Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 11:34:32
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ja že komaj čakam!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 11:57:57
|
|
|
|
emibu
|
zinchy-čestitkee za zaroko jst bi tut ne usi se boste neki poročil a bom sam jst na koruzi da me bo žullo v rit?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 12:27:12
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - ne boš edina.. bova vsaj dve taki
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 12:47:45
|
|
|
|
sa5i
|
Jaz sem tudi še na koruzi heh sicer pa lepo in vse čestitke tem, ki se boste v bližnji prihodnosti poročile. pupe mam novičko, no morfologija je za mano je vse ok, presejalni test tudi negativen tako, da je kar .... pa spol sem izvedela punčko bomo meli in danes si nisem mogla pomagati in sem kupila kompletek za iz porodnišnice, copatki mi še manjkajo ostalo pa je. sem bila kar prezgodnja kaj?? heh no uživajte se grem učit, pa nekaj me grlo muč i, pa nos me jezi oči mam čisto vnete nevem kaj me je dobilo. papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 12:53:30
|
|
|
|
Zvezdici
|
sa5i - čestitke za , ter da je vse ok. Saj če ti na morfologiji pove spol, se mi zdi da je kar zanesljivo. Je pa še vedno tista majhna možnost, da ni . Jaz sem pri sebi že po občutku vedela, tako da če tebi tudi občutek pravi tako, bo že držalo . Dobro se uči!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 14:24:15
|
|
|
|
sa5i
|
hvala ja saj sem imela tak občutek že od zmeraj, da bom imela punčko nevem zakaj. če pa bo naši punčki sedaj naknadno lulček zrasel pa pač bo če je fantek ti bolj zanesljivo povejo, ker pač vidi se lepo, če kaj štrli za punčko pa je bolj tako ampak naša je mela nogice lepo narazen in ni bilo sledu o lulčku tako, da mislim, da bo kar držalo. ti imaš tudi pupiko napovedano ne? lep dan naprej
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 16:06:13
|
|
|
|
emibu
|
mene neki zanima kok mate prpraulene cifre za bebike?? 50/56/62..???
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 16:14:12
|
|
|
|
egleria
|
Patrik je bil težek ob odpustu iz P 3300g pa mu je bla 56 vredu. če bi bla 50 bi samo tist dan spravila to na njega pol pa nič več.. zdej ko je star pa en mesec pa bomo kmalu mogli prešaltat na 62.. tak da če že hočete kupit št. 50 dejte sam en kompletek pol bote pa vidle.. ker več kot en teden ga ne bote rable je pa tud odvisno od znamke oblačil.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 16:26:18
|
|
|
|
emibu
|
hvala za nasvet egleria,ker jst opažam da te cotke k sm jih dobila so velikost 62..čist neki malga par kosov sam je 56 oz 50..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 18:44:28
|
|
|
|
sa5i
|
hejla! jaz sem kupila 56 številko ker 50 je kar malo. eni kar takoj kupujejo 62. kakor kdo obstaja tudi46 ampak to je za nedonošenčke. po mojem je 56 kar ok cifra za prvi kompletek potem pa malo večje pač.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 19:10:07
|
|
|
|
Zvezdici
|
sa5i - imam tudi punčko. In sicer 3x napovedano, hehe. emibu - za iz P bo pomoje 56 tudi ok. 50, pa rajpi ne kupuj, ker je res brez veze in prehitro prerase. To je res za une male male, nedonošenčke bolj praktično. Pa tudi s 56 rajši ne pretiravaj. Bo kaj hitro premajhno, hehe.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 19:22:58
|
|
|
|
Aninchy
|
Pozdravljene vse ! Sem ravno zasledila tale vaš forum Kljub mladosti bomo mamice in me zanima koliko ste stare . Jaz sem stara 20 let (marca bom 21) in v začetku junija pričakujem svojega prvega , natančneje (menda). S fantom sva skupaj že dobrih pet let in sva nosečnost načrtovala . Lp, Nina
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 21:10:25
|
|
|
|
Zvezdici
|
aninchy - dobrodošla in čestitke! Jaz sem 21. Saj nekje nazaj bi moral biti seznamček.. smo ga malo zanemarile .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 21:57:21
|
|
|
|
witch
|
hej hoj punce prvo hvala za čestitke za izpit je res fajn občutek ko je spet en manj. Hja k vašim temam težko kaj napišem... + še ni.. tak da oblačilc še ne kupujemo sva pa zdaj v fazi rednega In močno upava, da marca zagledava +
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 22:34:04
|
|
|
|
innes4
|
