mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F Dober večer, naj vam še jaz malo opišem kaj smo doživeli pretekli vikend. V soboto smo šli k enim prijateljem na rojstni dan in po dobri urci, se Tom sprehaja gor in dol po kavču in kar naenkrat začne noro bruhat, takoj sem ga nesla v kopalnico, vendar je že pobruhal cel kavč (HB je usnjen). Nato sem ga v celoti preoblekla (in sebe) in počasi se je situacija umirila, Tom je postal dobre volje in vse je kazalo, da je ok. Čez nekaj časa sem mu dala malo jest, saj je bil sestradan in odpravili smo se domov. Ko smo se oblačili v bunde je sinko bruhalno vajo ponovil, tako da smo jim pobruhali še predsobo. Spet ga preoblečem, zavijem v dekco (saj si je jakno pobruhal) in odidemo domov, kjer smo ga ob klasični uri skopali in dali jest in vse je kazalo, da je najhuje za nami. Takrat sem ga imela v naročju jaz in ko sem se malo premaknila je ponovno bruhnil, sicer manj kot prej, vendar 90% vsega je šlo po mojem prenosniku, ki je bil seveda odprt in prižgan. Pocrkljali smo ga in spravili spat in nato se lotim "šravfanja", prenosnik sem popolnom razdrla na prafaktorje, ga očistila in se potem trudila s sušenjem. Po slabih dveh urah, sem se lotila sestavljanja in na koncu je prenosnik oživel nazaj in jaz sem bila presrečna. K sreči sem dovolj hitro sprala matično ploščo, tako da je kislina še ni poškodovala. Edino tipkovnice nisem uspela rešiti, sem imela pa slučajno eno doma. Priznat pa moram, da mi je ostalo 5 šravfov, ampak kaj čmo, važno je da vse dela. HB se je pa Tom danes prebudil popolnoma zdrav, tako da izgleda mu včeraj nekaj ni pasalo kar je pojedel. Skoraj prepričana sem, da je bila kriva skuta, ki sem mu jo kupila na mlekomatu, da je domača, saj je bila to edina stvar, ki jo je jedel prvič. Ojoj, dogodivščina da te kap. HB je vsaj Tom OK!!