Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 18:44:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
O, dudi, si že zglancala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 18:45:36
|
|
|
|
Tanja_
|
majana jaz nikol nikjer ne dobim testerjev. Vedno jih kao zmanjka.Da o prodajalkah v Mullerju sploh ne začnem-vedno tam na kupu stojijo in so tok zatopljene v debato med sabo, da strank sploh porajtajo ne. Me je že ene parkrat imelo, da bi njihovemu šefu pisala.Obup. tubby Murad sem tudi jaz imela, pa mi ni odgovarjal. Sej najbrž misliš to linijo z granatnim jabolkom? Zdej k mi je zmanjkalo kreme, se mažem kar s H. Adermo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 18:53:24
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana jaz nikol nikjer ne dobim testerjev. Vedno jih kao zmanjka.Da o prodajalkah v Mullerju sploh ne začnem-vedno tam na kupu stojijo in so tok zatopljene v debato med sabo, da strank sploh porajtajo ne. Me je že ene parkrat imelo, da bi njihovemu šefu pisala.Obup. tubby Murad sem tudi jaz imela, pa mi ni odgovarjal. Sej najbrž misliš to linijo z granatnim jabolkom? Zdej k mi je zmanjkalo kreme, se mažem kar s H. Adermo na enem drugem forumu mamo celo temo o Muellerju - prodajalke tam so ... so punce tut že pisale šefom pa sploh ne trzajo res, za dražjo kozmetiko pejt rajši v Limonija al pa Namo, jaz v Muellerju samo še kej za gospodinjstvo kupim al pa za J.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 19:21:45
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Pomlad bo zdej zdej tukaj!Upam!Danes je bilo že ful toplo, pa ful je dobro, ko so že tako dolgi dnevi.... majana ne na GK, na OI pri gin. aja, kako pa to? a maš to kot del študija? no sej, če je prekomplicirano, boš enkrat v živo razložila kolk časa pa še imaš to? Bom v živo razložila. Sicer pa, do konca naslednjega tedna... Dejte mi povedat tiste ki imate mešano oz. mastno kožo, s katero kremo ste zadovoljne?Meni je prejšnje zmanjkalo in si moram novo kupit, pa mi ta več ne odgovarja. Pa sem že ful enga denarja zmetala za te kreme, pa z nobeno nisem res zadovoljna. krema naturali tanja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 19:44:33
|
|
|
|
Kasija
|
živjo (moram pozdravit, se že dolgo nisem javila ;) tanja jaz uporabljam od loccitaine pozimi s karitejem, poleti z olivnim oljem - ta zadnja mi sicer ni tako všeč, so imeli prej boljšo kolekcijo. ampak imam normalno kožo, tako da ne vem, če ti bo v pomoč. s testerji so zelo radodarni in izredno prijazni v centru, v city parku pa so manj prijetni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 19:45:10
|
|
|
|
Kasija
|
katmat kaj to pomeni krema naturali ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 19:50:52
|
|
|
|
lake
|
No Dudica, upam da si fajn zglancala, bom T. jutri v bele hlačke oblekla, pa da ne bo slučajno kej umazana
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 19:57:32
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No Dudica, upam da si fajn zglancala, bom T. jutri v bele hlačke oblekla, pa da ne bo slučajno kej umazana
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:05:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No Dudica, upam da si fajn zglancala, bom T. jutri v bele hlačke oblekla, pa da ne bo slučajno kej umazana Dudi- Be afraid... Be very afraid...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:10:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
Idioti nesposobni!!! nezavarovana tekaška proga KLIK nezavarovan steber na sankališču KLIK Pa taki organizatorji OI!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:11:06
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg A bi se jutri dopoldan dobile vsaj na eni kavi na Rudniku???? Jaz bom okoli 11h v Supernovi, tako da lahko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:13:46
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Idioti nesposobni!!! nezavarovana tekaška proga KLIK nezavarovan steber na sankališču KLIK Pa taki organizatorji OI! a ne da boga Petra... upam da se ni huje poškodovala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:14:05
|
|
|
|
Anonimen
|
'čer ste v redu? mi kašljajoči. bo že. U.ju moram kupiti copatke, ker so mu O.jevi preveliki, v čeveljcih pa bo rajši zunaj tekal. kakšne copatke imajo vaši mulčki in kje jih dobiti (po ne pretirani ceni_pripravljena dati zanje cca 20€)? kakšen nasvet? sem mislila nekaj v smislu robeez,... aja: preko spleta bi jih kupila samo v primeru, da imajo možnost plačila po povzetju. hvala. zdaj vas grem pa malo prebrat, verjetno ste se naklepetale.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:22:51
|
|
|
|
Dudica1
|
