|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 11:12:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3176
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
16.2.2010 11:13:10   
mkbk
hej hej -  Jutro!

(te dve besede mi je ratalnapisat zjutri...nadaljujem pa zdajle) Sm se glih nažrla, smo v službi dobil krofe user posted image -še en sendvič pojem...pa bo!

Ej kok krasn punce, da se mamo tok rade user posted image  hura za nas!  Upam, da se nam bo ratal kaj resno družit, ko bomo na porodniških (sej na začetku so malčki ful pridni, pa sma spijo pa jejo, pa bomo lahko na kakšni kavici čvekale, pa pomlad bo pa pol poletje...kao, a ne kok jst vse v rožcah vidmuser posted image )

Krtkova -prosim lepo nč ne delaj dons, sej delo počaka, prah nau nikamor šel, če pa tvoj mal sam naguzi sesalc, mu pa tud nau nč škodval. Ti pa lahko daješ odredbe iz kavča! user posted image  (mislm resno počakaj s čiščenjem vsaj do pregleda, kaj če te da na horizontalo, glede na to da te tok boli).

Cojka - jst sm definitivno za kakšno poporodno, se komot zmenmo user posted image , sam morš počakat, da najprej rodim, k tkole k si opisala se ful fajn sliši. Pa definitivno upam, da mi bo na tej porodniški ratal kaj telovadit in kak kg dol spravit (sploh glede na to kok krofov sm pojedla). Prejšnjič sm bla tok crknjena, k je tamau galamu cele noči, da sm šla čez dan sam spat vsakič ko je šel tud on, in nism mela energije za kako telovadbo, vsaj od začetka ne...):

halooo glihkar mi je mami pribila po telefonu, dama filing (kao njena intuicija), da se bo Lara tud ful budila....se mi je začel kar meglituser posted image

krtkova - plavajo dojenčki tmod ene 4. mesca... (ko orng držijo glavco). Js bi načeloma tud šla!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
16.2.2010 11:13:52   
živa
Berem en hud znanstveni tekst in se sredi te more vsake toliko časa spomnim, kaj finega sem še pozabila napisat user posted image .

Včeraj sem šla v H&M kupit modrček za dojenje in namesto njega kupila enega lepega belega, ki moje obline naredi precej lepe user posted image , in, zelooo primerno za nosečnice, en modrc brez naramnic, ki sem ga iskala že ohoho dolgo in nikakor nisem našla takega, ki bi kaj gor držal user posted image . Skratka, nakupi ravno za nosečnost user posted image .

Za bebico pa tako kot krtkova nisem našla nič posebnega user posted image . Ali je vse podloženo oz. preveč zimsko ali nimajo številke ali pa mi ni všeč ali pa je za punčke, pa ne bi tvegala user posted image .

Sem hotela še v Leclerc, pa mi je zmanjaklo časa, ker sem morala po otroka v vrtec. Je bila katera pred kratkim tam, je sploh še kaj ostalo?

Lp,

živa

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
16.2.2010 11:17:37   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Kdaj pa imata plan že začeti? jst sem vendarle kar nekaj za vama.

Oktobra ali januarja, takrat se začnenjo tečaji, če se ne motim. To bo dovolj pozno tudi zate, ne? Saj rodiš junija? Ima mkbk prav, od 4. meseca dalje kamot greš.

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Jaz bi tudi šla. Samo bom verjetno še na telovadbo hodila,ker mislim, da v bazenu bolj mali delajo. A se motim?
špeha bom imela pa neomejeno za pokurit.

Nujno zraven na telovadbo, seveda, v bazenu se bolj malo premigaš, ker hodiš okrog in vodiš bejbija, ne plavaš. Jaz bi šla na telovadbo septembra oz. oktobra, po morju/dopustih.

< Sporočilo je popravil živa -- 16.2.2010 11:19:43 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
16.2.2010 11:18:59   
tanika1
V soboto sva bila z mojim v Leclercu, pa so mel še ful vsega, sva kupla bodije na preklop, pa rjuhe, pa nosečniške žabe, pa tiste tamale štumfke, k so tko cortkane.
Kakšnega kompleta pa nisva dobila, so se mi vsi zdeli preveč debeli, eni so bli celo podloženi, pa mislim, da bo to aprila že pretoplo. Pa tud drugih stvari so mel še ogromno.
Včeraj sem bila pa sam spet tam, pa je kakšne stvari že zmanjkalo. Samo sem vidla prodajalko, ko je ravno pripelajla stvari iz skladišča, tko da pomoje se da še kar dost stvari dobit.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
16.2.2010 11:20:13   
živa
tanika1, hvala!

