Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily Sam to mrhovinarjenje nad slikami mi je pa ogabno. V bistvu ne razumem ljudi....isto k je nesreča na cesti....folk ful žlajfa, ne da bi pomagu, da bi bulu V vsakem od nas je nekaj mazohista. Nekateri to priznajo (sebi in drugim), nekateri pa ne. IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Curljanje takšnih fotk po netu je pa nagnusno in če bi zaradi česa morala gospa Kresal odstopit je zarad tega. Slika je prišla iz policistovega fotoaparata. Če že, potem bi moral policist dobiti odpoved, ne pa, da odstopi gdč. Kresal. Saj mu ni ona naročila, naj da fotografijo v javnost, povrhu vsega pa je nemogoče, da bi lahko nek minister nadzoroval dejanja vseh svojih zaposlenih, sploh pa izven delovnega časa. Kaj je to objektivna odgovornost pa ti še nisi slišala al kako? Če bi morali ministri odstopati oz. bi jih bilo treba odstavljati zaradi objektivne odgovornosti glede vsakega svojega zaposlenega, potem je popolnoma nesmiselno, da sploh kdajkoli sestavljamo vlado oz. postavljamo ministre, saj bi jih lahko, glede na dejanja zaposlenih na vseh področjih, menjavali tedensko. IZVIRNO SPOROČILO: KT če bi bil morebiti Baričevič vaš brat, oče ali katerikoli od bližnjih - kaj bi naredili - skušali pomagati, domnevam Kar se mene tiče, domnevaš narobe. Jaz bi se obnašala popolnoma enako, kakor se sedaj, samo s tem dodatkom, da bi me bilo povrhu vsega še sram, da imam takšnega človeka v sorodstvu. Pa ne zaradi spremembe spola, da ne bo pomote, temveč zaradi psov. IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz samo poglej, kako je končala njegova partnerica Zora Rotar je uradno umrla zaradi kapi in dvoma o vzroku smrti ni (pa tudi ravno najmlajša ni bila več). Vedno pa se lahko vprašamo, zakaj jo je kap. IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Ampak ljudje božji, a res nimate lastnih skrbi in problemov, da se imate toliko časa in tako podrobno poglabljati v ta primer, ga analizirati z leve in desne dneve in dneve Imamo jih, imamo, ampak za nas ne obstajajo takšni sumi, kakor za go. Baričevič, torej so naši problemi manj zanimivi (za javnost pa sploh ne).
|