|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
17.2.2010 10:08:46   
mimikica
evo še mene malo
no včeraj je bla katastrofa. 4x sem ga pristavila k dojki, in jok in lakota naprej, pol sem dala umetno mleko in spal do 5 zjutraj

tako da zdaj svoje mleko črpam ( 110ml) in ga hranim kar po flaški, tako da vem koliko poje

(odgovor članu soncnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
17.2.2010 10:10:20   
Oren
Jaz tudi naši oblečem bodi, pa na široko povijem pol pa gor pajacka - pižamico.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
17.2.2010 10:56:14   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Punce, tiste, ki dojite- ali se vam tudi dogaja, da imate zvečer manj mleka? Kako to rešujete? Ker moj bejbi dobi zvečer volčjo lakoto (zdaj sem mu morala dodati 90 ml Aptamila-mi je groza).

nimam tega občutka, in tudi ti nimaš manj mleka, saj je bil na to temo že objavljen članek, zvečer pač user posted image izjočejo dan, ...večkrat ponudi, magari na pol ure.

Evo, tko jaz naredim, včeri je na pol ure jedla od 22:30 do polnoči. Zgleda spet rabi več, ker to ni vsak večer. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
17.2.2010 11:00:39   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: soncnica76

Včeraj in danes imam jaz vročino in zelo boleče grlo. Zanima me, ali ima katere izkušnje, katera zdravila lahko jem lekadol, neoangin,...?, da ne bi vplivalo na manj mleka. Kako je z antibiotiki?

Če imaš boleče grlo lahko ješ pastile NaturaMedica (so brez sladkorja z vitaminom C), se dobijo v lekarni brez recepta, za vročino zbijat, pa ti ne znam svetovat.

Neposredna povezava do sporočila: 1204
17.2.2010 11:16:57   
Isabelle
Učeraj sva bile z malo zuni 2 uri, js sem bila brez bunde, v flisu in je biu ceu luksuz. user posted image Danes je pa žal oblačno, ampak mislim da bova šle tudi danes malo ven.
Ko greva ven ima oblečen bodi, tetra majčko in hlačke oz. pajacek (tako kot je doma oblečena) in copatke, čez ji pa oblečem zimski plišasti pajacek, šal, bombažno kapico in zimsko kapico, pokrijem jo z dekico in čez ima še prevleko od košare.Je pa nikoli ne pokrivam s plenico čez.
Sem pa učeri vidla eno mamico ki je imela na vozičku dežno prevleko user posted image , na soncu je bilo 15°C, bogi otroček.

Jutri imava 1.posvetovalnico, očka je vzel dopust in gre z nama. user posted image

Prejšnjo noč mi ni spala 4 ure in sem ugotovila da zarad tega ker sem jo razdražla ker sem jo previla in ji še nosek spucala, danes pa sem ponoči eno previjanje spustila in mi je spala od polnoči do 5, je pojedla in takoj nazaj zaspala do 9.Tko da ponoči je ne bom več previjala.

Danes nesem na CSD vlogo za otroški dodatek.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
17.2.2010 11:57:13   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Punce, tiste, ki dojite- ali se vam tudi dogaja, da imate zvečer manj mleka? Kako to rešujete? Ker moj bejbi dobi zvečer volčjo lakoto (zdaj sem mu morala dodati 90 ml Aptamila-mi je groza).

meni se ne zdi, da bi ga imela zvečer kaj manj, ampak kar tko- kdaj več pa kdaj manj, če pa vmes več ur ne dojim (če kam grem) se pa ful nabere da me joške kar bolijo in so trde. jaz sem se pa odločila, da mu Aptamila niti pod razno več ne dam, ker sumim, da je bil ravno po njem ful zaprt in bogi zadnja dva dni, ampak si bom raje načrpala svoje mleko, če bom vedela da me več ur ne bo, pa mu ga bojo dali.

sem tudi jaz dons uvedla gugalnik (imam navadnega, brez kakega vibriranja in muske, od Lemija) in mu kar paše, je prej ležal eno uro notri in malo boksal igračke na loku pa okrog gledal, zdaj pa je notri celo zaspal user posted image tako da ga bom kar navajala nanj, je fajn ker ga imam lahko zraven, pa ga ni treba skoz po rokah nosit. čeprav je tudi na postlco kar navajen in zaspi tudi podnevi v njej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
17.2.2010 12:03:25   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

punce, kako oblečete svoje sončke za spanje?