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
16.2.2010 11:25:20   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Kdaj pa imata plan že začeti? jst sem vendarle kar nekaj za vama.

Oktobra ali januarja, takrat se začnenjo tečaji, če se ne motim. To bo dovolj pozno tudi zate, ne? Saj rodiš junija? Ima mkbk prav, od 4. meseca dalje kamot greš.

ob pogoju seveda da otrok ze dovolj samostojno drzi pokonci glavo - za plavanje seveda, nekateri otrocki tega se ne delajo pri 4 mesecih - je treba biti kar pozoren

oblekice - trenutno je se bolj zimska roba a mislim da bodo kmalu sli prodajalci na spomladansko, je pa fajn zdaj kupit npr. bodije z dolgimi rokavi - tudi ce se otrocek poleti rodi, ker potem ne bo vec take izbireuser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 16.2.2010 11:27:18 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
16.2.2010 11:25:50   
bcljka
ohoj!

evo, jst sm že eno uro nosečniške aerobike oddelala dons k sm nadomeščala... pa seveda sm maškarca, ker tega pa ne smem spustit... so me že v avtu gledal k sm se vozila kot da sm z lune padla... pa v sunnyu tud... halo?!! kam je zginu pust user posted image user posted image user posted image
no takole zgledam (slikala sm se sama k mojga ni), fickota skrivam v trebuhu:

user posted image

pa da še mal pokomentiram...

Telovadba po porodu; NUJNO!! Ampak še neki; meni vsi zelo hvalijo plavanje z otročki, a bi katera šla??? Jst bi ful šla, ker bi ful rada, da bo moj otrok pripravlje na življenje v Grčiji - ob morju!!user posted image user posted image  Sam resno, na Difu to organizirajo.

Obračanje v postelji: jaz se obračam zelo počasi, tako kot nas je naučila sestra v ZD Fužine. In to tkooo boli!!user posted image  Jst upam, da me bo moj razumel, da ne morem danes blazno veliko pospravljat. Sej ko se ulaufam, me ne boli tok zlo. Sam ko vstanem, ko se vsedem, obrnem,....pa prvih par minut ko hodim. Hitro ne morem hoditi.

jst bom tud hodila na plavanje s tamalim na dif... kok bo to zabavno... sošolke na predavanja jst pa na bazen user posted image user posted image user posted image

a počas se morš obračat... no jst se NE! user posted image

drgač pa punce jst grem na LJ MARATON oktobra na 21km (drgač sm 42 laufala)... tko da lahko se bi mi še katera prdružla???!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
16.2.2010 11:26:15   
krtkova
kul za plavanje!!! Se že veselim!!user posted image  vsekakor pa pričakujem kofetkaje in vozičkanje že precej prej!!!! user posted image  Joj, kok nam bo luštn, k bomo tekmovale, kjer ma lepši voziček, kjer voziček gre hitreje po klancu navzdol, kjer otrok je prej kolcnil in kateremu so ušeska manj zrasla.user posted image user posted image  Šala!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Matr, ste me kr mal preplašila s temi prepovedmi o pospravljanju. A to ste samo solidarne z mano, ker se vam smilim, da moram pospravljat al mislite, da resno ne bi smela mal pospravljat????? Ker moj mi ne bo verjel, da moram kar počivat. Ker sej normalni gibi mi gredo super od rok. Sam ne bom nič počepova delala, pa takih gibov.

