Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 10:53:24
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Niwci sporoča: Včeraj ob 13.16 je na svet prijokala korenjakinja Neja, težka 4525 in velika 52 cm. Bravo Niwci za konkretno punčko z zelooooo lepim imenom . Joj, a še ena korenjakinja?!?! Iskrene čestitke Niwci tudi tebi in mali Neji za rojstvo!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 11:05:15
|
|
|
|
Jada82
|
Najprej za Jannuso in Zvesto!!! Da bo čim prej!!! Jaz sem tudi še 2v1, pa sem zdaj kar vesela, ker sem res totalno totalno bolna .... sicer sem ponoči še celo nekaj spala - zbudila sem se konkretno dvakrat in se obakrat mogla preoblečt, ker sem se tako potila. Ampak mogoče je fajn, gre prej ven. Sem ravno popila eno ogromno šalco kamiličnega čaja z limono in medom. Pomoje bom še kakšen lekadol za glavo ... pa čiham pa komaj gledam ... pa šele 2. dan prehlada je. Baje gre 3 dni gor, 3 dni dol. Bom glih na rok zdrava ... grem pa takrat rodit, ane? Danes sva z vabljena h tašči na kosilo, bo naredila, ker ima od mojega brat r.d. Ampak resno ne vem, ali bi sploh šla, ker ima brat 2 otroka (1 leto in 5 let) in jih res ne želim okužit ... čiham pa ves čas, pa z nosa teče .... tko da .... mi magar rajš moj pol kosilo prinese, pa ga bom pogrela. Al kaj Vsi plani šli po gobe ... Ja, drugače pa letos tale luna očitno res čisto nič ne deluje ... jaz sem noč z mlajem čist normalno preživela. V torek imam ctg, pa bomo videli. Samo upam, da bom že kolikor toliko zdrava. Najbolj me je strah, da bi mogla zdaj rodit, ker že tako komaj živim ... pa vprašanje, ali bi mi potem sploh dali ... da ga ne bi okužila .... Zimska , kje pa si ti kaj - že zdrava?!?! Mah, jaz grem kar na kavč ležat ... pa se tipkamo, ane?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 14:01:58
|
|
|
|
ČikaPika
|
Živijo. Midva sva se pa že vrnila iz izleta... sva bila na obali... joj tako lepo sončko... Malo sva se sprehajala in šla na eno kavico. Trebuh mi redno otrdeva in me tudi malo krči. Potem me je pa začelo kar konkretno bolet, zato sva šla raje domov, in me je že dvakrat spucalo... Trenutno me malo boli spodaj v trebuhu in tudi v križu - kaj mislite, so to popadki? Tako sem utrujena... ponoči sem slabo spala ker vem da je danes moj PDP in sem malo nervozna, pa še moj dragi je veselo smrčal... Bom poizkusila zdej malo zaspat... če me ne bo preveč bolelo v križu in trebuhu , do hrane mi pa tudi ni ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 14:08:13
|
|
|
|
ursulina
|
UH, ČIKAPIKA, ZNA BITI, DA SE DOGAJA... spremljaj, če bodo krči redni, potem pa hitro v P po ... čim hitrejšo akcijo ti želim, ba boš hitro lahko cartala
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 14:24:36
|
|
|
|
Jada82
|
ČikaPika, ja, mislim, da je to to ... tako da boš verjetno danes ali jutri na vrsti!!! Super! Kar pogumno, pa ne daj se bolečini, saj veš, končni rezultat tega je Bomo držali pesti! Evo, jaz sem spustila kosilo pri tašči, moj je šel, jaz pa doma .... uf, grozno se počutim, nič ni še bolje ... jem pa jabolka, hruške, med, pijem železo in C vitamin ... no, nekaj pa že mora pomagat ... še dons ponoči, da kolikor toliko dobro spim, pa da se še malo prepotim, pa bi moglo bit. Drugače pa pri nas ni sončka danes ... zjutraj je bil, zdaj pa nič... škoda. No ja, saj za na kavču ležat je vseeno. Grem nazaj v horizontalo
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 15:28:47
|
|
|
|
slomak
|
dan, da se še jaz malo oglasim ...pri nas tudi nobenega sončka, sem šla malo na sprehod s in sploh ni mraz..pospešujem reakcijo ... drugače je pa mene tudi včer v križu zagrabilo in na vsake tolk časa me krčki dajejo..kaj pa vem a se kej pripravlja..možno. jada da se čimprej pozdraviš čikapika srečno, če bo kaj v tej noči...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 15:33:01
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
ČikaPika! in - verjetno je to to... če pa ni, bo pa zelo kmalu . Jada! Tudi tebi , da boš čim prej zdrava in pripravljena na "mučenje". Kaj se pa z zvesto dogaja? Je že kaj novega? Zimska? Že kaj bolje?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 15:35:00
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak dan, da se še jaz malo oglasim ...pri nas tudi nobenega sončka, sem šla malo na sprehod s in sploh ni mraz..pospešujem reakcijo ... drugače je pa mene tudi včer v križu zagrabilo in na vsake tolk časa me krčki dajejo..kaj pa vem a se kej pripravlja..možno. jada da se čimprej pozdraviš čikapika srečno, če bo kaj v tej noči... Slomak! Pri meni isto - križ in krči ... ampak že par dni; ne vem, če bo kmalu kaj... Kje je pa mucica?!? Da ni tudi ona že v P?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 16:14:57
|
|
|
|
protina
|
ja vidim,da nas že vse nekaj ščoplje,ampak mene že kar 4 dni pa ne duha ne sluha o kaj konkretnem dogajanju. Me pa tud zgrabi ven čez križ in v grlu stiska,da me opozori na predihavanje. Si želim,da bi blo čimprej mimo pa nič . Smo se nasankali in šli malo na sprehod,zdaj pa še zlikam in to je za danes vse.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 16:16:37
|
|
|
|
