3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: naty28 V posteljo ja, če sem pa ko slon , se sploh več ne znam zraven spravit, sploh več ne vem kdaj sma nazadnje Da mi moj pravi, da sploh ne ve zakaj ga še sploh ima Boga reučka, js si sploh ne predstavlam kako bi blo če nebi. Res da nisem vedno za akcijo kadar on hoče, kr me velikrat peče zgaga in sploh zadnje dni me špika v trebuhu in me je strah kakšnih popadkov, ampak ko me pa prime pa nema tuki je zaspan, se mi neda,.... take izgovore lahko prhranš za naslednji mesec ko nebova mogla . Drgač pa prisoten najmanj 2x na teden, čene neki ne štima . Razvajanje njega (ker mi ne paše vedno ) pa je usakodnevno sm učasih kr jezna k mi reče glih ob takem času k se men neda. Ampak naj mu bo, sej nebo več dolgo hahahahahaha Joj joj se mi je moj zaj kar zasmilil, ko sem to prebrala, kak dolgo že strada , zaradi mene. Ampak če meni sploh ni že nevem kak dolgo, sploh ni želje pa ne vem zakaj ne Vem, da je dosti tudi na tem,ker se jaz počutim totalno neprivlačno zaj v tem stanju, da se niti gledat ne morem, ker sem se kar precej zredila. Pa tudi tak čudno mi je to ko je otrok v trebuhu pa sex, mi nekak ne paše skup, saj vem da sem čudna, pa da je zaradi sexa glih nastal otrok, ampak si ne morem pomagat Tut js sm mela obdobje nekje na sredini ko sploh nism hotla slišat za , ampak sm si pol razčistla v glavi da če bi blo kej narobe z mojo bi mi G odsvetoval, tko pa use poteka normalno in se nimam kej bat. Sm bla pa tut brez volje, ampak se je hitr vrnila HB , tko da se nč ne sekeraj, sej tut ko nismo ble nosečke se nam ni usak dan , ali pač
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|