Jst pa komaj čakam, da gremo na kosilo. Zdej sm  na "dieti" - jem manjše obroke in ne jem vmesnih jedi. Sam dons bomo garant dobil krofe!!! Me je že zdej strah, kako bom vzdržala ne da bi ga pojedla.user posted image user posted image

A veste, kaj bi zdejle jedla??? Germknödel!!!!!!!!!! Pa makov prah čez, pa vanilijevo omako. To bi seveda jedla pred eno kočo, sredi smučišča, in sijalo bi sonce!!! Cojka - daj stori to v mojem imenu!!!!! Proooosssimmmm!!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
16.2.2010 11:26:25   
pupa*81
živa zdej bojo tudi v šparu imeli neke bodije in pajacke, sicer mislim da mal večje, sam jst se snupiju ne morem upret user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
16.2.2010 11:28:12   
krtkova
bcljka -  a si ti jumbo plakat obesila na ta forum??user posted image user posted image  Po mojem koraš mal pomanjšat slikco, ker vsaj jaz nič ne vidim, le en del oranćnega cofka!!

pupa - kjer spar?? Jst ma tud ful rada snupija!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
16.2.2010 11:29:27   
katrinka

bcljka -  a si ti jumbo plakat obesila na ta forum??user posted image user posted image  Po mojem koraš mal pomanjšat slikco, ker vsaj jaz nič ne vidim, le en del oranćnega cofka!!

malo traja da rr nalozi sliko - potem je manjsa in se vidi ful dobruser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
16.2.2010 11:29:53   
bcljka
sej se pomanjša! počaki 10s! smotka neučakana! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
16.2.2010 11:29:53   
živa
pupa, a res? jao, moram malo šparat, ker gre danes še avto k mehaniku user posted image user posted image .

Tule so informacije o plavanju dojenčkov:

http://www.plavanje-dojenckov.com/

Lp,

živa

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
16.2.2010 11:32:22   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

malo traja da rr nalozi sliko - potem je manjsa in se vidi ful dobruser posted image

HVALA!!! Sm počakala par minut in evo jo opico in piko okoli nje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Bcklja - ti si ena afna!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
16.2.2010 11:33:03   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

sej se pomanjša! počaki 10s! smotka neučakana! user posted image user posted image user posted image

mam bl počasn računalnik, pa je traaaaaaaaaaaajal!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
16.2.2010 11:33:12   
pupa*81
krtkova jst se tudi ne bi hecala, pa ne zganjam panike user posted image govorim iz lastnih izkušenj: sm skor celo nosečnost okol skakala, pa sposprvaljala, pa nč mi ni manjkalo, počutje ok user posted image pol pa me je G kar naenkrat na bolniško vrgla user posted image jst sm mela plan rihtat, prat, posprevljat še cem februar in marc, pa morem zdej ležat user posted image moj mi pravi: evo, zdej pa maš, k prej nisi dost počivala user posted image tako da se mal prisili počivat, pospravljenje bo pa zihr počakalo user posted image

ja jst sm totalni fan snupija, ma ni da ni user posted image imeli jih bojo pa v interšparih če se ne motim... reklama je pršla učeri, mal počekiraj - al maš 'antireklam' nalepko user posted image sej so meli bodije že zadnjič, sm enga ubodla user posted image sam zdej bojo še znižani.

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 16.2.2010 11:35:47 >

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
16.2.2010 11:33:33   
MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: živa

meni vsi zelo hvalijo plavanje z otročki, a bi katera šla???

krtkova, midve z neko_nočjo sva se že zmenile, da greva user posted image . Te z veliiiiikim veseljem vzameva s sabo user posted image . Jaz sem hodila z obema in je bilo res super.

ja, svetovno!!user posted image  Kdaj pa imata plan že začeti? jst sem vendarle kar nekaj za vama.

Jst bi tud plavala z otročki user posted image , me vzamete zraven??

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
16.2.2010 11:34:59   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Jst bi tud plavala z otročki user posted image , me vzamete zraven??

halo?? Itak!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
16.2.2010 11:36:28   
MaliMišek
user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeee

Krtkova upam, da nisi jezna za mojkmetar kako se bova zagozdle z ritmi ko se bova drenjale v porodnišnico user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
16.2.2010 11:39:07   
bcljka

HVALA!!! Sm počakala par minut in evo jo opico in piko okoli nje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Bcklja - ti si ena afna!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za kompliment user posted image user posted image user posted image

mam bl počasn računalnik, pa je traaaaaaaaaaaajal!!!!

ne zgleda drgač k tok pišeš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
16.2.2010 11:39:24   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Krtkova upam, da nisi jezna za mojkmetar kako se bova zagozdle z ritmi ko se bova drenjale v porodnišnico user posted image

