|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
19.2.2010 11:42:18   
NiNiBo
tinkatonka, pozdravljena med nami

camino79 jaz sem enakega mnenja kot druge punce, skusaj se cim manj obremenjevati, verjetno bi ti G ze kaj rekla, ce bi bilo tako zelo hudo narobe. Je pa tudi tako da G ni nezmotljiva in je lahko tudi sama kaj spregledala, ce si pa tudi ti laik na tem podrocju je pa za moje pojme zelo tezko reci kaj vidis tako zelo na zacetku.

Midva z mozem sva oba mal iz foha, in na UZ no ja maternico bi ze se rekla da sem jo takoj prepoznala, jajcniki sem pa ze rabla mal domisljije.user posted image Pikica je bila tam, da ji pa srcek utripa sem pa bolj verjela moji G, kot pa da sem kaj videla. Je bilo res eno majhno pulziranje, to je ze res ampak, da bi se sedaj plod premikal etc. pri meni tega ni bilo in G ni rekla da bi bilo karkoli narobe, obratno, rekla je, da pri meni ne pricakuje nobenih tezav user posted image . Tudi npr. jaz nisem dobila materinske knjizice ze na prvem pregledu, je rekla da jo bo lepo izpolnila in jo dobim na NS.

Torej jaz mislim, da se predvsem na zacetku ko je otrocek se majhen je velika moznost da se kaj ne vidi. Ce jaz gledam mojo UZ slikco (7T/2D) je otrocek velik 10.7mm predstavljaj si kako zelo majhen je, me bi pa rade videle ze vse takoj. Je cisto jasno, da vse se pa res ne more vedno videti in slisati, se predvsem si zanosila kasneje kot predvidoma. Torej ne sekiraj se, ampak z pozitivnimi mislimi naprej, pa se eno user posted image !!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
19.2.2010 11:46:27   
camino79
Ja, že...hvala, punce...

Glede znakov pa...kaj ekstra slabo mi ni bilo, razen če sem se do sitega najedla, glede izcedka ne vem, ker jemljem utrogestan zdaj...edino, kar je, je...da me še bolijo prsi...a tudi ni neznosno...pač so občutljive, na otip boleče...tudi ponoči spim z modrcem, ne gre drugače.
nekih čudnih okusov ali kaj pa tudi prej nisem imela. krvavim pa ne. Nič.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
19.2.2010 11:54:30   
tejči28
aja 2004 si rodila? sem pa res hempika kak računam user posted image

oki,torej. punčko,ker tebi se je obrnilo 2000, tvojemu pa 1999,torej ti vodiš 2004,ker se nejmu spet obrne 2006,tebi pa 2007,tak da spet vodiš.lahko pa da bo zdaj punčka,se se obrne njemu 2013,tebi pa 2014.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
19.2.2010 12:05:17   
Anonimen
camino, če sem prav razumela še maš vedno enake znake kot prej... to je ok... pomeni da nosečnost še poteka, tak da se res ne sekirat user posted image

za izračun al... če pomislim, te jaz nimam možnosti za punčko? user posted image
jaz sem rojena 3.4. 1986 moj pa 14. 4. 1986
kaj pravite na tole a? user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2304
19.2.2010 12:08:27   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: camino79

Dolgo se nisem oglasila. Ne vem, kaj naj napišem...

Uradno bi morala sedaj biti v 9. tednu. Ker je plodek že vseskozi zelo majčken, so rekli, da sem najbrž zanosila kasneje...sicer je zrasel...a še ne dovolj za to starost...pred 14 dnevi se je srček lepo videl...včeraj pa...G je rekla, da nejasno...samo jaz ga nisem videla...
Pregled pa imam šele naslednji petek. Dekleta, meni se bo zmešalo. Ne morem čakat, če ne vem, kako je s škratkom...kot grob se počutim...
Tretjič...Po skoraj treh letih truda, da bi zanosila, veselje, zdaj pa to...

Je možno, da se bo v petek srček bolje videl? Ali si delam lažne utvare? Zakaj bi se zdaj videl slabše kot prej? Je normalno?

popolnoma te razumem, to cakanje ubija, jaz bi ti svetovala da se ful zaposlis da ne bos mela casa razmisljat o temuser posted image meni to pomagauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: camino79

Ja, že...hvala, punce...

