|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
12.2.2010 11:34:32   
Zvezdici
Ja že komaj čakam!user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
12.2.2010 11:57:57   
emibu
zinchy-čestitkee za zarokouser posted image user posted image user posted image user posted image jst bi tut ne usi se boste neki poročiluser posted image user posted image user posted image a bom sam jst na koruzi da me bo žullo v rit?user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
12.2.2010 12:27:12   
Zvezdici
emibu - ne boš edina.. bova vsaj dve taki user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
12.2.2010 12:47:45   
sa5i
Jaz sem tudi še na koruzi user posted image heh sicer pa lepo in vse čestitke tem, ki se boste v bližnji prihodnosti poročile.

pupe mam novičko, no morfologija je za mano je vse ok, presejalni test tudi negativen tako, da je kar .... user posted image pa spol sem izvedela user posted image punčko bomo meli user posted image in danes si nisem mogla pomagati in sem kupila kompletek za iz porodnišnice, copatki mi še manjkajo ostalo pa je. sem bila kar prezgodnja kaj?? heh no uživajte se grem učit, pa nekaj me grlo mučuser posted image i, pa nos me jezi oči mam čisto vneteuser posted image nevem kaj me je dobilo. papauser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
12.2.2010 12:53:30   
Zvezdici
sa5i - čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image , ter da je vse ok.
Saj če ti na morfologiji pove spol, se mi zdi da je kar zanesljivo. Je pa še vedno tista majhna možnost, da ni user posted image . Jaz sem pri sebi že po občutku vedela, tako da če tebi tudi občutek pravi tako, bo že držalo user posted image .
Dobro se uči!

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
12.2.2010 14:24:15   
sa5i
hvala user posted image ja saj sem imela tak občutek že od zmeraj, da bom imela punčko nevem zakaj. če pa bo naši punčki sedaj naknadno lulček zrasel pa pač bo user posted image če je fantek ti bolj zanesljivo povejo, ker pač vidi se lepo, če kaj štrli za punčko pa je bolj tako ampak naša je mela nogice lepo narazen in ni bilo sledu o lulčku user posted image tako, da mislim, da bo kar držalo. ti imaš tudi pupiko napovedano ne? lep dan naprejuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
12.2.2010 16:06:13   
emibu
mene neki zanima kok mate prpraulene cifre za bebike?? 50/56/62..???

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
12.2.2010 16:14:12   
egleria
Patrik je bil težek ob odpustu iz P 3300g pa mu je bla 56 vredu. če bi bla 50 bi samo tist dan spravila to na njega pol pa nič več.. zdej ko je star pa en mesec pa bomo kmalu mogli prešaltat na 62.. tak da če že hočete kupit št. 50 dejte sam en kompletek pol bote pa vidle.. ker več kot en teden ga ne bote rableuser posted image
je pa tud odvisno od znamke oblačil.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
12.2.2010 16:26:18   
emibu
hvala za nasvet egleria,ker jst opažam da te cotke k sm jih dobila so velikost 62..čist neki malga par kosov sam je 56 oz 50..

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
12.2.2010 18:44:28   
sa5i
hejla!

jaz sem kupila 56 številko ker 50 je kar malo. eni kar takoj kupujejo 62. kakor kdo obstaja tudi46 ampak to je za nedonošenčke. po mojem je 56 kar ok cifra za prvi kompletek potem pa malo večje pač. user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
12.2.2010 19:10:07   
Zvezdici
sa5i - imam tudi punčko. In sicer 3x napovedano, hehe.

emibu - za iz P bo pomoje 56 tudi ok. 50, pa rajpi ne kupuj, ker je res brez veze in prehitro prerase. To je res za une male male, nedonošenčke bolj praktično.
Pa tudi s 56 rajši ne pretiravaj. Bo kaj hitro premajhno, hehe.

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
12.2.2010 19:22:58   
Aninchy
Pozdravljene vse user posted image !

Sem ravno zasledila tale vaš forum Kljub mladosti bomo mamice in me zanima koliko ste stare user posted image . Jaz sem stara 20 let (marca bom 21) in v začetku junija pričakujem svojega prvega user posted image , natančneje user posted image (menda). S fantom sva skupaj že dobrih pet let in sva nosečnost načrtovala user posted image .

Lp, Nina

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
12.2.2010 21:10:25   
Zvezdici
aninchy - dobrodošla in čestitke! user posted image
Jaz sem 21.
Saj nekje nazaj bi moral biti seznamček.. smo ga malo zanemarile user posted image .

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
12.2.2010 21:57:21   
witch
hej hoj punce user posted image
prvo hvala za čestitke za izpit user posted image je res fajn občutek ko je spet en manj. Hja k vašim temam težko kaj napišem... + še ni.. tak da oblačilc še ne kupujemo user posted image sva pa zdaj v fazi rednega user posted image user posted image user posted image In močno upava, da marca zagledava + user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
12.2.2010 22:34:04   
innes4
Po doooolgem času se vam spet mal javlam user posted image , če se me sploh še spomnite user posted image user posted image Sej berem vas redno, ampak k pisanju se pa kr težko spravm, se bom poboljšala user posted image

