|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke XI. del
15.2.2010 8:14:31   
vitabella
bravo marta za varstvo!!!! lepa služba!

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
15.2.2010 8:15:07   
vitabella
pa sem spet sama ....

Neposredna povezava do sporočila: 4302
15.2.2010 8:44:58   
rina22
jutrouser posted image

tudi jaz se sprašujem, zakaj več ne čvekate? je kaj narobe?? matcar, ly, tasa,...... ??

nebouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4303
15.2.2010 8:54:37   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

pa sem spet sama ....

jaz sem tu..

kak je Lara? Timeja je spet jokica user posted image Je komaj zaspala..

Neposredna povezava do sporočila: 4304
15.2.2010 9:12:09   
rina22
nobene nikjeruser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
15.2.2010 9:43:27   
vitabella
tu sem tu ... sem mogla drva nanosit, da nas ne bo zeblo ... radosti kurjenja user posted image se pa tolažim da je dobro za mojo prečudovito postavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
15.2.2010 9:44:31   
rina22

tu sem tu ... sem mogla drva nanosit, da nas ne bo zeblo ... radosti kurjenja user posted image se pa tolažim da je dobro za mojo prečudovito postavo user posted image user posted image user posted image

pridna user posted image user posted image jaz pa sem se prisilila v delanje seminarskeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4307
15.2.2010 9:49:21   
vitabella
ojej, pa ne spet bit pridna ... NEHAJ NEHAJ NEHAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
15.2.2010 9:52:57   
rina22

ojej, pa ne spet bit pridna ... NEHAJ NEHAJ NEHAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če pa moramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moram jo oddat 25.user posted image Jaz pa še nič narejenouser posted image S tem, da v sredo gremo domov, čet in pet pospravljamo stanovanje, soboto selimo (hladilnik, pralni in vse ostalo,....polagamo ploščice v kuhni - ok, to delajo drugi, ampak vseeno..), v nedeljo do konca prebelimo, ( s tem, da upamo, da bomo res že meli kuhno....) Pol pa jaz tak že moram it na fax.. Aja, pa moj še ma en zagovor v pon, tak da so pestri dnevi pred namiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4309
15.2.2010 10:04:39   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Če pa moramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moram jo oddat 25.user posted image Jaz pa še nič narejenouser posted image S tem, da v sredo gremo domov, čet in pet pospravljamo stanovanje, soboto selimo (hladilnik, pralni in vse ostalo,....polagamo ploščice v kuhni - ok, to delajo drugi, ampak vseeno..), v nedeljo do konca prebelimo, ( s tem, da upamo, da bomo res že meli kuhno....) Pol pa jaz tak že moram it na fax.. Aja, pa moj še ma en zagovor v pon, tak da so pestri dnevi pred namiuser posted image

ojej vsaka vama čast ... greste v najmeniško???

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
15.2.2010 10:08:19   
rina22
Ja, najemniško je, samo sva ga sama opremila, pa prebarvalauser posted image Razen kuhno bo kupo lastnik (elemente + štedilnik + napo)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4311
15.2.2010 10:11:41   
rina22
Tak, grem počasi Timejo nahranit user posted image Pridem pozneje še kaj nazajuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
15.2.2010 10:12:40   
vitabella
ok ... dober tek, pol mi pa povej kaj je dobla, da bom šla tut jaz kuhat, sem brez idej danes ...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
15.2.2010 10:58:16   
rina22
hvalauser posted image

jedla je krompir, korenček in brokoli

Neposredna povezava do sporočila: 4314
15.2.2010 11:06:36   
vitabella
jaz sem ji glih dala 1/4 japke v roke, zdaj pa liže pa cuzi ... v glavnem se pa igra z njo user posted image saj počasi je zmanjkuje, japke namreč, ampak mala je taka zraven, da jo bom mogla pol celo spreoblečt user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
15.2.2010 11:11:37   
arabela*
Dobro jutrouser posted image

