|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
17.2.2010 9:01:04   
novamami
Hvala punce,

vam sporočim kako je šlo.
Se tipkamo!

(odgovor članu vvvv)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
17.2.2010 9:17:57   
cat
Pozdravljene,

vidim, da ste se vse že malo poredileuser posted image , kar je tudi prav, saj smo user posted image ! No tudi jaz imam nekje +4 kg (sem nos. polnih 14t.), tako da imam sedaj 60 kg na 170 cm višine. Pa tudi trebušček se mi že kr vidiuser posted image , tko da sem danes 1. oblekla noseč. hlače za v službo. Utrujena nisem glih preveč ( kokr sem lahko ob dveh razgrajačihuser posted image ), samo mal težje zjutraj vstanem... Drugače sem tudi jaz v pon. dobila rezultata DHT in  je tako skupaj z nuhalno rezultata 1:14500. Leta mi mal zbijejo povprečje. Mislim, da je to OK, delala sem jo pa pri DR. Pušenjaku Dravljah.

Rada pa bi samo vprašal, kje v H&M prodajajo noseč. obleke, oz kje sploh v Lj.(razen v La Vie- tam so ful drage , pa še kvaliteta je bolj tko)?

Imejte se še naprej lepo!

(odgovor članu vvvv)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
17.2.2010 9:21:12   
miska333
Jaz sem kupila dvoje nosečniške hlače v H&M- ju na Rudniku (Supernova). Mislim,d a je to edini ljubljanski h&m, kjer imajo oblačila za nosečnice.

user posted image vsem, ki še čakate na NS!

lep dan

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
17.2.2010 9:28:17   
sasa36
Jaz sem kupila nosečniške hlače prejšnji teden v Emporiumu v Lj-tam kjer ima svoj prostor trgovina Beneton in sem jih dobila za full smešne cene,ker so imeli razprodajo(dvojne hlače za 30 EUR).Upam,da jim je še kaj ostalo!!!

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
17.2.2010 9:30:43   
miska333
Ja, saj drugače tudi H&M ni pretirano drag...jaz sem dala za dvoje hlače plus dvoje pajkice 56 eur. No, kvaliteta verjetn pa res ni na višku :)

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
17.2.2010 9:33:46   
žabica 22
Na Rudniku je idini H&M za nosečnice. Imaš pol še v Zari,Popek-sem bila v petek tam imajo kr drago,pa Kepica v hali a, C&A če se ne motim. Se mi zdi da imajo v H&M še kr najbolšo robo.

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
17.2.2010 10:19:26   
žabica13
novamami nič se bat (pa smmo konec koncev bile vse na istem), boš videla kako bo lepo ko boš videla tvojo pikico! Sporoči čimprej dobre rezultate!

Ja, H&M ima v LJ obleke za nosečnice le na Rudniku, Supernova. Saj morda kvaliteta ni za 10 let, a glede na to da bomo nosečke le še cca. pol leta (+/- kakšen teden) mislim da čisto dovolj dobra. Brezveze dajat nevem cca. 40 eur za eno majčko v popku, če jih v  H&M za ta denar dobiš 3. Pa še ena ideja glede nosečniških cunjic, za tiste ki ste blizu meje. V Italijanski Gorici je v stavbi od Stande v 1. nadstropju Outlet od Benetonna. Vsaj včasih so imeli kar dosti nosečniške robe precej znižane. Drugi teden grem v Gorico, tako da moram iti malo pogledat če se kaj pametnega dobi.

Tinky sem včeraj bolj površno brala poste za nazaj, a danes imaš pregled v LJ? SREČNO IN DOBRO OPRAVI! 

Lepo se imejte!

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
17.2.2010 11:46:05   
DanijelaNeli
Žabica...a Standa še obstaja? Zdej ko si omenila,sem se spomnila,...jaz se full let nazaj hodila tam kupivat.
In je čisto res kar si napisala,da ni vredno kupovaat nevem kakšne majce,krila,hlače v nosečnosti..ker dobiš že za majhne dnarje kr solidno robo.

Zadnjič sem gledala po netu stran od ene trgovine v BTC-ju,imajo samo nosečniške stvari,...no,in te primejo popadki ko gledaš tiste cen!user posted image Drago,drago...
Jst za enkrat imam te hleče,ki sem si jih včeraj kupla.Če ne imam še legice..

Za zgoraj pa so dolgi puloverji super...imam enih par od T.Weila,celo so mi še dvoje hlače od T.Weila prav,...so na korenček elastične in jih dam kar v škornje.

