kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Kakorkoli se načeloma strinjam, da je svinjarija, če je vse to res, samo ne morem mimo dejstva, da sta bila Plut in Trobec pravnomočno obsojena morilca, Baričeviču pa krivda za seks s psi žal še ni dokazana in do takrat je tak človek v svobodni državi nedolžen in do takrat se mi zdijo mediji ala požarreport gnusni, prav tako izlivi besa kot je tvoj. Ah kalbo no, nehaj s takimi, ker javnost in raja ni tako naravnana kot ti. Ta dogodek je NAGNUSEN in nagnusni so vsi, ki so vpleteni. Meni gre na bruhanje samo da pomislim na zoofilijo, ki se je dogajala v njegovi hiši. Ni več važno, da je umrl hude smrti, ampak kaj je v času življena storil. In prav je, da je prišlo v javnost. Nehaj pa s takimi pravnimi, da dokler se mu ne dokaže, ni kriv. JE KRIV, ali bo obtožen ali pa ne. Kje ste pa vsi tisti, ki ste v štartu pljuvali po psih? Žal mi je, ker je bilo tako, ampak ne vem, zakaj ste se sploh oglašali, če narave psov ne poznate. Jaz sem že od začetka dvomila v to, da so napadali brez razloga. Nisem si pa mislila, da so bili zlorabljeni. Naj mirno počivajo in upam, da so v svetu brez bolečin. Ubogi psi v tem primeru, res. Žal mi je samo za Megliča, ki bi zares moral dobiti odškodnino, oba akterja sta pa žal pokojna. Ki se je domnevno dogajalo. Za vse to obstaja zdaj sum, kar pa ni nujno, da je res. A dej, kriv je, pa če mu je dokazano al ne. Lepo si ti to predstavljaš. Kam pa pridemo, če bo javni linč odločal o krivdi človeka na podlagi "rekla kazala". Še enkrat, če je to res, je to nagnusno dejanje, če ni pač ni. Dokler se ne dokaže, da je bil dildo res v anusih psov je vse tole razpravljanje samo čvekanje in nič drugega. Sicer pa nima smisla, če še vedno misliš, da pljuvam oziroma sem pljuval po psih. Pa Baričeviča čisto nič ne zagovarjam, zagovarjam temelje svobodne države, kjer veljajo človekove pravice, kjer je temeljno načelo, da človek ni kriv, dokler se mu krivda ne dokaže. Pa še to. Če je zlorabljal te pse, al pa če jih ni, v obeh primerih je za svojo in pasjo tragedijo kriv izključno on sam, ker pes pač ne more odgovarjat za svoja dejanja.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 13.2.2010 16:42:57 >
|