|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
12.2.2010 11:55:42   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sjmm uvau prvič v vseh letih bosta čuvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uau to je pa neki nouga

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
12.2.2010 11:57:26   
tanci29

šibam se igrat

uživajjjjj

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
12.2.2010 12:00:16   
Jutta
Urša - bravo Žiga user posted image user posted image user posted image

Vid se je včeraj prvič postavil na noge, samo bolje, da fizioterapevtka ne vidi, po kakšnem sistemu user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci - jaz običajno pomivam samo z vodo, s čistili odkar smo imeli dermatitis zelo šparam, ker so VELIKI POVZROČITELJI alergij in težav z dihali. Je pa res, da niso vsi otroci enako občutljivi.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
12.2.2010 12:04:34   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Urša - bravo Žiga user posted image user posted image user posted image

Vid se je včeraj prvič postavil na noge, samo bolje, da fizioterapevtka ne vidi, po kakšnem sistemu user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci - jaz običajno pomivam samo z vodo, s čistili odkar smo imeli dermatitis zelo šparam, ker so VELIKI POVZROČITELJI alergij in težav z dihali. Je pa res, da niso vsi otroci enako občutljivi.

o jutta-in kako se je postavil...na kakšen način...ma ja jest dam mejčkeno čistila da mi tite packe lepo dol pobere, sej pol grem itak z vročo vodo čez...

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
12.2.2010 12:05:20   
claud
Hellooo!!!!!!!!

KAJ PA VAM NI JASN?!user posted image Ste mele tezko nocnouser posted image
Upam da ste mobitice nafilale....da ni sam pr crkah ostaluser posted image

Grem pocas kuhat kosilo...spinaco, pire krompir in sojini polpetiuser posted image

Tipkam pol k bom delala...k ne bom mela nc za delatuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
12.2.2010 12:10:04   
Jutta
Tanci - če opazuješ Hano, se najverjetneje na noge postavi tako, da gre na kolena in potem pokrči eno nogo, prenese težo nanjo in potem dvigne še drugo nogo in vstane. Vid pa vso težo prenaša na roke. Z nogami počne kot da jih nima oz. kot da ima dve deski, ki jih ne more pokrčit. On se z rokami upre na polico, se z vso silo upre na roke, potegne cel trup za sabo (pri tem ima čisto ravne noge - kot da bi imel obe v gipsu) in se tako vstane. Pri tem se v bistvu drži gor z rokami in ne stoji na nogah. Potem prime igračo, ki jo je hotel doseči in se vrže na rit. 

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
12.2.2010 12:13:50   
MIHAILO
user posted image user posted image A je ok kopat otroka ce je bolan???Vrocine nima...

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
12.2.2010 12:30:52   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image user posted image A je ok kopat otroka ce je bolan???Vrocine nima...

mi kadar je najhujše se ne kopamo...ampak kak dan največ dva...če pa malo kašljamo in teče z noska se kopamo vseeno vsak dan

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
12.2.2010 12:31:31   
Čebel@

jaz jo takrat ko je prehlajena ali pa bolančkana,ne kopam

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
12.2.2010 12:32:08   
Čebel@

Tanci - če opazuješ Hano, se najverjetneje na noge postavi tako, da gre na kolena in potem pokrči eno nogo, prenese težo nanjo in potem dvigne še drugo nogo in vstane. Vid pa vso težo prenaša na roke. Z nogami počne kot da jih nima oz. kot da ima dve deski, ki jih ne more pokrčit. On se z rokami upre na polico, se z vso silo upre na roke, potegne cel trup za sabo (pri tem ima čisto ravne noge - kot da bi imel obe v gipsu) in se tako vstane. Pri tem se v bistvu drži gor z rokami in ne stoji na nogah. Potem prime igračo, ki jo je hotel doseči in se vrže na rit. 
sej bo poštudiral zakaj ima nogiceuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
12.2.2010 12:33:55   
tanci29
zdele sem si privoščila še en košček tortice ki je ostala še od včeraj, pol se pa moram začet malo rihtat, da bom lepa popoldneuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
12.2.2010 12:35:33   
tanci29

si predstavljam ja...no upam da so vijaki dovolj močni, da si kej na glavo ne potegne...bo pa tudi on pogruntal, kaj pa če mu ti nastaviš nogico, sej vem da skozi ni mogoče, parkrat pa bo potem še sam pogruntal da je tako lažje...jest sem tako eriku pomagala, ker je mel tud neke svoje varjante

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
12.2.2010 12:37:03   
Jutta
Mihailo - v knjižici o ukrepih ob prehladu oz. vročini, ki sem jo dobila pri zdravnici, piše, da je koristno kopat otroka, še posebej, če ima vročino. Pazit moraš le, da ga po kopanju fajn osušiš in oblečeš in da ne gresta ven.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
12.2.2010 12:37:53   
sjmm

sjmm uvau prvič v vseh letih bosta čuvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, sm čist šokirana, sej tko so že bli ta velki mal dol na obisku, če sva bla mi2 gor al sva pa skočila po kruh al na pošto...sam tole dons je pa res izjemauser posted image ..sej me je kr mal strah, nism še malega pustila nikjer in nikomur, še mojmu ne..tak, da sm kr na trnihuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
12.2.2010 12:38:44   
Jutta
Ja Tanci, naucit ga moram, da bo začel uporabljat tudi noge, a je ful težko, ker se upira. Je pa ta njegov vzorec ful nevaren, ker če se mu bo pod rokami kaj spodmaknilo, potem bo telebnil naravnost na nos.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
12.2.2010 12:41:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jaz jo takrat ko je prehlajena ali pa bolančkana,ne kopam

jz ga ne kopam, če je imel vročine...vsaj 3 dni..pa če grdo kašlja tudi ne...ga na hitro umijem s krpico po delih in sproti brišem in zavijam ali oblačim...jz tud ta velkim ne pustim tuširanja prve tri dni bolezni

