Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 14:42:48
|
|
|
|
Jessy
|
Naty28, meni sicer prst ne naredi take luknje, kot praviš, so pa noge kljub temu zatečene. Sem slikala, a na sliki še vedno dokaj normalno izgledajo. Je pa vse zlito v eno, brez gležnjev.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 14:48:09
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Naty28, meni sicer prst ne naredi take luknje, kot praviš, so pa noge kljub temu zatečene. Sem slikala, a na sliki še vedno dokaj normalno izgledajo. Je pa vse zlito v eno, brez gležnjev. U hvala da si se potrudla za sliko, fejst maš ja, ampak jaz mam še hujše
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 14:55:44
|
|
|
|
NM
|
Boga, maš pa res kr hudo. Sej sam še mal, pa bo boljš .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:01:46
|
|
|
|
Jessy
|
Naty, ubožca! Že mene vse veže po celem telesu, kaj mora šele tebe!!! Jaz imam tudi prste na roki zatečene, ma, celotno telo, no.... Še malo, pa bo zagotovo bolje!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:06:39
|
|
|
|
Jessy
|
Ti imaš pa take kot sem jih jaz imela pri Neji, ko je bilo poletje. Noro, ej!!! A si kaj omenila G, da imaš take noge????
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:10:08
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Ti imaš pa take kot sem jih jaz imela pri Neji, ko je bilo poletje. Noro, ej!!! A si kaj omenila G, da imaš take noge???? Sem mu rekla ja da mi ful otekajo, pa ni nič kaj reagiral, je rekel da je to normalno, samo takrat še nisem mela tak fejst se mi zdi
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:12:21
|
|
|
|
naty28
|
Pa meni so že prej dostikrat noge otekale, ker mam stoječe delo, pa tudi zaj mogoče zato, ker sem pridelala zelo dosti kil , precej več od tistega povprečja( do 14kil)
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:13:26
|
|
|
|
Jessy
|
Saj baje, da če nimaš visokega pritiska, da je zatekanje čisto normalno. Vsaj tako je meni rekel, ko sem bila pri Neji nekaj takega kot ti zdaj. Je pa vsaj pogledal, to pa ja. Pa potem so me tudi v P na viziti pogosto pogledali, če se oteklina zmanjšuje.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:14:10
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Zdaj pa pa tak, tiste ki ste imele CR z odgovori na plano - Klistir - Ali so vam ga delali ali ne? Kakšen je postopek? - Kateter za urin - Ali kaj boli ko ti ga naštimajo? - ŠIVI - Po kokih dneh ti jih odstranijo??? Ali odstranitev boli ali je to samo v moji glavi, da bo bolelo Pri meni je bilo tak: KLISTIR - ni bilo časa oz. ne KATETER - ne vem kdaj so mi ga vstavili, ker sem se z njim že zbudila Pa ni nič bolelo ali motilo. Ko so mi ga pa ven vzeli, pa sploh vedela nisem ŠIVI - mela razgradljive, ki so me srbeli. Če ti dajo šive, ki jih moraš pobrat, ne boli, lahko pa mogoče kej zacuka - tako so rekle sestre. Pa nobene ni zabolelo ali zacukalo
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:15:06
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Saj baje, da če nimaš visokega pritiska, da je zatekanje čisto normalno. Vsaj tako je meni rekel, ko sem bila pri Neji nekaj takega kot ti zdaj. Je pa vsaj pogledal, to pa ja. Pa potem so me tudi v P na viziti pogosto pogledali, če se oteklina zmanjšuje. Aja saj pritisk mam jaz tudi vedno normalen in vredu, pa kri pa voda je vedno vredu, tak da ne vem
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:16:29
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Saj baje, da če nimaš visokega pritiska, da je zatekanje čisto normalno. Vsaj tako je meni rekel, ko sem bila pri Neji nekaj takega kot ti zdaj. Je pa vsaj pogledal, to pa ja. Pa potem so me tudi v P na viziti pogosto pogledali, če se oteklina zmanjšuje. Aja saj pritisk mam jaz tudi vedno normalen in vredu, pa kri pa voda je vedno vredu, tak da ne vem Zato se pa G ne posveča tvojemu zatekanju. Če pa pritisk ne bi špilal, bi bila pa druga pesem.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:16:47
|
|
|
|
rožca26
|
Oj, jest sm pa boga Imam hudi glavobol, 2 urni spanec ni nič pomagal Zgleda mam spet migreno ... Nikoli v življenju prej, zdej pa že drugič v enem mesecu Ni čudno, da sem tečna. Aja, nisem tečna, ker ne gre ven, sam tak dan je
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:18:20
