Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:11:11
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 evo, pojedla kebab, zdej pa mal za račkota :) khurde lepe slikice oh ti packa:) jast bi tud
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:13:47
|
|
|
|
sonček33
|
zvezdica, vedla sem :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:14:30
|
|
|
|
marta82
|
Ah jaz sem pa vedno bolj tak "komot turist". Grem v hotel, uživam na plaži, na sprehodih, v mestu, grem na kakšna 2 ali 3 organizirane izlete (da vidim malo narave, malo mestnega utripa in njihove kulture) ipd. Nisem nek popotnik z nahrbtnikom in spalko.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:14:43
|
|
|
|
sonček33
|
yelci, kuku
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:16:06
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 a bodo vaši malčki jutri maškare? Za Tineja sva kupila kostumček (tiger) od ene iz foruma... ampak zdaj ne vem če bomo lahko kam šli. Bomo videli kako bo jutri, danes zvečer ni imel več vročine.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:17:16
|
|
|
|
marta82
|
Danes popoldan sem bila na enem razgovoru za službo ampak nimam šans...imajo 50 kandidatov.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:19:11
|
|
|
|
sonček33
|
Danes popoldan sem bila na enem razgovoru za službo ampak nimam šans...imajo 50 kandidatov. Hej, pozitivno!!!! Upam, da bo Tinej brez vročine.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:19:17
|
|
|
|
Najki
|
bolgarija z avtodomom je fajn ideja ja, si dost hitro tam, turcija in grcija sta precej dalec. sicer sem ze bila do grcije in po njej z avtom, pa do portugalske sotor in avto in smo tako obdelali vecino zahodne evrope v par tednih (bi pa ponovila). jugotrip sva z dragim par let nazaj nardila cist tko 4 dnevni izlet po stari jugi hehe. jajce pa sutjeska pa mostar pa mal makedonije pa po obali nazaj. v pragi sva bila glihkar. joj ful bi sla v rusijo =[. v turcijo so sli moji, ko sem bila noseca smrc. nizozemsko tudi odkljukala. moram rect da je jugo vzhod velik bolj zanimiv, ker na vzhod nas veckrat zanese. pa sever se moram it. mi ne bomo nic zunaj jutri zaradi vrocince. sicer pa se je zdej zacel slinit kot polz, tko da po moje je res zobek.... ker razen vrocine ni prav nic drugega opazit... sem ga mislila peljat v cerknico na otrosko rajanje, pa ker ne vem, kaj mu je, se ne upam. tud nocem zadeve poslabsat, ker bo drug teden cepljen. joj lihkar si je spet ustnico prebil . malcek krvi nic hudega pa nic jokca. marta, to nic ne pomeni, mogoc si pa ti najbolj kvalificirana al pa simpaticna =]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:20:12
|
|
|
|
khurde
|
zvezdica, saj jaz tut ne vem, kako bi z enim malim šlo skakanje naokol in šotorjenje... z avtodomom bi še šlo, za šotor in selitve non stop, sem pa mal skeptična... vsaj taki mali, k se mi zdi, da jih seljenje lah še bolj zmatra in znervira, v hotelu majo pa bazene, kakšno animacijo, hrana ni problem... sej je res, da s tako malimi otroci pol tut tak dopust ni več dopust sonček, slikce sem kr z gugla potegnila, niso moje. mi je dragi dons nove windowse naložil, pa je vse na cd-jih in se mi ni dal iskat. pomoje bo maškara. babi ji bo nardila kao klovn hlače in kapo, to bo pa to. pa mogoče ji dom z rdečo šminko nos pobarvala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:21:25
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Danes popoldan sem bila na enem razgovoru za službo ampak nimam šans...imajo 50 kandidatov. Hej, pozitivno!!!! točn tko!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:24:13
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki marta, to nic ne pomeni, mogoc si pa ti najbolj kvalificirana al pa simpaticna =] Ma ne, saj nisem negativna al pa pesimistična, samo realna , med 50-imi jih je ziher nekaj z več izkušnjami (da ne govorim o tem, da se še nisem spravila strokovnega delat, ker sem čisto brez motivacije, ker se lovim in ne vem kaj bi...mah dolga zgodba) pa kdo z vezami ipd.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:24:17
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 evo, pojedla kebab, zdej pa mal za račkota :) khurde lepe slikice oh ti packa:) jast bi tud glih to sem htela rečt s tem da men ni za kebab...se pa bašem s krofam
