|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
19.2.2010 19:41:23   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela
To pa le daj,poročaj user posted image Zna bit zanimivo,ko te bodo poklicali v čakalnico po priimku...boš glavna atrakcija user posted image

Še dobro, da sem tak flegmatik, kakršen sem. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
19.2.2010 19:55:26   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

To pa le daj,poročaj user posted image Zna bit zanimivo,ko te bodo poklicali v čakalnico po priimku...boš glavna atrakcija user posted image

Še dobro, da sem tak flegmatik, kakršen sem. user posted image

Saj je prav tako user posted image user posted image Sam ljudje znajo bit zanimivi,tako da kar poročaj user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
19.2.2010 20:54:21   
madela
Lahko noč vsem skupaj user posted image
Grem gledat Avatar. Glede na to koliko je bilo slišat dobrega od tega filma,tudi pričakujem veliko. Bomo videli user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
19.2.2010 23:23:17   
gita10

Lahko noč vsem skupaj user posted image
Grem gledat Avatar. Glede na to koliko je bilo slišat dobrega od tega filma,tudi pričakujem veliko. Bomo videli user posted image

Film ni po mojem okusu- sem samo malo špegala ko je mož gledal pa mi ni bilo všeč

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
20.2.2010 6:59:55   
Colt
Dobro jutro punce user posted image Ne morem verjet, ni mi treba na šiht...Prva kavica, prvi cigaret in nekaj izjemno prijetnega:

http://www.youtube.com/watch?v=KlJT_KDPpCg

Ja, s tole malo avtralko se je vse začelo pri meni...

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
20.2.2010 9:02:09   
pridna_janja
dobro jutro in lep vikend vam želim 

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
20.2.2010 9:05:05   
madela
Dobro jutrouser posted image

Danes bom pa cel dan sama z malimi,ker je moj izredno na šihtu.Za dobro jutro pa smo spet iskala našega kačona,ker sem mu včeraj pozabila zapret terarij user posted image
Našla sem ga za omaro user posted image Si bom morala zgleda alarm naredit,da me opozori,da je terarij odprt user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
20.2.2010 9:19:36   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Zbujena od 07:45 in trenutno pri jutranji kavi in čiku. Pred RR in FB pa sem celo uspela poslati tri dokaj pomembne e-maile.

G. Mož v službi, Pubertetnik na Hrvaškem, Mladič v svoji sobi pred Cartoon Networkom. Glede na vreme nobenih posebnih planov za danes - bom imela bolj TV-dan, saj je končno kar nekaj pametnega na sporedih:
- 10:10 - 10:55 = Zakon in red (Fox Crime)
- 14:25 - 15:10 = Monk (Fox Crime)
- 15:15 - 16:15 = Poirot (POP TV)
- 17:15 - 18:50 = Čudodelne voščilnice, film (POP TV) - priporočam ogled; to je resnična zgodba o tistem fantku Craigu Shergoldu, ki je zbolel za rakom in kateremu je cel svet, vključno z nami (v času našega otroštva), pošiljal voščilnice, da bi se z največjim številom prejetih vpisal v Guinnesovo knjigo rekordov
- 19:00 - 19:55 = 24 ur (POP TV)
- 21:10 - 21:55 = Beg iz zapora (Fox Crime) - aaa, Miiilleeer! user posted image
- 22:50 - 23:35 = Kosti, forenzična nanizanka ( Fox Crime)
- 23:35 - 00:20 = Zgodbe o okostnjakih, dokumentarec (Zone reality)
- 00:25 - 01:25 = Hoteli, v katerih straši, dokumentarec (Zone reality)

Upam, da mi bo ob 12-ih uspelo priti na BTC tržnico, kjer bo otvoritev novega mlekomata in bodo zastonj dajali mleko. user posted image No, ampak če bo takole padal dež, kakor zdaj, ne grem nikamor.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
20.2.2010 9:31:10   
madela

17:15 - 18:50 = Čudodelne voščilnice, film (POP TV) - priporočam ogled; to je resnična zgodba o tistem fantku Craigu Shergoldu, ki je zbolel za rakom in kateremu je cel svet, vključno z nami (v času našega otroštva), pošiljal voščilnice, da bi se z največjim številom prejetih vpisal v Guinnesovo knjigo rekordov[/color]

Tole bi se pa res splačalo pogledat.Glede nato,da sem sama z malimi pa ne vem,če mi bo šlo skozi.Lahko bi si presnela,sam kaj ko je player star ravno en teden,pa še si nisem navodil prebrala,kako se snema user posted image
Bom pa tko mimogrede kukala user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
20.2.2010 9:32:49   
Kerensa*
Mimogrede... a so tvoji otroci, Madela, tudi tako tihi, mirni in na splošno pridni, ko sedijo pred TV-jem in gledajo tisto, kar oni želijo? user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
20.2.2010 9:32:57   
Anonimen
dobro jutro!!!!user posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
20.2.2010 9:33:24   
Kerensa*
Dobro jutro, Miška. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
20.2.2010 9:35:32   
madela

