|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 3. del
13.2.2010 14:27:10   
brcko2
no jaz sem tik pred porodom imela dva dni popolno akcijo, Maratonski sprehodi dopoldne sva šle s sosedo na dolg sprehod potem sem prišla domov pa moj pravi da bo pelu mamo na pokopališče pa sem se pridružila, popoldne pa spet s sosedo uro in pol dolgi sprehod za Savo gazenje po snegu, sem prilezla domov pa so me čakali obiski in pravi kolegica kdaj mislim rodit pa sem ji kratko in jedrnato ter odločno odgovorila da jutri in evo želja se mi je uresničila.

Dopoldne sva z mojim še po trgovinah skakala skoz sem imela popadke malo bolj konkretne že sem kar na police se naslonila in jih predihavala, pa mi reče moj a greva v P? Nene kje pa si nor ob 14,30 greva po Mateja v vrtec potem pa še pospraviti doma in zunaj malo na snegu, ampak zvečer pa iz preventive malo pred 20 sva sem se pa odločila, da grem na CTG. Če že morem grem zdej not ker potem ne rabim biti tako dolgo v porodnišnici. ako da sem rodila brez umetnih s svojim, za katere sem mislila da me bo pretrgalo na pol, 23.50 in sem bila vesela, ker od polnoči dalje velja bivanje v porodnišnici samo 3 dni. Še sama nisem dojela tako hitro je vse skupaj šlo in minilo da bi še enkrat čez vse to šla:)))) je nekaj najlepšega in nepozabljivo ko ti dajo tvojga sončka na trebuh takoj ko se rodi.

Veliko lepih trenutkov vsem user posted image želim, ki gredo kmalu not.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 426
13.2.2010 14:55:32   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Brcko2: joj kako fajn da greste lahko že počasi ven user posted image ... moj user posted image pa še iz trebuha noče user posted image

Midva z mojim user posted image sva šla do mesta na sprehod, tam na kavo in pol nazaj... kak lep sonček je zunaj... Mami naju je klicala naj prideva na krofe, da bodo pečeni čez pol ure user posted image - tko da greva do naših, popoldne pa dobiva še obisk....

Kako lep dan je danes... še lepše bi se končal če bi jaz ponoči dobila popadke in jutri na moj PDP rodila... user posted image
Ahhhh

ja upam da se ti želja uresniči....

jst bi tud šla kr jutri...še zame     bi dala user posted image najlepše darilo za valentinovo...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 427
13.2.2010 14:56:17   
mucica2

jst tudi danes čistim z vso vnemo, prej dopoldne sm bla po trgovinah, tako da upam da bo to kej pomagalo..

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 428
13.2.2010 15:37:12   
brcko2
vsekakor enkrat bo - držim pesti. Drgač pa čakam, da pride mož in Matej iz smučanja domov tako bi šla malo na eno user posted image . Po drugi strani pa sem ugotovila, da moj ta velik nima nič za pusta za v torek v vrtec - katastrofaaa!!! V ponedeljek pa grejo z vrtcem na Ptuj na Ptujski karneval (bili bodo enotno vsi oblečeni in pisane PAPIGE) in pridejo šele po 16 uri enkrat domov. Ker predvidevam, da bo tako zmatran revež bova mogla ali še danes ali jutri dopoldne v trgovino nekaj kupiti.

MADONCA KAK MI JE TO IZ GLAVE UŠLO!!!

Punce user posted image držte se in držim pestke da bo super porod.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 429
13.2.2010 16:52:36   
Astralis
Brcko hvala za vse te info in svojo izkusnjo user posted image user posted image user posted image . Pravi optimizem si prinesla med nas, ki smo se vedno rolling stones.

