|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
12.2.2010 15:36:19   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Živjo!

Jaz sem jih tudi snela že 12, pa jem res vse. Celo stvari, ki jih pred nosečnostjo nisem par let (piškote, navaden kruh, palačinke iz bele moke,...). Na začetku je šlo res na ekspres, zdaj pa bolj počasi. Ma se ne sekiram, ker vem, da lahko neham jest vse te "bele" zadeve, pa bo prec bolš. Mam jih pa še cca 4 ali 5 do predporodne teže, potem pa še kake 3 za dušo user posted image

Sem pa konec s čiščo user posted image user posted image user posted image user posted image

grahek, očitno sva si tud na tem področju podobni user posted image do zdaj sem jih izgubila ene 11 kg (10 takoj po porodu), ostali so mi še 3 kg od predporodne, cilj mam pa še ene 3 kg-za dušo user posted image jem pa enako vse, tud precej sladkarije in bele zadeve...
pa čišče ma tud zgleda konc, že dva dni nimam vložka user posted image
v torek pa G in potem končno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
12.2.2010 15:43:59   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

A boste kaj zavarovale svojeuser posted image ? midva bova, pa še varčevanje bova sklenila (eno razumno vsoto user posted image )

zaščita - jaz bom šla verjetno nazaj noa tabletke, se mi zdi še najbolj komot

sem že razmišljala o tem, zaenkrat bo imel naš pikec kar moj varčevalni račun, ki ga že imam pri NLB in bom tja nakazovala zanj denar, ki ga bo dobil za darila in kar bova midva prispevala. nekaj se bo že nabralo, tudi če so obresti bolj nizke.
o zavarovanju pa ne vem še, kaj imate v mislih, nezgodno ali življenjsko? midva sva zaradi kredita oba življ. zavarovana, to itak je nujno, za user posted image pa se mi ne zdi tako nujno, ne vem...

zaščita-enako!

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
12.2.2010 16:00:15   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

v torek pa G in potem končno user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam G šele čez en mesec tak da če bi čakala na pregled in šele pol user posted image bi se mi user posted image user posted image     user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
12.2.2010 16:07:30   
egleria
mi smo meli pa danes posvetovalnico.
Patrik ma zdej 4020g in 53 cm, obseg glavice pa 37 cm user posted image
tud kapljice AD3 smo dobili. rekla je naj dam najprej eno, in potem stopnjujem dokler ne pridem do 7 na dan. danes še nisem šla po njih. bom šla naslednjič. upam pa da ne bo hudih krčkov user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
12.2.2010 16:09:39   
Anonimen
Jaz pa sem shujšala od poroda samo 7 kg (od 75 na 68), ostane mi jih še 8 user posted image  in potem za dušo še 6!

Jem pa ful, ker so mi govoril - ful jej, če ne, ne boš imela mleka user posted image user posted image

No, ni važno, zdaj bom začela mal pazit, prav stradala pa ne bom.

Glede user posted image  - mene je kar strah kakšna postonjska jama bo spodaj user posted image  Bom pa počakala do pregleda, ga imam v začetku marca pa ni take panike, itak me še vse kosti bolijo. sem šele 3 tedne po porodu.

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1080
12.2.2010 16:11:57   
Anonimen
Drugače pa zgleda da sem jaz tud proti koncu s čiščo - samo nekaj kapljic nečesa vodenega svetlo rjavega mi še priteče na dan, tako da sem na dnevnih vložkih user posted image . pomoje bo tudi to kmalu zginilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
12.2.2010 16:44:17   
ugi
Joj, zdele sem dobre pol ure brala - se pozna, da me dva dni ni bilo na netu. user posted image

Zaščita: Jaz sem na tabletkah prvič v lajfu, upam da bom v redu prenašala. Sem mela včeri G in je vse OK. Tako da sva že user posted image in je fuuuul pasal. Sem že skor pozabla kako to gre. user posted image

Sneg: Sam to ni res! Vedno kadar imamo mi dojenčka pr bajti, je snega za izvoz. user posted image Isto je bilo pred 5 leti, ko se je rodil Luka. Zdej k bi lahko doma (na travniku pred hišu) ful smučala/bordala, pa ne morem. Drug let pa zihr ne bo tolk snega.