jaz tako kot je sicer čez dan-spodaj tetra majčka za zavezat, čez body z dolgimi rokavi, povijalna plenička, žabice, samo da mu ponoči dam ta tople žabice, podnevi pa bombažne in copatke čez. ga ne oblačim v un pižama pajacek, kaj pa vem, se ga nisem navadila.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
17.2.2010 12:29:07   
ALEXI M.
za spanje plenička in pajac ali plenička bodi in hlačke.... vsepovsod pa zokni user posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
17.2.2010 12:42:06   
mimikica
evo nas iz sprehoda in vozičkanja,  mmmm je bilo prav luškano

no prej sem pisala glede dojenja
ja tako sem se odločila da sedaj nekaj časa mleko črpan da vidim koliko poje da se naje ( 100ml) če bo treba pa bom še dodajala. izgleda da je tako, saj mleko teče ampak počasi, in tačas ko mali sesa , se utrudi in pol neha jesti, zaspi in se ne naje tako kot treba, je pa tudi to , da sem si prej črpala in nekoliko man mleka že izčrpala, ne vem zakaj!! no vglavne da se mali naje in da je sit.
koliko pa vašiuser posted image kaj pojejo  ( pri 4 tednih)??

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
17.2.2010 13:06:24   
nincrli
Pozdravček!

Sem pri meni doma, treniram mojo mamo, da bo lahko tamalega v soboto mela in bova mi2 šla v šopinguser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: soncnica76

Špikanje v spodnjem delu trebuha: Zanima me, ali tudi vas špika v spodnjem delu trebuha? Čišče nimam več. Ali mislite, da moram predčasno do ginekologa?

Mene je špikalo in sem čez kak teden dobila menstruacijo.

bodi, povijalna plenica, pamperska, štunfeki, pižama, s kovterčkom pokrit...

Mam eno prošnjo! Če bi mi lahko ena, ki ima kartico od pikapolonice, nekaj naročla (naslov tak tam spremeniš), ker jaz sem šele včeraj naročla kartico in bo v 7 dneh pa se bojim da ne bo več akcije (klubska cena ene igralne blazine, ki mi je fuuul všeč je zdaj 42€, drugače pa 57)

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 1210
17.2.2010 13:09:30   
poopek
punce pomagajte. moja se je čist razmozolala!user posted image kaj predlagate??? danes greva prvič ven, mamo kontrolo kolkov.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
17.2.2010 13:18:07   
nincrli
Pozdravček!

špikanje mene je špikalo in sem čez en teden dobila menstruacijo...

spanje: pamperska, povijalna plenica, bodi, zokenčki, pižama, pokrit s kovterčkom je pa 20 stopinj...

Mam eno prošnjo, če bi mi lahko ena, ki ima klubsko kartico od pikapolonice nekaj naročila? Saj menda gre na drug naslov naročituser posted image ...
Jaz sem kartico včeraj naročla pa se bojim, da ne bo več akcije preden jo dobimuser posted image
Bi pa imela eno igralno podlogo s trapezom, ki mi je ful všeč pa je zdaj v akciji.

Seveda sem bla včeraj pri nas v pikapolonici pa so vse te prodali ITAK! Tu nč ne dobimuser posted image pa sm mela bone za 40€ pa sm vzela eno družabno igro sestri od mojega za rd pa 2 igrački, še obleke katere so se mi dopadle ni blo št., sem hotla vsaj aspirator, ga ni blo... jao! net je zakon!!!

Optimism always works!!!

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
17.2.2010 13:18:41   
nincrli
user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
17.2.2010 13:33:46   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Prejšnjo noč mi ni spala 4 ure in sem ugotovila da zarad tega ker sem jo razdražla ker sem jo previla in ji še nosek spucala, danes pa sem ponoči eno previjanje spustila in mi je spala od polnoči do 5, je pojedla in takoj nazaj zaspala do 9.Tko da ponoči je ne bom več previjala.

jaz ga pa ponoči enkrat kar previjem, ker če je slučajno ful moker ali pokakan, potem skoz stoka in se mi zdi da ne spi tok fajn, pa se mi smili, zato ga  ponavadi kar previjem tam okoli 5h, potem podojim in lepo zaspi nazaj. nosek mu pa vedno pri kopanju oz. umivanju pucava, ponoči ne.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
17.2.2010 13:37:13   
Ksantipa77
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

punce pomagajte. moja se je čist razmozolala!user posted image kaj predlagate??? danes greva prvič ven, mamo kontrolo kolkov.

