|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
19.2.2010 13:48:06   
nadka30
tejči jaz pa mislim da je tala stvar prav zanimiva, septembra bomo vse videle kaj bomo dobili, če drugo ne se lahko vsaj dobro nasmejimo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No jaz sem se pa zdajle na pokala čuftov pa solate, tako da me vse tiši pa ne vem ali zato ker sem se tako najedla ali pa zaradi nosečnosti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
19.2.2010 13:49:41   
sarcy21
tejči hm jaz za to sploh vedla nism prvič sm svojga vidla jest to ja v ponev daš na olje pašteto dodaš jajček al pa dva pa razmešaš :)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
19.2.2010 13:54:31   
lumpa6
moj mucek pa danes peče pečenko in krompirček, pa seveda solatko, njamiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image , to se bomo mastili

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
19.2.2010 13:54:48   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

tejči hm jaz za to sploh vedla nism prvič sm svojga vidla jest to ja v ponev daš na olje pašteto dodaš jajček al pa dva pa razmešaš :)

za to pa tudi jaz prviš slišim, kakšen se ti pa zdi okus, ko to ješuser posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
19.2.2010 14:17:28   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

za to pa tudi jaz prviš slišim, kakšen se ti pa zdi okus, ko to ješuser posted image

Super se mi zdi dam še mal vegete pa poper pa je mnjami :)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
19.2.2010 14:31:03   
nadka30
no potem pa ni greh če ne bomo enkrat to probaliuser posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
19.2.2010 15:07:37   
tejči28
mogoče pa jaz tudi to sprobam,sploh zdaj ko sem noseča,bi mi mogče znalo pasat.user posted image
mmm čufti njami,jih že nisem dolgo jedla,jaz bom danes naredla kanelone s šunko in sirom,pa francosko poleg.samo mi ni za dat tolko majoneze,ker je moj preveč ne mara,pa ne vem al lahko kombiniram z jogurtom al pač manj majoneze in je to to?

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
19.2.2010 15:11:16   
limonita
Punce, meni je pa danes zadišal sladoled in mislim, da si bom potem privoščila en Magnum. mnjam...

Sicer pa obstaja na partis.si en super torrent - VADBA ZA DOJENČKA IN MAMICO (DVD od Vzajemne, ki se ga pa menda sploh ne da več nikjer kupit) - sem malce na hitrco pogledala, pa je o handlingu itd. Men se dopade, no, verjetno bo pa prišlo tole prav vsem, ki se bomo prvič srečale z rokovanjem z dojenčkom.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
19.2.2010 15:16:34   
Inčy
Ojla punce!

Vidim, da ste pri hrani ... tako sem lačna ... čakam, da se lazanja skuha. Sem pa srečna danes kot še nikoli ... celo stanovanje sem sama pospravla, posesala, prah, vse ... psa sem skopala ... skratka sem polna energije user posted image user posted image user posted image Sem pojedla rupurut in se res počutim prvič v nosečnosti več kot odlično ... samo me tak vest peče ... upam, da ne bo kaj narobe, če ga pojem user posted image Da sem tudi tak razvajena se mi zdi, ampak počutje je pa res na višku ... Sploh nisem vedla, da mi pravzaprav zgaga dela največje težave in da ni več toliko slabost v ospredju ...

Grem gledat kaj dogaja z mojo lazanjo ... lakom lačen. user posted image user posted image user posted image

Joooj, limonita ... magnum??? Jaz si tudi grem v trgovino po njega ... sigurno ... si mi take lušte naredila user posted image

< Sporočilo je popravil Inčy -- 19.2.2010 15:17:24 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
19.2.2010 15:17:35   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: limonita

Punce, meni je pa danes zadišal sladoled in mislim, da si bom potem privoščila en Magnum. mnjam...

sladoled sem si jaz danes pa že privoščila in to ne malo mislim da sem ga pojedla kar pol banjiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
19.2.2010 15:23:23   
limonita
Inčy, super da si našla zadevo ki ti pomaga. Pa nič ne imej slabe vesti zaradi rupuruta - ta ne bo škodil tebi, niti mali bebici. Sploh pa je bolje, da vzameš rupurut, kot pa da ti preveč kisline povzroči še kakšno rano na želodcu, ali pa vnetje požiralnika.

