Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 15:01:57
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Mi smo iz sprehoda, ful je lepo zunej. Kuham za malega, za naju se pa kr neki zmišljujem kaj bi nardila. Po moje bo ena solata 'izprazni hladilnik' Prelepo, k bi blo vsak dan tko pol bomo pa spet vozičkale Tanja, Flaska mislim da imate tudi same prov lepo družino... Nam manjka samo še štalca pa moja neodvisnost-služba. Ni še vse idealno... Majana jaz bom diplomirala iz krem, ne vem kako naj si sama očistim kožo??? maš kak recept?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 15:10:49
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, žal sem jo videla samo na reklamah, samo če je pohvaljena, potem ni kar brezveze. Bom pogledala na forum, če je prou kaka tema o sestavinah pa ti povem. A jo ni tut olivca pohvalila?! tubby, misliš mehansko al 'kemično' čiščenje? jaz si pore čistim ročno, prej si fajn kožo navlažim, potem pa z res čistimi rokami stiskam... in to je to... ko si enkrat očistiš, bi blo potem pa treba res dnevno čistit pa kake kisline (salicilna, glikolna) uporabljat, samo jaz se temu izogibam dokler dojim... sicer eni pravijo da nič ne vplivajo, drugi da ja...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 15:20:49
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, sem šla pogledat. Same hvalnice, s tem da ti vseeno priporočam da si najprej testerje nabaviš. Jaz imam zaenkrat še robe za porabit, potem jo pa mogoče sprobam. Sicer sem imela že Suki, ki je tudi kao organski ipd. ampak me ni prepričal, sploh.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 15:29:24
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, žal sem jo videla samo na reklamah, samo če je pohvaljena, potem ni kar brezveze. Bom pogledala na forum, če je prou kaka tema o sestavinah pa ti povem. A jo ni tut olivca pohvalila?! tubby, misliš mehansko al 'kemično' čiščenje? jaz si pore čistim ročno, prej si fajn kožo navlažim, potem pa z res čistimi rokami stiskam... in to je to... ko si enkrat očistiš, bi blo potem pa treba res dnevno čistit pa kake kisline (salicilna, glikolna) uporabljat, samo jaz se temu izogibam dokler dojim... sicer eni pravijo da nič ne vplivajo, drugi da ja... Oboje, s čim navlažiš? daš kako masko pol gor???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 15:34:02
|
|
|
|
Tanja_
|
Suki sem tudi jaz imela. Kr neki-še slabše je bilo po uporabi. tubby kje pa iščeš službo-na področju, iz katerega si diplomirala ali čisto iks? Štalco pa tudi midva še želiva. Sej ta je najina, samo večjo, v obliki hiške
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 15:39:58
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, žal sem jo videla samo na reklamah, samo če je pohvaljena, potem ni kar brezveze. Bom pogledala na forum, če je prou kaka tema o sestavinah pa ti povem. A jo ni tut olivca pohvalila?! tubby, misliš mehansko al 'kemično' čiščenje? jaz si pore čistim ročno, prej si fajn kožo navlažim, potem pa z res čistimi rokami stiskam... in to je to... ko si enkrat očistiš, bi blo potem pa treba res dnevno čistit pa kake kisline (salicilna, glikolna) uporabljat, samo jaz se temu izogibam dokler dojim... sicer eni pravijo da nič ne vplivajo, drugi da ja... Oboje, s čim navlažiš? daš kako masko pol gor??? ja, dam potem masko gor navlažim pa najprej z umivanjem, če maš možnost je pa itak najbolj fino s kamilcami, al mal pare, al pa mlačne na vato pa ornk po obrazu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 15:45:22
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, žal sem jo videla samo na reklamah, samo če je pohvaljena, potem ni kar brezveze. Bom pogledala na forum, če je prou kaka tema o sestavinah pa ti povem. A jo ni tut olivca pohvalila?! tubby, misliš mehansko al 'kemično' čiščenje? jaz si pore čistim ročno, prej si fajn kožo navlažim, potem pa z res čistimi rokami stiskam... in to je to... ko si enkrat očistiš, bi blo potem pa treba res dnevno čistit pa kake kisline (salicilna, glikolna) uporabljat, samo jaz se temu izogibam dokler dojim... sicer eni pravijo da nič ne vplivajo, drugi da ja... Oboje, s čim navlažiš? daš kako masko pol gor??? ja, dam potem masko gor navlažim pa najprej z umivanjem, če maš možnost je pa itak najbolj fino s kamilcami, al mal pare, al pa mlačne na vato pa ornk po obrazu O madonca ste pridne, tuki pa jaz čisto odpovem - voda pa občasno krema od Avene. Če bi bili od mene odvisni bi kozmetična industrija propadla. Tanja, Tubby - jaz tudi gojim upe na lastno štalco pa bolj slabo kaže, oz. bo še grdo (žlahta), pa še pol bo treba novo sezidat. Ma raje ne razmišljam, ker sem potam še dva dni slabe volje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 16:01:10
