Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 16.2.2010 20:09:11
|
|
|
|
sjmm
|
Pozdrav! Sej sem vas prebrala, sam dons je kr naporen dan...sicer smo se dopoldan razvajali v Portorožu na 12 stopinjah...ma je pasalo ..mali bil navdušen, smo šli še na kosilo, potem okol pol4 prišli domov, ata na delovno mesto, jz sem prala in likala zavese, pol sem biskvit za tortico nardila...je že na hlajenju. zdej smo mal večerjal..pa bo treba spat..je malega fajn zrak zdelal ata že doma Kolumbo....bravo za vrtec, čim manj bolezni in seveda jokcastih dni Ajvy...joj, upam, da se najde tud kak frej dan zate in tvoji pupiki...evo mislimo na vas... Vau....a da Larissa pa že zdaj v skrbeh za postavco tamika...važno, da ste tristanovi najljubši fajn praznovali z njim.. .. katjuša.....fajn za mere...a si dobila recept za kruhove cmoke??? baki....joj, si pridna ..tok kuhaš...pa še krofe pečeš...jz bi jih tud, sam sem kr mal fobična pred njimi...sej veš maščoba, kalorije....vse to v moji glavi ....tvoj Nik je pa res zgodnji petelinček čebel@....sam, da vam ni prehudo in, da Hanči uživa...je pa res prilagodljiva princeska... ..evo za tvoje srce... tanči...kako ste kaj, vidim, da ste imeli maškarce... ...kej slikc??? črtica in mihailo......za vajine čmrlje.... urša....vau ste imeli pa mraz...ja, pa hvala za lepe želje za naš izletek....ma, smo se zjutraj kr neki spičli...saša si je hotla še lase oprat, mojmu se je kr neki mudilo k je vedu, da mora popoldan še neki delat...jz pa za vse prpravt...no, HB smo se odpravl in je blo na sončku res božansko No, upam, da nism kej pomembnega spustila...grem malega spat spravit in našega kosmatinca nahranit, da ga moj odpelje na večerno sračko...se še kej oglasim!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 16.2.2010 20:38:26
|
|
|
|
Urša08
|
čer Mi smo izkoristili popoldan in šli s tamalima v planet tuš na čuke in krofe Je bil tak mini žur za tamale, res super. Nejc je užival ko so zapel mi gremo pa na morje - ta je njegova najljubša pesem . Potem sem pa še izkoristila in spotoma nakupla še zalogo pleničk in kozmetike, da smo za 14 dni opravili. Domov prišli ob 7 in potem procedura od večerje, tuširanja, oblačenja v pidžamice, pravljica in uspavanje in sedaj mojedva sončka spita kot angelčka Kuhinja je v dokaj dobrem stanju, bi ji pasalo par popravkov ampak bo mogla kar do jutri počakat, dons me samo še kavč kliče, pa seveda en topel čajček.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 16.2.2010 20:42:58
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm super za lep izletek, kake lušte si mi naredila s Portorožem Jaz upam na en vikend v aprilu da šibnemo malce na morčija. Tanci super za maškarce, mojedva sta bla tud danes našemljena Ajvy pridna si res črticaa za Domonika
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 16.2.2010 20:45:12
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.2.2010 22:37:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 16.2.2010 22:51:08
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo a dons pa pa nč žura k mene glava NE boli? Peglam kavč z leptopom, cote mi pride speglat jutr mami .......tastar ma spet ene prebliske d me FUL PEDENA, zato ,ker bo zdele fasngo u hladilnik zložu, k sm mu pa rekla še za en vroč kakav, pa že jamra.... Sm dons vse pomila, čaka me samo še selekcija otroških cot, Roksotu mrm kupt copatke pa ene čeule....jutr mamo zutri sistematskega, popoldne pa še fizioterapijo. vau kolumbo...kva pa ti pokonc delaš??? no, je lepo brat, da ti tvoj kej helpa...sej vse nardijo, sam k se toookk prtožujejo no, ti maš vsaj kej za selekcijo delat, naš maj je skor nagec...je bla dons zjutri k smo šli na izlet kriza kere hlače bo obleku...jih nima!!....jutri mal praznujemo...pol pa šopingggggggg...moj že čist hepi no zdej grem pa še na moj konc mal kavč popeglat....sta mulota komi spat se spravla...fuzbal pa to...jao, jao...zdej itak ne bo nič več kej gledat...bol k v mižalije it ja, fajn bodite!!! NOČKO!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 6:28:59
|
|
|
|
baki
|
jutroooo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 6:29:52
|
|
|
|
baki
|
vidim da sem prva tk pa še en kofe......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 6:48:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 7:47:58
