|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
17.2.2010 8:21:17   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

včeraj je 1. jedla tuno in ji je vsec....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 901
17.2.2010 8:23:12   
PapuaNG
jutro,

spali do pol osmih, končno. No, mali se je že prej zbudil pa razgrajal po posteljici, ampak sem samo babyfon ugasnila user posted image Danes sem pa spet cel popoldan sama doma...upam, da bo lepo vreme.

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

maja-kao ni fajn da ne hodi po kolenih ampak puza ko krokodilček, da naj ga vzpodbujam da naj hodi po kolenih, pa da ni fajn da je skoz na nogah, pa da še ne sme hoditi-saj ne hodi, naredi sam nekaj korakov ob posteljici in sedežni, pa naj ga navadim vstajati iz počepa, ne da gre najprej na kolena in se nato vzdigne

Nam je fizioterapevtka pokazala, da je ta način-da gre najprej na kolena, potem pa da na stran eno nogo, nato še drugo, pravilen. Ker se tako tudi mi najlažje dvigamo, če sedimo-najprej gremo na kolena, potem ena noga in nato še druga. Problem je samo, če se iz položaja na kolenih z obema nogama naenkrat hoče dvignit tako, da jih stegne - tu gre potem za ekstenzijski vzorec.
Da se dvigne na kolena, pa lahko probaš, da mu dvigneš trebušček, ko se začne plazit. Sej bo parkrat probal, pa ugotovil, da gre tako ful hitreje kot po 'krokodilje'.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 902
17.2.2010 8:29:59   
lake
Dobro jutro!

Pa dejmo še me mal zajtrka.

user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 903
17.2.2010 8:36:54   
Dudica1
jaz mam flancate za zajtrk user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 904
17.2.2010 8:42:11   
Dudica1
kati a pol velja za jutr...ker pol moram začet glacat user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 905
17.2.2010 8:45:01   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

user posted image

Njami...

Spali bolj za en K. Zarja se skoz zbuja. Moram poklicat P, ker je spet vsa lišajasta. Je blo boljše, dokler sem z advantanom mazala, zdej je pa spet isto kot prej. Pa sebe moram naročit k P.

Ob treh grem v vrtec, potem na uro pravljic in potem k frizerki. Pa M gre z mano user posted image  Juhej!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 906
17.2.2010 8:50:02   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja ja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 907
17.2.2010 8:51:07   
KatMat
ja boga zarja....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 908
17.2.2010 8:52:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ja ja

aha ok

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 909
17.2.2010 8:52:48   
maja1488
Hmmm...dobila sem mail od enega tipa, ki ga ne poznam (vsaj spomnim se ne), ki sprašuje kako moja družinica, če smo vsi OK...in mi nalepi link za ene nalepkice (kao da sm jst njega prosila za ta link) in zraven napiše, v kolikem času so jih dobili....in da so oni vsi OK, ter da naj pozdravim doma.

Pojma nimam kdo je to in težko bi se zmotu v mailu, ker sem dobila na službenega user posted image

A nej sploh kaj odgovorim?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 910
17.2.2010 8:55:38   
Dudica1
uu scary

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 911
17.2.2010 9:06:43   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
Gremo k zobarju št. 1

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Spali bolj za en K. Zarja se skoz zbuja. Moram poklicat P, ker je spet vsa lišajasta. Je blo boljše, dokler sem z advantanom mazala, zdej je pa spet isto kot prej. Pa sebe moram naročit k P.

Na mail pa ne odgovarjaj. To so ti neke fore kaj jaz vem kakšne... Sam pusti.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 912
17.2.2010 9:07:57   
FLASK_A
Jaka pa že plešeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pojedel nutelo, kozarec mleka... Nič bruhal. Kaj sem jaz veselauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 913
17.2.2010 9:10:45   
FLASK_A

Dobro jutro!

user posted image

user posted image NJAMI!!!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 914
17.2.2010 9:11:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jaka pa že plešeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pojedel nutelo, kozarec mleka... Nič bruhal. Kaj sem jaz veselauser posted image user posted image user posted image

JUHU BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 915
17.2.2010 9:12:16   
lake
No sej jst sm pa krof pojedla user posted image

Dudica Ne glanci preveč, bomo otroke dal na tla pa bojo vse zglancal.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 916
17.2.2010 9:12:21   
FLASK_A
HVALA VSEM ZA PESTKE IN PIKEPOKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 917
17.2.2010 9:14:10   
Dudica1

pa bojo kar črni pol me boste pa postrani gledale user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 918
17.2.2010 9:18:45   
Anonimen
jutro.user posted image

še vedno veliko bolnih_user posted image , da hitro mine in se vsi čimprej pozdravite!
FLASKA_ super za Jakca!

mi imamo doma vrtčevskega pubertetnika. me prav zanima, kakšno bo šele tisto pravo pubertetniško obdobje.

petrazg, ti zvečer napišem, kaj sem izvedela. upam, da mi bo čas dopuščal in ne bom pozabila...

imejte se skrajno lepo! prihajajo lepi dnevi!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
17.2.2010 9:26:24   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 920
17.2.2010 9:26:58   
KatMat

pa bojo kar črni pol me boste pa postrani gledale user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 921
17.2.2010 9:32:52   
majuška10
ahoj!
kam ste se skrile, komaj sem našla 10. del!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 922
17.2.2010 9:38:14   
majuška10
sem se vam prišla malo zasmilit, sem fasala gnojno angino, totalna beda.... vročina, vse me boli, brez teka, BREZ KAVE, nič....skratka nič dobrega... sem na antibiotikih in upam da bom kmalu ok...
ma kje je to mene našlo!!!! zadnjih par let naletim na same take bolezni, ki jih nikoli nisem imela...

mišek je že 3 dni v varstvu pri babi, zvečer pride sam k meni pančkat. HB za babiuser posted image user posted image , čeprav ga ful pogrešam, ampak nisem sposobna še zase ne skrbet, kaj šele zanj...

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 923
17.2.2010 9:39:26   
majuška10
bom še kej pršla vas pogledat in vas brat, pa mal pohecatuser posted image  grem zdej počivat
papa

Neposredna povezava do sporočila: 924
17.2.2010 9:42:39   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

sem se vam prišla malo zasmilit, sem fasala gnojno angino, totalna beda.... vročina, vse me boli, brez teka, BREZ KAVE, nič....skratka nič dobrega... sem na antibiotikih in upam da bom kmalu ok...
ma kje je to mene našlo!!!! zadnjih par let naletim na same take bolezni, ki jih nikoli nisem imela...

mišek je že 3 dni v varstvu pri babi, zvečer pride sam k meni pančkat. HB za babiuser posted image user posted image , čeprav ga ful pogrešam, ampak nisem sposobna še zase ne skrbet, kaj šele zanj...

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Sindrom karpalnega kanala
Sadrika

Vprašanje za tiste, ki ste imele v nosečnosti SKK(sindrom karpalnega kanala) zaradi otekanja. Težave so izginile:

takoj po porodu (33%)

1 teden po porodu (9%)

1 mesec po porodu (26%)

z operacijo (19%)

s pomočjo B-kompeksa (5%)

drugo -prosim za komentar (9%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!