metuljcek321
|
sandrine, fletnega fantiča imaš. saši, ekola, odštevanje se začenja, atek je že rpaktično z eno nogo doma Iraya je kaj boljše? Luka? Kako je danes flek? Živa? Tisti link, k si ga dala, je srhljiv - psoriatični revmatizem - to je glih to, k sem jaz pred kratkim paniko zagnala - to je namreč ponavadi naslednja (zadnja) stopnja po luskavici na nohtih (kjer jo imam jaz) & sem se konkretno zbala, da bi me utegnilo to zadet ... anyway ... upam na NAJBOLJŠE!!!!!! Držim pesti za Živo. A, berem, da se izboljšuje Še koža se poštima, pa je to to. Resnično fajn brat. populis, kako tetka ? A tko te je napadla? Očitno si še mojo pokasirala al kako ... upam, da se je zlila glavnina in si danes že boljše. Almera, kmalu bosta 2 črtici, I can feel it ... brezplačna očala, leče - yes, please! Almera, ti tudi že kaj veš o tem? Aha, že berem, da ni vse zlato, kar se sveti & bo pretty much the same kot je blo prej. Kaj pa za leče? A to tud sedaj že lahko dobiš kaj na napotnico? To namreč prvič slišim. Ali bo po novem? Ja, ja, je blo res too good to be true ... too bad ... Go, Brin, go! Petra Majdič - moj poklon, kakšna železna volja, moč, pogum ... kapo dol, resnično! Carica je. Solze so mi tekle v potokih, itak. (Drugače pa, OMG, OMG, kakšno smolo je imela ... pa kaj je s temi ZOI ... včeraj sva pa gledala smuk, ja & punce so padale kot za stavo - pri Anji Person me je čist vrglo - dio mio, revca ... grozno je blo, čist sem bla panična ... ajme, ajme ... varnost ni glih vrlina Vancouvra - slabo, zelo, zelo slabo s te plati - porazno) Umpa, couldn't agree more ... 6-letni revček rebeca, pri nas rečemo/ponavljamo: "Ne," če to ne zaleže, se: a) odstrani stvar, ki ne sodi v Anjine roke b) odstrani Anjo & preusmeri njeno pozornost. Tud jaz nisem za bav, bav scene, je čist nepotrebno, v lajfu bo še čist preveč groznih reči. 3jemi, uživate na obali? Srečkoti ... mejte se max. , flower, za smučarajanje & Bor za maškarajanje neboglasnica, ja, na kakšnega runkeljna si pa naletela, da ti ni verjel, da je šlo za poškodbo na parkingu? Res škoda. Tinky, že stiskam pesti, itak, da bo vse OK. Kako to, da greš na ac? Čist samoinicaitivno al kako? levičar/desničar - mislim, da je na tistem linku zadnjič pisalo, da se to uravanva nekje do 4,5 leta, nisem pa zihr. Verjetno se res že zdaj vidi. Pri nas, recimo, prime barvico z levo, si jo da v desno in z njo riše, žlico ima tud v desni, tko, da je najbrž to to. zimska, it's the final countdown ... zdaj bo pa res very soon ... komaj že čakam novičke ... predaj se maminemu razvajanju, naspi se, naberi moči, potem pa po fantiča v Postojno ...