Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 20:17:33
|
|
|
|
Lily86
|
Jada - hvala za pesti! Zdaj je ravno vodovodar pri nama, čeprav sem bila ziher da ga zaradi vremena ne bo! Tak da valentinov plan še vedno velja Nattasha - super za kuhinjo! Je dajn občutek, ne? Nama so jo zmontirali prejšnji teden - tudi Rutar. Na prvi pogled je vse izgledalo ok, včeraj pa je prišel električar priklopit pečico in ploščo, pa je malo zamika... Sem takoj klicala na reklamacije in prideta monterja že ju3 zjutraj nazaj popravit. Sicer so me hoteli kar po hitrem postopku odpravit, češ - če gre samo za par milimetrov razlike, pa res lahko sami zbrusite... Ampak se nisem dala - za tako ceno bodo pa kar oni lepo prišli zbrusit! Jaz sem pa danes sama sebi tak tečna... Cel dan sem že sama doma, še dobro da imam moje kužike za družbo. Ne znam si predstavljat, da bi mogla preležat nosečnost... En dan ne morem ven, pa je že kriza... Ko sem bila cele dneve v službi, pa sem sanjala o takih dnevih .
naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010 A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 20:33:10
|
|
|
|
protina
|
hej! Sem še med vami.Bila v P,imela CTG in se vidijo priprave ampak komaj 1cm odprta.Me dr.vpraša ali bi raje ostala ali šla domov.Ah,če sem pa tako malo oodprta pa raje grem domov.Pogrešam hčerko, saj doma je doma. Ko bodo pa popadki na 8 min pa kar hitro v P sva se zmenila z dr. Ja lahko da že to noč pridem nazaj mi pravi.Bom še kar počakala na tiste gostejše popadke in potem šla.Kaj ko tega prvič ni bilo.Sem imela umetne popadke,ker sem bila že 8 dni po roku. No v glavnem se je začelo,kdaj pa .....bomo videli. Uh zdaj pa samo še ležat,ker me sramne kosti tako bolijooooooo........ Ja pa še to, babica mi pravi,če hočete stvar malo pospešiti pa kar pogumno izvajat . Ha,ha sem se ji nasmejala,danes sigurno kako sta me mrcvarila. No se tipkamo spet jutri.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 20:39:24
|
|
|
|
protina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika Mam eno vprašanje za vse... A je tudi pri vas v navadi, da svoji ženi, oz. novopečeni mamici ob rojstvu kupi kako darilo? Ne vem, ... npr kako verižico, prstan,... Pri nas (Postojna) je to kr v navadi... pa me zanima al je to splošna navada al samo tukaj? No in če je, tiste k ste že rodile - kaj ste dobile? Malo se spet oglašam....Pri nas je navada in se mi zdi tudi prav tako.Saj smo mamice tiste, ki naredimo največje delo tu (in ne atiji, ki itak dobijo darila na čagi, ko zapijejo malčke) Mene je moj lepo presenetil (malo sem mu morala namignit), v zibelki je čakal en ogromen medvedek, ki je v tački držal vrečko od zlatarne celje.Dobila sem čudovite uhane.... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo me je že vprašal ali si želim kaj za spomin,ker mi prvič nič ni kupil-nisva imela denarja.On pred diplomo jaz pa edina s službo. No zdaj nama pa finančno gre zelo dobro in res ne vem,če si kaj želim- razen zdravega otroka kmalu v naročju.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 20:41:04
|
|
|
|
protina
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta evo mene s pregleda.... CTG ponorel, dete bilo celo uro naspidirano, da je bilo kar hecno... popadki ravna črta... zredili smo se, a premalo... 2370 g je ocenejna teža... zato sme dobila napotnico in moram jutri v P, da me hospitalizirajo..... pa, sem po eni strani zadovoljna, po drugi pa spet ne vem kaj me čaka in kdaj za srečo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 20:42:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 20:44:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 20:45:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 20:48:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 20:51:50