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mene je očitno tale čist povozila. Sem šla včerej že ob pol desetih spat, pa se komi ob 7 spravla iz postle jaz bi še spala Kavico sva z možekom popila, on je šel v službo, mi pa veselo doma. Baje bomo dons kar precej sami , ma en sestanek šele ob 4, ampak sej bo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 7:52:02
|
|
|
|
Urša08
|
Maj vse najboljše in najlepše za tvoj prvi rojstni dan. Naj bo otroštvo polno smeha, razigranosti, crklanja in seveda zdravo, naj te mamica in očka ubogata, bratca in sestrica pa čuvajo. Danes pa eno tortico in kako igračko. Lepo praznujte pa še zate mamica, ki si pred letom dni na svet spravila tega čudovitega fantka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 7:56:38
|
|
|
|
Urša08
|
Hana vse najboljše ob tvoji prvi svečkici. Naj te mamica in očka crklata, bodi zdrava in vesela , otroštvo polno smeha in razigranosti. Eno veliko tortico in veliko igračk. Lepo praznujte pa zate mamica , ki si lani na ta dan prvič postala čudovita mamica svoji Hani
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 7:58:58
|
|
|
|
Urša08
|
Ups sjmm sem malce prezgodaj čestitala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 8:03:35
|
|
|
|
Urša08
|
Dejte poslat nove mere ob enem letu (tisti ki ste že meli posvetovalnico), bom jutri podatke Katjuši predala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 8:04:23
|
|
|
|
claud
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 8:10:18
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Maj vse najboljše in najlepše za tvoj prvi rojstni dan. Naj bo otroštvo polno smeha, razigranosti, crklanja in seveda zdravo, naj te mamica in očka ubogata, bratca in sestrica pa čuvajo. Danes pa eno tortico in kako igračko. Lepo praznujte pa še zate mamica, ki si pred letom dni na svet spravila tega čudovitega fantka VSE NAJ NAJ NAJ TUDI OD NAS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 8:11:11
|
|
|
|
claud
|
Hani pa želim Mamici pa čestitke, ker si že 1 leto super mamica...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 8:12:59
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ups sjmm sem malce prezgodaj čestitala taj sem pa jst tudi .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 8:13:25
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Hani pa želim Mamici pa čestitke, ker si že 1 leto super mamica... se podpišemo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 8:19:13
|
|
|
|
claud
|
Larissa se je odločila vstajat zgodaj Sm nardila en ritual in zdj če ne nardim tega takoj ko se zbudim ona vse zrihta....in dons se mi ni dal ustat takoj pa je ona....in je odgrnila zaveso, šla do tv-ja prklopla in dala muziko ........sj nism mogla verjet...kako to hitr pokapirajo otroci.... Učer smo šli mal u supernovo...itak zase nism nč našla, tko da je sam Larissa nova.... Oči uradno nor na to da mora met njegova punčka accessories..... Jst ji iščem bodije,pa eno majčko....medtem on nagrabi vse od hello kitty: en obroček, kapo s šiltom, ogrlico, copatke, supergice Ok, nabavi....pridemo s trgovine ji že navleče tisto verižico in kapo....tko da je bla mali hello kitty raper.. Mah naj uživa. Zdj sm pa rekla da grem dons pa sama...drugač ni nč....JST BI TUD KJ MELA
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 8:34:19
|
|
|
|
Urša08
|
Claud super da očka tako rad nakupuje Larissi Mi je pa poznano to da grem z namenom zasde kej kupit pa na koncu tamaledva dobita Grem pa ponavadi jaz kar sama al pa s kako kolegico, mami da sebe napravim Sjmm a Majčiju pa manjka cunc, a je vse prerastel? Bo treba v šoping ga mal napravit Kolumbo super za energijo Baki oprosti za zavajanje No takjole jaz sem že mal v elementu. Kruhek sem dala pečt, otročka pojedla zajtrk in sta že preoblečena. Še sebe zrihtam potem pa navali narode na otroško sobo, da jo popedenam Se vmes še kaj oglasim.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 8:35:37
|
|
|
|
Urša08
|
Aja danes je post. Pri nas bosta tamaledva imela za kosilo brokolijevo omakico + pire, midva pa špagete + omako iz češnjevca in mozarele
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 8:40:39
|
|
|
|
baki
|
pri nas bo dons za kosilo osliči +pire za nika+fižolova solata za nas.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 8:41:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 17.2.2010 8:45:09
|
|
|
|
baki
|
mater me jezijo tile prehladi.ko majo vse zabulano not.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?