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Oj, jest sm pa boga Imam hudi glavobol, 2 urni spanec ni nič pomagal Zgleda mam spet migreno ... Nikoli v življenju prej, zdej pa že drugič v enem mesecu Ni čudno, da sem tečna. Aja, nisem tečna, ker ne gre ven, sam tak dan je Ja, božca, no!!!! Dobro vem, kaj so to migrene!!!! Ali si vsaj kak lekadol pojedla???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:20:06
|
|
|
|
Jessy
|
One questione! Koliko albumov ve vidite, če kliknete name??? Me zanima, če so res določeni skriti, kot sem jih označila!?!?!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:20:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj, jest sm pa boga Imam hudi glavobol, 2 urni spanec ni nič pomagal Zgleda mam spet migreno ... Nikoli v življenju prej, zdej pa že drugič v enem mesecu Ni čudno, da sem tečna. Aja, nisem tečna, ker ne gre ven, sam tak dan je A bove kakšen chat udarle? Zdaj imam malo časa, dokler se Živa ne zbudi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:21:40
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy One questione! Koliko albumov ve vidite, če kliknete name??? Me zanima, če so res določeni skriti, kot sem jih označila!?!?! Jaz vidim 3
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:22:16
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy One questione! Koliko albumov ve vidite, če kliknete name??? Me zanima, če so res določeni skriti, kot sem jih označila!?!?! Jaz vidim 3 S katerimi naslovi???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:23:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Naty28, meni sicer prst ne naredi take luknje, kot praviš, so pa noge kljub temu zatečene. Sem slikala, a na sliki še vedno dokaj normalno izgledajo. Je pa vse zlito v eno, brez gležnjev. U hvala da si se potrudla za sliko, fejst maš ja, ampak jaz mam še hujše Potem pa OBVEZNO G pokaži na naslednjem pregledu. Jst vem da sem imela pri Živi tud full, pa niso kaj komplicirali, niti gledali. Zdaj v tej nosečnosti, so pa kar gledali, tudi nazadnje ko sem bila v bolnici, ampak niso rekli nič - kakor je tudi v njihovi navadi - pač ne morejo iz svoje kože
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:23:53
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Oj, jest sm pa boga Imam hudi glavobol, 2 urni spanec ni nič pomagal Zgleda mam spet migreno ... Nikoli v življenju prej, zdej pa že drugič v enem mesecu Ni čudno, da sem tečna. Aja, nisem tečna, ker ne gre ven, sam tak dan je A bove kakšen chat udarle? Zdaj imam malo časa, dokler se Živa ne zbudi. lahko
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:24:50
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy One questione! Koliko albumov ve vidite, če kliknete name??? Me zanima, če so res določeni skriti, kot sem jih označila!?!?! Jaz vidim 3 S katerimi naslovi??? -Priprave -nuhalna -tortica
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:25:57
|
|
|
|
Jessy
|
Naty, hvala! Sem zadovoljna, da je tako, kot mora biti. Sem pomislila na to, da ni vse skrito, kar hočem, da je.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:26:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Oj, jest sm pa boga Imam hudi glavobol, 2 urni spanec ni nič pomagal Zgleda mam spet migreno ... Nikoli v življenju prej, zdej pa že drugič v enem mesecu Ni čudno, da sem tečna. Aja, nisem tečna, ker ne gre ven, sam tak dan je A bove kakšen chat udarle? Zdaj imam malo časa, dokler se Živa ne zbudi. lahko Sem na FB
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 15:34:38
|
|
|
|
Jessy
|
A veste česa vam pa še nisem povedala? Da sem bila zadnjič po večih letih spet v Rutarju in sem bila presenečena, kako veliko stvari imajo za otroke. Toliko ležalnikov na kupu še nisem videla v nobeni trgovini. Sva bila kar navdušena, tako da sva se že odločila, da greva po ležalnik kar tja. Saj za vas najbrž to ni nič novega, ampak jaz pa zagotovo že kakih 6 let nisem bila v njem.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 16:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
A veste česa vam pa še nisem povedala? Da sem bila zadnjič po večih letih spet v Rutarju in sem bila presenečena, kako veliko stvari imajo za otroke. Toliko ležalnikov na kupu še nisem videla v nobeni trgovini. Sva bila kar navdušena, tako da sva se že odločila, da greva po ležalnik kar tja. Saj za vas najbrž to ni nič novega, ampak jaz pa zagotovo že kakih 6 let nisem bila v njem. Tudi jst sem ga pri Živi kupila v Rutarji. Takrat se mi je blazno dopadel tisti od Bjorna - jeans kombinacija. V BCju je bil takrat okoli 100Eur, rutarju pa -50%
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?