|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 3. del
17.2.2010 9:11:51   
mucica2

aja pa srečno vsem na pregledih danes pa tudi tistim, ki boste šle rodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.2.2010 9:21:31   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

IZVIRNO SPOROČILO: zimska
Pa tist glede rezanja presredka - ste vidle? Pri nas skoraj splošna praksa...

Mi je razlagal user posted image o tem rezanem presredku...
V Italiji npr obstaja veliko žensk ki imajo stomo - vrečko, ker jim nočejo rezat presredka, zato pa jim vse tako raztrga črevesje, da se tega sploh ne da več popravit in morajo ženske do konca življenja imet stomo (vrečko). Zato pa se tam ženske tudi množično odločajo za carski rez - ki je zato tam čisto normalen...

Jaz raje vidim da me razrežejo, kot bi bila nepopravljivo raztrgana. Tistih par šivov bom pa ja že preživela...

ojoj! to se pa sliši grozljivo ... pol sem pa že raje prerezana user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.2.2010 9:22:15   
Tinca Malinca

No, da še pozdravim ... jutro user posted image

Sem cela nervozna k mam pregled danes... zbujena že od 4 h in me kar nekaj špika spodaj - ne vem al od živcev al od včerajšnjega segedina al kaj user posted image
Bojim se da bo CTG pokazal spet ravno črto, ali pa če bo že pokazal spet popadke, da pa bom jaz še totalno zaprta user posted image ... ali pa da me bo slučajno noter obdržal - bognedaj BRRRRuser posted image
Skratka - en kup enih strahov...

Zdej morm it nekaj pojest, da me sestra spet ne bo kregala na CTG-ju in pol se šibnem gužvat na CTG - danes bo baje ena velika gužva tam....

In če ne ostanem v P, grem k noni na kosilo user posted image ...

Se javim kaj tekom dneva (upam user posted image )...

user posted image user posted image user posted image user posted image in kar pogumno

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.2.2010 9:33:29   
ČikaPika
Evo mene nazaj...

CTG sicer kaže neko krčenje maternice, a sem še čisto zaprta.
G je rekel naj pridem na pregled v petek, da pa njega ne bo takrat, da me bo pregledal en drug G, in da me bodo verjetno naročili na naslednji CTG... sicer pa da bo on v ponedeljek in da naj pridem takrat - pa da naj za vsak slučaj prinesem s sabo tudi torbo...
Ni pa mi jasno kako da bo on v ponedeljek v P, če pa ima ambulanto zjutraj user posted image

Joj punce, jaz sem tako žalostna, da kar ne morem nehat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je že tako presedlo vse, ne da se mi več, sovažim to čakanje, sovražim bolnice in te preglede user posted image , zakaj se mora vedno pr meni kej zakomplicirat no?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam in upam in upam in vsakič znova razočarana... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 679
17.2.2010 9:33:57   
slomak
hej punce, evo mene s pregleda...user posted image
NIČ... vzel mi je bris za streptokok in še z eno tako cevko mi je šu not pa me je tko zabolel, da sm kar okamenela. Spala sem slabo ponoč, zgleda živci, ker sm misnla da loh tud not ostanem pa ni bilo nič... naslednji pregled imam v petek 19.2. isto amnio.... pa da vidimo...

Neposredna povezava do sporočila: 680
17.2.2010 9:37:23   
slomak

Evo mene nazaj...

G je rekel naj pridem na pregled v petek, da pa njega ne bo takrat, da me bo pregledal en drug G, in da me bodo verjetno naročili na naslednji CTG... sicer pa da bo on v ponedeljek in da naj pridem takrat - pa da naj za vsak slučaj prinesem s sabo tudi torbo...
Ni pa mi jasno kako da bo on v ponedeljek v P, če pa ima ambulanto zjutraj user posted image

Joj punce, jaz sem tako žalostna, da kar ne morem nehat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je že tako presedlo vse, ne da se mi več, sovažim to čakanje, sovražim bolnice in te preglede user posted image , zakaj se mora vedno pr meni kej zakomplicirat no?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam in upam in upam in vsakič znova razočarana... user posted image user posted image user posted image

zakaj si razočarana, sej ko bo tvoj user posted image  pripravljen bo že pršu...nč se sekirat, ker pol si bo mislu da mami zdj pa sigurno ne pridem ker si žalostna user posted image ... vesela moraš bit.
Sej jest bom tud vrjetno če bo minilo kar nekaj dni po roku. Ampak res nimamo kej kokr pa čakat... user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 681
17.2.2010 9:56:39   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

Evo mene nazaj...

zakaj si razočarana, sej ko bo tvoj user posted image  pripravljen bo že pršu...nč se sekirat, ker pol si bo mislu da mami zdj pa sigurno ne pridem ker si žalostna user posted image ... vesela moraš bit.
Sej jest bom tud vrjetno če bo minilo kar nekaj dni po roku. Ampak res nimamo kej kokr pa čakat... user posted image

ja ne se sikirat pa jokat, k nč ne pomaga, pa tud tvojemu user posted image to ne dene dobro...bodi vesela, v pričakovanju, uživaj še v zadnjih "samskih dnevih", otroček bo prišel slej ko prej...noter 100 % ne bo ostal user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 682
17.2.2010 9:58:06   
mucica2