Sj sm vedla, da sm neki pozabila pokomentirat!!!!!!!user posted image  MaliMišek, tok si me nasmejala s tem, da si mislit ne moreš. Ker sm si kr predstavljala dve nosečnici z ogromnimi trebuhi, kako se v tistih njihovih pižamah rineta skoz vrata!!!! user posted image user posted image user posted image  Sploh nism vedla, da imava tako skupaj rok (pravzaprav sm lahko tudi pozabila - vse je dandanes mogočeuser posted image ). Kok bi blo res kul, če bi se tam pol dobili. Bi lahko vsaka pol pice pojedli!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
16.2.2010 11:45:17   
marjanaj
plavanje z dojenčki user posted image  jest sem za! Predlagamn, da za naš klub srak kar posebno skupino odprejo user posted image

Leclerc jaz sem bila tut v soboto, sem kupila kar ta zacetne stvari od Tommee Tippeeja user posted image  (kompletk treh flašk - ki je bil cenejsi, kot ce bi drugje kupila eno samo flasko, dve dudi začetni - sem dobila cisto ta zadnjo skatlico user posted image , se dva nastavka za flaške, pa krtačko za čiščenje flašk in škatlico za 2 dudi naokoli nosit) in dala za vse to cca. 15 €. user posted image  Kar je vsaj 10 € ceneje kot ce bi kupovala v BC ali pa kje drugje. Mi je res všeč ta znamka. Sem prebrala kar nekaj o njih prej na netu in pogledala njihov katalog in ta linija "Close to nature" je baje fenomenalna. Bomo videli user posted image . Nekaj je pac treba imeti za doma na zacetku, a ne? Moram pa rečt, da je bilo že kar pobrano to kar je bilo znižano v katalogu. Upam, da so res potem še kaj nafilali police user posted image

maraton user posted image user posted image user posted image  jest lahko zraven stojim in navijam in se zraven bašem s torticami! Mislim, da meni ne bi uspelo niti 3 km prelaufati! Je pa od mojega user posted image  srčna želja, da bi šel na ta LJ maraton letos! Vem da mu bo uspelo! In potem bom lahko navijala za vaju oba!

krtkova to je pa tko ce delas v nasi hisi -> vsi racunalniki so počasni user posted image

bcljka he he he user posted image  ti si carica user posted image

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
16.2.2010 12:03:25   
bcljka
hvala za vse komplimente... men je tok fajn se namaškarat... bi se vsak dan v kej napravla če bi se loh... user posted image

grem zdej na faks se na en seznam napisat... pa po avto h kozmetičarju (peš iz kodeljevga do avtodelete user posted image ) pa v knjižnjico po knjige s seznama od neke_noči... pol pa pelm avto spucat notr (do bo lep za novega lastnika) pa medtem na masažo... pa če mi bo znesl (upam da mi bo) grem potem v zalog na sprevod maškar iz vrtca... in k pridem domov bom 3 ure brale forum user posted image user posted image user posted image
uživite medtem user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
16.2.2010 12:08:05   
petrca2507
Danes vas bolj na hitro berem, ker mal ležim, mal tipkam. Kolk sem hvaležna za prenosnike in wireless user posted image

Jaz sem tud razmišljala o plavanju z dojenčkom. Tko da se bomo sigurno kam vpisal, ko bomo dovolj stari.

IZVIRNO SPOROČILO: nax05
petrca upam, da boš kmalu bolje. Zakaj ne boste mogli it nič na morje?

Rok imam 25.7. in zdej hitiva z urejanjem in gradnjo, da bi se vsaj do junija preselila. Potem bomo verjetno še premajhni za na morje. Septembra je pa že vreme bolj tko-tko. Bomo vidl. Jst bi se itak najraj preselila v tople kraje, ker mi mraz in sneg ne odgovarjata. Jaz sem bolj za toplo in sončno vreme user posted image .

Pa še nekaj o tabletah: sem bila pri osebni zdravnici in mi je odsvetovala vse tablete, razen Granobil. Tko da sem šla po pregledu v lekarno po škatlico s 60 pastilami. Upam, da bo za nekaj časa dost zaloge.

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......