Tole z dolgimi sprehodi, ki pospesijo porod, sem ze parkrat slisala. No, jaz imam nov sesalec, ki je 3x tezji od starega (a tudi 3x bolj zmogljiv) in prav veselo sesam, dvigujem, obracam latex lezisce na zakonski postelji in prekladam dokaj tezke reci, da na koncu kar tece od mene. Baby pa nic. Vcasih komolec malo bolj ven potisne, kakor ces, ne me tolk stiskat...
Skratka, ze 2 dni imam manicno pospravljarijo, ker se je od takrat, ko sem prvic pripravila stvari za novo clanico, nabral prah in itak da me vse moti, vsaka drobtinica, vsaka guba.
Upam, da je to tudi jasen znak bliznjega poroda. Kar se razpolozenja tice ga delim z vsemi vami (get out, get out...)

Drugace pa tu v Pragi nobene pustne folklore in prav nostalgicno prebiram,kaj se vam lepega in okusnega dogaja v SLO. Saj bi lahko kaj pripravila doma, ampak mi je res cisto uslo letos... Bomo bolj aktivni v tej smeri, ko bo malcica med nami.

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 430
13.2.2010 16:54:14   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Jeeeeeeeee! V Lj je danes lep sonček. Prideta moja starša na obisk in upam, da bomo preživeli lep popoldne.
Punce, pikapoke so pomagale, HVALAAAAAAA - mami sicer ni zdrava, ampak diagnoza ni tako huda, tudi kemoterapija ne bo potrebna, zdravili jo bodo z biološkimi zdravili ... današnji dan bomo super izkoristili user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo mami, pa še pikepoke za naprej user posted image user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 431
13.2.2010 17:01:25   
mucica2

se mi zdi da se naš moto, ki je bil nekaj časa nazaj: NOGE SKUP, zdej spremenil v: GET OUT, GET OUT, GET OUT! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 432
13.2.2010 17:50:41   
brcko2
Me veseli, če sem kateri dala več poguma, ampak resnično sem mislila, da če bi bila mlajša bi spet takoj zanosila in šla vse skoz da dobim to zlato štručko položen na trebuh, res so muke samo danes se že sprašujem (rodila pa sem 25.1) bolečine pri porodu kaj je že to???
Res da se mora vsaka pri sebi dobro zavedati, da vsak popadek pomeni tudi da se bliža rojstvo. Boli ja ampak kaj je lepšega kot to da ti dajo to štručko v naročje. Hmmm ja pa tako lep vonj imajo in tako nežni so, sploh ko te pogledajo s temi majcenimi prestrašenimi očkicami, in se še ne zavedajo kaj se je sploh zgodilo. Morajo pa takoj zadihati, toploto obdržati in iskati hrano. Tri stvari mora bebica takoj ko se rodi znati. Bogi so.

Pogumno user posted image , čez teden po rojsvtu je vse že pozabljeno. Uživajte v nosečnosti.

Astralis bolje bi bilo, da se odličiš za sprehode, zdej lahko še potem boš morala biti noter zaradi dojenčka uživaj v naravi oz. na zraku, ki je bolj pameten kot sesanje. Dvigovanje težkih stvari proti koncu nosečnosti pa pri nas odsvetujejo. Res raje pusti sesalec in pojdi ven.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 433
13.2.2010 18:26:17   
ČikaPika
No jaz sem danes kar nekaj prehodila. Sem prav zadovoljna s sabo. Ni bil neki maratonski sprehod, ma glede na to kako me dol tišči, špika in otrdeva trebuh stalno, občano pa še krči po trebuhu... sem prav pridna user posted image

Mamini krofi so bili pa user posted image , cela familija jih ponavadi čaka user posted image ... Moj user posted image jih vedno pojé najmanj 5 user posted image .