Jeeeej... navalimo na Magnum user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
19.2.2010 15:23:26   
katrinka
haha...ko smo ze na temi taka in drugacna hrana pa da ne boste samo brale...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
19.2.2010 15:24:43   
limonita
katrinka, predrznica, KAKE LUŠTE NAM DELAŠ.... user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
19.2.2010 15:25:43   
katrinka

hehe...mal sm zlehtuser posted image

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
19.2.2010 15:31:31   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

mogoče pa jaz tudi to sprobam,sploh zdaj ko sem noseča,bi mi mogče znalo pasat.user posted image
mmm čufti njami,jih že nisem dolgo jedla,jaz bom danes naredla kanelone s šunko in sirom,pa francosko poleg.samo mi ni za dat tolko majoneze,ker je moj preveč ne mara,pa ne vem al lahko kombiniram z jogurtom al pač manj majoneze in je to to?

jaz bi dala žlico kisle smetane al pa jogurta pa zmešala pa je

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
19.2.2010 15:33:27   
sarcy21

Ojej zdej se pa ne morm odločt kaj bi jedla :) čeprav se je tudi tisti magnum super slišal gremo tud mi v trgovino :)

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
19.2.2010 15:35:13   
nadka30
jaz bi drugo, četrtoin peto dobim pošiljko na domuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
19.2.2010 15:37:33   
sarcy21

jaz bi drugo, četrtoin peto dobim pošiljko na domuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst bi vse to pa še zadnjo pa magnum hehe :P

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
19.2.2010 15:40:11   
nadka30

jst bi vse to pa še zadnjo pa magnum hehe :P

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
19.2.2010 15:41:10   
tejči28
katrinka to ni fer user posted image
a veš kaki luštek sem jaz,jaz bi zdaj jedla lazanjo in sladoled in tortico in vse.user posted image user posted image user posted image čeprav sladoled jaz čakam,da bo na kepice,tisti mi je še vseeno najboljši.

sarcy hvala za predlog bom pa res zmešala malo kisle smetane,jo mam tak skozi v hladilniku.

av,nekaj me špika na levi strani trebuha,verjetno od vse te nagledane hrane,jaz pa lačna.

inčy wow to pa imaš delovno danes,si ful pridna spucala celo stanovanje.glede rupuruta pa res ne rabiš met slabe vesti,ker jaz sem ga tudi jedla in zdaj proti koncu ga bom verjetno tudi.je pa vseeno pomembno tvoje počutje,kot da ti je skozi slabo,se tudi pikica boljše počuti,če je mami vesela.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
19.2.2010 15:42:42   
Inčy
Jooooj, kake lušte mi delate!!! Če bi mi pred tedni pokazale to, bi verjetno letela na wc ... zdaj pa v trgovino user posted image user posted image user posted image Ne bom vas več brala!!! user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
19.2.2010 15:43:24   
tejči28

ja to bi blo super,da bi se dalo tako pošiljko na dom dobit,pa nič plačat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
19.2.2010 16:15:12   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

katrinka to ni fer user posted image
a veš kaki luštek sem jaz,jaz bi zdaj jedla lazanjo in sladoled in tortico in vse.user posted image user posted image user posted image čeprav sladoled jaz čakam,da bo na kepice,tisti mi je še vseeno najboljši.

ja sej vem da ni fer...sem malo zleht...no ok, velik...hehe...ccaki caki bos vidla kake slikce bom se objavilauser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
19.2.2010 16:43:58   
nadka30
ste mi take lušte naredile s saldkimi stvarmiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da sem se odločila da grem muffine pečt in še samo malo in bojo pečeni potem pa njami, njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
19.2.2010 16:54:50   
sarcy21

ste mi take lušte naredile s saldkimi stvarmiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da sem se odločila da grem muffine pečt in še samo malo in bojo pečeni potem pa njami, njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O kam pridemo? :)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?