|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 3. del
17.2.2010 13:20:40   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Evo mene nazaj...

CTG sicer kaže neko krčenje maternice, a sem še čisto zaprta.
G je rekel naj pridem na pregled v petek, da pa njega ne bo takrat, da me bo pregledal en drug G, in da me bodo verjetno naročili na naslednji CTG... sicer pa da bo on v ponedeljek in da naj pridem takrat - pa da naj za vsak slučaj prinesem s sabo tudi torbo...
Ni pa mi jasno kako da bo on v ponedeljek v P, če pa ima ambulanto zjutraj user posted image

Joj punce, jaz sem tako žalostna, da kar ne morem nehat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je že tako presedlo vse, ne da se mi več, sovažim to čakanje, sovražim bolnice in te preglede user posted image , zakaj se mora vedno pr meni kej zakomplicirat no?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam in upam in upam in vsakič znova razočarana... user posted image user posted image user posted image

O, škoda!!! user posted image user posted image user posted image Ampak ne bit žalostna, no, saj zdaj nas je že več na istem .... jaz si tudi želim čim prej, ampak nimamo kej ... lahko samo čakamo, kdaj se naši user posted image odločijo priti ven. Res ne bit žalostna ... teh par dni še uživaj s svojim user posted image v dvoje .. potem bosta zelo zaposlena!!! In čez 14 dni ti bo čisto vseeno, ali si čakala zdaj ali ne. Boš videla, takrat boš sigurno že objemala svojega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 701
17.2.2010 13:23:41   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zvesta sporoča:
Evo, sporočam, da mi bodo danes sprožili porod. Gel za MV sem že dobila. Zdaj pa molite, da bo čimhitreje za mano.

ZVESTA SREČNO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvesta, pogumno!!!!! Želim ti, da bi bilo čim čim prej za tabo in čim manj boleče!!!!! Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 702
17.2.2010 13:26:05   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: protina

Ja midva tudi user posted image po dolgem,dolgem času.....
Sem imela celo nosečnost prepoved in je moj zadnjič v P slišal babico,ki mi je rekla, da naj kar user posted image pogumno zdaj, saj nima kaj več bit. In so se mojemu zasvetile oči.

Je komaj čakal te besede user posted image user posted image .

No zdaj grem pa nekaj kuhat.

Hahaha, so prišli naši user posted image mal na svoj račun, a? Joj, saj so bili kar bogi ... jaz sem prej tudi imela prepoved ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 703
17.2.2010 13:49:16   
protina

evo kosilo kuhano, špageti s tuno- njamii.Obožujemo testenine.

Zdaj pa še user posted image na en kratki sprehod in potem po hčerko v šolo.

Kakšen lep sonček je zunaj.

Uživajte v sončku.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 704
17.2.2010 13:53:22   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

NIIIIIIIIIIIIIITI malo odprta ... ctg ena sama ravnina, mala očitno bojkotira vse moje poskuse, da bi jo ven spravila user posted image user posted image user posted image .

Torej - slomak, ČikaPika, Mucica - delimo usodo kinderjajčkov še naprej.

Tudi pri meni NIČ user posted image  Torej še ena, ki je kinder jajček in vas popolnoma razume.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 705
17.2.2010 14:19:58   
Tinca Malinca
Jaz bom danes kar telefon izklopila - če ne bom znorela od tega vprašanja: "A si še kar doma?"
JAAAAAAAAAAA doma sem, pa kaj...pa še do marca bom user posted image user posted image in če boste vsi non stop težili, bom pa do aprila podaljšala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 706
17.2.2010 14:29:03   
slomak

Jaz bom danes kar telefon izklopila - če ne bom znorela od tega vprašanja: "A si še kar doma?"
JAAAAAAAAAAA doma sem, pa kaj...pa še do marca bom user posted image user posted image in če boste vsi non stop težili, bom pa do aprila podaljšala user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 707
17.2.2010 14:40:07   
Astralis
Hello, jaz pa basem en Monte za drugim, strasno povecan apetit po beljakovinah mlecnega izvora imam... Kolikor jogurtov in cottage cheesov in Montejev in skutic moj dragi nakupi, toliko jih pojem.

