DanijelaNeli
|
Glih govejo juhico sem šla dat kuhat... Sem pa dala samo puranje zrezke ven s skrinje,pa bom magari pol naredila v sirovi omaki še kaj zraven. Sej zdaj,odkar si kuham sama,mi je lepo kuhat,...Samo na primer kot je danes,ko bo prišla Neli ob 15.30 domov,moj po 16.uri...se mi zdi ne smiselno neki packat.Jaz že pojem neki sproti,... Če naredim neki kar lahko stoji je OK,ma zrezke in podobno pa je res brezveze kuhat in puščat pri strani. Bo treba pol nek plan naredit,ko bomo že pestvale....kako sfolgat dan,s kuhanjem,dojenčkom,vrtcom starejših itd. Zato,nam bodo izkušene mamice z večjo družino pomagale,ne Barmaz,Kolumbo,? Meni je že kolegica,ki ima dva otroka povela na kratko,...Da se je mogla sama sprijaznit,da ne bo kot je blo,ko je bil samo en otrok,da ne bo vse tip top pospravljeno in čisto,sproti peglano-to lahko poozabim itd.Skratka bajta je prikrajšana. Mateja...ja po tistih izcedkih,ko mi je dal tiste Dabroston...in urgentnem pregledu,sem mogla it na bolniško.Zdaj v torek imam pregled.In študiram,da bi ga prosila za 4-urno bolniško in ,da bi hodila delat za 4 ure. Nevem,...ker doma se mi bo sfuzlalo.Delam od 15 leta,zato me požira bit doma.Sej ne rečem,da mi ni pasalo bit doma,10 dni je vrh glave. Če bo vse s pikico OK,ni panike. Sej bi delala samo dopoldne.
|