Nič,grem jaz kuhat juhico in en solatni mix naredit...
Ful mi paše zdaj jest solate,takšne in drugačne,...in ful mi delajo gušt tisti tekoči navadni jogurti.Sem si kupla kar litrske od Megle-ja...z manj maščobe,neuser posted image

Včeraj sem se še pregrešila z malo tatarskega bifteka....ma se nisem mogla upret,ker je bil svež...user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
17.2.2010 12:04:48   
žabica13
DanijelaNeli sem malo premislila in imaš prav. Praktično Stande ni več, je Benetton v stavbi kjer je bila. In v pritličju je nova kolekcija, v 1. nadstropju pa je več ali manj vse od benettona iz prejšnjih kolekcij in zato fajn škontirano. Samo bom naslednji teden ko grem v gorico preverila če to še drži, ker zadnje čase bolj malo hodim po italijanski gorici, še v naši sem bolj poredko.  Je pa res vsaj za moje pojme brezveze kupe denarja dajat za nosečniške cunje, ki jih čez par mesecev itak ne bomo več rabile. Jaz si zaenkrat razen nosečniških žabic nisem kupila še nič, sem najraje v pajkicah in tunikah čez, pa je user posted image  ko bo buši malo večji pa si bo treba vsaj kakšne kavbojke omislit, ker brez kavbojk si jaz ne predstavljam kako je. Tiste iz H&m so mi prav luštne, celo probala sem jih že user posted image  samo je bil buši zadnjič še vseeno malo premajhen in se mi je zdelo boljše še malo počakat, da še malo zraste.

Glede bifteka se pa nič sekirat, včasih se pa moramo malo pregrešit. Jaz imam take gušte s pršutom, če ga imam pred nosom se ga včasih že lahko zadržim, vedno pa ne gre user posted image  zdaj sicer prakticiram da greva vsake toliko časa z mojim na pico, in tam si naročim kraško pico s pršutom, njami, ko je malo popečen. Pa kava je meni spet začela pasat, zjutraj ena blaga skodelica. Na govejo juho sem pa itak že omenila da sem postala pravi fan user posted image

Nič, lakota kliče k štedilniku!

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
17.2.2010 13:38:27   
DanijelaNeli
No,boš pa javla kaj imajo v Benetonu.

Zdaj se spraulam pomit posodo...Kavo sem že spila.Danes mi je dišala,ker mi ne paše vsakič.
Včeraj zvečer sem si zaželela jogurtov sladoled.Danes se bom mogla odpravit in ga it kupit.Če ne,ne bom imela miru.
Se mi prav ne da nič zdaj...bi šla najraje na kavč.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
17.2.2010 14:29:10   
sasa36
Povejte mi ali je danes še katera tako utrujena,jaz sem namreč taka kot cota.V glavi imam polno načrtov in idej,nekaj počnem 10 minut,pol sem pa čist crknjena-se mi zdi,da bi kr spala pa spala.........

Neposredna povezava do sporočila: 1161
17.2.2010 14:31:48   
novamami
Tudi jaz sem danes čist zanič. Se mi sploh ne da nič delat, pa imam toliko dela v službi, da se ven ne vidim in sploh ne vem kako bom vse naredila, pa še prej grem danes iz službe, ker imam zmenek z mojim user posted image in z mojo user posted image .

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
17.2.2010 17:27:59   
BarbaraGS
nosecniske obleke se dobijo se v Mothercare nasproti City parka. Imajo res vsega in je zelo lepa moda, pa preko Nexta se da narociti kaksno stvar.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
17.2.2010 17:36:24   
žabica13
novamami dobro opravi in lepo se imejte na zmenku z user posted image !

Uf, jaz sem tudi crknjena danes. Pri meni je sicer drug razlog, spet sem uro in pol hodila in ko pridem nazaj sem čisto crknjena, istočasno se pa fajn počutim. Jutri moram sicer malo pavze s to hojo naredit, pretiravat spet ni ok. Sicer pa sem ko cunja ponavadi takrat ko sem notri, ko ne grem ven, zrak me ponavadi vedno spravi v boljše počutje. Sicer pa je na vidiku sprememba vremena in zna bit da že negativno vpliva na počutje. Punce, ne se dat!

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
17.2.2010 17:39:12   
miska08
Jaz že tudi razmišljam o nosečniških hlačah. Se mi zdi da sem se zadnji teden kar fajn razširila, no, vsega skupaj sem se zredila za 2,5kg in se tolažim s tem, da imam še vedno samo 52kg. Me prav zanima, kaj bo kazala tehnica po porodu. Vse hlače me že rahlo tiščijo, pa oprijete majice, niti polovri mi ne pridejo več v poštev, ker sem prav grozna ko se pogledam v ogledalo, ker je videt kot da sem se samo zredila... Bo res treba malo v nakupe.