Mi smo se pa v pon. kar na morje zapeljal in eno uro vozičkali - je bil tak lep sonček. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

ugi Zakaj pa bi mogla za lukata plačat polno ceno letala? 50 % ima. Letališko takso bi pa tudi za malo itak plačala polno. Ima pa avto to prednost, če bo prenašala dolgo vožnjo, da če karkoli rabiš, se lahko brez problema tja pelješ-

Otroci od 0 do 2 let imajo ponavadi letalo zastonj, starejši pa plačajo polno karto (no takso), ker že sedijo sami (do 2 let so v naročju). Je pa odvisno od aranžmaja. Ponavadi imajo hotel zastonj ali ceneje. Ko smo šli na Rodos (Luka je bil takrat star 14 mesece) je imel vse zastonj, sva plačala samo za naju. Lani, ko smo šli pa na Kanarske, smo pa za Luka plačal polno letalsko karto, pa je bil star dobre 4. Je imel pa pri nastanitvi popust.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
12.2.2010 16:50:40   
ugi
Kile: Sem šla 10 kg dol, tako da mi ostane še 4, ampak se ne bom trudla, k sem bla prej itak mal presuha. user posted image Edin trebuh mam grozn user posted image upam, da ga spravim v malo bolj normalno stanje. Mam ful kože preveč, sem kot kakšen buldog. user posted image Drgač si bom mogla res enodelne kopalke umislt.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
12.2.2010 18:09:48   
grahek85
pa čišče ma tud zgleda konc, že dva dni nimam vložka user posted image

Hi hi hi, jaz sem tudi že dva dni pogumno brez dnevnega vložka, pregled pa v sredo in potem user posted image user posted image Moj je že čisto bogi, pa mam ponavadi jaz bolj probleme ob kakih abstinencah. Sam mi je pa fino, da ga kljub višku kil, strijam, čudni frizuri in mozoljčkom še vedno privlačim user posted image Fini občutek, res.

IZVIRNO SPOROČILO: ugi
Edin trebuh mam grozn user posted image upam, da ga spravim v malo bolj normalno stanje. Mam ful kože preveč, sem kot kakšen buldog. user posted image Drgač si bom mogla res enodelne kopalke umislt.

Ja to mam pa tudi jaz user posted image Mi je res bljak, ker prej sem ga mela pa lepo čisto ravnega cel lajf, navkljub okrogli ritki user posted image Upam, da  bo vozičkanje kaj pomagalo, čeprav za bušita verjetno ne bo glih najboljša telovadba user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
12.2.2010 18:44:07   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

pa čišče ma tud zgleda konc, že dva dni nimam vložka user posted image

Hi hi hi, jaz sem tudi že dva dni pogumno brez dnevnega vložka, pregled pa v sredo in potem user posted image user posted image Moj je že čisto bogi, pa mam ponavadi jaz bolj probleme ob kakih abstinencah. Sam mi je pa fino, da ga kljub višku kil, strijam, čudni frizuri in mozoljčkom še vedno privlačim user posted image Fini občutek, res.

IZVIRNO SPOROČILO: ugi
Edin trebuh mam grozn user posted image upam, da ga spravim v malo bolj normalno stanje. Mam ful kože preveč, sem kot kakšen buldog. user posted image Drgač si bom mogla res enodelne kopalke umislt.

Ja to mam pa tudi jaz user posted image Mi je res bljak, ker prej sem ga mela pa lepo čisto ravnega cel lajf, navkljub okrogli ritki user posted image Upam, da  bo vozičkanje kaj pomagalo, čeprav za bušita verjetno ne bo glih najboljša telovadba user posted image

čišča, vložki - jaz sem bila brez vložka 5 dni pol se je pa menstra ulilauser posted image , pa mozolji so mi tudi izginili jupiiii user posted image user posted image user posted image

user posted image  - jaz ne bom spet čakala na pregled, bomo kar začeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trebuh - jaz tudi upam da bo vozičkanje in malo zdrave prehrane pomagalo, da se ga znebim. Tamali sicer paše da se z glavico nasloni na šlaufeka user posted image  user posted image

strije - jaz si jih mažem z neko vichy kremo pa je malo boljše, upam da bojo postale vsaj malo nevidne, ker drugače nevem kake kopalke si naj omislim, enodelne ravno nebi

zavarovanje - mi2 ji bova dala življensko naložbeno sklenit, smo se že zmenili za termin kdaj pride agent

ad3 kapljice - mislim da se jih je naša biba navadila ker je danes samo malo zajokala zaradi krčkov, upam da bo res bolje

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
12.2.2010 19:47:02   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Glede user posted image  - mene je kar strah kakšna postonjska jama bo spodaj user posted image  Bom pa počakala do pregleda, ga imam v začetku marca pa ni take panike, itak me še vse kosti bolijo. sem šele 3 tedne po porodu.