Zdej sva pa že doma in pripravljava sestavine za pico, ko pride prijatelj na obisk, da ga bova lepo postregla user posted image

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 434
13.2.2010 18:41:49   
slomak
hej punce, se še jaz malo javim..pri meni še nič ne dogaja...tud mogoče poskušam pospešit s pospravljanjem ampak ma pomoje Brcko prav, da je bolš it vn na sprehod in to čim daljši...
danes smo šli k tašči na kosilo, da malo čas mine, drugače mi je pa kar dolgčas, kaj pa vem zakaj user posted image ...
za vse bolančke pošiljam veliko user posted image , za nas ki pa še čakamo pa upam da hitro mine in s čim manj bolečinami user posted image  (my wish)

busybee čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 435
13.2.2010 19:06:33   
slomak
ufff..me je glava začela bolet, a to kej pomeni? Po tihem upam da ja user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 436
13.2.2010 19:24:02   
Jada82

Jeeeeeeeee! V Lj je danes lep sonček. Prideta moja starša na obisk in upam, da bomo preživeli lep popoldne.
Punce, pikapoke so pomagale, HVALAAAAAAA - mami sicer ni zdrava, ampak diagnoza ni tako huda, tudi kemoterapija ne bo potrebna, zdravili jo bodo z biološkimi zdravili ... današnji dan bomo super izkoristili user posted image user posted image user posted image .

Super, vidiš, včasih ni vsaka juha tako vroča, kot se skuha!! Sem prav vesela za mami!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 437
13.2.2010 19:25:28   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Sicer sem tudi jaz nekaj zbolela. Ne morem verjet. Celo nosečnost sem bila ok, nič bolna, nič! Danes pa se ob 3h ponoči zbudim in me je bolelo grlo, potem še glava, slabo ... joj no! user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem takoj navalila na med in čaje ... moram se pozdraviti, ne sme se razviti v kaj hujšega, imam iste strahove kot ti, Zimska user posted image user posted image
Ja, upajva na najboljše!!!

Jada! Zdaj pa res ni pravi čas za zbolet! Upam, da bodo med in čaji pomagali... da boš ready in fit za porod! user posted image user posted image user posted image

Joj, upam, da bodo tudi meni pike poke pomagale! user posted image Čez dan sem bila ok, zdaj pa se počutim grozno. Vse mišice me bolijo, glava, vse. Skratka dejstvo: zbolela sem user posted image user posted image user posted image
Ni mi več za rodit danes ponoči, ker ne vem, kako bi ... se morm zdaj najprej pozdravit! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 438
13.2.2010 19:26:54   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006

Evo mene in Brino Ano - 10.38, 3740g; glavca 36 cm; velika 52 cm ! Zdaj grem pa pocivat!

Iskrene čestitke za malo user posted image user posted image !!!! Bravo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko crkljanja in lepih lepih trenutkov!

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 439
13.2.2010 19:38:13   
Jada82
Punce, upam, da katera še danes rodi ali pa ponoči - npr. Slomak, ČikaPika, Mucica .... user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bi, kot sem rekla, zdaj prestavila za kakšen dan. Sem preveč boga ... ne vem, če bi zdržala. Pa če bi mi potem sploh dali user posted image ? Da ga ne bi okužila ... čiham, teče z nosa ... user posted image user posted image

Sem pa bila tudi jaz danes na sprehodu z user posted image , res je blo fajn ... pa še maškarce v trgovskem centru. Meni ne tišči nič dol, edino tako, ko pa grem na sprehod, pa ... tako da ... jutri grem spet, če ne bom čisto boga. Saj ti prehladi so čez dan ponavadi boljši, problem nastane zvečer, ko se umiriš. Se bom pa fajn oblekla.
Danes pa zgodaj spat ... pa še par žlic medu. Tablet ne upam nobenih ....

Aja, a se je kateri user posted image , ki še čakamo porod, trebuh že povesil? Moj nič, isto je še vedno gor, kot ves čas ... tako da, najbrž še ne bo akcije. Mogoče bo pa kateri mlaj danes ponoči pomagal?? Upam in držim pesti user posted image user posted image user posted image

Jutri bo tudi še lepo vreme, tako da ... punce, izkoristimo, potem bomo res mogle biti notri z user posted image nekaj časa, kot pravi Brcko!
Aja, Brcko, rok imam čez 5 dni ... neki mi pravi, da bom šla čez rok. user posted image user posted image No ja, kakor bo, pač bo, saj nimam kaj, ane? user posted image
Drugač pa Brcko, hvala za porodno zgodbico in spodbudne besede, zdaj si še bolj želim stisnit user posted image h sebi in ga potolažit .... in pa super, da sta šla že ven ... bravo!!!