Povejte punce, a ima že katera težave z bolečinami v križu? Mene že zdaj skoraj vsak dan boli in to čisto doli v trtici, včasih levo in še nižje od trtice. Sploh zvečer imam včasih takšne bolečine ob določenem gibu, da se kar zaderem... Se kar bojim, kaj bo šele čez par mesecev... Mogoče je to posledica mojega sedečega dela, pa tudi moja drža je na splošno slaba...

Jutri pa imam končno NS, punce, držite pesti, me že danes stiska od straha. Vam poročam rezultate.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
17.2.2010 17:44:28   
žabica13
Miska 08 dobro opravi na nuhalni jutri!

Zna bit da so bolečine zaradi sedečega dela, vprašaj jutri na nuhalni, da te ne bo skrbelo. Mene skoraj vsakič ko vstanem (če sedim malo dalj, vsaj 15 minut) boli domnevam da sramna kost, kakor da ko vstanem vse pritiska tja in potem rabim nekaj časa da neham hodit na okrog ko kakšna user posted image . Zadnjič smo bili zunaj v eni družbi, cca. uro in pol sem sedela v gostilni, ajajaj ko sem vstala sem komaj priracala do avta, je bil vsak korak muka.

(odgovor članu miska08)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
17.2.2010 18:04:35   
DanijelaNeli
Miska08...lepo odpravi na nuhalni.
Glede bolečin v križu,pa samo mene vprašaj...sem ekspert glede tega.user posted image Boli me že odkar sem končala trenirat rokomet.user posted image
In glih včeraj mi je priporočala med.sestra pri ginekologu naj si zdaj in še enkrat pred porodom privoščim shiatsu masažo.In razmišljam res it,...ker me zdej ful boli...še posebno zvečer ko se vležem v posteljo.
Drža pa itak vpliva na stanje tvoje hrbtenice,pa tudi sedeče delo. Poskrbi zase dokler še lahko.
Meni so že rekli,da imam kot eno hernio.

Aj,kako sem fuč...

Prejle sem šla po ta malo v vrtec,pa k zdravniku in še k moji mami...ker je tudi njo neki prijelo v križu,pa sem ji nesla eno kremo za mazat hrbet,pa sm jo kar jaz zmasirala.Ta mala pa se je cel cajt igrala z igračami in tempera barvicami risala.

Zdaj grem pod tuš in kar v pižamo,ker zvečer bo nivo volje še bolj na minimum.user posted image user posted image  
Neli sem tudi kar v pižamo fliknla.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
17.2.2010 18:18:41   
nimanorwen
ojl, punce!

se vidi, da se je fax začeu, da nimam cajta bit na netu in pisatuser posted image tale filofax prou najeda s temi celodnevnimi urniki, sploh ne sfolgam, bom kr kenslat začela stvari. kk zdržite po 8 ur v službi? ena je omenila, da jo ful utrujenost daje - mene tut, še zmer! sm pa v 15. tednu in sm se zredila 7 (!) kil. in to vseh 7 do 11.ga tedna, kar mi ni glih jasn, k na začetku mi full ni pasal jest in tut nism kej dost. tk da ne vem, od kje. zdej pa v enem mescu nč. hvalaboguuser posted image user posted image
jest sm bla glih dons na rudniku v hm in sm kupila prvo stvar zauser posted image - 3 bele bodije, na enmu piše i love dad (namest "love" je rdeč srček), na enmu i love mum en je pa prazn. za 10 euruser posted image pa take lepe kapice majo joooojo sm čist usekana vn pršlauser posted image pa se mi zdi kr pocen. k druzga nisva še nč kupvala. mi je ena prjatlca prnesla ropotulco in to modro - namig usode mogoče?user posted image sej drugač kr čutim, kaj bo, a mate ve tut kšne občutke?
kar se oblek tiče jes tpa ne bom mela problemov, ker si jih bom sama sešila (moj hobi), so mi pa ful ušeč tunike, k so take ženstvene. je kr fajn met tkole rok, k ga mamo me, k ni treba met velik oblek pa itak so poletne cune cenej...

uglavnem, lepo se mejte, tiste, k ste bolne, se čimprej pozdravte, tiste, k mate kšne preglede pa dobr opravte, vse pa mislte name jutr, ker mam en ful težk izpit in sm že 3 dni skp živčna fuuuuluser posted image lp

Neposredna povezava do sporočila: 1168
17.2.2010 18:19:03   
pika.ana
miska08, vse bo ok! user posted image

jaz sem pa čez vikend ful pospravljala stanovanje (smo se selili) in me je hrbet in križ tako zelo bolel, da sploh spat nisem mogla, čeprav sem bila ful utrujena... user posted image DanjelaNeli, poročaj kako je na masaži!