Jaz pa 6t pa nisma mogla več čakatuser posted image user posted image no zdaj pa tak spet ne bo kaj zarad menzeuser posted image k... pa tako valentinovo user posted image user posted image

Kdaj po ad3 kapljicah pa zašraufa vaše user posted image ? A že takrat, ko ji date sam eno na dan? Pri mojem so se krči še kar umirili, niso še zginili, sam je pa kar bolje in nočem, da ga matra spe zarad teh kapljic. A une oleovit lahko kupiš v lekarni?

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
12.2.2010 20:19:35   
Anonimen
A morda katera ve koliko časa lahko hranimo izčrpano mleko (svoje) v hladilniku in ali lahko iz različnih črpanj mleko združujemo?

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1087
12.2.2010 20:38:10   
pajcevina
Ful velik pišete punce! Pridne ste. No, meni se očitno pozna, da se še privajamo en na drugega (mala je zdej stara 11 dni) in komaj uspem prebrat, kaj šele pisat...

Kilc sem do sedaj zgubila 11. Jih je pa še kar nekaj ostalo. Samo če me bo žolč še naprej zafrkaval (še vedno imam krče po vsaki hrani) bo šla še kakšna kilca dol. Konec meseca imam posvet za operacijo. Me prav zanima kako kmalu bo, pa kako bomo z dojenjem, ko bom v bolnici.

Naša je bla danes cel dan budna. Vmes zaspi za 15 minut in spet budna. Pa skos bi visela na meni. A ni še malo zgodaj za poskok v rasti? Danes mi jo je vagala patronažna in se je menda premalo zredila. Čudno, ko pa imam dovolj mleka (da si kak obrok dnevno še črpam) pa še mala skos pridno je. Ma, res mi je čudno. Že pri prvi je bil cel halo, ker se je prve mesece redila premalo. Upam, da se ne bo zgodba ponovila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
12.2.2010 20:57:50   
somic
še jaz da napišem kakšno vrstico...

kile... zgubila sem vseh 13 ki sem jih dobila med nosečnostjo, pa sta 2 prišli nazaj, ko so mi nosili pred nos vse živo, ko sem se matrala da bi bilo več mleka. zdaj, po pustu se bom pa resno lotila shujševalne naprej, ker je malček potrebe user posted image user posted image user posted image , pa še vozičkanje bo stimulacija user posted image

strije... med nosečnostjo nisem dobila niti ene user posted image user posted image user posted image , imela sem jih od prej nekaj malega po bokih še od pubertete

trebuh... ufff, poglavje za sebe. full se pozna, da sem imela carski, kar nekaj visi po svoje, pa tako mehko je vse user posted image user posted image , da ne govorim o smešnem občutku ki ga imam okoli rane- nič ne čutim, oz je vse tako čudno tam okoli. moram nekaj pogruntat za učvrstitev mišic

ima katera kakšne vaje ki se jih lahko dela po carskem rezu??

zavarovanje... danes je bil pri meni agent zavarovalnice tilia in je predstavil kaj imajo. moram se it pozanimat še v mojo zavarovalnico, potem pa se bom odločila in nekje sklenila naložbeno in to čim prej

sneg... katastrofa!!!! sploh ga ne maram, tako da mi je to leto toliko huje, pa še z vozičkom ne morem ven user posted image user posted image user posted image

zaščita... glede na to, da ne dojim več nič, bom šla verjetno nazaj na kontracepcijske. bom vidla v četrtek ko imam pregled

ad3 kapljice... opažam zdaj, da ti krči niso več tako močni kot so bili prvi dan. verjetno se telo navaja na njih in zgleda da bo vsak dan lažje. prvi dan je bilo grozno cel dan. res je bil bogi.

sem pa začela opažati nekaj... vedno ko grem kam ven od doma, se patriku popolnoma "utrga" in menda da joka cel čas ko me ni. danes sem šla ven mislim da petič od poroda naprej. prvič ko sem šla ven je bilo vse ok, vse naprej pa je bil vedno problem. danes me res dolgo ni bilo domov, ker sem imela kar nekaj stvari za poštimat. ko sem prišla domov je bil moj čisto izčrpan. pa mi je povedal, da tisti moment ko sem šla, da se je patrik zbudil in da je jokal non stop. a hec je v tem, da sem jaz zjutraj vstala in ga poštimala, umila, preoblekla, nahranila, malo sva se pocrkljala dokler ni zaspal in ko sem bila popolnoma prepričana v to, da spi, sem šla od doma. potem pa poslušam takšne. se to ali kaj podobnega dogaja še kateri?

