|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
20.2.2010 12:40:55   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mišmišu moj, naša mišja zalega navija kot nora zate.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
20.2.2010 13:33:04   
S*
BEBII user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj pa čuvaj user posted image še vsaj 8 mesecev!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
20.2.2010 14:22:31   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Področni navijaški ekipi se pridružujem tudi jaz,
le, da pri nas še nimamo dvojčkov,
jih pa želim iz dubine duše moje tebi
Miškolinka

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
20.2.2010 15:16:53   
cukica
Bebiii in mismis želim vama,da vama tokrat uspe in,da boste čez 8 mesecev končno pestovali svoje otročke,...naj bo februar in marec srečen mesec za vaju,...user posted image user posted image user posted image

Zdaj mam pa eno vprašanje ali ima mogoče katera kaj viška zdravil PROMETRIUM??? Eni kolegici jih bo zmanjkal pa sem rekla da bom povprašala,če ma katera kaj,...

Aja pr men je vse o.k. krvavitve so ponehale,nič ni več v maternici in sedaj sam čakamo,da dobimo tečko,...marca imam pregled v Ljubljani in potem aprila ali maja po zadnje zamrznjenčke,...

En lep pozdrav iz našega konca,kjer oreng pada sneg,...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
20.2.2010 15:35:30   
miklarom
evo mene z dopusta, je čist prehitro minalouser posted image

pod rebrim me še kar štiha k user posted image , upam da bo kmalu bolje

mismis -  moja dragauser posted image  kako si , in kako kaj tvoj kužon, upam da te sedaj ne utruja prevečuser posted image

BEBIII - čestitke za lepo celicouser posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa jo lepo grej in čez devet mesecev boš dobila tole  user posted image

lana - ti revček ubogi , hiter se mi pozdravi

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
20.2.2010 17:47:04   
IVYY
BEBIII, torej bo držalo, kar sva se zmenile. Skupaj bova po Kopru šetale z vozičkiuser posted image user posted image user posted image ...kolk sem jaz vesela zateuser posted image

urshy, vidim, da jutri ne boš lulala. Imaš prav, naredi kakor čutiš, samo ne negativno razmišljat, čeprav vem,da je težkouser posted image  Boš vidla, na koncu te bo presenetil en velik debel +user posted image

nhaya, sem ful vesela, da nimaš več nobenega izcedka in naj tako tudi ostaneuser posted image

lana in miklarom, čimprej se mi pozdravita

suzi, loremi, jona klara,.... na vse mislim in držim pesti

pri meni drugače nič novega, špikanje in izcedkov nobenihuser posted image ...poskušam biti pozitivna, čeprav me na trenutke rabi panika, ampak se ne dam!!!

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
20.2.2010 18:14:36   
Fargesia
sonček moj, dobro sem, hvala!
pa vi? vidim da pridno rasteteuser posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
20.2.2010 20:41:42   
miklarom
 nočko vsem  user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
20.2.2010 21:03:19   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

jas tudi user posted image . navijam za vse, ki grejete, trepetate, se pikate, snifate, čakate, da tečka pride..... pa za une v rusiji, da jim je toplo pri srčkih user posted image , zdravstvuj!

user posted image

evo, go girls!

< Sporočilo je popravil nokes -- 20.2.2010 21:13:51 >

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
21.2.2010 7:58:15   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

BEBIII superca, bravo, navijaaaaam! user posted image

MP30 naj bo današnja punkcija čimmanj boleča in da bi foliklčki bli polni s celicami! user posted image
Nekatere trepetalke ste že blizu testom in dobro kaže! user posted image  Navijam! user posted image

Vsem pa želim, da preživite eno lepo nedeljo!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
21.2.2010 8:35:09   
Urshy78
dobro jutroo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
21.2.2010 8:40:28   
D0aisy
Jutro!

BEBII super za celicouser posted image user posted image
Nhaya, Urshy-kdaj bo test?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
21.2.2010 8:47:48   
Urshy78
DOaisy, jaz sem ga danes hotla naresti, pa sem se premislila. je prelep dan, da bi si ga pokvarila z minusom, v primeru, da mi ga pokaže user posted image

nhaya, kakšno je stanje pri tebi? kdaj boš delala test??