Glede znakov pa...kaj ekstra slabo mi ni bilo, razen če sem se do sitega najedla, glede izcedka ne vem, ker jemljem utrogestan zdaj...edino, kar je, je...da me še bolijo prsi...a tudi ni neznosno...pač so občutljive, na otip boleče...tudi ponoči spim z modrcem, ne gre drugače.
nekih čudnih okusov ali kaj pa tudi prej nisem imela. krvavim pa ne. Nič.

ne sekiri se, loh da niti enga znaka ne bi imela pa si noseca, ce pri meni odstejemo wc obiske in trebuscek niti enega znaka nimamuser posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
19.2.2010 12:13:30   
nadka30
camina79 glede znakov ti bom takole povedala na začetko sem jih imela nekaj parkrat mi je bilo slabo, prsi so bile tako tako,z modercom sem še vedno spala in tudi sedaj še tako da nič posebnega pa je z mojim pikecom vse ok, včeraj sem imela nuhalno in on veselo miglja, Tako da znaki niso, glih nujni, no vsaj pri meni ni nobenih posebnih, so vsi šli adijo, pa tudi apetita nimam ne vem kakšnega, paše mi vse tako kislo kot sladko.
Tako da po mojem ti ni treuser posted image user posted image ba preveč sekirat.

No 2004 smo dobili punčko, tukaj boma pa počakali kar na ultrazvok bomo videli kaj bo, nam je pa čisto vseeno samo da bo zdravouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
19.2.2010 12:19:08   
bambinca
Camino, sploh ne pomisli na to, da nisi noseča ali pa je nekaj narobe, ker nimaš znakov! Različne smo si in tudi vsaka nosečnost poteka malo drugače. Jaz sem pri 2.user posted image imela ovulacijo malo pred M...verjetno tudi ti

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
19.2.2010 12:39:47   
lumpa6
(odgovor članu camino79)
[Pošlji zasebno sporočilo]
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

binabina a si videla,da bo tokrat vse ok!
Jinx user posted image user posted image user posted image bravo za srčeka!

tpmc sem se igrala z računanjem,pri nama je tak,da se je njemu zamenjalo lani in je bil fantek,meni se zamenja šele 2014,tak da bomo videli kaj do tokrat.
Sem računala še tvoje datume,je vseeno za mesec,ker je letnica v tvojem primeru drugačna in je nazadnje tebi zamenjalo 2008,njemu pa se zamenja 2010.Tak da če to pomeni datum spočetja,in je bil pri tebi december boš punčka,če pa je bil datum spočetja letos bo pa fantek.

a še meni zračunaš jaz sem 22.2 1973, mo pa 7.7. 1971user posted image user posted image hvala

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
19.2.2010 12:44:43   
tejči28
lumpa sem izračunala in naj bi dobila punčko,ker se je tebi zamenjalo 2008,njemu pa 2006,torej je tvoje starejše.user posted image
Me zanima kolko to res drži?!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
19.2.2010 12:45:56   
bambinca
je pa dons en čudn danuser posted image do zdele itak ni še nič vstalo v meni in sem si rekla: punca, če itak vse zbruhaš, je pa vseen, če si privoščiš nekaj 'nezdravega'user posted image ...in sem poslala moža po kebabuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
19.2.2010 12:48:40   
tejči28
pri nas dežuje in je res čuden dan.moj mali že spi kako dobro uro,se bo tudi počasi zbudil,pol pa spet akcija,čeprav se mu nič kaj ne da razgrajat danes,kar lepo sedi in se igra.user posted image mi tak paše,ker se meni tudi nič kaj ne da.

jaz bi tudi kaj nezdravega jedla,kaki hamburger al pa pomfri in mc donaldsa.user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
19.2.2010 12:51:10   
bambinca
a ne no! Kolk paše! Totalno nezdravo ( joj, pa kao d sem neki iz fohauser posted image ), pa tolk zlo dobr!!! Tist a veš, k se kar po rokah cedi, ko ugrizneš in vse ven padauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
19.2.2010 12:58:01   
Anonimen
jaz sem si tui včeri dve porciji pomfrija spekla, pa kečap in majonezo zraven... moj me je sam gledo... zdej pa ste mi tak lušte naredle, da bi res kaki kebap al pa topli sendvič iz pobreščka user posted image

