mebesa
|
kako gledate na to, da ima moja svakinja (sestra od moža) še vedno stike z bivšo punco od moža. skupaj sta bila 5 let, vendar je v tujini in sta se redko videla, a vendarle sta bila par. po koncu veze je bil sedanji mož malo več kot leto dni sam, nato sva začela biti skupaj in sedaj sva dobrih sedem let skupaj, imava otroke, skupaj ustvarjava,... že ko sva začela hodit, mi je svakinja večkrat govorila o njegovi bivši, kaj ve, dela, zna,... veliko mi je grdo o njej govorila, a tudi vse lepo, predvsem s finančne plati, saj je oblačila vse njene hčerke. to počne še sedaj, saj ji iz tujine vsake toliko pošilja oblačila za tri že dokaj odrasle hčere. in ko prerastejo, da tista oblačila meni za najine otroke. že pred leti sem ji povedala, da nočem poslušati zgodbic od prej, saj imava vsak svojo zgodovino in pravico do tega. glede tega se z možem ne prepirava, nekajkrat sva se pogovarjala, ni mu prav, da dobiva obleke od bivše, ampak pravi, da kontaktov z njo nima, tako da je stvar njegove sestre, kako je v odnosu z njegovo bivšo. to mu dam popolnoma prav. čutim pa, da ta svakinja le pobira materialne dobrine od te 'dobre tete' in da zato bolj ceni njo kot pa mene, kot pravo sorodnico. mene pa me porabi za vse študijske zadeve, ki ji jih rešujem in mimogrede pripomorem k izdelavi seminarske, prezentacije,... spet pobira od mene, kar ji lahko dam. kako bi komentirale takšen odnos med menoj in bivšo in to moževo sestro?
|