Neposredna povezava do sporočila: 1169
17.2.2010 18:23:05   
kamelija
Da še jaz malo potarnam:) Dva dni nazaj, ko sem šla v shoping po hlače in sem 3 ure nakupovala, sem mislila da mi bo zvečer križ odpadel.
Še posebno pri trtici me je bolelo ko hudič. Danes pa sem prišla iz službe tudi jaz crknjena ko pes. Najhuje je okrog dveh, ko bi kar za računalnikom zaspala.
Res nimam nobene energije in samo spala bi. Upam, da je to samo prehodno in bo že drugi teden bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 1170
17.2.2010 18:26:45   
Amoss
Ojla user posted image , jaz sem končno prišla domov in sem crkjena user posted image , za mano je naporen dan.
Zjutaj sem imela pregled pri G, kjer sem čakala 2,5 uri na onih trdih neudobnih stolih, me je že vse boleo za znoret pa tudi lačna sem bila saj nisem jedla zjutraj.Zredila sem se za 200 guser posted image user posted image user posted image , sem bila prav navdušena ob vseh mojih požrtijah, je mama mislila da sem se zredila najmanj 5 kguser posted image user posted image .No odkrili so da imam bakterije v urinu tako da morem še enkrat dati urin za bolj podrobno preiskavo.Potem letim do osebnega zdravnika za bolniško da mi odpre 4 urno, kjer sem spet čakala, nato se po petih urah končno privlečem domov in letim na wc, se obrišem in na papirju zagledam ful gmoto temno rdeče sluzi,panika, takoj kličem v bolnico in mi rečejo da morem takoj nazaj, kjer me ponovno pregledajo in ugotovijo da ni nič tragičnega, sem pa spet zapravila 2 uri in tako sem danes vse skupaj opravila šiht po bolnicahuser posted image
Zdaj sem končno prišla domov in ugotovim da je stanovanje v razsulu in da morejo psi na sprehod saj možek dela cel dan, tako da zdaj se hitro javim pol pa delat dalje.Jutri pa bom cel dan preležala v postelji, ne mignem s prstomuser posted image , no morem iti k zdravniku še enkrat urin datuser posted image
Joj zdaj sem se spomnila da sem pojedela samo eno jabolko, zato pa mi je slabo, grem še nekaj pripravit za jestuser posted image user posted image

Vsem držim pesti da uredite ok na NS in se kmalu javite z dobrimi novičkami user posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 1171
17.2.2010 20:38:05   
sasa36
EJ,PUNCE!!!
Rabim pomoč.Ker imam v petek AC se nikakor ne morem spomnit ali morem biti za ta poseg TEŠČA ali ne???????

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
17.2.2010 20:42:20   
miska08
No, pa vidim da le nisem sama z bolečinami v križu. Imam pa vsaj srečo, da je sestra fizioterapevt, sem ji danes že pojamrala, jutri pa že dobim informacije, kako mi lahko pomaga. Sem brala, da nekatere nosečke dobijo terapije pri fizioterapevtih, kjer delajo vaje za križ. Upam, da se jih bo čimprej naučila, pa da potem še meni pokaže, ker baje zelo pomagajo.
Drugače pa se probajte izogibat hitrim gibom pri vstajanju, dvigovanju,.. ker je nevarnost, da se lahko kak živec vklešči.
Pa hvala vsem, ki držite pesti za jutrišnjo NS, upama da vam javim dobre rezultate.
Lahko noč.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
18.2.2010 8:28:41   
Tinky
Jutro

Saša, ne rabiš bit tešča za ac.

Kot rečeno sva bila včeraj na posvetu in sem samo še bolj potrdila prepričanje, da grem na ac. Anamarija Brezigar je super, prijazna, strokovna oseba in nama je res pomagala razčistit še tiste dvome, ki sva jih imela glede samega posega in morebitnih posledic.
Itak pa me je strah kot psa in se bom do torka tresla kot šiba na vodi.
Še to dam skozi in pol res uživancija do konca nosečnosti.

novamami, kako je bilo na ns?
srečno vsem, ki imate danes ns!!!! user posted image user posted image

glede bolečine v križu, že trkam, že trkam. Trenutno sem kot rožica. V prvi nosečnosti sem pa en mesec obležala, niti na nogah nisem mogla stat, pomagala mi je bownova terapija. Nobena tableta, noben protibolečinski gel mi ni prišel do živega.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu miska08)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
18.2.2010 8:37:10   
sasa36
Tinky a si na bownovo terapijo hodila vso nosečnost? Jaz sem namreč drugi teden naročena prvič in je baje full učinkovita v nosečnosti.Moj dragi jo tudi izvaja,vendar na žalost nima izkušenj z nosečnicami,tako,da grem zaenkrat v Velenje.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......