|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke XI. del
14.2.2010 11:16:47   
rina22
Aja, sem vidla, da sta se, mislim, da ly in saraya menle za enega, da je najel stanovanje na Pobrežju nas Sparom. Jaz pa mislim, da ni tak velka najemnina, če je čist novo pa na novo opremljeno. Glede na to, da pa ni v centru, pa je tudi ena prednost. Trgovine pa ni da ni okrog. So vse.

Mi se tudi selimo v 2,5 sobno stanovanje, čist novo, pa smo ga sami opremili, pa mamo isto najemnino.

No, tak pač jaz mislim - pa brez zamereuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
14.2.2010 11:17:45   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Rina ok sem, hvala. Danes me samo malo želodec boli.

Kaj boš pa kuhala?

Kuhala bom piščanje rezance s čipsom v sirovi omaki in solatouser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
14.2.2010 11:18:14   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

saraya, če je kaj takega v zvezi s slo, ti rade volje pomagam. Na ZS ti bom poslala mail in telefonsko, če boš kaj rabila. user posted image

user posted image user posted image THNX

Malenkost, rada pomagam, če mam le časuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
14.2.2010 11:21:14   
arabela*

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
14.2.2010 11:22:04   
rina22

Krompir narežeš na take lističe, kot je čips, samo da malo debelejše in jih csvreš kot pomfriuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
14.2.2010 11:24:34   
arabela*

Aja, sem vidla, da sta se, mislim, da ly in saraya menle za enega, da je najel stanovanje na Pobrežju nas Sparom. Jaz pa mislim, da ni tak velka najemnina, če je čist novo pa na novo opremljeno. Glede na to, da pa ni v centru, pa je tudi ena prednost. Trgovine pa ni da ni okrog. So vse.

Mi se tudi selimo v 2,5 sobno stanovanje, čist novo, pa smo ga sami opremili, pa mamo isto najemnino.

glede na to....da ni v centru mesta je malo drago...napram ostalim...glede na to da pa je čist novo in opremljeno,pa ni dostiuser posted image

En drug kolega pa je pred časom živel na Borštnikovi v 2,5 sobnem,plačeval 300.....tud novejše....sedaj pa se je v Kamnico preselil k znanki,ki oddaja tam..,pa ima 200 eur...,pa še večje je....Je pa res...da se mora vozit tam...peški ne mora v meto..to pa je tud en strošek večuser posted image

Rina21...vi boste av Brezju si rekla,,,v hiši ali bloku?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
14.2.2010 11:24:54   
arabela*

Krompir narežeš na take lističe, kot je čips, samo da malo debelejše in jih csvreš kot pomfriuser posted image

aha..kapitouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
14.2.2010 11:25:57   
marta82

Kaj boš pa kuhala?

Kalorično ampak zelo njami.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
14.2.2010 11:27:33   
rina22

glede na to....da ni v centru mesta je malo drago...napram ostalim...glede na to da pa je čist novo in opremljeno,pa ni dostiuser posted image

En drug kolega pa je pred časom živel na Borštnikovi v 2,5 sobnem,plačeval 300.....tud novejše....sedaj pa se je v Kamnico preselil k znanki,ki oddaja tam..,pa ima 200 eur...,pa še večje je....Je pa res...da se mora vozit tam...peški ne mora v meto..to pa je tud en strošek večuser posted image

Rina21...vi boste av Brezju si rekla,,,v hiši ali bloku?

Ja, to je res, da peš ne moreš v mesto.. Jaz sem se nekak prepričala, da bom kolesarila na faxuser posted image Pa ne zato, ker ne bi mela avta, ampak za kondicijo in postavo malo ;) Mava avto, pa še avtobusna je čist blizu.

Ja, mi se selimo v Brezje, je pa čist nova večstanovanjska hiša. Imamo pa čisto svoj vhod (ni tak kot v bloku). Je pa not 6 stanovanj s tem, da je naše največjeuser posted image

Čeprav ni v centru, se nama zelo dopade, pa še lokacija je tak, da si takoj na avtocesti, to pa nam ogromno pomeni.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
14.2.2010 11:27:55   
rina22

Kaj boš pa kuhala?