sem tale post pisala sigurno uro in pol, ker sem vmes skopala in nahranila patrika user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil somic -- 12.2.2010 20:58:38 >

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
12.2.2010 21:37:15   
TiSta
IZVIRNO SPOROČILO: somic

sem pa začela opažati nekaj... vedno ko grem kam ven od doma, se patriku popolnoma "utrga" in menda da joka cel čas ko me ni. danes sem šla ven mislim da petič od poroda naprej. prvič ko sem šla ven je bilo vse ok, vse naprej pa je bil vedno problem. danes me res dolgo ni bilo domov, ker sem imela kar nekaj stvari za poštimat. ko sem prišla domov je bil moj čisto izčrpan. pa mi je povedal, da tisti moment ko sem šla, da se je patrik zbudil in da je jokal non stop. a hec je v tem, da sem jaz zjutraj vstala in ga poštimala, umila, preoblekla, nahranila, malo sva se pocrkljala dokler ni zaspal in ko sem bila popolnoma prepričana v to, da spi, sem šla od doma. potem pa poslušam takšne. se to ali kaj podobnega dogaja še kateri?

Pri nas je isto! Tak jok in vrišč ko me ni zraven, ko pa ga vzamem k sebi se v trenutku umiri in prisesa na zizo, pa četud ni lačen. Me kar mal skrbi da ga ne bom preveč navezala nase, no samo za to je še prezgodaj.
Samo enkrat sem z večjim uspela it na telovadbo za malčke, pa sem kmalu dobila sms od mojega, da se noro joka in naj čim prej poiskusiva pridt domovuser posted image

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
12.2.2010 21:56:16   
Anonimen
Nekaj časa ste (mislim da Somic in Tweety) govorile o podaljšanju porodniške. A lahko vprašam zakaj pa to? Ker mene zanima ali bi si jaz lahko tudi podaljšala porodniško glede na to, da mi je G rok tik pred zdajci prestavil na 8 dni kasneje (najprej se je namreč zmotil).

(odgovor članu TiSta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
12.2.2010 23:29:48   
marijaa

A morda katera ve koliko časa lahko hranimo izčrpano mleko (svoje) v hladilniku in ali lahko iz različnih črpanj mleko združujemo?

24 ur v hladilniku, 14 dni v skrinji. Hja naj ne bi združevala,  ampak jaz tu pa tam sem vseno, ampak da ni bilo velikih presledkov in da sem vedela, da bodo to itak v parih urah dali. Ker jaz si naekrat več kot 40 ne morem izstisnit, čez kakšno uro pa lahko spet 40 . Po takšnih presledkih bom za jutri, ko greva z mojim zvečer ven pripravila za vsakega 2 flaši po 80 ml.
kg Hm jaz sem jih pa 30 pridelala do poroda, se je babica kar za glavo v P rpijela, ko sem ji to povedala, zdaj 1 po porodu imam še kar 12 kg zaloge.
varčevanje Ko bosta šla v vrtec ju bom zavarovala. Pri odpiranju njihovih računov bodite previdne, so zanke.  Če ima otrok svoj račun morate ta denar vpisati v obrazec, ko podaljšujete otroške, to se šteje kot otrokova lastna sredstva. To je meni adijo pamet.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
13.2.2010 9:00:01   
somic

Nekaj časa ste (mislim da Somic in Tweety) govorile o podaljšanju porodniške. A lahko vprašam zakaj pa to? Ker mene zanima ali bi si jaz lahko tudi podaljšala porodniško glede na to, da mi je G rok tik pred zdajci prestavil na 8 dni kasneje (najprej se je namreč zmotil).

odvisno koliko prej si rodila in če se tvoj otroček smatra za nedonošenčka. jaz sem rodila skoraj 4 tedne prej, tweety pa cel mesec.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
13.2.2010 10:28:19   
pajcevina