Tud naš je bil ves pokrit z mozoljčki po obrazu, okrog mozoljčkov se mu je naredil prav rdeč krogec in je bil ves pikast in rdeč po obrazu in sem ga kar pediatrinji peljala pokazat in sva dobila kremico, zdaj je pa že dosti boljše. Je pa normalno, da se po treh tednih pojavijo mozoljčki, ker se koža čisti. Če pa se ti zdi, da jih ima preveč, pa pokliči patronažno, da jo pride pogledat.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
17.2.2010 14:16:35   
nikita 33
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Mam eno prošnjo, če bi mi lahko ena, ki ima klubsko kartico od pikapolonice nekaj naročila? Saj menda gre na drug naslov naročituser posted image ...
Jaz sem kartico včeraj naročla pa se bojim, da ne bo več akcije preden jo dobimuser posted image
Bi pa imela eno igralno podlogo s trapezom, ki mi je ful všeč pa je zdaj v akciji.

Lahko ti jaz nincrli. sam povej kako pa kaj, ker še nisem kupovala online. pošlji ZS.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
17.2.2010 14:40:57   
Januarčk

Špikanje v spodnjem delu trebuha: Zanima me, ali tudi vas špika v spodnjem delu trebuha? Čišče nimam več. Ali mislite, da moram predčasno do ginekologa?

Čau! Tudi midve se polno dojiva - špikanje v sp. delu trebuha čutim tudi jaz, še posebej med dojenjem. Nekje sem prebrala, da naj bi bilo tako, ker se dojiljam po porodu maternica hitreje in intenzivneje krči.

Kakšen teden sem tudi jaz dojila z nastavki od aventa, potem pa sem ugotovila, da brez njih sploh ne zna več sesati. Moje bradavice sicer še vedno niso okej, jih pa po dojenju izdatno namažen z lanolinom in sem pa tja kakšno kompresico, mah, bo že bolje en dan.. upam.. Je pa zelo težko, sploh, kadar ima dan, kot npr. prav danes, ko se dojiva na deset minut.. Dodajam nič, pristavim jo, ko je lačna (ko joče), tako je mleka vedno dovolj.. tudi, če imam občutek, da ga ni, ga od nekje potegne - vidim, ko se odstavi in ji ob kotičkih ustk kakšna kapljica še ven priteče. Večkrat ko pristavim, več sesa, več sesa - več mleka imam.

Neposredna povezava do sporočila: 1217
17.2.2010 15:32:16   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Lahko ti jaz nincrli. sam povej kako pa kaj, ker še nisem kupovala online. pošlji ZS.

Hvala sem že zrihtala s ksantipouser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
17.2.2010 15:38:29   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

in sem ga kar pediatrinji peljala pokazat in sva dobila kremico, zdaj je pa že dosti boljše.

Ksantipa kaj mi lahko mogoče napišeš, katero kremico ti je P predpisala, ker moj malček je tudi čisto v mozoljčkih.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
17.2.2010 15:49:06   
poopek
evo me nazaj s pregleda kolkov. vse je super!!! kolk se je čisto popravil, nemorem verjet! user posted image user posted image user posted image še enkrat bove mele kontrolo čez 6 tednov in to je to!! user posted image tolk sem vesela, brezveze sem se obremenjevala, ufff, sej kr neki paniko delam zastonj. user posted image
ma ja ti mozoljčki me prov nervirajo... vsak dan jih je več, čeprov se na čelu že sušijo... user posted image če kakšno kremco, nevem, kva bi lahk pomagal?! pregled mava šele čez 10 dni, ni mi zarad mozoljov klicat v dispanzer. no, bomo počakal. bepanthen ne pomaga neki.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
17.2.2010 16:05:40   
ugi
Poopek: user posted image user posted image user posted image za kolke.