Mimogrede... a so tvoji otroci, Madela, tudi tako tihi, mirni in na splošno pridni, ko sedijo pred TV-jem in gledajo tisto, kar oni želijo? user posted image

So ja,sam ne za dolgo...jih risanke ne interesirajo za dalj časa user posted image
Zdržijo tam do max.1 ure,ali pa si dvdje menjujejo,kot po tekočem traku,gledajo pa nič user posted image

< Sporočilo je popravil madela -- 20.2.2010 9:36:34 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
20.2.2010 9:36:08   
madela
Jutro Miška user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
20.2.2010 9:37:18   
Kerensa*
Jaz otrokoma DVD playerja še nisem dala v sobo (pa imam dva). Ko sem razmišljala o tem, sem ugotovila, da bi ga verjetno pokvarila. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
20.2.2010 9:41:57   
madela
Kerensa,saj meni so ga tudi user posted image In sicer je po moje krivo to,da z rokami prijemajo po disku in potem se sčasoma nabere gor maščoba,ki potem pristane na glavi dvd-ja user posted image
Sem kupila tisti čistilni dvd,posebej za čišenje glave,ampak ni pomagalo...zdaj sva kupila novega,tega pa se ne smejo dotikat,oziroma sploh nobenega dvd-ja. Jim raje sama naredim.

Mi je pa prav žal za onega,ker sva imela prav hišni kino...na tega novega pa oni zvočniki ne pašejo,ker je drugačen priključek in bi morala kupit nove zvočnike,ali pa stare nekak prevezat,da bo priključek enak user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
20.2.2010 9:42:59   
madela
Aja,sicer pa nimajo ne tv-ja,ne dvd-ja in ne računalnika v svoji sobi...vse je v dnevnem prostoru. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
20.2.2010 9:44:19   
Kerensa*
Moja dva otroka bi ne samo zapackala zunanjost in notranjost playerja, ampak bi tudi fizično/mehansko s konstantnim odpiranjem, zapiranjem in neprevidnim (beri: "Jaz bom, jaz bom, pa prej bom, kot ti!") menjavanjem DVD-jev uničila, kar je možno uničiti. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
20.2.2010 9:46:04   
Kerensa*
Aja,sicer pa nimajo ne tv-ja,ne dvd-ja in ne računalnika v svoji sobi...vse je v dnevnem prostoru. user posted image

Moja dva imata skupno sobo in v njej zaenkrat en TV. Oba računalnika sta pa v dnevni sobi in ju lahko uporabljata samo z mojim in/ali Moževim dovoljenjem. Filmov na DVD-jih jima pa v dnevni sobi ne pustiva gledati, ker potem sva midva z Možem takoj brez TV-ja. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
20.2.2010 9:46:06   
Shorty_
Hoj! Moji kolki so za malenkost bolje, očitno pa AB ni prijel sploh ker imam še vedno zabasano grlo pa ušes me spet začenja bolet!

Colt ti in tvoja mala Avstralkauser posted image
Danes sem tudi jaz cel dan sama z detetomuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
20.2.2010 9:46:36   
Kerensa*
"Dobro" jutro, Shorty. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
20.2.2010 9:47:33   
Shorty_

"Dobro" jutro, Shorty. user posted image
čaki grem na fb ime čekirat

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
20.2.2010 9:48:53   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR
čaki grem na fb ime čekirat

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
20.2.2010 9:48:59   
madela
user posted image user posted image user posted image
Saj pri nas se tudi kregajo,kdo bo menjal dvd,sam sem na srečo zraven,da jih ustavim. Če bi ga imeli v svoji sobi,bi ga verjetno tudi uničili še na kak drugačen način user posted image

So mi pa 1x dali noter 2 dvd-ja naenkrat user posted image Joj,kak sem se zezala s tistim,ki je ostal noter in ni hotel ven. Cel player sem obrnila in trosla,da je le padel ven user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
20.2.2010 9:52:11   
Kerensa*
So mi pa 1x dali noter 2 dvd-ja naenkrat user posted image Joj,kak sem se zezala s tistim,ki je ostal noter in ni hotel ven. Cel player sem obrnila in trosla,da je le padel ven user posted image

To še preživiš user posted image . Poznaš tiste otroške pištole, ki izstrelijo plastično puščico, ki ima na koncu tisto prozorno okroglo gumo, s katero se puščica lahko prilepi npr. na šipo ali na hladilnik? No, jaz še danes ne vem, kako se je ena takšnih puščic znašla v mojem prejšnjem printerju in to POD valjem za tiskanje. Očitno jo je Pubertetnik hotel spraviti ven, pa jo je zbasal še bolj noter. user posted image Meni pa takrat nič jasno, zakaj printer spušča čudne zvoke in ne printa. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?