|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 21:59:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
15.2.2010 22:10:46   
Anonimen
cojka ME TE MAMO RADEuser posted image In sploh se ne sekiraj, zato sem pa takoj povedala. Sploh pa ne vem zakaj zdej (če nas že skoz bere) ne komentira. Ampak brezveze. cojkič se raj kej druzga pogovarjejmo v tej temiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3152
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 22:13:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3153
16.2.2010 7:34:37   
pupa*81
ja cojči ne sekiraj se zarad ljudi katerih mnenje ti ni pomembno user posted image se bi mogla zgleda pod anonimno pisat user posted image sam kar se tiče paničarjenja se čist strinjam s tabo, rajš na hitro preletim kar me vzemirja in si ne vzamem k srcu, sej zato je forum: pa 100 ljudi 100 čudi - jst mam sebe še za najbolj čudno user posted image user posted image user posted image

drgač se pa zdej psihično pripravljam da grem ven (pošta, csd, ...) k je tako user posted image vreme

Neposredna povezava do sporočila: 3154
16.2.2010 7:41:19   
krtkova
Jutro!!

Srake jst vas mam vse ful rada!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne smete nikamor!!

Jst sm dons fullll slabo spala. Pri vsakem premiku me je ful zabolelo spodaj. Hvala bogu, da imam jutri zdravnika, da ga mal povprašam, če je to res normalno. Pa skoz sm pila ponoč, pa na wc hodila, pa vroče mi je bilo,....skratka user posted image user posted image !!

Upam, da bo današnji dan hitreje minil od včerajšnjega, k se mi je tko vlekel, da ni res. Edin mal me skrbi, ker mava danes z mojim doma zmenek - čiščenje stanovanja!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
16.2.2010 8:12:10   
Anonimen
Jutro bejbe!

krtkova me mamo tud tebe radeuser posted image
Jaz imam pa danes pregled in že prov čakam, ker me ful boli in ne vem od česa. A teb je bolečina popustila al te še boli? Ker men sploh ne popustiuser posted image
Aja kako to, da ti v H&M ni bilo nič všeč? Ponavad imajo kar luškane stvari.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3156
16.2.2010 8:17:13   
Anonimen
Sam tok vam danes jaz sporočam, da hvala, ker ste tako normalneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3157
16.2.2010 8:18:17   
petrca2507
Sem komaj prebrala vse. Odkar sem včeraj zapustila računalnik, ste 4 strani napisale user posted image .

No...jst sm danes dokončno obležala. Poleg bolečega grla, se mi je včeraj popoldan še nos zamašil user posted image . Ker sem ga imela že popoldan vrh glave, sem zvečer vzela mešanico fiziološke raztopine in otroških Operil kapljic. Tako je bila vsaj noč mirna user posted image .

Vidim, da že delate načrte za poleti. Jaz imam pa glih tko rok, da bomo letos verjetno morje izpustili. Vsaj v troje se mi zdi, da bo težko izvedljivo.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
16.2.2010 8:22:27   
MaliMišek
Dobro jutro bejbe!

Tudi jaz sem danes izredno slabo spala, hodila na WC in se zbujala zarad bolečin.....user posted image ...mislite da je krivo vreme user posted image , da smo tako "razštelane" user posted image

Krtkova če te bo popoldne še vedno bolelo, pa raje počivaj in počakaj s čiščenjem stanovanja. Jutri pa vprašaj na pregledu in boš vodela kaj ti bodo rekli.

Jaz sem bila na zadnjem pregledu pa ful kregana user posted image , ker sem se do zdaj zredila 7 kg in je moja ginekologinja "tulila" name, da to je pa preveč user posted image , meni se pa zdi da sem prou fletno okrogla user posted image . Ponovni pregled imam spet v torek in sploh ne upam nič več prašat, al pa pojamrat user posted image

Petrca2507 si že kaj ugotovila glede tablet za grlo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
16.2.2010 8:31:03   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Petrca2507 si že kaj ugotovila glede tablet za grlo?