Glede numerolosko astroloskih strani, tukaj pridajam nekaj preizkusenih povezav, da boste imele kaj delat med cakanjem user posted image user posted image user posted image

http://numerologija.hladnik.net/ - numerologija

http://www.9zvezd.com/page4.html - Nine Star KI ali 9 zvezdni KI

http://www.lunin.net/ - vsega po malem, kar se astrologije tice, ampak zadnje case ne azurirajo... fajn razlaga vpliva lune in osnov

http://www.astro.com/horoscopes - zelo dobra zastonj stran, potrebno se je registrirati, a za otroke mlajše do cca 5 let ne delajo natalne karte (???), da se pa narest primerjalno in trazite in se in se za dolgcas preganjat

Ampak odgovornosti za rezultate ne prevzemam, hehe. Kajti hitro se vam lahko zgodi, da ugotovite, da je ime, ki ga imate izbranega, totalno mimo in ni harmonicno s priimkom ali PDP ali vami ali hisno stevilko... skratka, za vsak ZA se najde PROTI in tako je skoraj boljse lezat na kavcu, preklapljat kanale na Tv, brat ali strikat (kaj je ze to, a se katera obvlada??? user posted image ), al pa koneckoncev pisat v ta forum user posted image user posted image user posted image

Sem se pa morala nasmejat, komentarju, da je blo treba pred porodom se farmo zrihtat... upam, da na FB user posted image mene tudi vsi gnjavijo, kdaj bo, kdaj bo user posted image ???, pa pravim, ko mi bo na FB Island Paadise zacel propadat user posted image .

Pa se cestitam za user posted image Brino s prelepim imenom user posted image user posted image user posted image , to ime je tudi nas favorit.

Aja, se en dober link za baby-sign language,preden spregovorijo...
http://babystrology.com/baby-learning/baby-sign-language/

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 708
17.2.2010 15:08:12   
ČikaPika
Evo mene tudi s pregleda...
NIIIIIIIIIIIIIITI malo odprta ... ctg ena sama ravnina, mala očitno bojkotira vse moje poskuse, da bi jo ven spravila user posted image user posted image user posted image .
Naslednjič na mučenje v petek, še k svoji G, pol pa verjetno P naprej ... bomo videli. A so vam ti vaginalni pregledi tudi tako mučni?
Torej - slomak, ČikaPika, Mucica - delimo usodo kinderjajčkov še naprej.
Jaz sem se danes odločila, da bom maksimalno uživala še teh par dni....bom brala, se sprehajala, šla v kino in težila user posted image , pa se probala čim bolj naspat.

Hvala punce  user posted image za vso tolažbo in podporo... sem se malo user posted image in zdej je že vse  bolje - kmalu pride domov tudi moj user posted image in bo še boljše user posted image in pol bova šla k moji mami na krofe in bo še boljše user posted image user posted image ...

Moj trebuh bo razneslo... dobesedno... jaz imam obseg 122 cm in so mi poleg strij začele nastajati tudi male žilice ki kar pokajo ena za drugo user posted image   user posted image ... Mažem si trebuh vsaj 2x na dan pa žal ni več pomoči... Katastrofa...

Zvesta: da bi čim manj bolelo in blo hitro mimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 709
17.2.2010 15:13:00   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika
Evo mene nazaj...
CTG sicer kaže neko krčenje maternice, a sem še čisto zaprta.
G je rekel naj pridem na pregled v petek, da pa njega ne bo takrat, da me bo pregledal en drug G, in da me bodo verjetno naročili na naslednji CTG... sicer pa da bo on v ponedeljek in da naj pridem takrat - pa da naj za vsak slučaj prinesem s sabo tudi torbo...
Ni pa mi jasno kako da bo on v ponedeljek v P, če pa ima ambulanto zjutraj user posted image
Joj punce, jaz sem tako žalostna, da kar ne morem nehat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je že tako presedlo vse, ne da se mi več, sovažim to čakanje, sovražim bolnice in te preglede user posted image , zakaj se mora vedno pr meni kej zakomplicirat no?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam in upam in upam in vsakič znova razočarana... user posted image user posted image user posted image