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
21.2.2010 8:54:48   
špica84
dobro jutro vsem.
se en vikend je za nami.jaz imam danes nocno in tako do srede.

tako da bo res "kratek" teden

drzim pestke za vse ki trepetate

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
21.2.2010 9:20:23   
nhaya
Jutro vsem..

Usrhy meni verjetno ne bo treba delat testa..Se je zvečer najavila user posted image  s svojim predhodnim izcedkom..Kaj pa čmo, tko to je... Sej ne vem, če ma še smisel da si vstavljam Prometrium..ne vem..

Držim pesti za ostale, da vam uspe...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
21.2.2010 9:30:10   
Urshy78
nhaya, pa saj še ni nujno, da je taprava user posted image . zadnje dva dni ful berem o tem, da so punce imele izcedek pa jim je vseeno uspelo...jst ti držim pesti, dokler ne boš javila, da se ti je vlila, a je prov..user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
21.2.2010 9:31:06   
Urshy78
prometrium si pa še vstavljaj..upanje še vedno ostaja..držim ti pesti!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
21.2.2010 9:33:57   
nhaya
Urshy sej nisem še čist obupala..sam vseen mam tak drugačen občutek - tak drugač me zvija kot prejšnje dni..bomo vidl..
Kak si pa ti? A boš že kej delala test? Jst ne vem, če bi dane sže pokazal prav (11. dan po ET, glede na to, da se dan ET ne šteje)...še dobr da nimam testa doma user posted image .
Držim pestke za vse, ki grejete, da bo čim več pluskov ta mesec...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
21.2.2010 9:39:16   
Urshy78
tako je, ne obupat, doker se ne vlije (ja, taprav se oglaša user posted image user posted image user posted image user posted image )
jaz nimam nobenih znakov, edino 4 dni me  že tako zvija da samo čakam da se mi vlije, to je pa tudi vse.
sem pripravljena na najslabše, če bo pa kako drugače, bo pa veselje toliko večje user posted image

samo ne vem ali ima moj ciklus kakšno vezo zdaj? imam ciklus na 30 do 31 dni, danes je pa 29. dan
in ravno na 9.2., ko sem imela ET, bi morala imeti O..ali katera ve?? hvala

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
21.2.2010 9:40:30   
Urshy78
jaz imam pa dva testa doma pa sama sebe presenečam, da zdržim toliko časa. sem se odločila, da če ne pride M, da ga naredim jutri zjutraj, pa kar bo bo.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
21.2.2010 9:44:22   
Fargesia
urshy, tvoj ciklus nima veze, ker je itak tale umetno narejen...držim pesti!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
21.2.2010 9:45:47   
Urshy78
aha.  saj se mi je zdelo, da nima veze, ampak sem mogla vprašat, da sem se prepričala..hvala user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
21.2.2010 9:49:43   
nhaya
A mi bo test pokazal realno stanje, če ga danes delam?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
21.2.2010 10:05:30   
Rakica_80
Dobro jutro lepe moje drage špikarice, grelke, nosečkice,...user posted image

Kot vam je Lana napisala, grejem zelo lepo Morulo-(ne Blastocisto), ker ta šele pride 5 dan po oploditvi, vse je potekalo lepo, do večera, ko sem šla okrog 11 na wc in zagledala spet krvavitev, ki je prisotna še sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image tako, da sem zelo žalostna in se bojim, da je vse konecuser posted image user posted image user posted image user posted image No izcedek ni krvav kot pri tečki, ampak je vodeno sluzast, ampak vseeno je to grozno videti, prisotni so tudi zelo močni krči v materniciuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nič grem ležat naprejuser posted image  pa upam,da se oglasim z lepšimi novicami!

Lepi sončni nedeljski dan vam želimuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
21.2.2010 10:08:43   
jona klara
nhaya,ivyy, urshy,-držim pesti za vse vas, da vam uspe in vas pozitiva presenetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da vse zagledate ta težko pričakovan plusek in čimmanj stresa zadnje dni, ko čakate...................vso srečo!

mismis, bebi, loremi-tudi na vas mislim in da vam uspeee!!!!!!!!

špica, palčica-mislim na vaju, vidim da bosta obe že kmalu začeli z zdravili, jaz čakam do marca, kaj je vama rekla Mira, da prvi danM pokličeta pa prideta čez par dni po zdravila, ali prvi dan M pokličeš kdaj prideš ali že tisti dan kr prideš tja? javljajta kako je.....

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?