Jada82
|
Punce, upam, da katera še danes rodi ali pa ponoči - npr. Slomak, ČikaPika, Mucica .... Jaz bi, kot sem rekla, zdaj prestavila za kakšen dan. Sem preveč boga ... ne vem, če bi zdržala. Pa če bi mi potem sploh dali ? Da ga ne bi okužila ... čiham, teče z nosa ... Sem pa bila tudi jaz danes na sprehodu z , res je blo fajn ... pa še maškarce v trgovskem centru. Meni ne tišči nič dol, edino tako, ko pa grem na sprehod, pa ... tako da ... jutri grem spet, če ne bom čisto boga. Saj ti prehladi so čez dan ponavadi boljši, problem nastane zvečer, ko se umiriš. Se bom pa fajn oblekla. Danes pa zgodaj spat ... pa še par žlic medu. Tablet ne upam nobenih .... Aja, a se je kateri , ki še čakamo porod, trebuh že povesil? Moj nič, isto je še vedno gor, kot ves čas ... tako da, najbrž še ne bo akcije. Mogoče bo pa kateri mlaj danes ponoči pomagal?? Upam in držim pesti Jutri bo tudi še lepo vreme, tako da ... punce, izkoristimo, potem bomo res mogle biti notri z nekaj časa, kot pravi Brcko! Aja, Brcko, rok imam čez 5 dni ... neki mi pravi, da bom šla čez rok. No ja, kakor bo, pač bo, saj nimam kaj, ane? Drugač pa Brcko, hvala za porodno zgodbico in spodbudne besede, zdaj si še bolj želim stisnit h sebi in ga potolažit .... in pa super, da sta šla že ven ... bravo!!! Grem nazaj pred tv - moj gleda OI. Pol pa počasi spat ... mogoč se pa vseen čim prej pozdravim.... Pa pa in se beremo!
|