Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 zdej sm pozajtrkovala, pa malinov čaj skuhala, zdej sm pa rekla da moram mal na RR pogledat, da vidim kaj se dogaja...pa vidim da zaenkrat še nč novega...zdej morem it pa posodo umit, pa oblečt pa zobe umit, pol grem pa knjigo naprej brat (berem od agathe cristie Nemesis)...sej druga tako nimam za delat....joj kako se mi dnevi vlečejo...pol po kosilu me pa pride moj iskat k grema nekaj v konjice kupit...tako da upam da bo dan vsaj kolikor toliko hitro minil... aja znakov nobenih...čisto super se počutim...čedalje boljše... sm se odločla da se ne bom več sekirala pa kdaj bo, ker sam otročku škodim če sm nervozna, hitreje pa zarad tega ne bo šlo, tako da... nč grem posodo umivat, se javim kasneje evo, se kar pod to podpišem, jaz se čist isto počutim ... hehe, fajn, da nism edina ... midva bova šla pa zdej mal na sprehod ... do tašče. Joj, čist sem utrujena .. prej se bom še ulegla za 5 minut. Sva bla ful pridna, pol pa še kosilo skuhat, pa pospravit po kosilu in me je takooooo križ bolel, da je joj. Jah, zjutraj sem kar klicala v P in so me naročili za CTG v petek ob 7h zjutraj Zgodaj, ane? Nikol nismo zadovoljne ... bomo vidli, al se bo kaj dogajal, torbo bom imela za vsak slučaj s seboj, vendar pa je velika verjetnost, da me bodo kar domov poslali. No ja, bom pa pol, drug teden rodila ... kakor kol že ...
|