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:28:31
|
|
|
|
sonček33
|
naš otrok je še kar pokonci je spal tri ure do šestih, zdej pa žur zvezdica a vi imate pižama party
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:30:21
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 naš otrok je še kar pokonci je spal tri ure do šestih, zdej pa žur zvezdica a vi imate pižama party On ve, da je petek in je lahko dlje pokonci ker jutri ni službe in šole.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:33:28
|
|
|
|
sonček33
|
On ve, da je petek in je lahko dlje pokonci ker jutri ni službe in šole. res je, upam vsaj, da bo zjutraj potegnil vsaj tja do sedmih
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:42:04
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 On ve, da je petek in je lahko dlje pokonci ker jutri ni službe in šole. res je, upam vsaj, da bo zjutraj potegnil vsaj tja do sedmih Ja kdaj se pa potem običajno zbuja?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:42:19
|
|
|
|
Ploha
|
ja naša je tud še pokonc, sta se z medvedam igrala...zdej počas bo pa šla spat. midva pa tud....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:46:41
|
|
|
|
sonček33
|
marta zadnje čase, nekaj tednov, tam od 5-6h enkrat...čeprav gre ponavadi res spat tam okoli 19h ali pol osmih
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:51:00
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 marta zadnje čase, nekaj tednov, tam od 5-6h enkrat...čeprav gre ponavadi res spat tam okoli 19h ali pol osmih ojej, men je to kmal upam, da isa ostane pri vstajanju okol sedme ure... ajde, do šestih še lah spusti kdaj pa kdaj... sam ne več k enkrat mesečno
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:52:03
|
|
|
|
sonček33
|
ojej, men je to kmal meni tudi, sploh, ker je prej vedno spal do pol osmih... sam kaj pa čmo, pa poleg tega zelo slabo spi tudi ponoči
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:52:50
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ja naša je tud še pokonc, sta se z medvedam igrala...zdej počas bo pa šla spat. midva pa tud.... jaz tut počas... sam mi je sonček lušte s kebabom nardila, pa mam doma tisto stvar za pogret in je kao vege kebab... dobr...sam mal pozn... in zdej razmišljam, kaj naj namest unga kebaba pojem... mogoče burek? krof sem pa že
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:54:07
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ojej, men je to kmal meni tudi, sploh, ker je prej vedno spal do pol osmih... sam kaj pa čmo, pa poleg tega zelo slabo spi tudi ponoči ja, sej isa ma tut obdobja slabega spanja ponoči. zdej se je mal uneslo in se ne zbuja toliko oz. hitro zaspi nazaj. sej bo. to itak menjajo svoj ritem non-stop
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 21:55:52
|
|
|
|
marta82
|
Jaz imam res srečo oz. smo očitno v prvih 8 mesecih vso nespanje za naprej not prinesli, ker zdaj zaspi kmalu po osmi uri in ga gre mož iskat med sedmo in osmo zjutraj (včasih se že prej zbudi, ga slišiva da se pogovarja, ko se pa začne "razburjat" in se naveliča samostojne igre ga gre pa iskat) potem ga on zrihra in mu da zajtrk, jaz se pa še v postelji cartam.kak paše. Zakon je zdaj, ko celo noč spi - mogoče se 2x na mesec zgodi da se v joku zbudi oz. na pol spi in joče (mislim da sanja) in grem po njega, se par minut pocarta v najini postelji in ga odnesem nazaj (ker pri nama ne zaspi, se začne igrat, plasit, naju cukat, delat ku ku ipd.).
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 22:03:18
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 naš otrok je še kar pokonci je spal tri ure do šestih, zdej pa žur zvezdica a vi imate pižama party naš je danes spal sam dopoldne Zdaj spi od sedmih (no vedno gre spat ob 19ih) k top. Pri nas je vsak petek pižama žur. Danes ni bilo pizze ampak toastki pa transfomersi. Liam komaj živi ampak petek je edini dan v tednu k je lahko tolk dolg pokonci.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 12.2.2010 22:15:12 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.2.2010 22:09:17
|
|
|
|
marta82
|
Zvezdica teli vaši petki so mi ful všeč.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......