|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
16.2.2010 10:41:36   
MIHAILO
Pozdravljene...smo bli na kontroli in je rekla da zdaj ni nic vecslisat na pljckih...ab imamo do 23...zdaj spi in tko skrta vnosku,itak je spet polnuser posted image ...

KOLUMBO ojej,se je ze zacelo,drzi se...naj takoj minejo slabosti,glavoboliuser posted image user posted image user posted image

URSA tebi tudi da user posted image hitro mine...vsob.ko smo Mihaila peljali v dezurno je men zacela na polno tect in taksne bolecine kot bi imela popadke...sem mislila da bom v nezavest padla,me je zezdravnica sprasevala kaj mi je ,ker sem se dobesedno zvijala...doma sem potem spila menstrual cafetin tableto in takoj mine..imam pa res HUDEEEEE bolecine ko jo dobim in zato mi tudi ves porod in popadki niso bli nic kaj hudi ,ce pa vsak mesec dozivljam te bolecine

AJVY kako ste???Ste zdravi?user posted image

CEBEL superca ,da je Hana tko pridna,drugace bi ti bilo se za to hudo....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
16.2.2010 10:42:09   
Šaki
ma sj...ne pripada ti nič dobesedno..mislm ej..sploh pol če nisi pri otroku gor se zna še bolj zavlečt vse skupj...če si pa zravn je pa mnogo lažje zanj..mislm...ma komj čakam da bo pomlad pršla..pa da se mal znebimo tega sr.anja....user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
16.2.2010 10:42:35   
MIHAILO
SUNY IN CLAUD napsite seuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
16.2.2010 10:44:43   
MIHAILO
sem najdla kje bom tortico narocila,sam morava it tja pogledat kaj nudijo ,ker internetne strani nimajo...

ONASIS enkrat si pisala da te nic ne pogresamo...ceprav nisem tega pisala ,ti zdaj povem da tepogresam med cvekicami in zelo rada preberem tvoj odgovor ,ce vprasam za kaksen nasvet...superca za taksno razvajanje v savni

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
16.2.2010 10:51:55   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ambrož, peter in evita vse najlepše in najboljše za prvi rojstni dan. še naprej bodite tolk fajn otročki in naj vas mamice in očiji prov fajn ubogajo....pa veliko igračččččč in eno fajn dobro in lepo tortooooooo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi od nas vse naj najuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
16.2.2010 10:55:52   
TAMIKA3
še enkrat hvala vsem za čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zlate ste, ostali so kar pozabili na tristana user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj smo imeli obiske do 20:30, je bilo lepo - otročki so se igrali, moj user posted image je pa imel na razpolago kar 4 ženske user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj več kasneje, mogoče še kako fotko user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
16.2.2010 11:18:09   
Čebel@
evo spet malo meneuser posted image .......Hano sem dala pančkat-smo prešaltali le na 1 spanje/dnevnouser posted image

claud....user posted image  dober avatar.....čeprav je bil meni ljubši ko je bila Larissa na slikiciuser posted image user posted image

katjuša.......dobro opravita pri puser posted image

kolumbo.....ti že hormončki nagajajouser posted image user posted image user posted image

šaki......a v službo nisi nič sporočila da si bila v bolnici z malo?....upam da se bo pošlihtalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša.....naj te user posted image  ne matra prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo......a pol gre z zdravjem že na bolše?user posted image .....jaz sovražim zimo-nisva bili nič zunaj,pa ji je danes začelo malo iz noska tečtuser posted image

tamika......kdo pa je pozabil na Tristanov RD?.......user posted image user posted image user posted image  za družbo in uspešen dan

a sem kej pozabila?user posted image user posted image če sem-se globoko opravičujemuser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
16.2.2010 11:21:01   
Čebel@
sem pred spanjem še Hano previla in je mala izkoristila priliko in me polulalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......zdej grem pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
16.2.2010 11:31:41   
claud
No Larissa zbujena...zdj greva počas na malico....

