somic
|
še jaz da napišem kakšno vrstico... kile... zgubila sem vseh 13 ki sem jih dobila med nosečnostjo, pa sta 2 prišli nazaj, ko so mi nosili pred nos vse živo, ko sem se matrala da bi bilo več mleka. zdaj, po pustu se bom pa resno lotila shujševalne naprej, ker je malček potrebe , pa še vozičkanje bo stimulacija strije... med nosečnostjo nisem dobila niti ene , imela sem jih od prej nekaj malega po bokih še od pubertete trebuh... ufff, poglavje za sebe. full se pozna, da sem imela carski, kar nekaj visi po svoje, pa tako mehko je vse , da ne govorim o smešnem občutku ki ga imam okoli rane- nič ne čutim, oz je vse tako čudno tam okoli. moram nekaj pogruntat za učvrstitev mišic ima katera kakšne vaje ki se jih lahko dela po carskem rezu?? zavarovanje... danes je bil pri meni agent zavarovalnice tilia in je predstavil kaj imajo. moram se it pozanimat še v mojo zavarovalnico, potem pa se bom odločila in nekje sklenila naložbeno in to čim prej sneg... katastrofa!!!! sploh ga ne maram, tako da mi je to leto toliko huje, pa še z vozičkom ne morem ven zaščita... glede na to, da ne dojim več nič, bom šla verjetno nazaj na kontracepcijske. bom vidla v četrtek ko imam pregled ad3 kapljice... opažam zdaj, da ti krči niso več tako močni kot so bili prvi dan. verjetno se telo navaja na njih in zgleda da bo vsak dan lažje. prvi dan je bilo grozno cel dan. res je bil bogi. sem pa začela opažati nekaj... vedno ko grem kam ven od doma, se patriku popolnoma "utrga" in menda da joka cel čas ko me ni. danes sem šla ven mislim da petič od poroda naprej. prvič ko sem šla ven je bilo vse ok, vse naprej pa je bil vedno problem. danes me res dolgo ni bilo domov, ker sem imela kar nekaj stvari za poštimat. ko sem prišla domov je bil moj čisto izčrpan. pa mi je povedal, da tisti moment ko sem šla, da se je patrik zbudil in da je jokal non stop. a hec je v tem, da sem jaz zjutraj vstala in ga poštimala, umila, preoblekla, nahranila, malo sva se pocrkljala dokler ni zaspal in ko sem bila popolnoma prepričana v to, da spi, sem šla od doma. potem pa poslušam takšne. se to ali kaj podobnega dogaja še kateri? sem tale post pisala sigurno uro in pol, ker sem vmes skopala in nahranila patrika
< Sporočilo je popravil somic -- 12.2.2010 20:58:38 >