Kalorično ampak zelo njami.user posted image

Se strinjamuser posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
14.2.2010 11:28:21   
marta82
Če bo katera izvedela, da se oddaja kakšna hiša ali del hiše (ali pa stanovanje z atrijem) v Mb ali okolici, naj mi prosim pove. Še vedno razmišljam o varstvu otrok...user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
14.2.2010 11:29:36   
arabela*

Če bo katera izvedela, da se oddaja kakšna hiša ali del hiše (ali pa stanovanje z atrijem) v Mb ali okolici, naj mi prosim pove. Še vedno razmišljam o varstvu otrok...user posted image

ti javim,če izvemuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
14.2.2010 11:30:12   
rina22

Nameravaš ti varovati otroke? Kot zaseben vrtec? Če bom kje kaj zasledila, javim :)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
14.2.2010 11:34:23   
marta82

Nameravaš ti varovati otroke? Kot zaseben vrtec? Če bom kje kaj zasledila, javim :)

Ja s prijateljico se dogovarjava in premlevava, kako bi šlo skozi.

BE NICE!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
14.2.2010 11:34:53   
rina22

Ja s prijateljico se dogovarjava in premlevava, kako bi šlo skozi.

Super ideja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
14.2.2010 11:51:56   
arabela*
Sem kar starega po hamburgerje poslala...upam,da je kje odprtouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
14.2.2010 12:05:25   
arabela*
Grem zdaj pospravljatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
14.2.2010 20:32:32   
marta82
Čer. Še nobene??user posted image

BE NICE!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
14.2.2010 20:57:38   
arabela*

Čer. Še nobene??user posted image

gledam en lep film na po tvuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
14.2.2010 22:15:57   
marta82
Zadnje čase je pa res mrtvilo tu. Kaj je narobe punce, da se nekatere ne klepetajo več?user posted image

Lahko noč.

BE NICE!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
14.2.2010 22:50:03   
arabela*

Zadnje čase je pa res mrtvilo tu. Kaj je narobe punce, da se nekatere ne klepetajo več?user posted image

Lahko noč.

po mojem danes praznujejo vse valentinovo z svojimi dragimiuser posted image

matcar..se ne more javljat,ker nima trenutno interneta...

Ly ne vem kje hodi,pa tasa tudi ne.....user posted image

jaz pa lenarim na sedežni..pa gledam spet en lep filmuser posted image ...dragi pa slika na karoserijo.........user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
15.2.2010 7:17:57   
vitabella
dobro jutro! user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
15.2.2010 7:52:47   
nebo
UFFFFF jutro, kako to zgleda naspana noč...ej pa jaz ja ponoči še kuj dojim na 4 ure, halo....smo ja stari že 6,5 meseca..zvečer mu dam flaško, ampak se tam ob 12h začne prebujat, aja pa do 12h mu že kakšnih 2 krat popravim dudo, potem pa jupi, saj ne da bi se pogovarjal ali kaj, zbudi se, joška ali duda malo potegne ali pa tudi dosti, danes je recimo pil kuj iz obeh in zaspi...pa čez 2 uri spet..ne vem več kaj naj, a mu naj tudi ponoči naredim flaško, Pa pomoje se je fantek že navadil, da ga lepo ven vzamem in pocartam...user posted image

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
15.2.2010 7:53:29   
nebo
Aja mimogrede, kaj je te s tem RR-jem, da se več nič ne oglašate???user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
15.2.2010 8:09:32   
vitabella
ojej nebo, boga si, mi že spet spimo celo noč, je matranje po cepljenju že ponehalo .... hm po mojem se je fantek res navadil ... no mi dudo uporabljamo izjemno malo, ker sem pred meseci morala samo zaradi tega vstajat, da sem miški mali v njeno sobico hodla dudo popravljat user posted image pa sem rekla dost! zdaj pa lepo spi ponoči brez ... ti si še pridna s hujšanjem pa to?

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kdaj v šolo?
Estrella*

Otrok je rojen decembra meseca. V šola bi ga vpisal;

z otroci njegovega letnika (58%)

leto kasneje (42%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!