Sm zglancala sem,mi je moj reku da bi mogu večkrat kakšen prit lake ne bele nooooo to o Majdičevi pa sploh ne bom komentirala!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:28:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ktja, jaz imam za copatke najrajš mokasinke. Ne drsijo, imajo dolgo nogavičko (da si jih otroci takoj ne sezujejo) in fino se jih opere. Prisegam samo na te copatke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:28:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, sej maš vsak dan obiske Ajaaaaa, jutri bo VISOK obisk. Je blo treba še ekstra čistila nabavit, ne samo ekstra popucat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:29:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aha- končanki moji prvi njoki z omakco iz faširanega mesa. Dober tek Odlična večerja!!! Hvala tubby za idejo
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 17.2.2010 20:30:05 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:30:48
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, sej maš vsak dan obiske Ajaaaaa, jutri bo VISOK obisk. Je blo treba še ekstra čistila nabavit, ne samo ekstra popucat ma nimam ne vsak dan...enkrat eden enkrat pa jaz kam grem tko da mi ni dolgčas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:31:15
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aha- končanki moji prvi njoki z omakco iz faširanega mesa. Dober tek Odlična večerja!!! Hvala tubby za idejo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:33:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija katmat kaj to pomeni krema naturali ? taka k se mors zanjo mal potrudit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:33:26
|
|
|
|
KatMat
|
nocko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:34:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Kasija katmat kaj to pomeni krema naturali ? taka k se mors zanjo mal potrudit AAAAAAHAHAHAHAH...se mi zdi da vem katera krema bi to bla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:39:20
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASK_A, kje pa se kupijo te mokasinke in koliko stanejo? KatMat, tudi jaz imam kremo "naturali"_sem ugotovila, da je moja koža po teh kremah samo še slabša (že tako obupna, pa so mi zagotavljali, da ko pridem iz pubertete, da mozoljčkov ne bo več_no, itak da je puberteta zdaj še do 40. leta,...)! edino, kar ji namenim je občasno čiščenje z Neutrogeno visibly clear (2 v 1, seveda) in včasih, če potrebuje osvežitev, Bepanthol.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:40:30
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ej kuharice! A lahko kej iz pireja naredim? Moj ga je naredil za celo ulico, zdej pa nimam kam z njim. Pa mi ga je škoda stran vržt. Sam ne bi cmokov jedla... Ledenka, hehehe dobrga smajlija si našla A zdej se dobrega dela al kaj? IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj je na poti domov čudno neki se kuha...me zanima kaj hoče? Kako kaj tvoje grlo? IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja, za pozimi imam od Clinique Superdefense, poleti pa Clinians zeleno jabolko (ful poceni krema, samo polna antioksidantov) pa čez od Avene 50 faktor emulzijo še enkrat povem, ne kupuj dragih krem, preden jo stestiraš... v Muellerju ful neradi dajejo testerje (jih večinoma med sabo razdelijo), čeprav ti bi dobila, ker si bolj 'uštimana', v Limoniju jih pa jaz vedno dobim, brez problema To od Clinique imam tut jst. je super. Pa tele, ki sem jih zdej tebi poslala so mi tut ok. A si sprobala? V mullerju nisem še nikoli nič dobila, mi pa dajo v douglasu vedno in v tej merkatorjevi drogeriji tut. Za mullerja morš zgledat bogat, drugače ni nič. Sem si šla enkrat tja kupit puder, pa pride prodajalka in mi reče, da na tej polici pa ni pudra zame, da naj grem tja pogledat (in mi kaže na police od maxfactorja in loreala... Mater ji. Od šoka sm bla kr tiho, me je pa hotlo raznest. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Krema- jaz imam od Justa in mi ful odgovarja. Imam pa obe- vlažilno in dnevno. Večinoma uporabljam samo vlažilno. Sploh nisem pomislila, da imaš ti kako drugo kremo IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aha- končanki moji prvi njoki z omakco iz faširanega mesa. Dober tek Odlična večerja!!! Hvala tubby za idejo a nisi jamrala, da nimaš faširanga? IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Kasija katmat kaj to pomeni krema naturali ? taka k se mors zanjo mal potrudit Bi se bala, da mi da mami kak bolj slinast poljubček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:42:12
|
|
|
|
lake
|
Ja visoki obisk, le pazi . No mogoče bom ji bom oblekla take bolj bež, se ne bo tok vidl Tista krema ma baje velik beljakovin, pa tud za zobe je dobra. Sej tud smuk so tko nardil da se bo glih kar kera fajn poškodvala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?