24 ur v hladilniku, 14 dni v skrinji. Hja naj ne bi združevala,  ampak jaz tu pa tam sem vseno, ampak da ni bilo velikih presledkov in da sem vedela, da bodo to itak v parih urah dali. Ker jaz si naekrat več kot 40 ne morem izstisnit, čez kakšno uro pa lahko spet 40 . Po takšnih presledkih bom za jutri, ko greva z mojim zvečer ven pripravila za vsakega 2 flaši po 80 ml.
kg Hm jaz sem jih pa 30 pridelala do poroda, se je babica kar za glavo v P rpijela, ko sem ji to povedala, zdaj 1 po porodu imam še kar 12 kg zaloge.
varčevanje Ko bosta šla v vrtec ju bom zavarovala. Pri odpiranju njihovih računov bodite previdne, so zanke.  Če ima otrok svoj račun morate ta denar vpisati v obrazec, ko podaljšujete otroške, to se šteje kot otrokova lastna sredstva. To je meni adijo pamet.

kolikor jaz vem se zamrznjeno mleko lahko hrani 3 mesece

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
13.2.2010 11:00:00   
sassy0

Porodniška se podaljša samo v primeru,da si rodila pred 37im tednom in to za kolikor dni prej si rodila. Tako,da prestavljanje roka nima veze, v tem primeru, žal.

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
13.2.2010 11:02:03   
sassy0
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

kolikor jaz vem se zamrznjeno mleko lahko hrani 3 mesece

No meni so pa v p rekli, da imaš v skrinji lahko svoje mleko tudi 6 mesecev. In mislim, da bo to kar pravilen podatek, saj veliko mamic na začetku še črpa zraven in potem to mleko uporabi za pripravo kašic, ki se pa pri dojenih pred 5im mesecem sigurno ne dajejo, nekatere še kasneje.

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
13.2.2010 13:43:37   
grahek85
Živjo!

Danes smo bli na pa fino dolgem sprehodu user posted image user posted image user posted image Je blo SUPER!!!! Upam, da bo ju3 tudi tako lepo vreme.

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
čišča, vložki - jaz sem bila brez vložka 5 dni pol se je pa menstra ulilauser posted image , pa mozolji so mi tudi izginili jupiiii user posted image user posted image user posted image

Mah user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Jaz sem mela danes na papirju, ko sem šla lulat, spet malo rozasto, za pop...!!!!! Sem bla res ful jezna. Si pa ti mela Exfoliac, a ne? Jaz sem si ga tudi kupila pa ne vem, če kaj pomaga... No ja, mogoče pa, pa bi blo brez še huje user posted image

Jaz sem nekje brala da do 24 ur v hladilniku, kar je več daš lahko v skrinjo. Na sobni temp., če ni previsoka, zdrži pa do 10 ur. V vsakem primeru pa mleko segreješ pod toplo vodo oz. v posebnih grelnikih.

IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina
Kilc sem do sedaj zgubila 11. Jih je pa še kar nekaj ostalo. Samo če me bo žolč še naprej zafrkaval (še vedno imam krče po vsaki hrani) bo šla še kakšna kilca dol. Konec meseca imam posvet za operacijo. Me prav zanima kako kmalu bo, pa kako bomo z dojenjem, ko bom v bolnici.

Uf, neprijetno user posted image Upam, da se hitro pozdravi  user posted image user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
13.2.2010 17:58:32   
alex17
hello!
midva z Ianom sva imela danes cele ture z vozičkom-najprej dopoldne eno uro, potrem pa še po kosilu uro in pol po sončku, so me prav noge in rit bolele, je bla prav telovadba user posted image res je bil krasen dan, upam da bo čim več takih! user posted image

ga bom še umila in podojila, potem pa že moj pride iz šihta, mami pa na valentinov koncert Jana Plestenjaka in Petra Grašota, gremo tokrat ženske, decom ni za to musko (al jih pa to moti k niso pevke user posted image ). komaj čakam! user posted image
lepo se mejte jutr v maškarcah-naš mali bo žabica user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
13.2.2010 19:20:30   
somic
mi smo tudi danes izkoristili lep sončen dan za vozičkanje! super je bilo

jaz sem pa mojemu patriku kar sama naredila maskico... sem sicer kupila čebelico v bc, pa nisem zadovoljna, tako da sem se odločila, pa sem mu kar pobarvala s slikarskimi barvami majico, imam eno super baretko, pa bo originalni slikar. samo čopič mu bo manjkal... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
13.2.2010 20:15:10   
egleria
dan!

evo mi smo tud izkoristili sončeka danes. smo bli malo na sprehodu.
pa meni je uspelo mastitis dobituser posted image ni glih prijetna zadeva, upam da kmalu mine..

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.