Po doooolgem času se vam spet mal javlam , če se me sploh še spomnite Sej berem vas redno, ampak k pisanju se pa kr težko spravm, se bom poboljšala Aninchy....ko sem prebrala tvoj post, je blo skor tko kot bi pisala jest Js sm bla glih en mesec nazaj 21 stara, začetek junija pričakujem svojga prvega , ki je tut (že dvakrat potrjeno ). Z mojim sva skupaj že dobrih pet let (no maja bova 6 ) in sva pikca načrtovala mi je res ful zanimivo, kako sva si podobne, hehe Kdaj junija pa imaš rok? Sej najbrž si tut na forumu Junijčice 2010? Js sm, ampak tut tko kt kle, bolj berem kot pišem witch...evo za vaju, da marca zagledata +. Jest res vsem, ki delate na + želim, da ga čim hitrej tut zagledate...vem kako je, če si nekaj močno želiš. Ampak treba je samo verjet in bo sreča prišla za vse emibu in Zvezdici... tut midva z mojim sva in bova kar ostala koruznika imava sicer isti priimek že dve leti (sem si ga dala spremenit), prstan tut že nosiva dolgo časa, tko da nama sam papir fali, k ga pa lohk tut sama napiševa, pa podpiševa midva sva tko čist zadovoljna zinchy... čestitke za zaroko more bit najbrž čarobno, če si to želiš, an. Pa še vajin bo poroko spremljal iz trebuščka, an no mal sem pokomentirala, pa se bom potrudila se vsaj enkrat na teden javt aja, drugače sem pa dons dopolnila 24 tednov in za nagrado sem na bušiju vidla, ko me je moj pikec brcnu, sem res prov komej čakala, da bojo brce tut vidne in ne sam občutne
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 22:35:51
|
|
|
|
Tincy90
|
Dobrodošle vse nove. Da najprej povem, da je z našo pikapoko vse ok, kljub njenemu joku, ki naj bi biu zto kr gospodični u tistem času kej ne paše in je sitna sama sebi al pa kr hoče kej dosežt s tem histeričnem jokom. Danes se mi zdi d je že bolš, očitno je mela prejšnje dni neke muhe pa je jokala. Tečkica mala. Danes mi je med slikanjem take face delala d je kr hudo no, sva se z mojim tko smejala. Kok so luškani teli naši palčki, res, tko da za vse, ki se trudite zanosit držim pestike in pošiljam in , da vam čim prej uspe! Kar se tiče body-jev in majčk, so moji že prav stvari, ki naj bi ble za tretji mesec, tak debelušček je. Js sm mela sm dva body-ja (enga sm si kupila zto k mi je biu napis kul - moja mami je zakon - pa večje cifre niso mel ), no druzga smo pa kupil in ga je res zlo malkrat oblekla, ga je tkoj prerasla doma k smo pršle iz bolnice. Js tud priporočam d kupujete od 56 naprej.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 23:03:33
|
|
|
|
Aninchy
|
Helou! innes4 - hahaha ne morem verjet, da imava toliko podobnosti. Sicer imava z mojim obletnico oktobra in nama je magični + prišel ravno kot darilo za 5. obletnico. Rok imam 4. junija in sem pri Junijčicah, ja . Všeč mi je tvoja ideja o "neporoki", midva sva tudi koruznika in bova to (verjetno) še tudi ostala nekaj časa . Najpomembneje je, da se imava rada, tisti pildek mi res nič ne koristi ! witch - držim pesti, da vama uspe! Lahko noč vsem in čim manj vstajanja ponoči!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 23:05:03
|
|
|
|
Aninchy
|
Pa Tincy90 - me veseli, da je s tvojo pikico vse v redu!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 23:45:23
|
|
|
|
innes4
|
Aninchy...hehe jest mam tut rok 4.junija
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.2.2010 10:16:03
|
|
|
|
Zvezdici
|
tincy - super, samo da je vse ok s tvojo pikico . Malo pa mora uveljavljati svojo voljo . witch - pestke so še vedno stisnjene zate! innes4 - dobrodošla še ti tukaj! Vedno več nas je, hehe. A nobena ni iz ljubljane ane . Ne bo nič s kavico? aninchy - to pa je res bilo lepo darilo . Pa lep dan punce!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.2.2010 16:41:03
|
|
|
|
emibu
|
hej hoj cotke-no dans sm se odpravla v kik in nabaula dost robe pa še pocen pršla skos use skupi sem zdej oprala (nemorte vrjet sam se mi zdi da sem pretiravala )jutr pa zlikamo oz. ko se posuši. aninchy-mislim da jih je večina okoli 20 let jst mal izstopam tukile koruznik-zaenkrat pri mojih letih bognedaj poroke sj sm komi od birme pršla no Drugač pa enkrat bi blo pa lepo tut to dat čez
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.2.2010 20:02:33
|
|
|
|
egleria
|
midva še tud nisva poročena.. pa verjetno bova še kr neki časa na koruzi.. dobrodošle nove punce
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.2.2010 23:29:09
|
|
|
|
Tincy90
|
Hehe, mene tud koruza u rit žul.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.2.2010 8:16:59
|
|
|
|
sa5i
|
jutro pupe! Moj se je pa šel smučat, jaz pa sem doma..... saj bi lahko šla s sabo ampak res si ne upam glih smučati v takem stanju, da bi ogrozila našo malo. nevem zakaj sem kljub temu žalostna, verjetno, ker bi tudi smučala. Dobrodošla nova jaz sem tudi pod junijem, malo sicer za vama 22.6. držim pesti za tiste, ki še čakate na , naj vam res čim prej uspe. lep dan
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.2.2010 9:34:32
|
|
|
|
zinchy
|
punce dobro jutro :) ŽELIM VAM LEPO IN VESELO VALENTINOVO!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?