Naša je tudi mozoljasta ratala po ličkih, ampak šela zdele v 7 tednu. Sem namazala z bepanthen mazilom, k sem ga imela za prsne bradavice mazat, pa gre na bolje.
Mi smo bili danes tudi zunaj. Imam še Lukca doma, k ga ni imel danes kdo it v vrtec iskat.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
17.2.2010 16:18:22   
ellie
Midva sva danes tudi uživala zunaj na sončku...je prav pasalo. Ne vem, komu bolj...al meni al njemuuser posted image  potem pa sem ga nahranila pa previla...in zdaj kar dalje spi kot ubit. Pa že dopoldne je tak lepo spal...da sem se v miru stuširala in lase oprala. Res...prav fini danuser posted image

Jaz sem tud enkrat nardila napako in sem mu šla ponoči čistit nosek...in sem ga čisto razdražila...in potem več ni mirno spal. Previjam ga pa še kar tud ponoči, ker je vedno pokakan. In ga ne morem tako pustit do jutra.

Je pa bil ful smešen včeraj zvečer, ko smo šli spat. Res ne vem, al so ti mali že tolk pametni al kaj. Sva ga dala lepo v posteljico, midva pa sva se šla še uredit v kopalnico. In je vmes že dremal...ko je pa moj prišel v spalnico pa je v trenutku odprl oči in se začel kremžit in nekaj jokat...češ...vzemi me ven. In ker moj ni odreagiral, se je čez 2min pomiril in spal daljeuser posted image  

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
17.2.2010 16:41:21   
Ksantipa77
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

in sem ga kar pediatrinji peljala pokazat in sva dobila kremico, zdaj je pa že dosti boljše.

Ksantipa kaj mi lahko mogoče napišeš, katero kremico ti je P predpisala, ker moj malček je tudi čisto v mozoljčkih.

Men so jo prav v lekarni zmešal, sem danes dobila pa še eno za po zgornjem delu križa in trebuščka na recept, ker se mu tudi tam očitno mašijo lojnice. Zgleda da je še kar občutljiv in mi je tudi rekla, da ga ne smem nič mazati z drugimi stvarmi ala olje itd. po telesu, čeprav ima suho kožo, ker jo potem še bolj zapackaš.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
17.2.2010 17:09:26   
Kika99

ojla

moji punci je fuuuuuuul vroče že nasploh, ko pa je pokrita pa kar teče iz nje če je malo bolj oblečene. Pri nas plišasti pajcki za spanje odpadejo. Oblečem ji samo bodi, nogavičke in žabe, povijem pa jo v pampersko za spanje. V prostoru kjer spi je največ 22 stopinj. Čez dan pa do 24 maximalno. Včasih malo zapreva radiator ker je cela mokra in jo mora preoblečti.

danes sva bile zunaj dobro urco in je prav pasalo it malo na zrak.

jaz imam gugalnik od peg peregota in je postal nepogrešljiv čez dan. Ko pijemo kavico je lepo notri in pri nas, da posluša naše bedarije  user posted image , pa tudi zaspi zelo rada v njem in jo kar pustim.

mozoljčki - moja jih je že prebolela user posted image , kožo na obrazu sem ji najprej sčistila z fiziološko pol pa namazala z kamiličnim čajčkom z vato. so hitro zginili to mi je predlagala patronažna ko je še hodila k nam.

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 17.2.2010 17:10:43 >

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
17.2.2010 17:55:23   
mimikica
evo pa naš user posted image spet pančka. ko pa se bo vstal pa sledi kopanje, zanj uživanje.

no naš user posted image bi samo pančkal. kaj vaši tudi samo spijo? ga nahranim previjem , polj še malo gleda, naprej ga pa kar zmanka in pančka. takšen je naš urnikuser posted image user posted image user posted image ...

no moram povedati da me žen nekako  cel dan peče vest glede hranjenja otroka, kajti mleko črpan da vidim kako je koliko poje, ampak se tako noro počutim ob vsem tem , pa ne vem zakaj. mislite da je stem kaj narobe??????
no ja vem da sem tečna , ampak res mi je tako nekako čuden občutek, kot da je pa zdaj to slabo.

aha mozoljčki-- moj je tudi malo dobil mozoljčke čpo ličkah in po čelu, vendar se mu že sušijo, ker mu z kamiličnim čajčkom umivam obrazeka, tako da lepo že izginjajo, baje da je to normalen pojav

< Sporočilo je popravil mimikica -- 17.2.2010 17:57:04 >

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.