Zdej sm kr na čajih, medu in limoni. V lekarni mi je rekla, da po potrebi lahko vzamem kak Strepsils (okus med in limona), ampak ne smem pretiravat.
Najbolj sem bila vesela Operil kapljic za otroke user posted image , ker mi fiziološka raztopina ni kaj dost pomagala. Al pa je nisem dost na pogosto vbrizgavala user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
16.2.2010 8:31:48   
Anonimen
petrca upam, da boš kmalu bolje. Zakaj ne boste mogli it nič na morje?

MaliMišek jaz pa to tok sovražim, da eni ginekologi al pa sestre kregajo user posted image zarad kg. Pač poješ tok kot rabiš. Ne sekiraj se.

Neposredna povezava do sporočila: 3161
16.2.2010 8:45:50   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Sam tok vam danes jaz sporočam, da hvala, ker ste tako normalneuser posted image

Jst tud tko menim!!!user posted image user posted image

maliMišek - na srečo bo vsa težja dela opravil moj dragi. Jaz bom brisala prah, posesala stanovanje, predvsem pa odstranila vse, kar se je nabralo na: mizi, kavču, klubski mizi, stolih v jedilnici, pralnem stroju (beri: cunje, listki, šara,...).user posted image user posted image

+7kg v kakšnem času? jaz sem 26. teden pa sem na +8,5kg (kar je po mojem kr mal velik).

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
16.2.2010 8:47:31   
MaliMišek
user posted image nax05 bravo za tvoj komentar.

Sem bila pa tako šokirana, da sem imela nos do tal še cel dan user posted image user posted image user posted image user posted image ....zdej se pa ne sekiram več in se veselo nažiram krofov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
16.2.2010 8:52:22   
Anonimen
krtkova samo če te bo še bolelo, potem raje počivaj veš.

kg- punce res ne se sekirat. jaz imam na srečo takega g k mi nič ne teži, ampak če bi mi samo 1x rekel kaj zarad kg bi mu nazaj povedala. Ker se mi zdi nelogočino, da bo ženska zdaj pazila na hrano.

Neposredna povezava do sporočila: 3164
16.2.2010 9:04:23   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

+7kg v kakšnem času? jaz sem 26. teden pa sem na +8,5kg (kar je po mojem kr mal velik).

Tudi jaz sem v 26.tednu....sej veš midve se bova srečali na vratih od porodnišnice in če bo šlo tako naprej se bova tam tud zagozdili, ko bova obe rinle notr z velikimi trebuhi in še večjimi ritmi user posted image user posted image user posted image user posted image , pa brez zamere user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
16.2.2010 9:18:43   
marjanaj
Tudi jaz sem v 26.tednu....sej veš midve se bova srečali na vratih od porodnišnice in če bo šlo tako naprej se bova tam tud zagozdili, ko bova obe rinle notr z velikimi trebuhi in še večjimi ritmi , pa brez zamere

ta je pa dobra user posted image  si vaju kar predstavljam user posted image

veste kaj babuške, ve ste najboljše punce na svetu user posted image in prav lušno se je z vami družit user posted image

petrca pozdravi se in pazi nase user posted image

krtkova prepovedujem ti pospravljanje user posted image ! Ne se mucit, raje počivaj. Al pa pridi k meni likat user posted image ! Sam pospravljat pa ne!

nax05 kaksna je ta torba ki jo dobis zraven Implasta? Je dobra? Velika? Z zepi? Daj jo slikaj in malo povedej ce bo dobra za previjalno torbo, al bom mogla kaksno drugo bolj primerno kupit? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3166
16.2.2010 9:22:39   
pupa*81
ja glede kil je meni tudi G skoz težila user posted image pol sm ji pa res enkrat rekla, da hujšala med nosečnostjo ne bom in da k sm lačna pač jem, no nažiranja s krofi ji lih nism omenjala user posted image pol smo ble pač zmenjene, od takrat mi ni nč rekla user posted image

tuki pa spet sneguje user posted image ah smo primorci ruknjeni na sneg user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
16.2.2010 9:33:55   
MaliMišek
user posted image sej jst ji tud ne bom omenila za krofe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kje si pa upam user posted image , hujšala al bla pa lačna pa tud ne bom.....mislm haloooooooooooooooo .... se bom že po porodu spopadla z odvečnimi kg user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:50:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:53:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3170
16.2.2010 10:06:35   
sasa1975
pozdravljene tudi iz moje strani...
res ste taprave tipkarice...

