mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Mausikaa, dej še kej krofov na naš konc pošl, ker se neki slabo počutm in nimam nobene volje pečt krofe. hmm, draga moja, te moram razočarat - sta ostala samo še dva, tko da ne bo nič z pošiljko...če se mi bo dalo jih bom ju3 ponovno delala in jih v torek prinesem v službo - aja, tudi tam jih ne boš dobila, ker te ne bo... meni se že pozna, da sem od od srede naprej na dopustu, sem fasala vročino in tki glavobol, da bi sama sebi glavo odšrafala, pa zeblo me je tko, kot da bi bila na Aljaski...Kristus, vedno ista pesem...še dobro, da sem včeraj osrečila tamalo in smo šli sankat/bordat, no zaključilo se je tko, da mi je smrklja zasegla bord, jaz sem pa lahko sedela na sankah in opazovala kako ji gre fajn...se vidi da je povsem brez strahu pred padci... Lanči kaj praviš da bo žurka? fajn, fajn, lepo vas bo vse skupaj spet videti! Ampak Lizika naj pa vseeno še malček počaka v "hotelu mama" Mikla fajn, še mal pa bodo pingoti pri tebi, še malo, čisto malo Greti ti navijaj za nas, mi bomo pa zate ok?! Mišumašu ja madoniš, boš pa preguncala pingote...pazi se punca in počivaj Fidika še malo pa greš k atu kajne? iii, še malo pa bo...mogoče bova pa obe zvedeli kaj pametnega? no, upanje umre zadnje! Krucek a ju3 je pa prvi delovni dan? uživaj tko, lepo se Valentičkajte vsi skupaj, jaz grem nazaj pod dekco, vse ki sem vas sfalila mam vas rada