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2313
19.2.2010 13:00:57   
tejči28
idite v r...user posted image user posted image zdaj pa se mi res lušta kaj takega. da si bom mogla it pečt pomfi,pa kečapa nimamuser posted image samo majonezo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
19.2.2010 13:01:28   
Natalija28
Kar groza me je, ko vas berem-meni pa danes tak nič ne paše. Namesto vedno manj mi je vedno bolj slabo.user posted image Bruham pa še vedno ne. Eh,... Ve pa tak veselo o hrani govorite. bljak user posted image Pa spim ful slabo. Danes sem pokonci že od pol 3 h zjutraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
19.2.2010 13:06:06   
bambinca
Natalija, sej jest tud bruham, pa slab mi je 24/7, pa si vseen probam nardit gušteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
19.2.2010 13:06:10   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

lumpa sem izračunala in naj bi dobila punčko,ker se je tebi zamenjalo 2008,njemu pa 2006,torej je tvoje starejše.user posted image
Me zanima kolko to res drži?!

kako je moje starejše a ni starejše 2006user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
19.2.2010 13:06:47   
bambinca
Tejči, tud majoneza je superuser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
19.2.2010 13:07:33   
Anonimen
natalija, da te potolažim, tut jaz mam slabosti, in dopoldan bruham, ampak kasneje pa mam res take želje, da te ubije... pa saj malo še potrpi, nebodo trajale večno user posted image

tejči majoneza sam je tut ok, pa ne pozabi solit user posted image
jaz pa ne vem, če ne bom  šla zdaj na konci v trgovino po fižil, da ga dam kuhat za solato... že tri dni sanjam o fižolovi solati... bo menda prej ko pa kaki kebap user posted image

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2319
19.2.2010 13:16:55   
sarcy21
hm men pa ponfri sploh ne paše jst bi pa skos sam jajca jedla s pašteto pa jih drugače sploh ne maram za kosilo pa riž pa tunino omako pa kako dobro solato za mojga bo pa še nekaj gamberov zraven

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
19.2.2010 13:26:12   
binabina
nadka 30 ja sem iz celjskega konca,... kaj mi lahko daš naslov pa telefonsko od bisekre štajerc???? lepo prosim,...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
19.2.2010 13:30:14   
binabina
tejči28 daj se meni izračunaj kaj bo;  moj 10.06.1984, njegov 13.2.1984 pa da vidimo kaj bo punčka ali fantek

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
19.2.2010 13:34:57   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: binabina

nadka 30 ja sem iz celjskega konca,... kaj mi lahko daš naslov pa telefonsko od bisekre štajerc???? lepo prosim,...

Biserka Štajerc Martin telefonska je 03 899 5463 dela pa v zdravstvenem domu Velenje.Nimaš kaj zgrešit, če prideš iz celjskega konca v križiču ko je skakalnica zaviješ desno v smeri slov.gradec potem pa mislim da je prvo križiče zaviješ levo, tam ko je mali spar, potem se pa pelješ naravnost in na desni strani ti piše kje zaviješ za zdravstevni dom.Nimaš kaj zgrešit sicer pa vsi vejo kje je njihov zdravstveni dom.
No meni je bilo superuser posted image user posted image user posted image user posted image ni se mi bilo pa glih za vozit ne vem kako daleč mi je velenje bliže kot domžaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
19.2.2010 13:40:13   
tejči28
binabina menjava je bila pri njemu prej kot pri tebi,torej punčko?
čeprav zdaj me je lumpa malo zmedla in je mogoče vse obratno user posted image user posted image user posted image user posted image

počakajmo še malo,pa bomo vidle.druga nam tak ne preostane,a ne.user posted image user posted image user posted image

sarcy21 jajca s pašteto? kak pa to zgleda? meni je dobro oboje,ampak posebej,pa pašteta na kruh namazana.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 19.2.2010 13:41:23 >

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
19.2.2010 13:43:47   
lumpa6
tejči jaz imam punci ki sta stari 19 in 13 pol pa fante 12, 6 in 2 in bi bila vesela punčke, čeprau bo najbrž kar spet fant, aja pa leta 2006 en ss v 18t seveda je biu tudi fant andraž

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?