alex17
|
jaz že skoz uporabljam nastavke od Aventa (mi je svetovala ena babica v P, ko je vidla da se težko dojiva), ker drugače sploh ne vem, če bi dojila, ker ful težko zagrabi cel kolobar ampak samo bradavico in samo cuza pa nič ne priteče. s temi nastavki pa gre super, slaba stran je samo, da se mu včasih zaleti ker preveč hlasta, pa imam une "small" ki imajo kao manjše luknje. skratka, men so nastavki zakon! sem potem probala tud brez njih, pa kar ne gre, malo potegne pa se ujezi al pa neha, sploh pa se ne bi najedel do sitega, tako da brez sploh ne probavam več, kaj čmo... še zmer boljš tako kot pa da sploh ne bi dojila. glede zaprtja so pa sladke kamilice kar pomagale, se je potem kmalu lepo pokakal in čist mehek kakec je bil, tako da hvala Nikita33! se mi je kar kamen odvalil, ko je končno kakal ko sem prišla domov od G pa se je še lepo dojil in zdaj zgleda, da nima krčev, upam da bo tudi ponoči mir! pri G je blo fajn, rana je menda lepo zaceljena, ostalo tudi OK, pa glede kontracepcije sva se pogovorili in sem se odločila za hormonsko injekcijo, ki je primerna za čas dojenja in deluje 3 mesece. sem že dobila prvo dozo v tazadnjo, tako da bo končno čas za mini tabletke so podobne, samo se moraš zelo natančno držat reda jemanja, sicer zaščita ni zanesljiva. za MV se pa nisem odločila, ker naj bi ga imel 5 let in je bolj za tiste, ki dalj časa ne mislijo zanosit. tako da imam zdaj kontrolo čez 1 leto, čez 3 mes. pa po injekcijo.
|