protina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Jannusa je v porodni že od 2h. Držimo pesti da bo čimprej! dihamo s tabo.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 17:17:05
|
|
|
|
gapii27
|
ojlla čestitke vsem novopečenim mamicam moja porodna zgodba je na nosečke po IVF.... je preveč za pisat na treh straneg, kopirat mi pa hudiča ni htelo cawci
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2010 17:52:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 17:56:54
|
|
|
|
ČikaPika
|
Joj vse mi pošiljate , men se je pa krčenje vstavilo ... Protina, sem kot ti, k te špika že 4 dni ... a jz vseeno upam da bo prej... da ne govorim kako upa moj ... Zdej boste pa vsi razočarani k ne bo danes... No bo pa vsaj v kratkem ... Aja..., sej vem da je vse lepo in blaženo in cukrasto in da bom kmalu pestvala mojga , ma mene je vseeno malo strah... brrrrrr Danes greva zagotovo še na en sprehod - mogoče pa kej pospešiva Aja, pa vsem tistim ki ste zoblele ali pa čakate na porod s popadki - veliko
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 17:57:28
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Zimska , kje pa si ti kaj - že zdrava?!?! Katastrofa sem, ravno razmišljam če bi na Metelkovo poklicala... Če ne, grem jutri definitivno k svoji zdravnici, samo dela šele popoldan... Ojoj...
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 17:58:48
|
|
|
|
Aja1
|
ČikaPika - držim pesti, da sprehod pospeši vse skupaj.
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2010 18:01:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 18:37:47
|
|
|
|
Aja1
|
Jannusa je še kar v porodni, s popadki,odpira se pa ne. Držimo pesti, da bo čimprej držala v naročju.
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 18:38:17
|
|
|
|
Aja1
|
Zvesta pa še čaka, da se začne kaj dogajat.
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 18:48:48
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Jannusa je še kar v porodni, s popadki,odpira se pa ne. Držimo pesti, da bo čimprej držala v naročju. Držim pesti, da se bo čim prej začelo. Sam ga pa tile G tudi sračkajo s čakanjem
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 18:49:58
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Zimska , kje pa si ti kaj - že zdrava?!?! Katastrofa sem, ravno razmišljam če bi na Metelkovo poklicala... Če ne, grem jutri definitivno k svoji zdravnici, samo dela šele popoldan... Oh bogica Ti pošiljam čajčeka , da bo čim prej boljš. Te pa popolnoma razumem, ker mene se tudi nekaj loteva
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 18:53:24
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca Kje je pa mucica?!? Da ni tudi ona že v P? evo mene...brez skrbi jaz še nisem v P...ampak sva bla z mojim pri njemu doma celo popoldne, pa sva zdej prišla domov...me je še na sladico peljal k štormanu (za valentinovo)...sm pojedla tako kalorično bombo...no malo mi je moj pomagal ni šlo....se ša ni uresničila napoved da me bo za valentinovo peljal v P...sem še kar 2 v 1...nekaj me sicer vsake tolk špika pa krči, ampak nič konkretnega...po moje še nekaj časa nč ne bo... zdej sva mela pa photoshotting, hehe ste zadnjič nekaj pisale, da nimate slik z zdej k gre proti koncu nosečnosti, pa sm se jaz spomnila da jih tudi nimam...pa sva zdele nardila ene 2 glih tolk da je, pa še ene 2 z mojim trebuhom (pa se mi zdi da je kar ogromen, in sicer mam občutek da se je zdej v zadnjem tednu tako povečal)... nč zdej sm pa spet malinov čaj skuhala in spet čakam da se ohladi da ga spijem...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 18:53:57
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Jannusa je še kar v porodni, s popadki,odpira se pa ne. Držimo pesti, da bo čimprej držala v naročju. Držim pesti, da se bo čim prej začelo. Sam ga pa tile G tudi sračkajo s čakanjem se kar podpišem
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 18:54:30
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Zimska , kje pa si ti kaj - že zdrava?!?! Katastrofa sem, ravno razmišljam če bi na Metelkovo poklicala... Če ne, grem jutri definitivno k svoji zdravnici, samo dela šele popoldan... Oh bogica Ti pošiljam čajčeka , da bo čim prej boljš. Te pa popolnoma razumem, ker mene se tudi nekaj loteva tudi podpis
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 20:05:56
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Zimska , kje pa si ti kaj - že zdrava?!?! Katastrofa sem, ravno razmišljam če bi na Metelkovo poklicala... Če ne, grem jutri definitivno k svoji zdravnici, samo dela šele popoldan... Ojej, sem pa mislila, da si že bolje!!! Jest sem tud katastrofa Ampak mam upanje, da bo jutri bolje, drugače pa vsaj v torek ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 14.2.2010 20:07:46
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Metelkova danes ne dela, samo Klinični, tam se pa ne grem gužvat. Vzela lekadol, čakam na jutri... A maš kej vročine? Jaz zaenkrat ne ... zato še ne bom Lekadola. Samo če bo vročina, pa če res ne bo nič bolje ... itak mam v torek G, pa bom kar tam malo vprašala ... Oh ja .... mah, tudi to mine, ane?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?