Spala nisem skoraj nič.....M je biksala in popila 4 male flaške mleka...3krat je prilezla k meni,potem še A matralo ponoči......zdaj sem kot zombi...user posted image

Zdaj se porihtamo in šibamo v trgovino....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4316
15.2.2010 11:12:33   
arabela*
Kuhala ne vem kaj bom...najverjetneje kar krompirjev golaž na brzino,kaj več tak ne bom sposobna.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
15.2.2010 11:19:48   
rina22

jaz sem ji glih dala 1/4 japke v roke, zdaj pa liže pa cuzi ... v glavnem se pa igra z njo user posted image saj počasi je zmanjkuje, japke namreč, ampak mala je taka zraven, da jo bom mogla pol celo spreoblečt user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz ji pa še jabolke nisem tak dala, da bi jo cuzala. Rada pa ma kruh in banano na tak načinuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4318
15.2.2010 11:20:22   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Spala nisem skoraj nič.....M je biksala in popila 4 male flaške mleka...3krat je prilezla k meni,potem še A matralo ponoči......zdaj sem kot zombi...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
15.2.2010 11:49:43   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

user posted image user posted image user posted image

se pridružujem!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
15.2.2010 11:50:35   
vitabella
mene pa je strah, da bi banano "odgriznila" pa da bi se ji kje potem zataknilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4321
15.2.2010 11:50:44   
nebo

Dobro jutrouser posted image

Zdaj se porihtamo in šibamo v trgovino....user posted image

Ljubica moja draga, mislim, da si bova medve lahko začele ponoči telefonirat in se pogovarjat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
15.2.2010 11:53:40   
nebo
RINA, VITABELA vajini dve user posted image sta mlajši kot moj, ampak jaz mu še nisem dala kruha in niti jabolke za cuzat...se davi že če mu banane ne pretlačim dobro...po moje bi si celo jabolko v usta dal...

Ej pa kako vedve to s kruhom pri 6 mesecih, kar žemljo ali kaj??? Kakšno??

Moj bo danes jedel piščančjo juhico in korenček, zmiksano na drobno, da se ne bi kje zadavil...

Se pa vidi, da ponoči nori, saj frajej spi že od 9,15...mami pa se uči ANG...how do you do??user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
15.2.2010 11:59:07   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

RINA, VITABELA vajini dve user posted image sta mlajši kot moj, ampak jaz mu še nisem dala kruha in niti jabolke za cuzat...se davi že če mu banane ne pretlačim dobro...po moje bi si celo jabolko v usta dal...

Ej pa kako vedve to s kruhom pri 6 mesecih, kar žemljo ali kaj??? Kakšno??

Pred parimi dnevi sva mi2 jedla, T pa je spala. Ko se je zbudla, jo je U prinesel v kuhno k nama, pa je mel na mizi zraven krožnika malo skorjice od kruha, pa ga je pograbla, pa začela cuzat, pa sva ji pustla. Včasih ji dam malo skorjice ali od kruha ali pa od žemljice.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
15.2.2010 12:02:12   
rina22

mene pa je strah, da bi banano "odgriznila" pa da bi se ji kje potem zataknilo user posted image

Mene je tudi blo strah, samo jo kar lepo je. Na trenutke bi si najraje celo not porinla, samo ji pol nazaj držimuser posted image Imam pa srečo, da če odgrizne večji del, ga takoj spuszi ven. če pa ji kaj zaleti, npr. kruh, banana ali keks, pa se ne ustraši, ampak se skašlja, pljune ven in se še nekaj časa dela nora in kašlja na prazno in se smeji, pol pa hoče dalje jest.
seveda jo imam vedno, ko je pod strogim nadzorom, da ne bo pomote...

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Plenička
Ines_L

Kdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?

pred 1. letom (13%)

med 12. in 18, mesecem (21%)

po 18 mesecu (66%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!