ČikaPika! Jaz sem včeraj doživljala nekaj podobnega. Meni pomaga, če se zjokam; danes sem čist dobre volje, nasmejana (pa čeprav je vreme za en user posted image user posted image user posted image ) in pripravljena tudi do marca čakat. Pomaga tudi čokolada ... ali pa kakšen krof (če ti je še ostal).
Pa user posted image malo zateži ... saj so usposobljeni za tolaženje user posted image user posted image user posted image , to pride v paketu.
Aja, pa kakšna dobra knjiga ... si že prebrala Zapiske iz trebuščka ali Zgodbice iz zibelke? - jaz sem se nasmejala do solz in pozabila na vse tegobe naokoli.

Ja meni tudi vedno pomaga da se zjokam in ena čokolada zraven user posted image ... pa itak tud na krofe greva danes k moji mami user posted image user posted image ...
S sabo od doma bom pa vzela še moj "ustvarjalni kufer" - včasih sem ful delala nakit in ga tudi prodajala, zdej pa že nekaj časa ta kufer kar sameva... no mogoče je čas da malo pobrišem prah iz njega user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 710
17.2.2010 15:16:34   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: ančkica
čikapika: jaz sem skor vsak dan v postojn in tvojega zdravnika vsak dan vidim... mene itak pregleda tist, ki je spodaj na ultrazvoku, moram enga po ctgju poiskat da mi pove kako naprej. sem mela pa prejšnja dni dr. Maguša in je bil zlo fajn. jaz grem spet jutri če danes ne bo nič, ker imam danes rok. se mi pa že tri dni vleče krvava sluz in sem odprta 2cm. bomo vidl kaj se bojo jutr odločl. bi rada šla direkt v porodno že.
včeraj ni bilo gužve na ctgju drgač pa zmeri, še posebno če te eno uro pustijo gor.
upam, da bomo kmal božali svoje user posted image user posted image
veliko sreče pri porodu vsem,ki ste že v porodniuser posted image user posted image

Ja, jz sm zadovoljna z mojim G... res škoda k ga v petek ne bo, pa tudi Mugoše ne bo v petek ker ima ambulanto user posted image ...
No, jaz ti želim da bi čim prej šla v porodno - pa da bo hitro user posted image user posted image

(odgovor članu ančkica)
Neposredna povezava do sporočila: 711
17.2.2010 15:21:57   
ČikaPika

Jaz sem se tudi odločla da bom imela od danes naprej telefon kar na potiho... Se ne oglašam več in ne odgovarjam več na taka glupa, bedasta vprašanja... tiste k jih bom hotla klicat jih bom, ostali pa nej se gredo srat user posted image
Že tko mi je hudo, ker sem čez rok, ni treba da me še sprašujejo... BO KO BO!!! user posted image   user posted image user posted image user posted image
Sem že čist znervirana do konca user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 712
17.2.2010 17:15:27   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 713
17.2.2010 17:57:53   
gapii27
še tu

user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 714
17.2.2010 18:02:46   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

še tu

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiii lepa sta user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 715
17.2.2010 18:24:48   
mucica2

še tu

user posted image

ja srčka, kak sta lepa user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 716
17.2.2010 18:28:45   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

še tu

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiii lepa sta user posted image user posted image

Se pridružujem! Pa velika fanta sta že!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 717
17.2.2010 18:34:53   
Jada82
Evo, jaz še malo na netu preden se dokončno počim na kavč. Sva že pogledala spet eno sezono Housa z user posted image , kaminček v dnevni gori, user posted image zraven na kavču spi, tako da prav uživamo.

