|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: njegova bivša
18.2.2010 13:51:02   
rija
hmmm....jaz pa s svakinjo te intime in pripadnosti ne čutimuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: njegova bivša
18.2.2010 15:18:59   
ronja
Gledam, da sta dve punci prijateljici. ne vidim prav nobenega problemauser posted image . A zato, ker si je brat omislil novo punco, se moram pa jaz tudi skregat s staro, ali kaj? Če bi se moj bratec zdaj razšel s svojo ljubeznijo, bi jo tudi jaz še hotela kdaj videt, pa če bi bila naslednja zlata. pač jo mam rada in to se ne spremeni zato, ker bi se onadva ne razumela več - jaz nimam nič s tem...

Če pove o njej lepo in grdo, potem je lahko čisto realna - tudi jaz ne govorim o prijateljih samo in izključno lepih stvari - včasih se pač ne strinjamo in to tudi povem - njim in ostalim, če nanese na to temo. Pa to ne pomeni, da jih nimam rada, ali da jih hočem izkoriščat. Pač imajo tudi oni svoje slabe lastnosti, tako kot jaz  in hvalabogu,d a ti jih prijatelji povejo...

Če se ti zdi, da te svakinja izkorišča, pač ohladi stike, pa je.

Kar se oblek tiče, nimam predsodkov, če so odnosi pošlihtani. Tudi moji punčki se igrata s pliškoti, ki sem jih dobila od bivših (pravih ali "wannabe") fantov, pingvin je celo Lejlina najljubša igrača. Zame nima več nobene simbolike, igrača je še čisto v redu, bivši gotovo ne bi imel nič proti, njun oči pa tudi ne vidi problema. Odvisno od ljudi, koliko si zakomplicirajo življenje.

Pa ne vem od kod ideja, da hoče bivša nazaj k njenemu možu - saj z njim sploh nima stikov! A zdaj se že prijateljstvo s sestro smatra za nadlegovanje??? Svakinji da obleke, ker sta prijateljici, svakinja jih pa da naprej bratovim otrokom - mogoče bivša zato sploh ne ve ali pa je enostavno dovolj zrela, da se ne ubada s tem in si reče: fajn, da bojo obleke ponošene, ne pa končale v smeteh. Ali pa sem res jaz tako čudnauser posted image

Tudi to, da bi imela mama ali oče stike z mojima bivšima, se mi ne zdi nič takega - pa saj nista bila totalna kretena, no! Čisto ok fanta, pač nismo bili tako zelo za skup (bi pa tudi šlo, če ne bi bilo nič boljšega - beri: lubijauser posted image ). In ko so meli neke ideje, da bi sodelovali (vsak posebej z očetom, ker so pač isti poklic), se mi je zdelo fajn. Tudi nič se mi ne bi zdelo narobe, če ib jima razlagal, kako zdaj živim - saj nič ne skrivam, navsezadnje, če ju zanima, me lahko sama pokličeta, pa jima bom sama povedalauser posted image . Kje je keč?user posted image Seveda mi pa ne bi bilo prav, če bi to bilo prisilno ali da bi bivši rinili vame - ampak to bi jim pač sama povedala, da no-go, pa je.

Ko je en bivši prišel na obisk z ženo in hčerko, sva se z njo ful ujeli in je on enkrat vmes rekel, da bo kar šel, ker ga sploh ne rabivauser posted image . Res ne vem, zakaj bi se morala ona jezit name, recimo. Še darilo za tamalo je 100% ona izbrala. Jaz pa sem držala pesti zanjo, ko je bilo potrebno. Pa saj ljudje niso slabi kar tako, v osnovi... če si nekoč bil z njim, si delil vse, zdaj je pa totalen kreten?user posted image Meni sta se obe bivši od fantov, s katerimi sem bila, zdeli fajn. Težko kaj rečem, ker je res nikakav vzorec - 2 - ampak vseeno: ne vem, meni se zdi normalno, da če si imel nekoga nekoč rad, ti ni vseeno zanj, pa to ne pomeni,d a bi rad bil z njim. Tudi za prijatelje mi ni vseeno, pa ne bi spala z njimi...

tudi jaz ne čutim take strašne intime s širšo družino, samo ožja je v igri.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 52
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?