Čebela....avatar je primeren stanju pri nama....skos bi se dojila...oz.se cartala....k pol leta star dojenček...user posted image ....
No sj poskušam da jo zamotim kadar se spomne, ampak vedno pa ne ratauser posted image
Mene pa vedno pod tušem polula...user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
16.2.2010 11:36:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Čebela....avatar je primeren stanju pri nama....skos bi se dojila...oz.se cartala....k pol leta star dojenček...user posted image ....
No sj poskušam da jo zamotim kadar se spomne, ampak vedno pa ne ratauser posted image
in kaj bo dobrega imela za malico?......do kdaj pa jo boš dojila?...mi malo manjka tole cartanjeuser posted image ........pri nas pod tušem ne,ampak ko dam preličko dol-no odvisno kok veliko pijeuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
16.2.2010 11:42:57   
baki
tk kosilo se kuha.zas nika kurja juha,za nas pašta fižol.ne vem nisem mu še dala fižola da bi se od njega najedu.kr neki cvikam.da ga nebi preveč napenjalo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
16.2.2010 12:09:24   
TAMIKA3
čebel@... na Tristanov RD je pozabilo sorodstvo, prijatelji user posted image ....mi je bilo ful lepo od 2 prijateljic, ki so poslale SMS, saj je dovolj, le da se spomnijo user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
16.2.2010 12:31:30   
Katjusa
mi2 od P no beni že pančka jst sem še 100 vizitk naredla še 150 jih morem.....
kolk je velik in kolk tehta nimam pojma ker je bla taka gužva in direndaj da nisem slišala napisala pa v kartonček niuser posted image ima pa okol 10500g in 78cm

glava me boli za znoret komi sem čakala, da gre spat ker kr naprej joka in sitnari za mano.....

grem kuhinja me kličeuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
16.2.2010 12:33:11   
Katjusa
pozabla sem povedat, da nas je oz. mojga je botrček klical v soboto...... za benija sicer ni vprašal sam neki sta se menla, da bi se nej vidl vendar mi smo bli zasedeni....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
16.2.2010 12:35:13   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: claud

in kaj bo dobrega imela za malico?......do kdaj pa jo boš dojila?...mi malo manjka tole cartanjeuser posted image ........pri nas pod tušem ne,ampak ko dam preličko dol-no odvisno kok veliko pijeuser posted image

user posted image ne vem...si nism ravno točnega cilja zastavla...pač,počasi bomo zmanjševali, upam pa da nam kmalu rata da ne bo več treba...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
16.2.2010 12:35:22   
Urša08
Tamika glavno da vidva nista pozabila na roj. dan vajinega sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša super, da sta opravila pregled in da je vse superuser posted image naj glavobol čim prej mineuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je Žiga tud čist neki aut pojma nimam kaj mu je, kr crkla se kot da bo glihkar zaspal pa komi je vstaluser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
16.2.2010 12:43:35   
claud
No ko pa kaj tazga preberem se pa potolažim kok mam u redu taščouser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/do-konca-bolano/m_4935405/tm.htm
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
16.2.2010 12:48:58   
MIHAILO
Mihailo odkar je bolan nic ne je...zjutraj je popil mleko,zlicko skutice za malico,kosila ni hotel...cajcka pa pije...saj to je menda normalno ,ker je bolan???user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 12:53:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1444
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 12:55:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1445
16.2.2010 12:56:21   
Urša08
Kolumbo super za vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image A potem boš Roka dala že sedaj v vrtec? 

Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.2.2010 13:02:02   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst pucam.....zvoni telfon.........

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DOBILI VRTEC ZA ROKSOTAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........zdej pa vem zakaj je bla zutri ravnateljica v našem vrtcuuser posted image user posted image user posted image  in me je ful prijazno pozdravljalauser posted image user posted image user posted image .......je od Majkla vzgojiteljica vodja enote, ji je ziher same lepe stvari povedala, k jim skos kavice nosmuser posted image ........morm zdele takoj u štacuno d se še teli k me je klicala mal oddolžim, k sm jo prejšn teden ful napadala s točkam pa vrtsnim redom pa komisijouser posted image ....

Mi gre kr na jokuser posted image .........Majkl bo pa neizmerno srečen, ker sm mu že ene parkrat obljubila, da bo Roksi tut kmalu šel v vrtec in to v ISTO ENOTOuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1447
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 13:09:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
16.2.2010 13:16:19   
simonakr
Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vrtec! Aja hormončki - sej bodo minil boš vidla.

Larisa panča, letim hrano pospravit, pol pa mal skihat pa zlikat pa pa pa user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
16.2.2010 13:17:30   
Jutta
Kolumbo - bravo za vrtecuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?