Grem nazaj pred tv - moj user posted image gleda OI. Pol pa počasi spat ... mogoč se pa vseen čim prej pozdravim.... Pa pa in se beremo!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 440
13.2.2010 19:46:41   
brcko2
jaja tako kot sem rekla pojdite ven še zdej ker pol ko pride user posted image boste res morale biti nekaj časa zaradi sebe in še zaradi verjetno dojenja bolj ali manj noter. Tak da vsak dan nadihajte se svežega zraka jaz sem ga in mi danes ni tako težko biti po cel dan not.

Jada drži se ko bo čas boš tudi ti se tiskala s svojo štručko seveda ostale user posted image tudi. Držim pesti da bo lepo.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 441
13.2.2010 20:02:08   
Aja1
Še eno februarčico imamo.

Nattasha je ob 18.34 rodila Iris, 2,6 kg, 49 cm.

Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 442
13.2.2010 20:07:22   
slomak
nattasha čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 443
13.2.2010 20:20:15   
Aja1
Zvesta sporoča, da seji nekaj dogaja. Mogoče čep. Popadkov še ni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 444
13.2.2010 20:20:21   
Anonimen
najprej....hvala vsem za čestitke....
ja mi smo rešeni(hvala bogu)user posted image user posted image
no da vas mal potolažim saj sem nekaj brala da vas je strahuser posted image user posted image
jaz sem bila še ob 6:20 na oddelku-pošljem mojemu sms da grem proti porodni....ob 6:44 sva se že cartlala user posted image user posted image
nč bat kr veselo rodit da se rodijo naši februarčkiuser posted image user posted image

pa da povem...naš mali Henrik je cel ata Henrik ....zakaj?
jedu bi na vsake pol urceuser posted image user posted image jaz pa že obe prsi čist zgriženiuser posted image glavno da mleka dost bomo že potrpeliuser posted image
aja pa slišala sem od ene iz moje sobe....da sta z možem eno urco prej še.....ordiniralauser posted image potem pa ji je voda odtekla in je šla rodit...baje pomagauser posted image user posted image

zvesta srečnouser posted image natasha čestitkeuser posted image user posted image user posted image
toliko od mene ....zdaj pa veselo javljajteuser posted image user posted image user posted image

srečnouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bmwjka -- 13.2.2010 20:23:29 >

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
13.2.2010 20:22:42   
Aja1
Jada - hitro se pozdravi! user posted image user posted image user posted image Res si zbolela v čisto nepravem trenutku....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 446
13.2.2010 20:34:44   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

nattasha čestitke user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 447
13.2.2010 20:38:44   
Astralis
Wooowww, cestitam za vse nove Frebruarcke in Februarcice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se mi je zdelo, da bodo v drugi polovici bolj pupe prevladovale.

Jaz bom upostevala nasvet in grem jutri na doooolg sprehod ) itak doma NI VEC nic za pospravit, a je to sploh mozno??? user posted image )

Mi je pa zacel sem in tja trebuh otrdevat, med tusiranjem se mi je zdelo, da je odslo v odtok nekaj roznatega, ampak dnevni vlozek je cist... Drugace imam pa trebuh bistveno bolj povesen ze kake 14 dni in tudi modrcka s kostjo ne prenesem vec, tako da nosim spodnje majice za dojenje (H&M).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 448
13.2.2010 21:08:57   
Aja1
Niwci sporoča:

Včeraj ob 13.16 je na svet prijokala korenjakinja Neja, težka 4525 in velika 52 cm.

Bravo Niwci za konkretno punčko z zelooooo lepim imenom user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 449
13.2.2010 21:16:31   
slomak
niwci čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?