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 17.2.-rožca26 (ctg+pregled), lunca83 (ctg+pregled), Tinca Malinca, zimska, Lily86

18.2.- babajči (porod - CR)user posted image , Bauky (ctg)
19.2.-mucica2 (ctg v P), Jada82 (ctg v P), ČikaPika, slomak (amnio)
22.2.- Astralis, seya

24.2.- rožca26
26.2.- mavo  (porod - CR)
4.3. - rožca26 (CR?)

user posted image   

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 683
17.2.2010 10:04:10   
Tinca Malinca
Evo mene tudi s pregleda...
NIIIIIIIIIIIIIITI malo odprta ... ctg ena sama ravnina, mala očitno bojkotira vse moje poskuse, da bi jo ven spravila user posted image user posted image user posted image .

Naslednjič na mučenje v petek, še k svoji G, pol pa verjetno P naprej ... bomo videli. A so vam ti vaginalni pregledi tudi tako mučni?

Torej - slomak, ČikaPika, Mucica - delimo usodo kinderjajčkov še naprej.

Jaz sem se danes odločila, da bom maksimalno uživala še teh par dni....bom brala, se sprehajala, šla v kino in težila user posted image , pa se probala čim bolj naspat.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 684
17.2.2010 10:09:11   
Tinca Malinca

Evo mene nazaj...

ČikaPika! Jaz sem včeraj doživljala nekaj podobnega. Meni pomaga, če se zjokam; danes sem čist dobre volje, nasmejana (pa čeprav je vreme za en user posted image user posted image user posted image ) in pripravljena tudi do marca čakat. Pomaga tudi čokolada ... ali pa kakšen krof (če ti je še ostal).

Pa user posted image malo zateži ... saj so usposobljeni za tolaženje user posted image user posted image user posted image , to pride v paketu.

Aja, pa kakšna dobra knjiga ... si že prebrala Zapiske iz trebuščka ali Zgodbice iz zibelke? - jaz sem se nasmejala do solz in pozabila na vse tegobe naokoli.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 685
17.2.2010 10:21:00   
mucica2

user posted image

PREGLEDI:

user posted image

18.2.- babajči (porod - CR)user posted image , Bauky (ctg)
19.2.-mucica2 (ctg v P), Jada82 (ctg v P), ČikaPika, slomak (amnio)
, Tinca Malinca
22.2.- Astralis, seya
24.2.- rožca26
26.2.- mavo  (porod - CR)
4.3. - rožca26 (CR?)

user posted image   

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 686
17.2.2010 10:22:17   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Torej - slomak, ČikaPika, Mucica - delimo usodo kinderjajčkov še naprej.

Jaz sem se danes odločila, da bom maksimalno uživala še teh par dni....bom brala, se sprehajala, šla v kino in težila user posted image , pa se probala čim bolj naspat.

Čisto prav si se odločila...jaz sm se tudi...sej če se sikiramo nč ne pomaga, tako da pozitivno naprej user posted image

(ČISTO VSE BOMO CARTALE, samo vprašanje je še kdaj)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 687
17.2.2010 10:28:16   
Aja1
Zvesta sporoča:
Evo, sporočam, da mi bodo danes sprožili porod. Gel za MV sem že dobila. Zdaj pa molite, da bo čimhitreje za mano.

ZVESTA SREČNO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 688
17.2.2010 10:39:15   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zvesta sporoča:
Evo, sporočam, da mi bodo danes sprožili porod. Gel za MV sem že dobila. Zdaj pa molite, da bo čimhitreje za mano.

ZVESTA SREČNO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja zvesta srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti da bo čimprej za tabo user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 689
17.2.2010 10:39:39   
Kati81
Zvesta drži se!!!
V mislih smo s tabo!
Pogumno naprej!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 690
17.2.2010 10:48:03   
ančkica
čikapika: jaz sem skor vsak dan v postojn in tvojega zdravnika vsak dan vidim... mene itak pregleda tist, ki je spodaj na ultrazvoku, moram enga po ctgju poiskat da mi pove kako naprej. sem mela pa prejšnja dni dr. Maguša in je bil zlo fajn. jaz grem spet jutri če danes ne bo nič, ker imam danes rok. se mi pa že tri dni vleče krvava sluz in sem odprta 2cm. bomo vidl kaj se bojo jutr odločl. bi rada šla direkt v porodno že.
včeraj ni bilo gužve na ctgju drgač pa zmeri, še posebno če te eno uro pustijo gor.
upam, da bomo kmal božali svoje user posted image user posted image
veliko sreče pri porodu vsem,ki ste že v porodniuser posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 691
17.2.2010 10:57:15   
protina
hej!

Se oglašam še tud 2v1, me zvija vsak dan, kaj konkretnega pa nič.