Aninchy....ko sem prebrala tvoj post, je blo skor tko kot bi pisala jest user posted image Js sm bla glih en mesec nazaj 21 stara, začetek junija pričakujem svojga prvega user posted image , ki je tut user posted image (že dvakrat potrjenouser posted image ). Z mojim user posted image sva skupaj že dobrih pet let (no maja bova 6user posted image ) in sva pikca načrtovala user posted image user posted image user posted image mi je res ful zanimivo, kako sva si podobne, hehe user posted image   Kdaj junija pa imaš rok? Sej najbrž si tut na forumu Junijčice 2010? Js sm, ampak tut tko kt kle, bolj berem kot pišem user posted image

witch...evo user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju, da marca zagledata +.
Jest res vsem, ki delate na + želim, da ga čim hitrej tut zagledate...vem kako je, če si nekaj močno želiš. Ampak treba je samo verjet in bo sreča prišla za vseuser posted image

emibu in Zvezdici... tut midva z mojim sva in bova kar ostala koruznika user posted image imava sicer isti priimek že dve leti (sem si ga dala spremenit), prstan tut že nosiva dolgo časa, tko da nama sam papir fali, k ga pa lohk tut sama napiševa, pa podpiševa user posted image user posted image midva sva tko čist zadovoljna user posted image

zinchy... čestitke za zarokouser posted image user posted image more bit najbrž čarobno, če si to želiš, an. Pa še vajin user posted image bo poroko spremljal iz trebuščka, an user posted image

no mal sem pokomentirala, pa se bom potrudila se vsaj enkrat na teden javt user posted image user posted image
aja, drugače sem pa dons dopolnila 24 tednovuser posted image user posted image user posted image in za nagrado sem na bušiju vidla, ko me je moj pikec brcnu, sem res prov komej čakala, da bojo brce tut vidne in ne sam občutneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
12.2.2010 22:35:51   
Tincy90
Dobrodošle vse nove.user posted image

Da najprej povem, da je z našo pikapoko vse ok, kljub njenemu joku, ki naj bi biu zto kr gospodični u tistem času kej ne paše in je sitna sama sebi al pa kr hoče kej dosežt s tem histeričnem jokom.user posted image Danes se mi zdi d je že bolš, očitno je mela prejšnje dni neke muhe pa je jokala. Tečkica mala.user posted image Danes mi je med slikanjem take face delala d je kr hudo no, sva se z mojim tko smejala.user posted image user posted image Kok so luškani teli naši palčki, res, tko da za vse, ki se trudite zanosit držim pestike in pošiljam user posted image in user posted image , da vam čim prej uspe!user posted image
Kar se tiče body-jev in majčk, so moji že prav stvari, ki naj bi ble za tretji mesec, tak debelušček je.user posted image Js sm mela sm dva body-ja (enga sm si kupila zto k mi je biu napis kul - moja mami je zakon - pa večje cifre niso mel user posted image ), no druzga smo pa kupil in ga je res zlo malkrat oblekla, ga je tkoj prerasla doma k smo pršle iz bolnice. Js tud priporočam d kupujete od 56 naprej.user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
12.2.2010 23:03:33   
Aninchy
Helou!

innes4 - hahaha ne morem verjet, da imava toliko podobnosti. Sicer imava z mojim user posted image obletnico oktobra in nama je magični + prišel ravno kot darilo user posted image za 5. obletnico. Rok imam 4. junija in sem pri Junijčicah, ja user posted image .
Všeč mi je tvoja ideja o "neporoki", midva sva tudi koruznika in bova to (verjetno) še tudi ostala nekaj časauser posted image . Najpomembneje je, da se imava rada, tisti pildek mi res nič ne koristi user posted image !

witch - držim pesti, da vama uspe! user posted image

Lahko noč vsem in čim manj vstajanja ponoči! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
12.2.2010 23:05:03   
Aninchy
Pa Tincy90 - me veseli, da je s tvojo pikico vse v redu! user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
12.2.2010 23:45:23   
innes4
Aninchy...hehe jest mam tut rok 4.junija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
13.2.2010 10:16:03   
Zvezdici
tincy - super, samo da je vse ok s tvojo pikico user posted image . Malo pa mora uveljavljati svojo voljo user posted image .

witch - pestke so še vedno stisnjene zate! user posted image

innes4 - dobrodošla še ti tukaj! user posted image user posted image
Vedno več nas je, hehe.
A nobena ni iz ljubljane ane user posted image .
Ne bo nič s kavico?

aninchy - to pa je res bilo lepo darilo user posted image .

Pa lep dan punce!

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
13.2.2010 16:41:03   
emibu
hej hoj

cotke-no dans sm se odpravla v kik in nabaula dost robe pa še pocen pršla skos use skupi sem zdej oprala (nemorte vrjet sam se mi zdi da sem pretiravalauser posted image )jutr pa zlikamo oz. ko se posuši.

aninchy-mislim da jih je večina okoli 20 let jst mal izstopam tukileuser posted image

koruznik-zaenkrat pri mojih letih bognedaj porokeuser posted image user posted image user posted image sj sm komi od birme pršla nouser posted image user posted image user posted image Drugač pa enkrat bi blo pa lepo tut to dat čezuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
13.2.2010 20:02:33   
egleria
midva še tud nisva poročena.. pa verjetno bova še kr neki časa na koruzi..

dobrodošle nove punceuser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
13.2.2010 23:29:09   
Tincy90
Hehe, mene tud koruza u rit žul.user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
14.2.2010 8:16:59   
sa5i
jutro pupe!
Moj se je pa šel smučat, jaz pa sem doma..... user posted image user posted image user posted image saj bi lahko šla s sabo ampak res si ne upam glih smučati v takem stanju, da bi ogrozila našo malo. user posted image nevem zakaj sem kljub temu žalostna, verjetno, ker bi tudi smučala.
Dobrodošla nova user posted image jaz sem tudi pod junijem, malo sicer za vama 22.6.

držim pesti za tiste, ki še čakate na user posted image user posted image , naj vam res čim prej uspe.

lep dan user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
14.2.2010 9:34:32   
zinchy
punce dobro jutro :)

user posted image ŽELIM VAM LEPO IN VESELO VALENTINOVO!!!user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?