Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Jada - zakaj ne uporabiš Operila? Jaz sem ga v obeh nosečnostih 1x nadan (zvečer), da sem lahko vsaj spala. Tudi G. so mnenja, da ga v zmernih količinah lahko. haha, zato ker ga nimam doma, tist od Nive-e pa sem imela, sicer pripravljeno za , pa bom kar sama uporabljala Sicer sem pa danes nekoliko bolje, tudi spala sem bolje ... nos se je kar malo odprl, zdaj je tko, normalno zamašen z občasnim odpiranjem. Včer po 10. zvečer se je čudežno odprl in potem sem bila cela zadovoljna ... kolk malo rabimo za Tako da sem potem lažje zaspala. Mislim, da zdaj bo šlo pa le še na bolje, jeeeee Tako da ... zaradi mene, če že danes rodim, hehe. Kje pa je Mucica? Ali že rojeva? Držimo pesti, da bo kakšna fajn novička. Midva z mojim pa ravno ugotavljava, kako je vsak dan enak: vstaneva, zajtrkujeva, računalnik, kosilo, pojeva, pospraviva, spet računalnik, tv, kakšna zdavnloadana nanizanka (trenutno House), potem je večer, tv, spat ... in jovo na novo .... Tako da, danes greva mal v akcijo, hehe, če drugega ne, peš do tašče po eno pecivo, k je spekla, pa na komunalo peljat ene smeti še od selitve pa avto oprat (je moj včer wap kupil...). Pa da bom jaz malo zunaj ... mogoče pa kaj pospešimo ... pobožne želje, ja, vem ... No, zaenkrat vas pozdravljam, se pa danes definitvno še oglasim ... Aha, drugače sem še vedno 2v1 kinderjajček, brez sprememb, nič špikanja, nič .... vse ok, še trebuh me več tolk ne moti ... dlje kot gre moja nosečnost, bolje se počutim ... zanimivo, a? No, se tipkamo!
|