Zdej si bom pogrela še torteline od kosila .... bom kar z drobtinami jih naredila, njami! user posted image Pa pol mogoč še kakšen pecivček in kakavček. user posted image , mormo uživat, dokler lahko še v hrani. Ko pa rodim, bom pa začela malo bolj gledat na kile. Sem ugotovila, da sem se tudi v noge zredila, hehe. Ja no, ni kaj. Za tele trenerke nosit je čist ok.

Drugač sva pa z mojim pol popoldne šla še na sprehod, je blo prov fajn, kljub bednemu vremenu. Pol pa še v čajnico na čaj, njami. user posted image user posted image Ful mam rada čaje. Jutri ga moram spet kam spravit. Za avto greva naročit en tak zaboj za prtljažnik, mogoče še malo k našim na obisk, pa sprehod .... je koj boljši dan ....
V petek pa moram zgodaj vstat za CTG v P. Tko da ... jutri se lahko še naspim user posted image user posted image

Jaz sem se pa odločila, da se bom probala čim manj obremenjevat s tem, kdaj bo .... KO BO, BO! Itak bova pa z user posted image v tem času (saj verjetno je le še vprašanje dni) uživala še zadnje dneve samskosti, ko lahko narediš, kar ti paše in ti ni treba gledati še na koga. Tako da mislim še izkoristit.
Jah, vreme ni ravno naklonjeno, pa kaj potem?!

Predvsem pa še uživat v user posted image user posted image in ostali hrani user posted image user posted image user posted image Pol, k bomo dojile, bo treba bolj gledat, kaj jemo ... zdaj pa lahko vseeeeee, njami user posted image

Pozdravček in prijeten sredin večer!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 718
17.2.2010 18:49:53   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Predvsem pa še uživat v user posted image user posted image in ostali hrani user posted image user posted image user posted image Pol, k bomo dojile, bo treba bolj gledat, kaj jemo ... zdaj pa lahko vseeeeee, njami user posted image

Pozdravček in prijeten sredin večer!

Blagor tistim, ki lahko jeste karkoli. Mene že zadnje 3 mesece tako zelo peče zgaga, da res konkretno gledam, kaj jem. No... čokoterapija je vsake toliko nujna, ampak potem brez rupuruta pač ne gre.

ČikaPika! Moj trebuh je pa menda ful majhen user posted image user posted image . Danes sem prišla na pregled, pa je bila ena nova sestra - me gleda in reče: "A ti maš danes PDP? Ja, kje si pa trebuh pustila?" Sem se morala prav nasmejat. user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 719
17.2.2010 18:50:29   
Tinca Malinca

še tu

user posted image

Iiiii, prava cukra sta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 720
17.2.2010 18:57:17   
ČikaPika
še tu
user posted image

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII kako sta luškana user posted image
Pa velika tudi user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 721
17.2.2010 20:07:59   
mucica2

danes pa je bolj zatišje tu gor...zdej pa ne vem če imate drugo delo, al ste me vse zapustile in šle v P? bom kmalu sama ostala user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 722
17.2.2010 20:14:37   
Aja1

Pa imamo še eno februarčico.user posted image user posted image user posted image Zvesta sporoča:

Tako smo ponosni! Velikemu bratu Izaku in nama se je danes 17.2.2010 ob 18.54 pridružila majhna, a prelepa deklica z imenom Saraja. Radostno smo v družino prejeli 46 cm veselja in 2400 g sreče.
Čestitke Zvesta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 723
17.2.2010 20:15:39   
Aja1

še tu

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 724
17.2.2010 20:16:47   
protina
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Pa imamo še eno februarčico.user posted image user posted image user posted image Zvesta sporoča:

Tako smo ponosni! Velikemu bratu Izaku in nama se je danes 17.2.2010 ob 18.54 pridružila majhna, a prelepa deklica z imenom Saraja. Radostno smo v družino prejeli 46 cm veselja in 2400 g sreče.
Čestitke Zvesta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrene čestitke pa veliko prespanih noči user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?