|
|
|
|
maja1488
|
Suki Otroci spijo. Z v postelji, M v avtu. Sem nekako preživela kosilo in poskušala ne se zapletat v konflikte. Uspešno...vsi so celi...noben staškan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 16:03:08
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, se spomnim k si enkrat napisala tvoje želje glede štalce. Jaz bi isto (dobro skupno lokacijo morva najdet ), sam neuspešno igram loto.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 16:03:53
|
|
|
|
majana79
|
maja, kolegica, sam da si nazaj a ste vsaj kej dobrga jedli??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 16:57:15
|
|
|
|
šivilja
|
H. mi spi v naročju že uro in pol. Saj je OK, še bolj bi blo če bi spala v postelji, pa če bi ponoči tudi spala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 17:20:44
|
|
|
|
lake
|
Se vid da je sonček, nisem mela velik za prebrat. Sva ble na sprehodu, da sm mal viruse prezračla, ljudi kot martinčkov. T. mi dons noče jest nič na žlico, ampak sej verjetno je vseen če je en dan samo na mleku.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 17:40:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maja, sam da ste preživeli. Važno da ti ni blo treba kuhat Ledenka, a vaše kosilo je uspelo? Kapljice Tea tree mu kar maži v uhlje večkrat na dan. Nima kaj škodit. S kremo pa okrog uhljev (če je nimaš, pač ne- nič hudega).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 18:15:27
|
|
|
|
majana79
|
midva sva tudi spala, no J. bolj kot jaz očitno mu je svež zrak koristil lačna...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 18:41:12
|
|
|
|
Leela
|
Sem šla z bratom v kino. Z mojim nisem mogla it, ker L. noče biti "sam". Sem gledala Valentinovo, kar vredu. L. se je šel smučat, F. je tašča na sprehod peljala. L. je v avtu zaspal, upam da bo spal do zjutraj glede na to da je včeraj ob pol polnoči zaspal. F. pa tudi še spi. Sploh noče zaspati drugje kot v svoji posteljci. sem si za rd že naročila darilo (metuljčka vilinčka od patsy), čakam da pride.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 18:43:13
|
|
|
|
Leela
|
Šivilja imava dve skupni lastnosti: Da ne smučave in da kozmetična industrija z nama nič ne zasluži. Samo parfume obožujem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 18:46:14
|
|
|
|
Leela
|
bolančki Midva z L. imava eno čudno virozo . Naju šraufa, ful napenja, mene želodec boli, driske pa niti nimava. V kinu sem bila "pridna", nisem golobčkov spuščala , sem imela glih premor.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 18:50:28
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Sem šla z bratom v kino. Z mojim nisem mogla it, ker L. noče biti "sam". Sem gledala Valentinovo, kar vredu. L. se je šel smučat, F. je tašča na sprehod peljala. L. je v avtu zaspal, upam da bo spal do zjutraj glede na to da je včeraj ob pol polnoči zaspal. F. pa tudi še spi. Sploh noče zaspati drugje kot v svoji posteljci. sem si za rd že naročila darilo (metuljčka vilinčka od patsy), čakam da pride. Kaj pa je to?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 18:51:47
|
|
|
|
maja1488
|
Grem jest pršut in sir. A čem še kej spit...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 18:54:54
|
|
|
|
majana79
|
ja?! teran?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 18:55:44
|
|
|
|
Leela
|
tm na FB greš na patsy.si in pogledaš album metuljčki.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 19:06:19
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo nas doma....bilo je noro lepo...bi šla kar nazaj ...če bi bilo še malo bolj toplo kot je že bilo bi mislila da je poletje ...sonce in ful veliko ljudi in vozičkov in nič snega to se je zdelo T najbolj zanimivo . Pol smo se pa še pri mojih greli zunaj na sončku in se žogali...joj zakaj je tako hitro mimo!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 19:17:37
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela tm na FB greš na patsy.si in pogledaš album metuljčki. O všečno. Kolko pa to stane?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 19:19:38
|
|
|
|
Leela
|
s poštnino 25€. ja dons je bilo ljudi zunaj kot mravljincev.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 19:21:16
|
|
|
|
maja1488
|
Kdo je UAV na FB?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?