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika Sploh pa.... punce kje ste vse? Ta forum že čist zapuščen ... bi morale tadrugega raj na koncu meseca šele naredit... Ja a ne veš? Vse že dojimo... ... ja sej res, sem že pozabla Joj res bom srečna ko bo tega dneva konc... ma čisto zares...sem tako tečna (pa vidim da nisem edina )... Moj me je peljal na kratek sprehod, zdej pa kar pobegnil na fitnes ... Tko bi neki jedla, pa ne vem kaj... ... grem pobrskat po hladilniku ... Danes je na POP TV fim "devet mesecev" -
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 20:53:06
|
|
|
|
mavo
|
evo mene, še vedno 2 v 1. Sem bila 2 dni v Lj na pripravah za CR, pa prvič sem v novem stanovanju spala. V glavnem, datum za CR sem dobila 26.2. Sem ga kar sama izbrala Sem pa danes navsezgodaj šoke doživljala, ko nisem v celi Lj mogla naročit enga taxija, da bi me do porodnišnice peljal. Ko sem že moža klicala, naj se z Brnika vrne pome in me pelje tja, se me je končno usmilila ena taksistka in me prišla iskat. Mi je ratalo, da sem zamudila le 5 minut. Po pregledu me je pa v BTC peljala in sem ugotovila, da je še cenejša kot Metro - sem dala 3,7 €. Kar se tiče osebja v lj P, sem zaenkrat ful zadovoljna. So bili res ful prijazni, od sester do zdravnikov. Sem se dogovorila, da grem na spinalni blok namesto polne narkoze. Mož pa mora počakati v porodni sobi, v operacijski pa ne sme biti (zadnjič je ena dala informacijo, da je lahko v Lj zraven ob operaciji). Pa saj itak ne bi hotel gledati rezanja. V glavnem, jaz sem zbita od vsega dela v stanovanju, pa pregledov v P, pa vožnje nazaj v Ce.... tako da grem zdaj kar spat. Jutri pa več preberem, kaj se je ta čas dogajalo. Mucica2, midve se pa itak vidiva na kavi. Dobro opravi na pregledu!
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 21:00:32
|
|
|
|
slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo evo mene, še vedno 2 v 1. Sem bila 2 dni v Lj na pripravah za CR, pa prvič sem v novem stanovanju spala. V glavnem, datum za CR sem dobila 26.2. Sem ga kar sama izbrala meni je zelo všeč , moj RD ... sem pridna, prijazna, lepa...hehehe
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 21:06:09
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak IZVIRNO SPOROČILO: mavo evo mene, še vedno 2 v 1. Sem bila 2 dni v Lj na pripravah za CR, pa prvič sem v novem stanovanju spala. V glavnem, datum za CR sem dobila 26.2. Sem ga kar sama izbrala meni je zelo všeč , moj RD ... sem pridna, prijazna, lepa...hehehe pol bo pa že držalo a ne? pa še bo bravo za lepi datum
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 21:06:55
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Ugotavljam, da več ali manj debatiramo samo še ene in iste .... tiste, ki že nestrpno čakamo porod, pa se nam nič ne dogaja, hahahah Kmalu nas bo na tem forumu res samo še ene 5, heheh .... Ja , v upanju, da ne bomo čakale do marca tudi jaz v upanju da ne bom čakala do marca...čeprav če se zavleče ene 14 dni po roku, se mi lahko tudi kaj takega zgodi, pa upam da ne ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 21:08:01
|
|
|
|
mucica2
|
sm vprašala mojga romantika kam me pelje za valentinovo in njegov odgovor: V PORODNIŠNICO! ni kaj zelo romantično...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 21:15:56
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 sm vprašala mojga romantika kam me pelje za valentinovo in njegov odgovor: V PORODNIŠNICO! ni kaj zelo romantično... nič, danes nobenga novorojenčka? jaz grem sedaj spat.... ponoči bom ene 3x vstala, da zamenjam perilo po strojih, da bo zjutraj vse oprano in suho... zlagala bo pa moja mami :) nočko... se vam javim še kaj, preden grem od doma...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 21:22:20
|
|
|
|
jannusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika Mam eno vprašanje za vse... A je tudi pri vas v navadi, da svoji ženi, oz. novopečeni mamici ob rojstvu kupi kako darilo? Ne vem, ... npr kako verižico, prstan,... Pri nas (Postojna) je to kr v navadi... pa me zanima al je to splošna navada al samo tukaj? No in če je, tiste k ste že rodile - kaj ste dobile? Hello! Tud jaz sem še vedno doma 2v1, čeprav bi najraje šla kar rodit. Glede darila novopečeni mamici: Jaz si ga vsakič kupim sama, ker se moj mož na to ne spomni . Se pa vedno spomni pri katerem sem si kateri prstan kupila. Glede teže moje : po meritvah moje G ima vsak teden manj!? Najprej je bila zelooo velika, zdaj pa naj bi bila premajhna. Bomo videli, ko pride ven. Kar se tiče pritiska: meni so rekli, da je povišan, če je nad 145/95 in pri meni je konstantno vsak dan tak, pa vseeno ne upam it vpraševat v P, ker me je strah, da me zadržijo, moja najmlajša dva pa sta še vedno bolna. No, jutri imam v P ctg in mogoče se bodo pa le odločili, da sprožijo porod- naša očitno nima želje, da pride brez pomoči... Ima še katera ctg jutri v mb P?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 21:24:34
|
|
|
|
Nattasha
|
IZVIRNO SPOROČILO: jannusa IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika Mam eno vprašanje za vse... A je tudi pri vas v navadi, da svoji ženi, oz. novopečeni mamici ob rojstvu kupi kako darilo? Ne vem, ... npr kako verižico, prstan,... Pri nas (Postojna) je to kr v navadi... pa me zanima al je to splošna navada al samo tukaj? No in če je, tiste k ste že rodile - kaj ste dobile? Hello! Tud jaz sem še vedno doma 2v1, čeprav bi najraje šla kar rodit. Glede darila novopečeni mamici: Jaz si ga vsakič kupim sama, ker se moj mož na to ne spomni . Se pa vedno spomni pri katerem sem si kateri prstan kupila. Glede teže moje : po meritvah moje G ima vsak teden manj!? Najprej je bila zelooo velika, zdaj pa naj bi bila premajhna. Bomo videli, ko pride ven. Kar se tiče pritiska: meni so rekli, da je povišan, če je nad 145/95 in pri meni je konstantno vsak dan tak, pa vseeno ne upam it vpraševat v P, ker me je strah, da me zadržijo, moja najmlajša dva pa sta še vedno bolna. No, jutri imam v P ctg in mogoče se bodo pa le odločili, da sprožijo porod- naša očitno nima želje, da pride brez pomoči... Ima še katera ctg jutri v mb P? Jaz!!! Ob 10h in iste težave kto ti, pritisk zadnje 2 dni 140/90, jutri pdp in navijam, da me spustijo domov vsaj do ponedeljka;))
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 21:28:29
|
|
|
|
jannusa
|
No, prav mogoče se vidiva kje v P, ker imam uro ob 9.30!?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 21:31:53
|
|
|
|
zvesta
|
jannusa, jaz bom tam nekej ob 8h, pa do 9.30 zagotvo še ne bom fertik, imam jutri namreč sprejem... kako te bom pa spoznala?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 22:00:51
|
|
|
|
slomak
|
zvesta srečno jutri
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 12.2.2010 6:09:25
|
|
|
|
zvesta
|
jutro... evo, uspela čez noč oprati in posušiti 4 stroje perila.... sem tako imela malo težave s spanjem.... zdaj pa zrihtam najprej sebe, pol otroka in že grem... novim dogodivščinam naproti :)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 12.2.2010 7:58:59
|
|
|
|
busybee882006
|
Zvesta: srečno Jaz grem pa danes očitno še ne rodit, tako da grem po sončna očala, ki me čakajo pri optiku, v lekarno nesem stara zdravila, pa kovter grem kupit za v košaro za dojenčka. Potem bom pa videla, mogoče jih bom šla še mal v službo pogledat. LP Vsem!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 12.2.2010 9:22:02
|
|
|
|
thaiss
|
si kar dovolim še tuki dskubin sporoča: danes ob 4:30 je četico okrepil mali (56 cm velik in 3,620 g težek) kričač Dane, ki preko mamice pošilja tovariški pozdrav!! čestitke
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 12.2.2010 9:26:23
|
|
|
|
slomak
|
dskubin čestitke
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 12.2.2010 9:48:35
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss si kar dovolim še tuki dskubin sporoča: danes ob 4:30 je četico okrepil mali (56 cm velik in 3,620 g težek) kričač Dane, ki preko mamice pošilja tovariški pozdrav!! čestitke ČESTITKE, dskubin! ; je šlo pa hitro!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?