z nakupomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdj sm lariso dala mal spat, moj namontira želuzijo jst pa mal pospravim in je skor popoln dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za šoping..še bol, če si zadovoljnauser posted image user posted image

pri nas se je tud z neba vsul k bi šlo zaresuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
20.2.2010 17:40:03   
Čebel@

ti ti ti  mami-da nebi slučajno več kregala bakiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hec bejba

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
20.2.2010 18:00:26   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ti ti ti  mami-da nebi slučajno več kregala bakiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hec bejba

user posted image user posted image user posted image
upsuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
20.2.2010 19:07:15   
MIHAILO
Tiste ,ki ste narocevale copatke na copatkisi...kok stevilko ste vzele????9-12m ali 12-18m????

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
20.2.2010 19:37:16   
Čebel@
mihailo......jaz sem naročila oboje(tamale in tavelike) in ima pri 6-12 še 1cm lufta

sjmm........a pol je feštica uspela?user posted image user posted image user posted image

baki......Hano zobek ni nič matral-slpoh nisem vedla da ven rineuser posted image user posted image user posted image

jaz že 2 uri kuham govejo župo za jutriuser posted image user posted image user posted image ......bova s taščo kar kosilo naredili,ker bo glih tok urauser posted image .......Hana že pančka-mi spi samo še 1x na dan in je ob 19.00 že čist adijouser posted image user posted image user posted image .....jo pa pustimo zjutraj spati in spi do 8.00user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
20.2.2010 19:38:34   
Čebel@
dajte mi prosim povedat kje ste kupile krtačke za zobke za naše malčke???pa kako zgledajo???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
20.2.2010 19:43:46   
TAMIKA3

dajte mi prosim povedat kje ste kupile krtačke za zobke za naše malčke???pa kako zgledajo???

v milerju
http://www.mambaby.com/the_products-oral_care-6_months,11130,RefStoryID__11129.html

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
20.2.2010 19:46:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

v milerju
http://www.mambaby.com/the_products-oral_care-6_months,11130,RefStoryID__11129.html
tenxuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
20.2.2010 19:48:32   
TAMIKA3

v milerju
tenxuser posted image

malenkost user posted image
sem pa dobila obe ščetki v kompletu

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
20.2.2010 19:51:36   
Čebel@

v milerju
tenxuser posted image

malenkost user posted image
sem pa dobila obe ščetki v kompletu

bom šla povohunituser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
20.2.2010 19:52:57   
Čebel@
a moram  župo dat  hladno v hladilnik(jo je ziher 5 litrov in se bo dolgo hladila)?a jo lahko pustim čez noč zunaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
20.2.2010 19:54:00   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Tiste ,ki ste narocevale copatke na copatkisi...kok stevilko ste vzele????9-12m ali 12-18m????

Mihailo - copatki so na tej strani cenejši http://www.ribaracarak.si/rrr/9-copatki 
Jaz sem vzela 12-18m, pa so mu full preveliki....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
20.2.2010 20:01:27   
sjmm

mihailo......jaz sem naročila oboje(tamale in tavelike) in ima pri 6-12 še 1cm lufta

sjmm........a pol je feštica uspela?user posted image user posted image user posted image

baki......Hano zobek ni nič matral-slpoh nisem vedla da ven rineuser posted image user posted image user posted image

jaz že 2 uri kuham govejo župo za jutriuser posted image user posted image user posted image ......bova s taščo kar kosilo naredili,ker bo glih tok urauser posted image .......Hana že pančka-mi spi samo še 1x na dan in je ob 19.00 že čist adijouser posted image user posted image user posted image .....jo pa pustimo zjutraj spati in spi do 8.00user posted image user posted image user posted image

po vseh predhodnih škripanjih je blo kr okuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?