Sem bila en dan brez internetauser posted image user posted image , pa sem mislila,da se mi bo zmešalo,ker vas nisem mogla brat.

Ja kaj naj rečem, se človek naveže na vas.

Včeraj pa sem imela poln kup obiskov,popoldan pa sem hčerko vozila naokrog za pusta.Hja babice je treba obvezno obiskat.

Pa smo krofe cvrli pri moji mami,sestra je naredila popoldansko kosilo in potem proti večeru domov.

Mojuser posted image je prišel že iz službe, smo se cartlali in potem malo dala spat.

No potem sem se stuširala in kar padla v posteljo.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 692
17.2.2010 11:02:31   
protina

No moram povedati,da je moj user posted image prepričan, da bom rodila 20.v soboto. Bomo videli.

Si je že vse pripravil, kje bo imel goste.Mize,stole vse je že pripeljal samo naj grem rodit.

Pa ga naš user posted image redno zeza user posted image user posted image .

Ja midva tudi user posted image po dolgem,dolgem času.....
Sem imela celo nosečnost prepoved in je moj zadnjič v P slišal babico,ki mi je rekla, da naj kar user posted image pogumno zdaj, saj nima kaj več bit. In so se mojemu zasvetile oči.

Je komaj čakal te besede user posted image user posted image .

No zdaj grem pa nekaj kuhat.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 693
17.2.2010 11:03:48   
protina
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zvesta sporoča:

hiter in neboleč porod.ja pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

< Sporočilo je popravil protina -- 17.2.2010 11:04:38 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 694
17.2.2010 11:26:32   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Zvesta drži se!!!
V mislih smo s tabo!
Pogumno naprej!

Se podpišem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 695
17.2.2010 11:29:37   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: protina

No moram povedati,da je moj user posted image prepričan, da bom rodila 20.v soboto. Bomo videli.

Si je že vse pripravil, kje bo imel goste.Mize,stole vse je že pripeljal samo naj grem rodit.

Ja, good luck user posted image user posted image user posted image .

Moj user posted image je prerokoval 19. 2. - ampak meni petek ni preveč všeč. Če rodiš ob "nepravi uri", se ne da shranit popkovnične krvi v javno banko, ker je čez vikend ne sprejemajo, po 48. urah je pa neuporabna ... bomo videli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 696
17.2.2010 11:37:02   
punsha
Zvesta tele so pa zate user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, naj bo hitro in predvsem neboleče!

Neposredna povezava do sporočila: 697
17.2.2010 12:13:03   
slomak

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Zvesta drži se!!!
V mislih smo s tabo!
Pogumno naprej!

Se podpišem user posted image user posted image user posted image

enako user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 698
17.2.2010 12:46:30   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: protina

Ja, good luck user posted image user posted image user posted image .

Moj user posted image je prerokoval 19. 2. - ampak meni petek ni preveč všeč. Če rodiš ob "nepravi uri", se ne da shranit popkovnične krvi v javno banko, ker je čez vikend ne sprejemajo, po 48. urah je pa neuporabna ... bomo videli user posted image user posted image user posted image

moj pa je prerokoval oziroma je rekel da ima občutek da ta teden še nič ne bo...no bomo videli...jst sicer upam da bo...

Neposredna povezava do sporočila: 699
17.2.2010 13:17:58   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

zdej sm pozajtrkovala, pa malinov čaj skuhala, zdej sm pa rekla da moram mal na RR pogledat, da vidim kaj se dogaja...pa vidim da zaenkrat še nč novega...zdej morem it pa posodo umit, pa oblečt pa zobe umit, pol grem pa knjigo naprej brat (berem od agathe cristie Nemesis)...sej druga tako nimam za delat....joj kako se mi dnevi vlečejo...pol po kosilu me pa pride moj iskat k grema nekaj v konjice kupit...tako da upam da bo dan vsaj kolikor toliko hitro minil...

aja znakov nobenih...čisto super se počutim...čedalje boljše...

sm se odločla da se ne bom več sekirala pa kdaj bo, ker sam otročku škodim če sm nervozna, hitreje pa zarad tega ne bo šlo, tako da...user posted image

nč grem posodo umivat, se javim kasneje

evo, se kar pod to podpišem, jaz se čist isto počutim ... hehe, fajn, da nism edina ... midva bova šla pa zdej mal na sprehod ... do tašče. Joj, čist sem utrujena .. prej se bom še ulegla za 5 minut. Sva bla ful pridna, pol pa še kosilo skuhat, pa pospravit po kosilu in me je takooooo križ bolel, da je joj.

Jah, zjutraj sem kar klicala v P in so me naročili za CTG v petek ob 7h zjutraj user posted image Zgodaj, ane? user posted image user posted image Nikol nismo zadovoljne ... bomo vidli, al se bo kaj dogajal, torbo bom imela za vsak slučaj s seboj, vendar pa je velika verjetnost, da me bodo kar domov poslali. No ja, bom pa pol, drug teden rodila ... kakor kol že ... user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?