kako zdej zgleda za SREČANJE ta teden?(da kej ne izpustimuser posted image

ja dopusti in morje mi se letos odpravljamo  avgusta v dalmacijo do Sibenika smo bili ze lansko leto in smo ful zadovoljni z apartmajem je druzinska hiska in blizu obala 5 min. tko da se počutis kot doma

KRTKOVA ti pa le glej da danes ne bos hiske pometala ampak počivaj punca ne se hecat z busijem...

lepo vas je brati in me se ze veselim pomladi ko bomo vozičkale po Lj.

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 3171
16.2.2010 10:22:14   
živa
Hoj!

cojka, ne se sekirat user posted image , škodi fantičku user posted image .

Jaz bi hodila na kako telovadbo po porodu. Sem gledala Moj Fit, Fit Mami vadbo - a to pomeni, če se nas zmeni pet, plačamo manj in skupaj telovadimo? Jaz sem v prejšnjih dveh nosečnostih hodila na pilates in je bilo super, ampak po tretjem porodu ... hmmmmm ... bom najbrž morala izgubiti kako kilo več in kaj več narediti za puter, ki je bil nekoč mišica user posted image .

krtkova in nax05, vidve pa marš v posteljo ali vsaj počivat! Da se ne bosta preselili h konkurenci user posted image (= marčevkam)!

No, še vedno nisem nič naredila, razen če se zajtrk in spravljanje mojih dveh pikapolonic v vrtec šteje kot delo user posted image . Potem sem se nagarala user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
16.2.2010 11:00:20   
krtkova
jojoojojojoj, moje najdražje srake!!!!user posted image user posted image user posted image  res smo se našle ena super ekipa, in tko kot pravi Cojka, tudi meni ste ful polepšale tole obdobje slonovskega življenja (beri: trebuharjenja).user posted image user posted image

Telovadba po porodu; NUJNO!! Ampak še neki; meni vsi zelo hvalijo plavanje z otročki, a bi katera šla??? Jst bi ful šla, ker bi ful rada, da bo moj otrok pripravlje na življenje v Grčiji - ob morju!!user posted image user posted image  Sam resno, na Difu to organizirajo.

Obračanje v postelji: jaz se obračam zelo počasi, tako kot nas je naučila sestra v ZD Fužine. In to tkooo boli!!user posted image  Jst upam, da me bo moj razumel, da ne morem danes blazno veliko pospravljat. Sej ko se ulaufam, me ne boli tok zlo. Sam ko vstanem, ko se vsedem, obrnem,....pa prvih par minut ko hodim. Hitro ne morem hoditi.

Ker tale post že toook dolg pišem, se je zihr vmes že ful stvari zgodilo. Grem hitro pogledat.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
16.2.2010 11:02:33   
živa

meni vsi zelo hvalijo plavanje z otročki, a bi katera šla???

krtkova, midve z neko_nočjo sva se že zmenile, da greva user posted image . Te z veliiiiikim veseljem vzameva s sabo user posted image . Jaz sem hodila z obema in je bilo res super.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
16.2.2010 11:08:42   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: živa

meni vsi zelo hvalijo plavanje z otročki, a bi katera šla???

krtkova, midve z neko_nočjo sva se že zmenile, da greva user posted image . Te z veliiiiikim veseljem vzameva s sabo user posted image . Jaz sem hodila z obema in je bilo res super.

ja, svetovno!!user posted image  Kdaj pa imata plan že začeti? jst sem vendarle kar nekaj za vama.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......