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
12.2.2010 12:41:50   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sej bo poštudiral zakaj ima nogiceuser posted image

za vsako stvar potrebujejo mal vajeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
12.2.2010 12:45:48   
tanci29
ajde grem u wellnes pr spa****** na glavo skočt...lepo se mejte

če se vam da dat kak namig...mam črno oblekico pa varjanta vijola žabe pa majčko al roza žabe pa majčko...kaj naj si nadenemuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
12.2.2010 12:48:24   
sjmm
Evo naš ajčka...kosilo že pripravljeno, čaka, da se bo zbudil, ker ga morm nujno nahranit preden gremo, pa ostala 2 šolarja tud zdej prihajata in bomo skup papcal.

frizura kar gut, zdej mi ta velka sive lase dela...še dobr da sm pofarbana...k ne ve kaj bi oblekla..omare se ji kr šibijo od robe, pa sploh ne veuser posted image user posted image user posted image

pol gremo pa še neki za ta malo maškarco kupit, če bo doma vse gutuser posted image

katjuša...kje si pa dans....po vsej tisti pijači bi nam lahk en kofi častilauser posted image user posted image user posted image ...evo ga bom jz...takega za po kosilu:

user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
12.2.2010 12:59:57   
baki
mi smo prišli domov.sva šla z nikom v trgovino in po katjo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
12.2.2010 13:03:13   
Katjusa
evo mene direkt iz lego kockuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tamal je spal do pol 12 in nimam pojma kdaj ga nej zdej dam spatuser posted image

s florjanom pa sma zjutraj cokije spekla pa rumove kroglice sma nardila.... pričakujemo dons sosede so včeraj nekaj namigoval, ker nismo nič prišli na benjaminov RD da bodo mogoče danes.... pa v nedeljo imamo napovedane obiske bomo mel rakletuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi se kopamo ne glede na prehlad..... ker pol se zdej že 14dni nebi kopaluser posted image ..... mu pa ne perem glave

sjmm hvala za kavo k si jo namesto mene prlimala....

evo pa moje poročilo od včeraj do pol 1 sma gledala TV pol pa zaspala k biksauser posted image user posted image user posted image user posted image nema filanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je prav smotan že vse skupi kak se mi2 mal bolj glasno kej menma al pa da se po postelji mečema so kuj otroc na ušesihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta stena vmes je tok tanka, da se vse slišiuser posted image user posted image user posted image user posted image vedno se mi pa ne da v dnevni al pa kopalnici k pol mam pa občutek, da se naju po celi bajti sliš ne sam v otroškouser posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla mojmu, da če bajto kupima se nej kr pripravi ker bomo spodaj zrihtala zvočno izolirano sobo, kjer se bo delalo vse od kreganja do ljubljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem mleko nardit pa otroke spat, dat upam, da bo beni lahko zaspal... nebi rada da čist ritem sfuzla.... sma bla ob 10 z florijem v sobici pa sma lučko rpižgala in je tako lepo spal pa sem rekla, da ga kr pustima k je malo še prehlajen in ponoči kašlja posledično verjetno bolj slabo spi.......

mejte se in lep vikend če slučajno ne uspem več uletet na net.... sploh tistim k jih zvečer ni tle k mogoče pridem kej okol 8-9 ureuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 13:24:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1122
12.2.2010 13:27:30   
tanci29
katjuša-men če bi hana spala do poldvanajstih je sploh nebi dala več spat popoldne....a še vedno tako dolgo spi al kaj...men je pa tole kar mal čudno res

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
12.2.2010 13:28:19   
tanci29
kolumbo-ja sej men tud nekak bolj potegne...bom vidla kakšen navdih bom dobila ko se bom rihtalauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
12.2.2010 14:05:42   
brkn83
pozdravljene čveke.

No nazadnje sem vas našla še na 10. delu. Pa sej kaj ko nimam tolk časa, da bi čvekala z vami. Trenutno sem v iskanju kakšne službe, ter pisanju magistrske naloge. No upam, da bo kej rezultatov kmalu. Sem se namreč že naveličala skoz doma biti, tk da bi prav rada šla mal delat. Sej popoldan imam kr skoz delo z masažami in podobnimi zadevami.

Drugače pa bomo v nedeljo praznovali nikov rojstni dan, ker prej nismo uspeli. Ati je zdej skoz imel tekme, tk da ga ni bilo nič doma in nismo mogli.

Nika smo zdej navadili prej hoditi spat, tk da zdej zaspi med pol deveto in deveto zvečer in potem lepo spi do sedme ali pol osme zjutraj.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (14%)

lana (38%)

neža (46%)

vanesa (2%)

Število vseh glasov: 129

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!